Gangsterit uhkailevat yhä useammin poliiseja

Rikollispiirien painostus poliisia kohtaan lisääntyy selvästi sitä mukaa kun poliisi puuttuu rikollisjengien toimintaan. Poliisilla on tällä hetkellä 80 tapausta, jossa poliisihenkilö tarvitsee erilaisia suojaustoimia uhkausten takia.

Poliisista kerrotaan yleisradioyhtiö Sverigesradio Ekot-uutisille, että sellainen kehitys on yhä tavallisempaa, jossa poliisihenkilöiden autoja räjäytellään ja uhkailu yleisesti on tullut entistä törkeämmäksi.

Poliisilla on tällä hetkellä noin 80 tapausta, joissa poliisihenkilöä on uhattu siinä määrin vakavasti otettavasti, että heille on järjestetty erilaisia henkilösuojaustoimia. Ekotin haastatteleman poliisin mukaan uhkaukset poliisia kohtaan lisääntyvät sitä mukaa kun poliisi puuttuu rikollisjengien ja organisoituun rikollisuuteen. Esimerkkinä mainitaan viime keväästä päällä ollut erikoisoperaatio Rimfrost, jonka avulla törkeisiin jengiampumisiin ym kovaan rikollisuuteen on puututtu kovalla kädellä.

Uhkailu ei koske yksi kenttäpoliiseja vaan usein myös kuulustelijoita esimerkiksi huumekauppaa tutkivien poliisien kohdalla.

Poliisin mukaan rikollisilla on tarkat ja hyvät tiedot poliiseista. He tietävät missä joku tietty poliisi asuu, millaisella autolla hän ajaa, ketkä kuuluvat perheeseen, missä lapset käyvät koulua tai ovat päiväkodissa jne.

Toimittaja kysyy poliisilta, että mistä poliisi tietää, että he tietävät. Poliisi vastaa:

– Rikolliset saattavat sanoa sopivassa raossa meidän nimet, tai osoitteen tai vihjailla muilla asioilla, joista huomaa, että he tuntevat siviilielämäämme, jota heidän ei pitäisi tuntea. Siitä tiedämme.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ylpeä
Ylpeä
19.11.2020 10:50

Ihanaa kulttuurista värinää!

Poliisit varmasti kiittävät hyviä politiikkojaan jotka maansa parhaaksi haalivat kaikki insinöörit, lääkärit yms kolmannesta maailmasta mitä vain irti lähtee. Onneksi ei ole poliisien siviilielämä tylsää vaan saa jatkuvasti elää kuin elokuvassa konsanaan! 🙂

Andy
Andy
19.11.2020 20:56
Vastaa...  Ylpeä

Ammatinvalintakysymys, jos ei työ maistu voi vaihtaa alaa.

T
T
19.11.2020 10:59

Tätä te ruotsalaiset olette äänestäneet.

Minä
Minä
19.11.2020 12:43
Vastaa...  T

Eivät ruotsalaiset äänestäneet tätä, vaan kaikkea sitä kaunista puhetta, jolla huijattiin tähän.

T
T
19.11.2020 16:52
Vastaa...  Minä

Jos on jo ainakin 20v huijattu, niin kyllä siinä kohtaa huijatun pitäisi jo alkaa huomaamaan.

Andy
Andy
19.11.2020 20:52
Vastaa...  T

Onneksi ei olla samalla tiellä.

Igen Finne
Igen Finne
19.11.2020 11:17

Jos poliisin annetaan ajautua kuvatulla tavalla uhatuksi, niin valtionjohdon pitää tietenkin antaa sotilaiden tehtäväksi eliminoida tuo uhka. Jos kivimuurivankiloista loppuu hoitopaikat, niin sitten täytyy vaan rakentaa parakkivankiloita.
Svedudemarien satraapit ovat ottaneet naiiveja riskejä, jotka nyt toteutuessaan edellyttävät voimakkaita korjaustoimia.

Snillet ovat spekuleeranneet
Snillet ovat spekuleeranneet
19.11.2020 12:20
Vastaa...  Igen Finne

Taustalla lienee ollut ajatus että ”vaikka vähän ongelmaa voi tulla ensimmäisen ja toisen polven maahanmuuttajien kanssa niin se kolmannen polven maahanmuuttaja on sitten jo kunnollinen, työssäkäyvä kansalainen, kukaties lääkäri tai tutkija”…

Elämme sosiaalisen experimentin aikoja josta maksamme kalliin hinnan.

Osman käämi
Osman käämi
19.11.2020 17:31

Siinä hintalapussa on varmaankin niin paljon numeroita että se tulee ulottumaan tänne Suomeen asti, ellei sitten pystytä järjestämään uutta ”Tali-Ihantalaa”.

Jorgos
Jorgos
19.11.2020 11:54

Igen Finne: Ruotsin valtiojohto ei kykene kuin diskuteeraamaan ja pahentamaan ongelmia. Siksi Ruotsi kiivaasti ajaa sotilaallista yhteistyöt Suomen kanssa, jotta Suomen sotilaat vielä kerran joutuvat sotimaan Ruotsin sisällissodan.
700 vuoden kolonialismin aikahan osoitti, että Suomesta kelpaa Ruotsiin vain verot ja sotamiehet. Ehkä joku suomenruotsalainen sai ”kapon” paikan, mutta siinä kaikki.

RKP sen todistaa
RKP sen todistaa
19.11.2020 12:04
Vastaa...  Jorgos

Tuo ”emämaan” etninen ja maantieteellinen läheisyys on hämärtänyt sen tosiasian, että olimme samassa asemassa kuin Kongo oli Belgialle. Koulun historianopetuksessa höpistiin jotakin ”Ruotsi-Suomesta” vaikka olimme todellisuudessa vain itäinen takamaa.

RKP syypää Ruotsissa
RKP syypää Ruotsissa
19.11.2020 12:35
Vastaa...  RKP sen todistaa

R = rälläkät, rispekti, ruumiit, raiskaamiset, ramadan, ruuti, rakettitutkijat, ryöstöt…

K = kauhakuormaajat, katujengit, koraani, kuutamoukot, kannabis, kokkeli, khat, kaapumatamit, kimppakivat, kamelikuskit, kusettaminen, ”kunnia”…

P = pirimyyjät, puukot, pakkopanot, pakkonaimiset, päällekäymiset, petokset, pillerit…

Tietoa on
Tietoa on
19.11.2020 14:06
Vastaa...  Admin Pt-media

😂

Mikä pykii?
Mikä pykii?
19.11.2020 17:55
Vastaa...  Admin Pt-media

Mut mites se Ruotsi RKP:ssa?

Uhkaaminen on kulttuuri-ilmentymä
Uhkaaminen on kulttuuri-ilmentymä
19.11.2020 12:14

Matukulttuuriin KUULUU normaalina osana uhkaaminen ja uhoaminen, oli sitten kyseessä naapuri joka ei miellytä tai Korkeimman Oikeuden tuomari. Ja kaikki siltä väliltä.

Erkkaope
Erkkaope
19.11.2020 12:18

Varsinaisten rikollisjengien lisäksi on olemassa myös se äänetön joukko, joka sympatiat ovat rikollisten puolella. Yleensä se koostuu nuorista koulupudokkaista tai huumeiden käyttäjistä. Niitä voivat olla samaan kulttuuriseen tai etniseen joukkoon kuuluvat tai ne, jotka ovat pettyneet ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Niin kauan kuin poliisi ei pysty vaikuttamaan tai edes tunnistamaan tätä joukkoa, se melko hampaaton.

Pikku jekkuilua
Pikku jekkuilua
19.11.2020 12:23

Mitäs jos poliisit alkaisivat vastaavasti nakella terroristien koteihin käsikranaatteja, niille hepuille mahtaisi tulla kodikas tunnelma, ihan kuin olisi lähtömaassa.
Koti-ikävä olisi pois pyyhkäisty ja kotoutuminen olisi sillä hoidettu, poliisi ei nyt oikein taida hallita tuota integroitumisen tukea.

Poliisi on ystävä
Poliisi on ystävä
19.11.2020 18:12

Ongelmat poistuisivat tai ainakin paranisivat, jos Ruotsin poliisi saisi edes vuodeksi lainaan ennaltaehkäisevän toiminnanmiehemme komisario Taposen.

juha II
juha II
19.11.2020 18:37

On päivän selvää, että Ruotsissa tarvittaisiin nyt kipeästi ruutia märkyyttämään suhdetoiminta poliisi Taponen. Eikä siihen vaadittaisi kuin pari twiittiä.

Suvakismin tärkein sääntö on aina ampua omaan jalkaan kun sinua ammutaan!

Tylsää tuo nullaamisella uhkaaminen
Tylsää tuo nullaamisella uhkaaminen
19.11.2020 21:25

Bussikuski ja matupojat ottivat yhteen. Bussikusin työnantaja kääntyi työntekijäänsä vastaan:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/flera-polisanmalningar-efter-uppmarksammat-bussbrak

Daavidin poika
Daavidin poika
19.11.2020 21:30

Ruotsalaiset äänestäjät ovat valinneet itse oman kulkusuuntansa. Siellä vaan, rypekööt omassa helvetissä.

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
19.11.2020 22:42

Olisiko Ruotsin poliisiin palkattu rikastajia jotka vuotavat näitä tietoja isommille gangstereille..?

Täällä Suomessakin ollaan väkisin palkkaamassa värähtelyä poliisivoimiin ja tulos siitäkin lienee samanlainen sitten aikanaan.

”Poliisi kaipaa lisää maahanmuuttajataustaisia opiskelemaan poliisiksi – ”Että suomalainen poliisi vastaisi myös taustaltaan Suomen kansaa””

https://yle.fi/uutiset/3-10709618

Onko hullussa naapirimaassamme ollut mitään spekulaatiota tämän suhteen?

Vitjaantunu Stadilain'
Vitjaantunu Stadilain'
20.11.2020 16:36
Vastaa...  Admin Pt-media

Noista klaaneista ja muista järjestäytyneemmistä porukoista kun on ollut puhetta, niin ei olisi ihme että he suunnitelmallisesti soluttaisivat omiaan valtionhallintoon juuri päästäkseen käsiksi erilaisiin rekistereihin joista saa kaikenlaista arvotietoa.

Poliisissa tämä varmaan ymmärretään, mutta tuskin asialle annetaan painoarvoa poliitiikan vasemmalla laidalla kun on kerta pakko saada väriä esim. poliisiin.

Tästäkin pitäisi tehdä yleistietoa äänestäjille ettei monikaan voi sitten näiden sattuessa sanoa että ”kun ei me tiedetty…”

Nöyrä ja norja
Nöyrä ja norja
20.11.2020 08:37

Ruotsin poliisin kannttaa polvistella ja nöyrtyä uusien isäntien edessä ja osoittaa kunnioitusta. Osa on jo nöyrtynyt ja myös suomessa on nähty poliisin nöyrä asenne mutiaisia kohtaan ainkin helsingissä.

Jones
Jones
20.11.2020 11:43

Taitaa Suomessakin poliisit pelätä rikollisia niinpaljon, että sallivat aivan julkisen huumekaupan. Suomalaiset huumemiehet kyllä vangitaan, että siirtolaisten markkinat paranisivat.

5-laukausta-päähän-riittää
5-laukausta-päähän-riittää
20.11.2020 12:26

Todella pahalta, todella pahalta näyttää nyt tässä kyllä !

Poliisien varmasti parasta jättää puuttumasta rikollisuuteen tälläisten uhkailujen edessä.