Solnan hautausmaakidutuksen oikeudenkäynti alkoi

Solnan käräjäoikeudessa aloiteltiin viimekesäisen hautausmaakidutuksen ja raiskauksen oikeuskäsittelyä. Paperit ovat taas sen verran hurjaa luettavaa, että ei paremmasta väliä.

Vuonna 2002 syntynyttä El Hani, Mohamed-Aminaa ja 1999 syntynyttä Jahani Asl, Alia syytetään seuraavista rikoksista:

– Törkeä ryöstö, kidnappaus/ vapauden riisto, törkeä pahoinpitely, törkeä raiskaus ja asianomistajan uhkaaminen oikeusasiassa (=övergrepp i rättssak. Tarkoittaa sitä, että todistajaa tai uhria uhkaillaan ja painostetaan).

Homma alkoi elokuussa Solnan hautausmaan kupeessa kun Jahani ja El Hani olivat aivan summittain yllättäen pahoinpidelleet kaksi nuorukaista. Nuorilta vietiin puhelimet, rahapussit, pankkikortit ja muuta omaisuutta. Ryöstön jälkeen aloitettiin puhtaalta pöydältä. Nyt uusruotsalaiset pakottivat nuorukaiset riisumaan itsensä alasti. Uusruotsalaisilla oli ja heidät pakoitettiin maakuoppaan, joka peiteltiin risuilla ja kepeillä.

Nuorukaiset oli toisin sanoen tässä vaiheessa kirjaimellisesti haudattu elävältä. Uusruotsalaiset yrittivät tällä teolla pelotella nuoria saamaan jostain lisää rahaa. Tätä tehostettiin erilaisilla tappouhkauksilla ja nuorten perheetkin uhattiin tappaa.

Tekoa tehostettiin tekemällä nuoriin puukon viiltoja, polttamalla heitä sytkärillä ja muuten lyömällä ja läpsimällä. Raiskauksessa kyse oli siitä, että uusruotsalaiset työnsivät nuorukaisten takapuoleen keppejä.

Syyttäjän mukaan teot on katsottava törkeiksi, sillä teot ovat olleet erityisen raakoja ja ne ovat olleet hyvin alistavia. Lisäksi uhrien nuori ikä suhteessa tekijöiden vanhempaan ikään lisää tekojen iljettävyyttä.

Yllä mainittujen rikosten lisäksi Jahania ja El Hania syytetään useista huumausainerikoksista. Joten melko varmaa on, että tuomioksi tullaan langettamaan muutama kuukausi nuorisohoitoa.

 

Video Solnan hautausmaalta

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juha II

Olipa siinä ”oirehtimista” kerrakseen!

Dickie

Trumpin syy, ja viel 200 vuotta tästä eteenpäinkin jos kikkurit eivät ole ”kotoutuneet”

Jihad paskakaivo Sipilä.

Tervetuloa voimavarat asumaan hulppeaan huvilaani.

avaruusmusulmaani

Kaksi ”yksittäistapausta” keppostelemassa.

Hieman väsynyt isä

Pienenpientä oirehtimista rikoksilla, kun Ruotsi on epäonnistunut kotoutuksessa. Sitä paitsi kyllä Väinämöinenkin työnteli karahkaa persauksiin, joten syylliset löytyvät lähiöiden pottunokista. He ovat ikävillä katseillaan saaneet hiekkamaiden talentit oirehtimaan. Pottunokat eivät ole antaneet taas uusia miljardeja nuorisotiloihin ja kaikkeen kivaan tekemiseen, siksi nämä ihanat pojat ovat joutuneet mieron tielle. Toivottavasti joku kypsän ikään ehtinyt Frida adoptoi pojat nopeasti ja vie mukavalle reissulle uimahalliin, jossa uinninvalvoja tulee heitä vahvoilla käsillään kannattelemaan.

murmeli

Olen lueskellut viime aikoina ruotsalaisia naisdekkareita. Läcbergiä yms. Perusteema on niissä aina pahat uusnatsit ja reppanat maahanmuuttajat. Lisäksi maahanmuuttajilla isoja perheitä, joista kaikki lapset opiskelleet lääkäreiksi ja asianajajiksi. Ja muistavat kirjoissa kehua, kuinka ovat kiitollisia ruotsille, kun ovat päässeet tähän ihanaan maahan, mikä mahdollistaa lasten koulutuksen.
Aivopesu on ollut täydellistä ja pitkäaikaista. Wallander on kirjailijoista ainoa, joka on ollut realistisempi ja kritisioinut vähän maahanmuuttoakin. Mutta hänhän onkin mies ja asunut osan vuodesta aina Afrikassa, joten tiesi, mistä kirjoitti.
Mutta kun olet julistanut 20 vuotta ruotsalaisten natsien pahuutta ja maahanmuuttajien kiitollisuutta ja opiskeluhalua ja nöyryyttä, on vaikea enää pyörtää sanojaan ja tajuta yhtäkkiä, että kaikki se paska, mitä tuli kirjoitettua, olikin hyväuskoitsen huijausta ja natseja ei enää ole elossa ja maahanmuuttajat kuppaavat ruotsalaisten rahat ja raiskaa naiset.

Dickie

juurikin näin, kuten norjalainen norjalainen Anne Holt, suvakkeja koko sakki, eihän muuta julkaistaiskaan..Suomalaiset dekkari kirjalijat on aavistuksen pare, paitti tää uutisten lukija..Reijo Mäki ja Vares on tietty best

Kukavaan

Suvakkien kirjoittamien rikosromaanien ideana on tuottaa hyvä ja turvallinen olo kantislukijalle. Rikolliset ovat todellisuudesta poiketen kantiksia. Maailma on siis hallittavissa. Siinä ei ole jatkuvasti kasvavaa laumaa toiskulttuurisia, jotka vihaavat lukijaa ja muuttavat vihansa teoiksi.

Ihmiset keskimäärin valinnevat mieluummin tosiasioiden kieltämisen kuin todellisuuteen havahtumisen. Valhe myy. Valheviihde myy.

rellinen

Tietoista kommaripropagandan tyrkytystä dekkareiden kautta.
Ellei levitä punapaskaa kustantamot hylkää, media ei mainosta dekkaria, ei saa kunniamerkkejä, ei tule juttuja naistenlehtiin, eikä saa patsastella sampanjalasi kourassa nomenklatuuran juhlissa.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tarkoittanet kirjailijaa (Henning Mankell), joka on kirjoittanut Wallanderit.

Hommanmaksaja

Voi, voi, kunpa nyt ei olisi ylilyöntejä oikeudessa eikä syylistyttäisi RASISMIIN…

Unelma Painajainen

Kivoja yhteisiä pelihetkiä.

työtön

Korona-ahistusta, nuorille keksittävä jotain tekemistä. Asiaan on paneuduttava. Kotoutus epäonnistui, kenen syy? peiliin katsomisen paikka.

Anna-Maria Korhonen

Kuulostaa tosi pahalta, no ehkä Kreikan leireiltä köörätään parhaillaan jokunen uusi geeli paikkaamaan muutaman kuukauden huutavaa osaajapulaa.

Abdulrahman Husseini al Bakri

Tekijät pitää rangaistuksen sijaan palkita. Esim. uudet Volvot isommasta päästä molemmille ja asumukseksi jonkun SD poliitikon talo miel. läheltä keskustaa ja yökerhoja. Koppikorvausta runsaasti. Jaa, ettäkö miksi ? No tietenkin siksi, että uskalsivat näyttää keitä ruotsiuunojen pitää kumartaa sekä kunnioittaa nyt ja aina.

Pirtsakka

Sitähän se Ylva yrittää kaiken aikaa…

PastoriNikulainen

Iha perus-nuorta-arapisettii. Kettu kanalassa,- kulli paljaana ja valmiina hekumaniaan.
Empatia kyky täysi nolla.
Aaamen….

Daavidin poika

Asian mukainen selvitys. Mutta mitä tahtoo sanoa ”asianomistajan uhkailu oikeussalissa”.? Kuka on uhkaillut, ja ketä oikeussalissa.?

Kukavaan

Todella hyvä, että rikolisten kuvia julkaistaan. Ne auttavat ymmärtämään, että vaikka henkilö olisi siisti ja hymyilisi, hän on silti haudata sinut elävätä ja kiduttaa. Rikoksen tekoon ei tarvita mörön ulkonäköä. Kun siis näkee tuollaisen, niin kannattaa ottaa huomioon.

Jahanin kuva täällä
https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=30381

El Hani näyttää asuneen hyvällä paikalla lähellä Tunnelbanan asemaa ja isoa ostoskeskusta. Asuintalo näyttää siistiltä.
https://www.eniro.se/amin+el+hani+solna/155682751/person?page=1&query=el%20hani%20solna

Jos lähtökohdat ovat tällaisia, niin mikään paijaaminen ja hyvänä pito ei auta. Ei ole olemassa niin paljon pullaa ja kahvia, ei sellaista Sacher-kakkua tai pizzaa, joka saisi nämä käyttäytymään ruotsalaisittain.

Jones

Kyllä nämä jo tiedetään. Toisissa kulttuureissa vain suositaan psykopatiaa ja pyritään kasvattamaan lapsista psykopaatteja. Ei siis lienee ihme, että tälläisia tapauksia tapahtuu tuon tuostakin. Ottamalla näitä tapauksia Suomeen, tehdään Suomestakin psykopaattien huvipuisto.

Solnan kidutusmaa

Valtamedian mukaan kyse on KIDUTUKSESTA ja että puukonviiltoja on yksi per nuppi eli voi hyvinkin olla että nimenomaan akillesjänteet on katkaistu.
Lähi-itäläiset ym raakalaiset tekevät niin eläimillekin etteivät pääse karkaamaan ennen lahtaamista.