Islamistijärjestö julisti Ruotsia vastaan sodan, jos Sverigedemokraatit pääsevät valtaan

Ruotsissa hääräävä islamistipuolue “Nordiska avdelning” (Pohjoismaiden osasto) uhkaa aloittaa sisällissodan Ruotsissa, jos Sverigedemokraatit pääsevät valtaan. Näin kertoo järjestön puheenjohtaja, kiivaana islamistina tunnettu Krar Al-hamede.

Asia tulee esille järjestön Youtubessa julkaisemasta filmistä:

 

Filmi alkaa kun Krar Al-hamede julistaa sodan Ruotsille.

– Nordiska avdelningeen kuuluu jäseniä paljon, mutta he eivät näy missään. Vain minä olen julkisesti näkyvä henkilö. Me tulemme aloittamaan sodan Ruotsin valtiota kohtaan, jos sverigedemokraatit pääsevät Ruotsissa valtaan.

– Sverigedemokraatit ovat silloin valtio ja tulemme aloittamaan aseellisen vastarinnan Ruotsia vastaan. Meitä on kaikkialla, Haaparannasta pohjoisesta etelään Ystaadiin, lännestä Göteborgista Tukholmaan ja myös Keski-Ruotsissa. Me olemme mobilisoineet nyt koko Ruotsin.

– Samalla hetkellä kun sverigedemokraatit astuvat valtaan, me tulemme aloittamaan sisällissodan. Tulemme aloittamaan aseellisen hyökkäyksen valtiota vastaan.

Edelleen Krar Al-hamede selittää, että svergedemokraatit ovat ei-demokraattinen puolue, joka levittää vihaa maahanmuuttajia kohtaan.

– Me emme hyväksy sitä vihaa maahanmuuttajia kohtaan.

Seuraavaksi Krar Al-hamede varoittaa skoonelaisia [koska SD on siellä suosittu puolue] ja kehottaa ruotsalaisia olemaan varuillaan. Käytännössä kaikki ovat rasisteja.

– Olkaa todella varovaisia, sillä me tulemme ennemmin tai myöhemmin ottamaan vallan! Siitä voitte olla varmoja. Sen jälkeen kaikki tullaan laittamaan oikeuden eteen. Te ette saa anteeksi maahanmuuttajiin kohdistuneita hyökkäyksiä.

Niin ikään Krar Al-hamede selittää, että sosiaalidemokraatit ovat hyvä puolue ja heidän kanssa voidaan neuvotella.


 

Al-hameden sanoma on siis melko selvä. Lausunnosta ei jää mitään tulkinnanvaraa vaan sisältö ja sanoma on yksinkertainen: jos SD pääsee valtaan, silloin alkaa aseellinen sisällissota. Lausuntoa ei toisin sanoen voi mitenkään tulkita väärin.

Onko Al-hameden hääräämä järjestö sitten oikeasti niin vaikutusvaltainen kuin hän antaa ymmärtää? Sitä on vaikea sanoa. Olisi kuitenkin typerää olla ottamatta asiaa vakavasti. On mahdollista, että Pohjoismaiden osasto ei ehkä ole niin organisoitunut kuin antaa ymmärtää, mutta toisaalta Ruotsissa on niin paljon kiivaita muslimeja, jotka jo muutaman kymmenen henkilönkin voimalla voivat saada aseistettuina systeemin raiteiltaan ja sisällissodan pystyyn.

Al-hameden Nordiska avdelning on hieman eri asia kuin aiemmin esillä ollut Arabipuolue. Vaikka Al-hamede oli siinäkin puuhapetteri, niin puolue ei saanut loppujen lopuksi mitään kannatusta ja puolueen toiminta on lopetettu. Olletikin, että nyt Nordiska avdelningenin logo muistuttaa paljon arabipuolueen logoa.

Al-hameden on luultavasti yksinäinen hullu, mutta jolla on jonkun verran kiivaita muslimiseuraajia, ja sitä kautta hän voi olla vaarallinen.