Nainen oli vangittuna kuukauden, syy: epäily kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

Muuan puolituttu ruotsalainen nainen otti yhteyttä ja kertoi päässeensä hetki sitten poliisivankilasta kuukauden vangitsemisen jälkeen. Syy: muutama väärä sana väärässä paikassa.

Nainen on aktiivinen Facebook-kirjoittaja. Hän tekee selväksi, että on sverigedemokraatti ja jutut, joista hän kirjoittaa, ovat useimmiten jotenkin liitoksissa maahanmuuttoon. Voisi sanoa, että hän on hyvin teräväsanainen maahanmuuttokriitikko, MUTTA hänen juttunsa eivät ikinä ole solvaavia.

Jutuissa ei käytetä alatyylisiä solvauksia, kuten n**ri, blatte (ähly, mutiainen) tms. vaan jutuissa puhutaan aina politiikkaa: miksi maahanmuutto ei ole hyväksi Ruotsille; miksi ruotsalaisten veronmaksajien pitää kantaa ”vastuuta” maailman toiselta puolelta tulevista ihmisistä, joilla ei ole mitään sidettä tai yhtymäkohtaa Ruotsiin; tai miksi joku, joka tulee turvapaikanhakijana, yhtäkkiä saakin oleskeluluvan jonkun vaikkapa opiskelun perusteella.

Nainen ei ikinä kohdista juttujaan yksittäisiin ihmisiin vaan ne ovat olleet aina politiikkaa.

Ruotsissa on olemassa sellainen puuhajärjestö kuin Näthatgranskaren (= nettivihatutkija). Järjestö selaa päivät pitkät sosiaalista mediaa ja tehtailee rikosilmoituksia tavallisista nettikommentoijista. Nettivihatutkijat kertovat olevansa oikeusaktivisteja demokratian nimissä. Rikosilmoituksia tai tutkintapyyntöjä tehdään yleensä jonkun ihan random-ihmisen ”vihakommenteista”, jossa on erehdytty sanomaan neekeri. Monesti rikosilmoituksia tehdään vanhemmista ihmisistä, joilla sosiaalisen median kommentointi on hieman… voisiko sanoa kömpelöä.

Niin ikään nettivihatutkijoiden maalitauluna ovat kaikki ne vähänkin aktiiviset ihmiset, jotka uskaltavat kyseenalaistaa maahanmuuttoasioita tai asioita, jotka ovat jotenkin kytköksissä kehitysmaamaahanmuuttono. Esimerkiksi kansalaisjournalisti Joakim Lamottesta tehtaillaan kymmeniä rikosilmoituksia kuukaudessa. Käytännössä jokainen juttu, jonka hän kirjoitaa Facebookiin, joutuu poliisin pöydälle arvioitavaksi riippumatta mitä Lamotte sanoo.

Tutkintapyyntöjä tehtailee tämä nettivihatutkijaryhmä, ei poliisi tai viranomaiset. Nettivihatutkija ei siis itse ole mikään viranomaistaho, se vain ”tutkii” nettiä josko sieltä löytyy vihaa.

Nainen oli nyt siis joutunut nettivihatutkijan ”tutkimusten” kohteeksi ja Facebook-virrasta oli noukittu kaksi artikkelia poliisille.  Ensimmäisessä artikkelissa oli lähinnä kyselty, että mitä tekemistä Iranista tulevilla Afgaaneilla on Ruotsissa. Teräväsanaisesti, mutta melko korrektisti = Kiihottaminen kansanryhmää vastaan!

Toisessa artikkelissa kritisoitiin pakkopalautusten vähyyttä ja tehottomuutta = Kiihottaminen kansanryhmää vastaan!

Nainen kutsuttiin poliisiin kuultavaksi. Hän meni sinne ja kuvitteli pääsevänsä tunnin päästä kotiin. Kotiinpaluu venyi kuukaudeksi. Ensin oli kiinniotto, sitten pidätys ja sitten kaksi kertaa vangitseminen kahdeksi viikoksi kerrallaan. Lopulta hänet päästettiin vapaaksi. Asia etenee nyt syyttäjälle, joka päättää, että nostetaanko jutussa syyte vai ei.


Oma kommentti:

Mikä tässä asiassa on huomioitavaa. En itsekään tykkää siitä, että ihmisiä solvataan tai kirjaimellisesti uhataan. Aina kun joku joutuu käräjille kiihottamisesta tai kunnianloukkauksesta, niin suhtaudun lähtökohtaisesti kriittisesti koko touhuun. Miksi ihmisiä ylipäätään pitää solvata?

Mutta kun tässä tapauksessa ei ollut mitään solvaamista eikä varsinkaan uhkailua tai mitään sodanjulistuksia. Kuten sanoin, niin nainen kirjoittaa AINA sellaisia juttuja, jotka voisivat olla teräviä ja erittäin kriittisiä kolumneja. Monet sverigedemokraatit, alternativ för sverigeläiset tai muut kolmansista maista tulevaan maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvat ruotsalaiset kirjoittavat samanlaisia tai samansisältöisiä artikkeleita sosiaaliseen mediaan. Kyllä Ruotsissa osataan kritisoida asioita, vaikka se monien ulkomaalaisten mielestä ei näytä siltä.

Monien ulkomaalaisten mielestä Ruotsissa ei saa sanoa mitään. Se ei pidä paikkaansa. Ruotsissa on esimerkiksi verrattuna Suomeen paljon laajempi sananvapaus. Suomessa oikeuteen vedetään melko heppoisin perustein (vrt. Miki Sileonin tapaus) kun taas Ruotsissa kyllä voi kritisoida, jos uskaltaa, eivätkä ne johda kielipusua pidemmälle. JOS sanomisissa ei ole mukana karkeaa solvaamista.

Siksi tämä tapaus on melko poikkeuksellinen varsinkin kun ottaa huomioon kuukauden kiinnioloajan.

Pt-media seuraa tilannetta miten juttu edistyy.

 

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
South Park menoa.

Alkaa meno olla ihan samanlaista tänä päivänä, kuin noissa South Park-sarjan jaksoissa. Ei tähän muuta voi todeta.

Unelma Painajainen

Liittyykö kuvan kissi tapaukseen? Ainakin näyttää juonikkaalta.

rellinen

Taitaapi kyseinen nettivihatutkijaryhmä olla punapaskalakkilan ”epävirallisia” kyyläorganisaatioita.
Kuukausi putkassa muutamasta sanasta.
Punapersepolpon täysin laitonta terroriahan se.

Minä

Demokratian puolustajia? Lähempänä totuutta olisi itäsaksalaisen mallin mukainen ilmiantaja. Sielläkin puolustettiin demokratiaa tukkimalla kaikki väärien mielipiteiden esittäjien suut.

Kukavaan

Ihmislajilla näyttää olevan ominaisuus, joka saa ilmiantamiselle ja kyyläämiselle suotuisissa olosuhteissa osan populaatiosta ryhtymään ilmiantajiksi.

Ilmiantamista harjoitetaan, jos siitä saa palkinnon. Se voi olla muun muassa ilmiantajan saama mielihyvä. Ehkä viestinnän keinoin voitaisiin muuttaa ilmiantaminen harjoittajalleen pahaa olo tuottavaksi.

Ruotsalaisnaisen kuukauden vankeus paljastaa, kuinka vaarallinen hän asiallisesti pelkkää asiaa kirjoittavana on. Tämä on paradoksi. Mitä vähemmän tai jos olleenkaan tekee väärin, sitä syyllisempi on. Jos ei tee mitään väärää, on kaikkein epäilyttävin.

Sakotus ja verohelvetti

Kun olin naimisissa ruotsalaisen kanssa, siinä tuli monen monta byrokratiaa eteen. Sitä ne aina ihmettelivät, miten ns tiukkaa oli kaikki. Esim auton kanssa. Itse sain sakot,kun ajoin autolla missä oli ruotsin rekkarit. . Toteen näytettiin, että auto oli vain vain lain salliman ajan täällä suomessa. Mutta. Koska auto oli appiukon, ja oli vuoden aikana nähty ns usein Suomessa, auto takavarikkoon ja sakot. Kun taas oli päinvastoin. Eli ajeltiin Suomen rekkareilla ruotsissa, pitkään jne, ei ketään kiinnostanut. Ok. On hyvä että valvotaan, mutta.

Sakotus ja verohelvetti

Appi totesikin silloin paljon matkustaneena sekä työnsä puolesta, että Neuvostoliiton kaatuminen ei vielä näy.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Naapurin mannet on ajaneet samoilla ruotsinrekkareilla keväästä lähtien. Onko eri laki?

Invaasio

Joo. Ei ne gripenit auta. Vittumainen suomalainen reservi auttaa saapa nähdä.

Fatwantarkistaja

Suomalainen ei saa ajaa ulkomaan kilvissä olevaa autoa, ellei kyydissä ole ajoneuvon omistaja. Lähde: Helsingin poliisi

Kiva jos se omistaja joutuu vaikka sairaalaan, siellähän istut odottamassa. Tai jos ambulanssi vie, olet jossain metsässä, eikä omistaja osaa välttämättä tulla sinne takaisin. Kovalla pakkasella ihan **tun hauska tilanne.

Firman kuormurissa oli jonkin aikaa Eestin kilvet, onneksi poliisi ei pysäyttänyt. (Firma, jossa olin tekevinäni töitä.) Kuseen se joutui muista syistä.

Tukholman verilöyly 500- vuotispäivä

Ruotsalaiset ovat nykyään näköjään ärhäkämpiä. Toista se oli 500 vuotta sitten kun tanskalaiset näyttivät tukholmalaisille (nyk. Gamla Stanissa) mistä kana pissaa.

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Tukholman_veril%C3%B6yly

Invaasio

Olen varma siitä, että uudet tappajaiset tulevat. Me viikingit olemmekin sotaisaa väkeä. Paitsi että nyt onkin päinvastoin. Viikingit saavat turpaansa. Ei auta enää ne ablolut vodkat tms. Lyön vetoa. Vaikka en luultavasti ole sitä näkemässä, ruotsin kuningaallinen pyytää apua. Ja Suomesta. Koska täällä on vittumainen luonne vielä olemassa. Ainakin kehäkolmosen ulkopuolella. Reserviä on. Jos minut kutsuttaisiin, niin sanoisin ex ruotsalaiselle vaimolleni että mitä minä sanoin.

juha II

Ruotsi ei ole ollut länsimainen vapaa demokratiia enää vuosikymmeniin. Syykin on selvä. Maata ovat johtaneet nyt vuosikymmeniä radikaalit sosiaalidemokraatit valovoimainpana tietenkin joka ”soppaan” nenänsä työntänyt pääministeri Olof Palme S, joka sai tasapuolisesti huonot suhteet lähes jokaiseen maahan maailmassa. Suomalaisena ”vastineena” voisi hyvällä syyllä pitää Erkki Tuomiojaa (SDP).

Viimeisenä isänmaallisena ruotsalaisena sosiaalidemokraattina voidaan pitää pääministeri Tage Erlanderia, jolloin Ruotsi asemoitui kylmän sodan aikana jokseenkin vankasti länteen, vaikka virallisesti puolueeton olikin. Palmen astuttua kuvioihin yltiö-maailmanparantajan roolissaanb merkitsi se varsinaisen hullunmyllyn alkua, joka jatkuu vieläkin.

Ruotsi on hyvin sairas maa ilman koronaakin, sillä sen yhteiskuntailmapiiri on fasistinen ja samalla ddr:lläisen ”stasilainen” (Stasi). Äärimmäisen painostava, tunkkainen ja maolainen 1960-luvun ”Kulttuurivallank8umousta” muistuttavassa tilassa, jossa on ”Licence to VAINOTA kaikin mahdollisin tavoin aina henkeen ja terveyteen asti ilman, että valtiovallan poliisi tai oikeuslaitos puuttuisi mitenkään tähän mielivaltaan. PÄINVASTOIN!!!
Se on äärivasemmiston ja muiden ”hyvien ihmisten” puolella jättäen alastoman LYNKKAUKSEN uhrin oman onnensa nojaan, koska hänet luetaan tuossa mielipuolten yhteiskunnassa ”natseiksi”, joista ruotsalaiset tietävät kaikkein vähiten maailmassa, mitä se todella merkitsee ja mitä se todella piti sisällään.

Ruotsalaisessa kommunistisessa vässykkä totalitarismissä on jo kauan ollut jopa valtion tuella ja siunauksella ”taistelemassa rasismia” vastaan kaikki kunnia käsitteensä menettäneitä retardeja – suoranaisia paskiaisia – tekemässä päätyönään rikosilmoituksia nettikirjoitteluista, jossa heidän oma toimintansa täyttää kaikki vainoamisen, uhkailun ja sananvapauden periaatteiden vastaiset rikosnimikkeet, jotka ovat tunnustetut OIKEASSA länsimaisessa demokraattisessa maassa!

Eikä tässä vielä kaikki Äärivasemmisto kerää laittomia rekistereitä maahanmuutto kriitikoista ja isänmaallisista ruotsalaisista eli ”natseista”! Nämä julkaistaan kommunisti-terroristien tietoon, jotka sitten menevät aiheuttamaan aineellisia vahinkoja näiden kotiosoitteisiin ja muutoinkin uhkailemaan perheitä aina henkeen ja terveyteen saakka. Tämä EI ole mikään kansankoti, vaan banaani-valtio tasoinen mafia-hallintoinen anarkia kuten Venezuela tai Meksiko!

Ruotsi voisi joskus hyvällä syyllä katsoa peiliin ja todeta, että sieltä katsoo ”Ilmestyskirjan” hirviö eikä pullan tuoksuinen Svea Mamma!

kukaties

Tuota E.T:tä tuli joskus pidettyä presidenttiaineksena, koska oli aika paljon johtopaikoilla. Sitten alkoi näyttää siltä että teiniangsti-änkyrän punaiset lasit eivät tule vaihtumaan kirkkaisiin. Kaiken huipensi v.2015 ”meillä on unelma” (joka on jo nyt paljastunut painajaiseksi)

timo

Kuka ei muka vieläkään ole tajunnut että vihapuhehössötys on poliittinen ase jolla halutaan pelotella ihmiset hiljaiseksi itsesensuuriin. Tavoite on että kukaan ei uskalla sanoa tietyistä asioista mitään kriittistä. Sillä ei ole mitään tekemistä oikean vihapuheen ja solvaamisen kanssa. Persuista on netti täynnä vihapuhetta eikä kukaan nosta niistä syytteitä.

Sitäpaitsi esim. Suomen laki ei edes tunne mitään vihapuherikosta. Meillä on ollut sananvapaus. Nyt sitä on alettu rajoittaa tällä keksityllä viharikos kampanjalla.

Aappa

Hyvä tietää, niin voi omissa one-linereissa piilottaa ranistine vallankumoushankkeet hieman hoopon ja harmittoman tuntuisiin pöyristelyihin.

Kukavaan

Naisen pitkä tutkintavankeus voi selittyä ilmiantojen lukumäärällä ja ilmiantoon liittyvien asiakirjojen pituudella. Veikkaan, että ilmiannon saatteena on ollut monta sataa sivua aineistoa ja vieläpä vaikeaselkoisena tekstinä. Siinä ovat tutkijat saaneet tutkia ja pyytää lausuntoja, kun eivät itse ole ymmärtäneet tekstiä.

Ilmianto lienee koostunut kahdesta osasta. Ensin esitetään hyvin vakavia rikosepäilyjä. On pakko tutkia. Toinen osa on tarkoituksella vaikeaselkoinen tukimateriaali.

Nämä siis arvauksia.

rellinen

Varoittava esimerkki polpolta, muille ”vihakirjoittajille”(totuuskirjoittelijoille). Siinä se syy.
Kannattavampaa on laittaa yksi ”rasisti” mielivaltaisesti putkaan ja toivoa, että se edistäisi kansalaisten itsesensuuria kuin rahdata 100 000 totuuskirjoittelijaa kuukaudeksi putkaan. Siitähän se meteli nousisi, kun samalla raiskarit ja pomminheittelijät hilluisi vapaalla jalalla.

Tee itse

Joo tein itse kebabin. Ja olipa helvetin hyvää.
Eli kippoon 2 dl lämmintä vettä. Sitten puoli pussia kuivahiiva. Sitten teelusikallinen suolaa 2 dl vehnjauhoja. Sekoita käsivatkaimella. Sitten suoraan vain 3 dl vehnäjauhoja. Vaivaa käsin. Sitten öljyä noin 1/2 desiä. Vaivaa. Ehkä vielä desi jauhoja. Sitten anna olla. Jätä nousemaan. Tällä välin. Pannu lämpimäksi salaattia, punasipulia, tomaattia, kurkkua, jalopenoa, kebablihaa ja oliiviöljyä suolaa hieman ja mustapippuria. Fetajuusto. Sekä kastikkeet. Kebabkastike sekä aioili. Tai mikä nyt maistuukaan

Tästä tuli ainakin 3 annosta. Eikä maksanut kuin

Osan ählämin hinnoista. Ja oli vielä parempaa. Haastakaa oikeuteen. Koska minusta tämä yksinkertaisesti on parempaa, kuin abdullahin. En ole syönyt hassanin kebabbia vuosiin. Olenko rasisti? Kun haastatte minut oikeuteen Pirkka, rainbouw jne tuoteryhmän kera, niin ottakaa Vaasan&Vaasan mukaan.

Tee itse

Kun teette itse, voitte olla varmoja, ettei sinne syljestä tms. Sämpylän teko. Noin 30 min. Täytteen teko. Noin 15 min. Ja kun sen ajoittaa oikein, helppoa. Kahden tai kolmen päivän ruoka. Ja Ibrahim jää toiseksi.

Tee itse

Jo sitten paljon hygieenisempää.

Hassanin mersunja viivat

Ja verot jäävät Suomeen. Kun ostat kebattia vaikkapa mussukalta, se ei maksa veroja. No.kun mussukka ns jää kiinni. Tulee toinen mussukka. Eli uudet yritystuet jne. Mutta ei toimi vieläkään. Mersua ja bemaria on alla. Pitsaa 5 e kpl. Firma pyörii kuin mitään kuluja ei olisi . Omistajat elvistelee yökerhoissa. Rahaa on vitusti. Nussitaan Miikka, toisia joukolla. Vaikka huumattuna. Naiset ei ilmoita raiskauksista.

Hassanin mersunja viivat

Tarkoitin, nussitaan naisia. Vaikka joukolla.

Kukavaan

Kiitos reseptistä.

Siitä tuli mieleen viestintä, josta on ehkä vaikeampi nostaa syytettä.

Esimerkki. Resepti ja kuva herkullisen näköisestä syötävästä kuvatekstillä. ”Itse tekemällä varmistat, ettei annoksessasi ole ihmiskehon eritteitä.”

Kaikki tietävät kuvan nähtyään, mistä on kysymys. Varsinkin, jos kyseessä on kebab- tai pizzaresepti.

Toinen muunnelma sanoman piilottamisesta voisi olla juliste, jossa on rikastajia. Julisteen teksti esimerkiksi ”Haluatko tällaisen Suomen? Äänestämällä voit vaikuttaa!”

Voisiko Facebook- ja vastaavissa postauksissa kokeilla kuvaa irtileikatusta ranskalaisopettajan päästä. Päällä kuvateksti. Onneksi Suomessa ei voi tapahtua tätä. Ehkä tämä esimerkki oli jo rohkea. Mutta jotain tämän tyylistä.

Invaasio

Yksinkertaisesti. Raiskattu ja ja tapettu. Niin. Se on yksinkertaista. Ei mitään selityksiä. Ne ovat tulleet tänne nussimaan. Ja ihan suvakkien suostumuksella, sekä avustuksella. Uskokaa nyt.

Paskanjaakaajat miettikööt matujen huumekauppaa

Ehkä olisi noin 100.000 kertaa vihapuheenkyttäystä tärkeämpää tutkia KETKÄ MYVÄT LAPSILLEMME HUUMEITA!

Ruotsissa jopa 11-12- vuotiaat käyttävät ecstacya. Kuka SAATANA myy pikkulapsille huumeita? Katso video kenet huumepoliisi ratsaa jos ei afgaanin? Löfvenin lukioafgaani kraanaa kuolemaa PIKKULAPSILLE?!? Uskomatonta miten joku voi vajota niin alas että langaa lapsille, sen pitäisi saada tuomio murhayrityksestä:

https://www.svt.se/nyheter/ecstacy-allt-vanligare-bland-ungdomar

(PS Puukotus Saksassa, useita uhreja, multikultinenko asialla?)

Maukka

Näyttää vahvasti siltä, että professori Lillrankin muutaman vuoden takainen arvio Ruotsista on kuin onkin täysin mahdollinen. https://www.pirkanblogit.fi/2017/harri_rautiainen/ruotsi-voi-olla-suomelle-suurempi-uhka-kuin-venaja/

Jones

Tuntuu natsimeiningiltä. Eihän Saksassakaan aikoinaan saanut sanoa halaistua sanaa siitä, ketkä ovat niitä arjalaisia joita Adolf Hitler ihaili. Vaan saksalaisten piti hyväksyä itsensä arjalaisiksi, ja alkuperäisten arjalaisten palvelijoiksi. Sama meininki tuntuu olevan nykyään, kun arjalaiset tulevat eräällätavalla väkisin pohjoiseen ja heitä ei muka voi palauttaa. Samalla suvakit kannattavat fanaattisesti tätä arjalaisten maahanmuuttoa Lähi-Idästä.

Jouman

Tuntematta tapausta tai henkilöä mistä juttu kertoo niin täytyy hieman ihmetellä tätä. Eihän kuukaudeksi todellakaan joudu häkkiin jos kyylillä ei ole jotain näyttöä. Mutta ken elää se näkee. Jos kuukaudeksi on otettu talteen ilman syytettä niin sittenhän on tämän henkilön vuoro nostella syytteitä ja vaatia korvauksia.

Kukavaan

Syyte on pakko nostaa, koska muuten jonkun tai joidenkin viranhaltijoiden virhe paljastuu. Virkamiehet eivät tee virheitä. Siis syyte keksitään vaikka millaisin perustein ja muodon vuoksi annetaan joku rangaistus. Kaikki virkakoneiston sisällä tietävät, mistä on kyse, mutta ovat olevinaan tietämättömiä.