Gangsterit uhkailevat yhä useammin poliiseja

Rikollispiirien painostus poliisia kohtaan lisääntyy selvästi sitä mukaa kun poliisi puuttuu rikollisjengien toimintaan. Poliisilla on tällä hetkellä 80 tapausta, jossa poliisihenkilö tarvitsee erilaisia suojaustoimia uhkausten takia.

Poliisista kerrotaan yleisradioyhtiö Sverigesradio Ekot-uutisille, että sellainen kehitys on yhä tavallisempaa, jossa poliisihenkilöiden autoja räjäytellään ja uhkailu yleisesti on tullut entistä törkeämmäksi.

Poliisilla on tällä hetkellä noin 80 tapausta, joissa poliisihenkilöä on uhattu siinä määrin vakavasti otettavasti, että heille on järjestetty erilaisia henkilösuojaustoimia. Ekotin haastatteleman poliisin mukaan uhkaukset poliisia kohtaan lisääntyvät sitä mukaa kun poliisi puuttuu rikollisjengien ja organisoituun rikollisuuteen. Esimerkkinä mainitaan viime keväästä päällä ollut erikoisoperaatio Rimfrost, jonka avulla törkeisiin jengiampumisiin ym kovaan rikollisuuteen on puututtu kovalla kädellä.

Uhkailu ei koske yksi kenttäpoliiseja vaan usein myös kuulustelijoita esimerkiksi huumekauppaa tutkivien poliisien kohdalla.

Poliisin mukaan rikollisilla on tarkat ja hyvät tiedot poliiseista. He tietävät missä joku tietty poliisi asuu, millaisella autolla hän ajaa, ketkä kuuluvat perheeseen, missä lapset käyvät koulua tai ovat päiväkodissa jne.

Toimittaja kysyy poliisilta, että mistä poliisi tietää, että he tietävät. Poliisi vastaa:

– Rikolliset saattavat sanoa sopivassa raossa meidän nimet, tai osoitteen tai vihjailla muilla asioilla, joista huomaa, että he tuntevat siviilielämäämme, jota heidän ei pitäisi tuntea. Siitä tiedämme.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ylpeä

Ihanaa kulttuurista värinää!

Poliisit varmasti kiittävät hyviä politiikkojaan jotka maansa parhaaksi haalivat kaikki insinöörit, lääkärit yms kolmannesta maailmasta mitä vain irti lähtee. Onneksi ei ole poliisien siviilielämä tylsää vaan saa jatkuvasti elää kuin elokuvassa konsanaan! 🙂

Andy

Ammatinvalintakysymys, jos ei työ maistu voi vaihtaa alaa.

T

Tätä te ruotsalaiset olette äänestäneet.

Minä

Eivät ruotsalaiset äänestäneet tätä, vaan kaikkea sitä kaunista puhetta, jolla huijattiin tähän.

T

Jos on jo ainakin 20v huijattu, niin kyllä siinä kohtaa huijatun pitäisi jo alkaa huomaamaan.

Andy

Onneksi ei olla samalla tiellä.

Igen Finne

Jos poliisin annetaan ajautua kuvatulla tavalla uhatuksi, niin valtionjohdon pitää tietenkin antaa sotilaiden tehtäväksi eliminoida tuo uhka. Jos kivimuurivankiloista loppuu hoitopaikat, niin sitten täytyy vaan rakentaa parakkivankiloita.
Svedudemarien satraapit ovat ottaneet naiiveja riskejä, jotka nyt toteutuessaan edellyttävät voimakkaita korjaustoimia.

Snillet ovat spekuleeranneet

Taustalla lienee ollut ajatus että ”vaikka vähän ongelmaa voi tulla ensimmäisen ja toisen polven maahanmuuttajien kanssa niin se kolmannen polven maahanmuuttaja on sitten jo kunnollinen, työssäkäyvä kansalainen, kukaties lääkäri tai tutkija”…

Elämme sosiaalisen experimentin aikoja josta maksamme kalliin hinnan.

Osman käämi

Siinä hintalapussa on varmaankin niin paljon numeroita että se tulee ulottumaan tänne Suomeen asti, ellei sitten pystytä järjestämään uutta ”Tali-Ihantalaa”.

Jorgos

Igen Finne: Ruotsin valtiojohto ei kykene kuin diskuteeraamaan ja pahentamaan ongelmia. Siksi Ruotsi kiivaasti ajaa sotilaallista yhteistyöt Suomen kanssa, jotta Suomen sotilaat vielä kerran joutuvat sotimaan Ruotsin sisällissodan.
700 vuoden kolonialismin aikahan osoitti, että Suomesta kelpaa Ruotsiin vain verot ja sotamiehet. Ehkä joku suomenruotsalainen sai ”kapon” paikan, mutta siinä kaikki.

RKP sen todistaa

Tuo ”emämaan” etninen ja maantieteellinen läheisyys on hämärtänyt sen tosiasian, että olimme samassa asemassa kuin Kongo oli Belgialle. Koulun historianopetuksessa höpistiin jotakin ”Ruotsi-Suomesta” vaikka olimme todellisuudessa vain itäinen takamaa.

RKP syypää Ruotsissa

R = rälläkät, rispekti, ruumiit, raiskaamiset, ramadan, ruuti, rakettitutkijat, ryöstöt…

K = kauhakuormaajat, katujengit, koraani, kuutamoukot, kannabis, kokkeli, khat, kaapumatamit, kimppakivat, kamelikuskit, kusettaminen, ”kunnia”…

P = pirimyyjät, puukot, pakkopanot, pakkonaimiset, päällekäymiset, petokset, pillerit…

Tietoa on

😂

Mikä pykii?

Mut mites se Ruotsi RKP:ssa?

Uhkaaminen on kulttuuri-ilmentymä

Matukulttuuriin KUULUU normaalina osana uhkaaminen ja uhoaminen, oli sitten kyseessä naapuri joka ei miellytä tai Korkeimman Oikeuden tuomari. Ja kaikki siltä väliltä.

Erkkaope

Varsinaisten rikollisjengien lisäksi on olemassa myös se äänetön joukko, joka sympatiat ovat rikollisten puolella. Yleensä se koostuu nuorista koulupudokkaista tai huumeiden käyttäjistä. Niitä voivat olla samaan kulttuuriseen tai etniseen joukkoon kuuluvat tai ne, jotka ovat pettyneet ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Niin kauan kuin poliisi ei pysty vaikuttamaan tai edes tunnistamaan tätä joukkoa, se melko hampaaton.

Pikku jekkuilua

Mitäs jos poliisit alkaisivat vastaavasti nakella terroristien koteihin käsikranaatteja, niille hepuille mahtaisi tulla kodikas tunnelma, ihan kuin olisi lähtömaassa.
Koti-ikävä olisi pois pyyhkäisty ja kotoutuminen olisi sillä hoidettu, poliisi ei nyt oikein taida hallita tuota integroitumisen tukea.

Poliisi on ystävä

Ongelmat poistuisivat tai ainakin paranisivat, jos Ruotsin poliisi saisi edes vuodeksi lainaan ennaltaehkäisevän toiminnanmiehemme komisario Taposen.

juha II

On päivän selvää, että Ruotsissa tarvittaisiin nyt kipeästi ruutia märkyyttämään suhdetoiminta poliisi Taponen. Eikä siihen vaadittaisi kuin pari twiittiä.

Suvakismin tärkein sääntö on aina ampua omaan jalkaan kun sinua ammutaan!

Tylsää tuo nullaamisella uhkaaminen

Bussikuski ja matupojat ottivat yhteen. Bussikusin työnantaja kääntyi työntekijäänsä vastaan:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/flera-polisanmalningar-efter-uppmarksammat-bussbrak

Daavidin poika

Ruotsalaiset äänestäjät ovat valinneet itse oman kulkusuuntansa. Siellä vaan, rypekööt omassa helvetissä.

Vittuuntunut Stadilainen

Olisiko Ruotsin poliisiin palkattu rikastajia jotka vuotavat näitä tietoja isommille gangstereille..?

Täällä Suomessakin ollaan väkisin palkkaamassa värähtelyä poliisivoimiin ja tulos siitäkin lienee samanlainen sitten aikanaan.

”Poliisi kaipaa lisää maahanmuuttajataustaisia opiskelemaan poliisiksi – ”Että suomalainen poliisi vastaisi myös taustaltaan Suomen kansaa””

https://yle.fi/uutiset/3-10709618

Onko hullussa naapirimaassamme ollut mitään spekulaatiota tämän suhteen?

Vitjaantunu Stadilain'

Noista klaaneista ja muista järjestäytyneemmistä porukoista kun on ollut puhetta, niin ei olisi ihme että he suunnitelmallisesti soluttaisivat omiaan valtionhallintoon juuri päästäkseen käsiksi erilaisiin rekistereihin joista saa kaikenlaista arvotietoa.

Poliisissa tämä varmaan ymmärretään, mutta tuskin asialle annetaan painoarvoa poliitiikan vasemmalla laidalla kun on kerta pakko saada väriä esim. poliisiin.

Tästäkin pitäisi tehdä yleistietoa äänestäjille ettei monikaan voi sitten näiden sattuessa sanoa että ”kun ei me tiedetty…”

Nöyrä ja norja

Ruotsin poliisin kannttaa polvistella ja nöyrtyä uusien isäntien edessä ja osoittaa kunnioitusta. Osa on jo nöyrtynyt ja myös suomessa on nähty poliisin nöyrä asenne mutiaisia kohtaan ainkin helsingissä.

Jones

Taitaa Suomessakin poliisit pelätä rikollisia niinpaljon, että sallivat aivan julkisen huumekaupan. Suomalaiset huumemiehet kyllä vangitaan, että siirtolaisten markkinat paranisivat.

5-laukausta-päähän-riittää

Todella pahalta, todella pahalta näyttää nyt tässä kyllä !

Poliisien varmasti parasta jättää puuttumasta rikollisuuteen tälläisten uhkailujen edessä.