Krar Al-hamede avohoitopotilas, sodanjulistus peruttu

Eilen julkaistu artikkeli ja Youtube-video Nordiska avdelningenin sodanjulistuksesta ruotsalaisia vastaan on saanut suurta huomiota Ruotsissa kuten myös Suomessa.

Moni on ihmetellyt, että miksi asiaa ei kuitenkaan ole huomioitu valtamediassa sen kummemmin. On ollut joitakin pieniä juttuja, mutta ei mitään sellaista suurta haloota, jollaisen voisi äkkiseltään odottaa nousevan kun julistellaan sotia.

Mistä on kysymys? Videolla puhunut Krar Al-hamede on kylähullu pököpää. Ei sellaisille tarvi korvaa lotkauttaa. Krar Al-hamede on välillä lataamossa, mutta silloin kun ei ole, ja päällänsä on maaninen vaihe, niin äijä tuuttaa nettiin vaikka minkälaista viritystä. On ollut arabipuoluetta, jossa ei tiettävästi ollut yhtään ulkopuolista jäsentä ja nyt tämä Nordiska avdelning. Kyselin vähän ympäriinsä järjestöstä, ja kaikki ne, jotka tiesivät kuka Krar Al-hamede on, sanoivat, että äijä on harmiton tolvana. Kohta se on taas lataamossa ja sieltä palatessaan taas uudet lennokkaat jutut päällänsä. Suurin osa ei ollut kuullut miehestä ikinä eikä kuullut koko arabipuolueesta.

Tämän vuoksi ei siis kannata menettää yöuniaan eikä varustautua. Krar Al-hameden viritykset ovat vähän kuin suomalaisten isä_maallisten twitter-sota siitä, kuka saa pitää oikean marssin Töölöntorilta Hietaniemeen. Päivän mittaan on pahoitettu mieltä heti urakalla.

Kuten sanoin, hullujen takia ei kannata hiiltyä. Sen sijaan kannattaa siirtää painopiste sinne, missä sen pitäisi olla. Tällä hetkellä monet uussuomalaiset tuuttaavat sosiaaliseen mediaan satoja viestejä miten Helsinki on heidän ja ollut aina monikulttuurinen. Näillä henkilöillä on jo jonkinlaista valtaa toisin kuin kylähulluilla.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Kaikkihan ne on “mielenterveyshäirlöisiä” sitten kun jotain tapahtuu.

Hullua sakkia

Niinhän ne on, mutta kyllä noi tota yhtä uskontoa edustavat ovat mielenhäiriössä myös ennen iskuja.

Hullu ei ole vaaraton

Juu ja namusedistä ja itsensäpaljastajista sanottiin aina että ovat harmittomia. Toisin kävi.

T ex Anders Eklund murhasi nuoren naisen Pernilla ja 13- vuotiaan tytön Ängla, Stjärnsundissa muistaakseni.

Eli hulluus / seksuaalihäiriö/ poliittinen kahelius EI todellakaan ole vaaratonta.

irmeli

Kyllä Helsinki on ollut ihan meidän suomalaisten pääkaupunki, kaunis ja rauhallinen ja turvallinen, nyt siitä valitettavasti tulee pikkuhiljaa tulee Lähi-itä. Monikulttuurihelvetti on alakanut, onneksi en asu Helsingissä…vaikka kyllä se Lähi-itä ja Afrikka kotikaduillanikin vyöryy, valitettavasti.

Valtsu

Helsinkihän on todella ollut monikulttuurinen ruotsalaisine ja venäläisineen, sataman merimiehineen, ja yläluokan vierailuineen, eli normaalia monikulttuurisuutta, mutta sillä ei tietysti ole mitään tekemistä sen kanssa, että maahan pursuaa lukutaidottomia kehitysmaalaisia kaappaamaan kaikki mahdolliset rikostilastot hallintaansa. Ehkä pekonivarkauksia lukuunottamatta.

pöh

Hullut ja muuten vajaat paljastaa vain ne salaisuudet mitä ei pitänyt.

Niinhän Bidenkin USA:ssa ennen vaaleja sanoi “en tarvitse amerikkalaisten ääniä voittaakseni”
Ja vielä pahempi ” Meillä on historian kallein koneisto toteuttamassa vaalihuijauksen”

Ja Nancy Pelosi taitaa olla myös vähän alzheimeria tai muuta sairastava? Sanoi ennen vaaleja ” Biden tullaan julistamaan Presidentiksi riippumatta miten äänestyksessä käy”.

Hommanmaksaja

Näinhän nuo sanoivat, mutta…..

Kukavaan

Molemmat puhuivat totta. Ovat siis rehellisiä 🙂

Pah

On muuten helpotus tietää ettei ihan kaikki nuo kymmenet tuhannet kaulojamme katkaisua selustassamme kärkkyvät islamistit olekkaan ihan täysissä sielun voimissa. Jos osa on vähän hulluja niin toki se lohduttaa, eikähän se kaulan katkaisukaan enää niin pahalta tunnu kun tietää että he ovat hulluja vaan ja tekevät mitä heidän uskonnoksi naamioitu “hulluus” käskee.

https://www.youtube.com/watch?v=pmZEi9gOYmw

The Great Reset Suomenkielinen tekstitys
https://www.youtube.com/watch?v=dD7kZw72Pcs

https://oikeamedia.com/o1-147029

Hommanmaksaja

Kannattaako tuollaista ukkoa ylipäätään elätellä???

Kukavaan

Niin, että on kylähullu. Vaara ohitse? Nyt ruotsalaiset voivat nukkua yönsä rauhassa. Kaikki muut muslimit ovat ruotsalaisen yhteiskunnan hyväksyviä?

Tämä mies on islamin leviämisen kannalta hyödyllinen. Ruotsalaiset toteavat, että mitä tahansa hälyttävää joku muslimi julistaa tai kertoo, niin kyseessä on aina loppujen lopuksi vaaraton mielenterveyspotilas. Näin saadaan suoja, jonka alla voi valmistella Ruotsin islamisoimista. Ei väliä, vaikka suunnitelmia vuotaisi julkisuuteen, koska kyseessähän on vain mielenterveystapaus.

Numento

Kaverin puolesta kysyn.
Onko nämä oikeat islamistit irtisanoutuneet pököpään julistuksesta ja onko Ruotsin musujen järjestöt ottaneet kantaa vaiko olleet hiljaa ? Valistunut veikkaus, hiljaa.

Tänään hullua ja huomenna vakavaa asiaa. Lääkäreiden sekä insinöörien piti tuoda rikkautta ja voimavaraa. Toivatkin kaaosta, pommeja, raiskauksia, väkivaltaa, jne jne. Miten sitten käy kun ne oikeat vakavasti otettavat islamistit alkaa touhuamaan ? Kylähullu oireilee vakavasti siitä mikä on tulevaisuudessa väistämättä musujen tavoite eikä pessimisti pety. Jospa äänestäisit jo ensi vaaleissa. Morjens.

Numento

AfS on käypä vaihtoehto jos kuitenkin vaivautuisit. Oo niin kiva ja mukava sekä vastuuntuntoinen. Ei se paljon vituta jos vaikka tempun tekisit.

Prozac

Muistelen että kotikylälläni oli aikoinaan parikin “kylähullua”. Eivät julistelleet sotia kenellekään, olivat vain erikoisia. Ja siihen aikaan jos jossakin kylällä oli agressiivinen tapaus, niin nopeasti katosivat tuonne, juicen sanoin “ihmismielen arkistoihin”, eli mielisairaaloihin.

Ahmede ahne

Sulttaani olisi aivan sopiva helsingin seuraavaksi sultaanikisi.Miksi, ei osaaa suomen kieltä, vihaa valkoisia ja on muutenkin idiootti, eli loistava johtamaan suomen ensimmäistä muslimi kaupunkia.

Blergh

Todellakin kannattaa varautua ja valmistautua. Kuntosali on hyvä harrastus. Ja lenkkeily.

sempai

Miekkailu on myös hyvä liikunnallinen harrastus. On myös itämaista välineurheilua: tonfa, bo , dan bong. …

Saisikohan puukottamisesta olympialajin?

Ei kun moukarinheitto. Pyöritetään vaan muttei heitetä.

Vituteissön

Minä harrastan vittuilua. Jotkut tulkitsevat sen rasismiksi, he voivat painua helvettiin minne kuuluvatkin.

Yuri Komissarov

Mielenkiintoisinta on se ketä Sulttaanin taustalla toimii?

Mikä pykii?

Taustalla ollee ainakain ne umpikahjot Veronika Honkasalo ja Dan Koivulaakso. Myös li ollee mukana.

Kohti selvää päämäärää

Vanha sanonta “Ei saua ilman tulta” pitää paikkansa. Tämä ehkä ehi olla ensimmäinen joka sanoi sen ääneen. Ruotsin tilanne on todella huono. Ja se tulee koko ajan huonommaksi.

Lopullinen päämäärähän islamisteilla on pohjoismainen kalifaatti. Tämä kaveri ei ehkä vaan jaksanut odottaa sitä maltilla vaan halusi nopeuttaa prosessia. Sitä prosessia joka alkoi Ruotsin osalta on -70 luvulla. Ja joka o edennyt määrätietoisesti pienin askelin. Kohti päämääräänsä. Ja kun ne ovat tarpeeksi vahvoja, niin ne aloittavat sen sodan. katsokaa lähi-itää. Onko sielä ollut rauhallista shaahin syrjäyttämisen jälkeen? Missä yliopistot? Missä minihameiset paikalliset naiset? Missä naisten oikeudet? Ja ihmisokeudet yleensäkkin?

Miksi pohjolan ihmiset sallivat tämän? Miksei kukaan halua muuttaa nykyistä kehitystä?

Anna-Maria Korhonen

Jaa-a, Euroopassa viime vuosina tehdyissä terrori-iskuissa on miltei järjestään epäilty taustalla jonkinlaisia mielenterveysongelmia. Näitä ei sitten missään vaiheessa oikaista, vaikka kotietsinnöissä löytyisi ISIS-materiaalia tai netistä merkkejä terroristisesta motiivista. Jos ISIS-kalifaatti oli sitten maailman suurin avohoito laitos, olisivat antaneet sen pysyä pystyssä sen sijaan, että potilaat ovat nyt vaaraksi normaaleille ihmisille.

Bum Bum

Joo, ne muslimit jotka lenteli torneihin, ei ne mitään muslimeita ollu. Eikä niillä ollu yhtään mitään tekemistä islamin kanssa, olivat vain mieletään hiukan häiriintyneitä yksittäistapauksia jotka pakotettiin tekemään noin valkoisten rasismin takia.

Prozac

Niin, pitääköhän sinne helsinkiin saada juuri näistä hulluista maista sitä populaa? Eikö olisi turvallisempia maita missään, joista tuoda eksoottista värinää?

kanander

Miten mulle tuli mieleen kepun kansanedustaja Mikko Kärnä?

Helsingin apulaispormestariksi pyrkii toinenkin muslimi. Nasima Razmyar (sd) on se toinen.

Jones

Kyllä siirtolaiset aivanselvästi halveksivat valkolaisia.

Mikä pykii?

Mitkä vitun siirtolaiset?

Ei jatkoon!!

Koska YT ja FB poistavat muita puhujia niin voi sitten yhtä hyvin poistaa tämänkin, eikö? Jonkun pitäisi ilmoittaa äijästä vai onko hänen sossumielisyytensä jäämisen tae?

juha II

No, eipä tuo paljoa normaalista eroa.

Huono investointi

Tuotakin ladataan pöpilässä veronmaksajien kustannuksella ja aina ulospäästyään alkaa uhkailu.

Ei kovin hyvä sijoitus rahoille?