Islamistijärjestö julisti Ruotsia vastaan sodan, jos Sverigedemokraatit pääsevät valtaan

Ruotsissa hääräävä islamistipuolue “Nordiska avdelning” (Pohjoismaiden osasto) uhkaa aloittaa sisällissodan Ruotsissa, jos Sverigedemokraatit pääsevät valtaan. Näin kertoo järjestön puheenjohtaja, kiivaana islamistina tunnettu Krar Al-hamede.

Asia tulee esille järjestön Youtubessa julkaisemasta filmistä:

 

Filmi alkaa kun Krar Al-hamede julistaa sodan Ruotsille.

– Nordiska avdelningeen kuuluu jäseniä paljon, mutta he eivät näy missään. Vain minä olen julkisesti näkyvä henkilö. Me tulemme aloittamaan sodan Ruotsin valtiota kohtaan, jos sverigedemokraatit pääsevät Ruotsissa valtaan.

– Sverigedemokraatit ovat silloin valtio ja tulemme aloittamaan aseellisen vastarinnan Ruotsia vastaan. Meitä on kaikkialla, Haaparannasta pohjoisesta etelään Ystaadiin, lännestä Göteborgista Tukholmaan ja myös Keski-Ruotsissa. Me olemme mobilisoineet nyt koko Ruotsin.

– Samalla hetkellä kun sverigedemokraatit astuvat valtaan, me tulemme aloittamaan sisällissodan. Tulemme aloittamaan aseellisen hyökkäyksen valtiota vastaan.

Edelleen Krar Al-hamede selittää, että svergedemokraatit ovat ei-demokraattinen puolue, joka levittää vihaa maahanmuuttajia kohtaan.

– Me emme hyväksy sitä vihaa maahanmuuttajia kohtaan.

Seuraavaksi Krar Al-hamede varoittaa skoonelaisia [koska SD on siellä suosittu puolue] ja kehottaa ruotsalaisia olemaan varuillaan. Käytännössä kaikki ovat rasisteja.

– Olkaa todella varovaisia, sillä me tulemme ennemmin tai myöhemmin ottamaan vallan! Siitä voitte olla varmoja. Sen jälkeen kaikki tullaan laittamaan oikeuden eteen. Te ette saa anteeksi maahanmuuttajiin kohdistuneita hyökkäyksiä.

Niin ikään Krar Al-hamede selittää, että sosiaalidemokraatit ovat hyvä puolue ja heidän kanssa voidaan neuvotella.


 

Al-hameden sanoma on siis melko selvä. Lausunnosta ei jää mitään tulkinnanvaraa vaan sisältö ja sanoma on yksinkertainen: jos SD pääsee valtaan, silloin alkaa aseellinen sisällissota. Lausuntoa ei toisin sanoen voi mitenkään tulkita väärin.

Onko Al-hameden hääräämä järjestö sitten oikeasti niin vaikutusvaltainen kuin hän antaa ymmärtää? Sitä on vaikea sanoa. Olisi kuitenkin typerää olla ottamatta asiaa vakavasti. On mahdollista, että Pohjoismaiden osasto ei ehkä ole niin organisoitunut kuin antaa ymmärtää, mutta toisaalta Ruotsissa on niin paljon kiivaita muslimeja, jotka jo muutaman kymmenen henkilönkin voimalla voivat saada aseistettuina systeemin raiteiltaan ja sisällissodan pystyyn.

Al-hameden Nordiska avdelning on hieman eri asia kuin aiemmin esillä ollut Arabipuolue. Vaikka Al-hamede oli siinäkin puuhapetteri, niin puolue ei saanut loppujen lopuksi mitään kannatusta ja puolueen toiminta on lopetettu. Olletikin, että nyt Nordiska avdelningenin logo muistuttaa paljon arabipuolueen logoa.

Al-hameden on luultavasti yksinäinen hullu, mutta jolla on jonkun verran kiivaita muslimiseuraajia, ja sitä kautta hän voi olla vaarallinen.

Subscribe
Notify of
guest
69 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Perkele

Sillälailla ! Vittuun voi painua pekonihattu päässä

Minä

Paluu tuokin, mutta riittää sekin, että menee kotimaahansa.

Sherlokki suvakko

Hameneiti peruu kuulema puheitaan, on muka vitsi. On ne käärmeitä.

Pah

“– Olkaa todella varovaisia, sillä me tulemme ennemmin tai myöhemmin ottamaan vallan! Siitä voitte olla varmoja. Sen jälkeen kaikki tullaan laittamaan oikeuden eteen”

Ei hätää sillä me Dhimmit alistumme Islamille ja meillä on unelma!

https://www.youtube.com/watch?v=NDL1iNEwAOk

Kukavaan

Kiitos linkistä vuoden 2015 Unelma-tapahtuman videoon. – Nyt sitä katsoo hieman toisin silmin.

Kiinnitti huomiota yleisön valkoisuus. Nämä eivät tajua, että juuri heidän ulkonäkönsä on heidän uniformunsa, jota heidän suojattinsa vihaavat syvästi.

Yleisön suvakit luullevat säästyvänsä kurkkujensa auki viiltämiseltä olemalla liittolaisia kantasuomalaisia vastaan. Ei toimi yhtälö. Eivät tunkeutujat tiedä, mitä joku suomalainen ajattelee.

Unelmoijat lienevät taipuvaisempia antautumaan tekemisiin suojattiensa kanssa ollen luottavaisia ja varomattomia. Siinä voi käydä huonosti.

https://www.youtube.com/watch?v=NDL1iNEwAOk

Ingen Gripen

Jouduin seuralaisena tuohon tapahtumaan mukaan. Hiukan hävetti olla siellä kun en uskonut että Suomi tulee onnistumaan kehitysmaalaisten integroimisessa tähän yhteiskuntaan. Kuulosti erityisen pahalta kun eräs kaiken jo nähnyt ministeritason poliitikko huuteli lavalla jotakin “meillä on unelma” -tyyliin. Realismia ei ollut ilmeisesti kutsuttu paikalle.

Syntax error

Huh huh. Selvisit toivottavasti kuitenkin ilman henkisiä saati pysyviä aivovammoja ollessasi unelma tapahtumassa?

Samaa ei voi ilmeisimmin sanoa meillä on unelma huutelijoista.

Ingen Gripen

Kari Suomalainen teki 90-luvun alussa pari kantaa ottavaa piirrosta ensimmäisistä somalipakolaisista. Ne on jääneet niin hyvin mieleen että sen jälkeen on epäillyt vähän kaikkea pakolaisuutta.

kanander

Karin somalipiirroksissa oli jetsulleen se, mistä oikeasti oli kysymys.

Finland2020

Joo muistan tämän hysterian. Muistan myöskin hysterian. Jossa kuoli tuttuni tyttöystävä, eli Tampereen pizzeria palo. Kun marssia vaadittiin. Kunnes totuus tuli esiin. Joka tapauksessa tämä video on herättävä. Minusta se, että tälläinen idioottimainen joukkohysteria saadaan aikaan, jota voidaan verrata siihen , että mennään rähmälleen tuomiokirkon edessä, blm :n johdosta, on täysin ylimitoitettu. Ja se kertoo valtamediapuolueen vallasta . Mikä ei enää ole ns kutsuttua demokratiaa. Jota ne itse kuuluttavat. Minusta Supon: pitäisi laittaa valtamediapuolue uhkaksi kansalliselle turvallisuudelle. Ja muistakaa. Älkää klikatko tätä eteenpäin. Tuomio tulee.

Viimeinen rintama

Tämä on se asia johon on tultu. Niin monet kerrat kun olen varoittanut seuraavista vaaleista niin tässä on konkretia. Eikä seuraavien vaalien jälkeen tarvita edes ruotindemokraatteja, riittää ihan se että katsotaan pahalla silmällä taiei noudateta Shariaa.

Laskekaapas oikeasti montako ruotsalaista on jäljellä kahden vuoden päästä ja montako islamistia on täyttänyt 15 vuotta samana aikana. Ja sitten muistelkaa kuinka paljon tilanne on muuttunut kahden viimevuoden aikana.

Ruotsalaisten on aika lähteä kotimaastaan ja jättää se näille. Ne tuhoavat sen muutamassa vuodessa jonka jälkeen sinne voi taas muuttaa ja aloittaa jälleenrakennuksen. Niin että Suomi sanoo tervetuoa pohjolan geeniperimän haltijoille. Tehdään Suomesta viimeinen pohjolan valkoisen miehen kehto.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Noita oma maan pilaajia en halua reviirilleni.

pöh

EU-sisäministerien ylimääräisessä kokouksessa perjantaina sisäasiainkomissaari Ylva Johansson sanoi, että hän ei pidä islamia uhkana. Hän ei myöskään usko rajavalvontaan EU:n sisärajoilla.– Uskonto ei ole uhka. Toisaalta terroristit ovat uhka, ja terroristien maailmankuva saattaa olla häiriintynyt ääri-islamin tai oikean siiven ekstremismin vuoksi, ja molempia laitoja vastaan tulee taistella, Johansson sanoi.

Joulukuussa tavoitteena on myös, että EU-maat voivat sopia ainakin hänen tärkeimmän maahanmuuttopakettinsa pääpiirteistä. 

Talipää akka on

Ämmä voi suksia kuuseen

Pitää osata ajatella laajemmin

Sori, se maa missä on eniten valkoisia, se voittaa. Oli se sitten vässyköitä ruotsalaisia tai pelokkaita norjalaisia, kaukkaneroista tanskalaisista puhumattakaan.

Mutta kun ne tulee uuteen kotimaahan jossa kantaväestön suhde pakolaisiin on suurempi kuin 120:1:een, niin nekin uskaltaa puhua ja toimia uudella tavalla.

Sitäpaitsi, se ma johon syntyy asunnoista ylitarjontaa, sinne nuo pakolaiset muuttavat. Sillä pitää muistaa että Tukholma on etelämpänä kuin Hanko. Ja eihän ne nyt kylmässä halua asua jos on tarjolla leudompiakin ilmanaloja.

Kannattaa muistaa myös että ne väyssykät kotimansa pilaajat ovat sen jälkeen osa yhteiskuntamme. Ne syövät ja kuluttavat siinä missä mekin. Joka kansankielellä tarkoittaa että talous elpyy ja vahvistuu. Joka osaltaan pienentää sinunkin tuloveroprosenttia.

MattiS

Mehän teemme Suomesta juuri samanlaista kuin Ruotsi on, joten Suomi on kaikkea muuta kun valkoisen miehen kehto. Ählyä pukkaa koko ajan lisää ja sitä kovemmin me niille kumarrellaan. Pah, samaan suohon Suomikin uppoaa, kuten koko perhanan Eurooppa.

Kaarle XII

Kyse on nyt lähinnä siitä missä muodossa kehitysmaalaistumisen vastustamisen alkaa. Ruotsissa sellainen jäänee lähinnä kilahtaneiden Anderssonien yksilösuorituksiksi.
Suomessa olisi ainakin vielä toistaiseksi mahdollista koota päättäjien toimintaan vaikuttava määrä epävirallista joukkovoimaa.

Identiteetti ja ja kieli

Suomi on myös MAAILMAN ensimmäinen valkoisten ihmisten kehto; muinainen Odenmaa ja Hel. Ihmiset vaalenivat iholtaan ja silmiltään pikkuhiljaa jääkauden aikana. Myös Suomen muinaiskuninkaat on yritetty poistaa historiasta. Siinä ei ole kuitenkaan lopulta onnistuttu. Vielä 500-luvullakin mainitaan Messeniuksen historiankirjassa Suomen kuningas Frosto.

timo

Ja mitä tekee säpo? Ei mitään?

Herätys

Paavilla on hyvä asenne näissä. Skandit olemme nössöjä. Ja se on juuri näin. Kun tuollainen mullkku vittuilee ja antaa suoraa viestiä , olemme hävinneet. Niin, kyllä olemme hävinneet. Te munattomat skandit. Kun teinitkin häviävät tappelun ja alkavat itkemään ja pelkäävät, liberaali paska on tullut tiensä päähän.

Herätys

Ei mitään. Olemme saaneet tietoa, että supoon ollaan ns laittamassa suvakki. Eli poliittisesti sopiva. Eikä suinkaan poliittisesti sitoutumaton. Ei suinkaan. Vaan ideologisesti sopiva. Minä olen tyttäreni opastanut jo ajat sitten puolustus kursseille. Samat sanat pojalle. Tein sen jo silloin, kun olivat ikänsä puolesta valmiit. Se mulqvistien kulttuuri on täällä. Laittakaa ne lapsenne sinne kursseille.

rellinen

Vai, että nytkö vasta suvakki. Eiköhän se ole ollut jo kymmeniä vuosia pahimpia käärmeen pesiä mitä tästä maasta löytyy.

rellinen

Supon ryssät on pääröppejä ei vasemmistolaisten nalkittamisessa vassareitten talutusnuoraan.

S.Titityy

Miksei supo julkaise tiitisen listaa????
Koska he itsekin kuuluisivat listalle.
Ovat samaa porukkaa stasilaisten(kgb:n alaosasto) kanssa.

Aappa

”Me emme hyväksy sitä vihaa maahanmuuttajia kohtaan”

Sanoo muhamettilainen baakelsin nautiskelija.

irmeli

Mutta ruotsalaistenko pitää hyväksyä heidän vihansa omassa maassaan. Pommitukset, ampumiset, autopalot, puukotukset, raiskaukset, murhat, murhayrityset, kivitykset, huorittelut, ryöstöt ym….MIKSI???

Integraatio

Siksi. Koska Ylva Johansson sanoo. Siksi.

Kaulakirurgi

Olisi kuitenkin typerää olla ottamatta asiaa vakavasti.”

Mitä se vakavasti ottaminen sitten onkaan… Alistumista, valkopakoa, kolmen apinan leikkimistä, äänestystaipumusten muuttamista, preppaamista, vai jotain muuta.

Joka tapauksessa jutun viesti on vaarallinen: dhimmit maksaa, kalifaatti tulee.

dome

Lattiaan pultatussa teräskaapissa on ylläreitä, jotka jopa vihainen muslimikin saattaa huomioida..ukko Krar Al-hamede on täysin sekaisin vihasta, tule meidän tontille koklaamaan.

Loppuhuipennus

Se on menoa ny! Noita on jo sen verran että tuo ei ole tyhjää puhetta, kohta sattuu Svenssonia leukaan.

Pah

Keijo Kaarisadekkin sen tietää että kaulan katkaisu ei satu kuin hetken mutta vääräuskoisten Dhimmien ikävä ja poliittisesti ilkeältä tuntuva puhe vituttaa pitkään.

pöh

Siinä uhataan valtiota, puoluetta ja äänestäjiä.mutta mitään seurauksia emme tule näkemään.
Ja nuo ählyt kehtaa vielä puhua demokratiasta.

Integraatio

No tätä se ollut jo pitkään. Esim Pariisin joukkomurha. 132 kuoli ja satoja kriittisessä tilassa. Mitä tapahtui Euroopassa sen jälkeen? Ei yhtään mitään. Päinvastoin. Tännekin tuotiin VIP lennoi!la terroristit. Että niin.

Palle Ramstedt

Ruotsin pullamössöpoliisi, tai mikään muukaan viranomainen ei voi,pysty eikä halua tehdä asialle mitään koska rasismi ja unelma. Ei muuten, mutta Ruotsin kalifaatin ja Venäjän välissä on paskamaista asua. Nähtäväksi jää ovatko ruotsalaiset niin tyhmiä lässyköitä, etteivät saa heitettyä tuollaista mulkeroa helvetin kuuseen (toistaiseksi) omasta maastaan.

Käytännön ratkaisu

Tuonhan saisi ihan helposti suljettua mielisairaalaan loppuelämäksi mikäli maasta löytyisi edes kaksi pallit omaavaa psykiatrian erikoislääkäriä, mutta eipä taida löytyä rohkeutta puolustautua.

Integraatio

No sodassa ollaan oltu jo pitkään. Sitä ei vaan ole täällä tajuttu. On ns hiljainen sota. Suvakkien ideologian myötävaikutuksella. Eli jos ne tekevät jotain, kaikki käännetään päinvastaiseksi. Rasisti. Jne.

Pah

Nyt kun “korruption matematiikan” ääntenlaskentaa koskeva maailmanlaajuinen vilpillinen juoni on paljastunut ja vaalivoittajien valintaa koskeva käry on käynyt, niin saattaa olla niin että en ole ainoa joka odottaa suurella mielenkiinnolla tulevien kotoisten Kuntavaalien ja seuraavaksi Eduskuntavaalien ääntenlaskun “tuloksia”.

https://beta.oikeamedia.com/o1-147029

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jlinjama/153225-korruption-matematiikkaa/

Toki kannattaa muistaa Barbara Lerner Spectren “Multiculturalism In Europe”: “europe will not survive”- ilman heitä.

Vapaaehtoinen

Tätähän on jo odotettu kuin kuuta nousevaa. Kunnon sota puhdistaa ruotsin isommasta saastasta.

ei mullah muutu

Kunhan Afrikn ilmastopakolaisuus pääsee vauhtiin ja kymmenet miljoonat tunkevat Välimeren tälle puolelle, niin niitä sotia tulee kyllä riittämään ihan Suomeenkin asti.

Minä

Demokratia on toki kannatettavaa heidänkin mielestä, kunhan se johtaa islamin voimistumiseen. jos ei, sitten alkaa riennot.

Anna-Maria Korhonen

“Onko Al-hameden hääräämä järjestö sitten oikeasti niin vaikutusvaltainen kuin hän antaa ymmärtää?”

Taikka sitten se on vain jäävuoren huippu ja pinnan alla organisoitunut samaan tapaan kuin muutkin terroristijärjestöt. Kyllä Ruotsi on miehitetty.

Evplasse

Jos toisnpäin olisi samanlaista kielenkäyttöä ja uhkailua olisi lyöty jo linnaan, mutta sitä saa mitä tilaa Ruotsin on valloittaneet milenterveys potilaat.

Kukavaan

Tämän henkilön puolueen tai järjestön sivuilla on kaikenlaista sekavalta vaikuttavaa.
https://nordiskaavdelningen.se/politik

Mutta vaikka olisi mielenterveydessä vikaa, niin hänet on otettava vakavasti. Ja varmasti hänellä on kannattajia, joihin nämä jutut uppoavat. Osaavat varmasti tehdä pahaa ja olla erittäin julmia.

Ruotsi ui syvällä, kansiluukut ovat auki ja tuuli yltyy.

Daavidin poika

Filmi on näköjää ladattu nettiin 14.11.2020. Katsojia on tähän mennessä 140 tuhatta 399.

Ei voi muuta ihmetellä, että miksi ei kukaan Ruotsalainen vastuussa oleva viranomainen herää jo.? Täyttä uhkailu puhetta työntää suustaan tämä Krar Al-Hameden.

Sniff sniff!

Kraana alla hameen…

Big l

Minkähän ihmeen takia tuo islamisti paska on vielä ruotsissa ja kaikenlisäks vapaana

Ilmari

Röyhkeä hyökkäys suoraan demokratian ytimeen. Uskon tai ainakin haluan uskoa, että Ruotsin puolustusvoimat sentään kykenevät kukistamaan tällaiset kapinat.

Pah

Hyi hyi miten suvaitsematon, ahdasmielinen ja paheksuttava kommentti teiltä Ilmari!

Jos on vähänkin sivistynyt niin ymmärtää selustassa vapaana hääriviä kulttuurinrikastajia ja heidän hieman erikoisia päänkatkomisharrastuksia. Täytyisi kuitenkin muistaa ettei kaulan katkaisu satu kuin hetken.

Ja johan sen sanoo järkikine että väärän värisiin nahkoihin syntyneiden Dhimminatsien kaulat kuuluu katkaista josseivat muuten älyä paikkaansa ja usko mitä kunnon uskovaiset käskee.

Sitäpaitsi eiköhän Ruotsin ja Suomenkin puolustusvoimat ole keskitetty ihan eri suunnilta tuleviin uhkiin ja nämä selustassa häärivät kulttuurinrikastajat huolehtivat siitä että selusta on “turvattu”.

Jones

Suomessakin lähi-itäläiset ja muut välimeren kansat ovat avoimen natsistisia. He huutavat jo uutta holokaustia ja haluavat tuhota valkolaiset ja heihin sekoittuneet.

Sam Colt

Kantaruotsalaisen näkökulmasta tuollainen tuki Löffelle voi karkottaa äänestäjiä, mutta Löffe saattaa pitää jihadistien ääniä arvokkaampina kuin ruotsalaisduunarien.

Hurahtanut Huru-ukko uhoo sossukraanan ääressä

Mikä lie kaaho. Huomioi yläpeukkujen ja alapeukkujen määra kun katsot videota, yli 4000 alapeukkua, joku 80 yläpeukkua.

Äijän puheet ovat kuitenkin kiihoittamista joten ukko kuuluu SÄPOn pöydälle.

Käykää kylässä

Mies löytyy Googlettamalla. Sitten vain jututtamaan. Paavooo!

Pasta Arrabiata tenttiin

Täällä voi anonyymisti vinkittää ohjelmiin SVT Nyheter ja Uppdrag Granskning:

https://tvleaks.se/

Entinen pääministeri rajoittaisi kemukekkereitä

Göran Persson haluaa että matujen kestitseminen laitetaan kortille:

https://www.expressen.se/nyheter/goran-persson-begransa-valfarden-for-nyanlanda/

Päästä Viiraa
Ullatussinen

Nyt kun tosta nousi häly niin vihapuhujamuslimi laittoi videon jossa satuilee että se oli kaikki ihan vaan pilailuu hei kamoon hei chillatkaa hei. No niin. Asia on siis tällä selvitetty! Muistakaa aina vihapuheen ja kansankiihottamisenne jälkeen mainita että tsoukki tsoukki tsabadabaduu hei! Ei tule seuraamuksia. Eihän..? Muistakaa: it’s not rape if you say “SURPRIIISE!!” afterwards!

SÄPPO HOI! https://tips.sakerhetspolisen.se/tips/

Täältä voi tehdä nimettömän ilmoituksen SÄPO lle:

https://tips.sakerhetspolisen.se/tips/

Syyttäjän mukaan koraaninpoltto OK

Syyttäjä toteaa:

Koraaninpolttaminen EI ole rikos:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/inget-brott-att-branna-koranen

hieno homma

Vihervassareiden ykköstykki sanan varsinaisessa merkityksessä🤔

Klarsyn

Vaikka tämä ukko olisi vain yksittäinen kiihkoilija, niin huolestuttavaa silti. Oikeuslaitos on niin Suomessa kuin Ruotsissa jakanut tuomioita “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” silloin kun joku uskalias on lausunut muutaman vihasanan muslimeja vastaan, PVL lakkautettiin, uskomaton “vieraslaji” -syyte oli tekeillä yhdestä sanasta; ja Nordiska avdelning on julistamassa sotaa, jos demokraattisen valtion rekisteröity puolue saa vaalivoiton. Kovan luokan uhkaus. Tuleeko syytteitä?

Islam on ongelma, jihad on ongelma, maltillisten muslimien liittyminen radikaaleihin silloin kun syntyy ristiriitatilanne kantaväestön kanssa voi nostattaa ison tappelun ja uskonkiihkoilijoiden halun päästä paratiisiin. Kuitenkin Merkel Wienin terrori-iskun jälkeen vakuutti, ettei islamin ja kristinuskon välillä ole mitään konfliktia. Merkel jää historiaan yhtenä maanosan tuhoajana, moni kristitty on jo menettänyt henkensä, ja jotkut pitävät tilannetta matalaintensiivisenä sotatilana.

Numento

Kuinka moni imaami tai Ruotsin politiikassa toimiva muslimi on irtisanoutunut sisällissota julistuksesta ?
Löfven on varmaan onnesta soikeana koska demareiden kanssa VOIDAAN neuvotella. Muille sitten ilmeisesti nappi niskaan tai kaula poikki ilman neuvottelua? Insh’allah.

irmeli

Kyseessä on uhkaus koko Ruotsia vastaan ja kiihottaminen kansaryhmää (SD:tä) vastaan. Muttei näytä YouTubea liikuttavan…ilmeisesti on sitä parempaa uhkaamista ….

Turhaantunut

Tein valituksen videosta ylläpitoon ja se mikä tuli minulle vastausksena siitä, ette voi kukaan ikinä arvata,

“Olette syyllistynyt ihmiryhmän halvennukseen, seuraavasta varoituksesta suljemme youtube tilisi”
Se oli vastaus ilmoitukseeni, “Muslimi syyllistyy erittäin rajuun uhkailuun jossa uhkaa käytännössä aloitaa sodan koko euroopan muslimiväestöllä ruotsia vastaan.”

Vetäkääpä tuosta johtopäätös ketkä hallitsee youtube palvelua.

kanander

Ei saatana. Kuka enää pistää juutuubin kuriin, kun Trump hävisi ääntenlaskun USAn vaaleissa.

Kukavaan

Siis laitoit ilmoituksen suomeksi ja sait suomeksi myös vastauksen. Silloinhan Youtubella päivystää joku suomalainen suvakki.

juha II

“Nasse-setä on hyvin,hyvin vihainen!!!”

Kilttimies

Olkaa todella varovaisia, sillä me tulemme ennemmin tai myöhemmin ottamaan vallan! Siitä voitte olla varmoja. Sen jälkeen kaikki tullaan laittamaan oikeuden eteen.”

Janttari puhuu vain ja ainoastaan totta, valtaan muhammettilaiset loppujenlopuksi pyrkivät.

Kukavaan

“Janttari puhuu vain ja ainoastaan totta…”

Kyllä. Rehellinen oli ja kertoi, mitä on luvassa.