Muslimit pitivät perjantairukouksen keskellä katua Tukholmassa

Ruotsi vuonna 2020.
40-50 kolmansista maista tullutta muslimimiestä kerääntyi muutama minuutti sitten Tukholman Östermalmille rukoilemaan keskelle katua Kommendörsgatanilla.

 

Kyseessä oli normaali perjantairukous, joka suoritettiin Ranskan suurlähetystön edustalla ikään kuin mielenosoituksena Ranskan presidentti Emmanue Macronin toimille islamismia vastaan.

Paikalla olleet muslimit myös jakelivat oheista lappua ohikulkijoille. Siinä sanotaan, että uskonnon pilkkaaminen pitää kieltää. Katso kuva täältä:

Offentlig fredagsbön utanför franska ambassaden

– Islamin ja profeettojen pilkkaaminen on vastoin sananvapautta, joka meillä Ruotsissa on. Pitää olla jotkut rajat ja ihmisten on pysyttävä näiden raamien sisällä.

– Siksi vaadimmekin, että toisten uskontojen pilkkaaminen pitää olla rikollinen teko kaikkialla maailmassa, lapussa muslimit vaativat.

Rukoustuokion järjesti islamilainen Kurdien kulttuurikeskus kera tunnetun imaamin Muhsin Asinger. Hän mm. on protestoinut miksi SÄPO vangitsi keväällä viisi vihaimaamia.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan
Kukavaan
20.11.2020 16:01

Tämäkin sattumus osoittaa, että kurdit eivät ole sen parempia kuin muut sikäläiset ryhmät. Kurdien kyvyttömyys muodostaa omaa valtiotaan osoittaa, että kyvyt riittävät vain räyhäämiseen.

On mieletöntä vaatia sananvapauden rajoittamista sananvapauden nimissä. Näiden kanssa ei onnistu rinnakkaiselo samassa valtiossa. On tehtävä valinta, joko he tai me. He ovat valmiita tappamaan kunhan heidän lukumääränsä täällä vielä kasvaa, pitäisikö meidänkin olla. Vielä olisi mahdollista saada heitä muuttamaan kotialueilleen.

Vuohetkin ovat fiksumpia kuin paimenensa
Vuohetkin ovat fiksumpia kuin paimenensa
21.11.2020 11:40
Vastaa...  Kukavaan

Kurdit taitaa olla Lähi – Idän somaleja, jotka asuu patskan ympäröimänä aivan kuten Afrikan serkkunsa.

Turhaantunut
Turhaantunut
20.11.2020 17:11

Jo aikoja sitten kerroin ”isänmaallisten” lifelähetyksissä, kuten vaikkapa Lokan&Tiinan että kurdit on samaa mitä muutkin muslimit, rottia.
Hyökkäsivät kimppuuni verpaalisesti kuin rabies rakit puolustaen kurdeja.
Yksi ruttissa asuva pappa oikein kehotti ottamaan kurdeja kavereikseen, tuon ”isänmaallisen” mukaan he ovat samanlaisia kun suomen kantaväestö, kun kerroin muuta, taas rabies rakit alkoi räksyttää.
Mikä on niin vaikeaa tajuta ja nähdä että oli ihminen mistä tahansa, jos on muslimi, on silloin ihan puhtaasti terroristi tai tuleva tuollainen.

kanander
20.11.2020 18:06

Eikö nämä vastustaneetkaan EUn maatalouspolitiikkaa kuten Elokapina?

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
20.11.2020 18:21
Vastaa...  kanander

Elokapinan kolmioita kun siirtää päällekkäin , näkee liikkeen rahoittajan.

Joppos123
Joppos123
20.11.2020 18:28

Kaikki tuollaiset performanssit ovat vain tapa näyttää medelsvenssoneille kenellä se todellinen valta on.
Siinä vaiheessa kun kuu-uskonto luopuu poliittisesta islamista ja väkivallasta voidaan alkaa harkitsemaan rauhanomaista yhteiseloa, kuten esimerkiksi teemme budhalaisten ja hindujen kanssa.
Siihen asti islamiin pitää suhtautua länsimaisen sivilisaation pahimpana vihollisena koskaan.

Pieni kysymys
Pieni kysymys
20.11.2020 19:15

Paljonko IKKC saa apurahaa valtiolta?

Johan
Johan
20.11.2020 22:38
Vastaa...  Admin Pt-media

Göran Larsson, David Thurfjell, Shia-muslimer i Sverige – en kortfattad översikt
Tuossa lyhyt katsaus Shia-muslimien avustusten määräytymiskriteereistä ja avustusten määrästä Ruotsissa.
Islamilaisille yhdistyksille vuonna 2012 maksetut avustukset – sivu 32
https://www.myndighetensst.se/download/18.373f439f14832abd2cf2d9a9/1409663377272/Shia-muslimer%20i%20Sverige_komplett.pdf

Kilttimies
Kilttimies
20.11.2020 20:23

On ne idiootteja. Kyllä mielipuolisen profeetaan parta on naurusta väpättänyt, kun komensi fanit kumartamaan kotikaupunkiaan kohden; kääntävät perseensä muulle maailmalle. Ruotsi sai tilaamaansa….

Pah
Pah
20.11.2020 21:26

Nuille liikenteessä tuolla tavalla pyllisteleville mielenterveyskuntoutujille tai mitä lie hulluja, pitäisi kiireellä määrätä joku sopiva perseessä törröttävä heijastin ettei heistä vahingossa tehdä asfaltinpaikkoja kun tuolla tavalla pitää persettään kiimaisille ruotsalaisille homomiehille esitellä.

comment image

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.11.2020 01:46
Vastaa...  Pah

Tuohon joku led valo, niin joulukatu on auki.

Ai kauheeta!
Ai kauheeta!
26.11.2020 11:08
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Mutta sitten iskeekin Scania mies 😬

Nimetön
Nimetön
20.11.2020 21:40

Voihan sitä takapuolen haistelua harrastaa kadullakin.

Sami
Sami
20.11.2020 23:31

Tuossa performanssi saa ei ole kyse uskonnosta, vaan länsimaisen oikeuden korvaamisesta sharialailla. Sitten kun sharialaki on vakiinnuttanut asemansa länsimaissa, on länsimainen demokratia syrjäytetty kokonaan. Sharialain mukaan maata johtavat sitten vain mullahit ja sharialakituomarit. Ruotsissa tähän ei ole enään pitkä matka. Onnea ruotsalaisille äänestäjille 😉

Master of disaster
Master of disaster
21.11.2020 12:15
Vastaa...  Sami

Ruotsissa ei ole pitkä matka, koska pullamössöressukoilla ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa, tai yleensä halua oman elämäntyylinsä säilyttämiseen. Islam leviää kuin syöpä Ruotsiin, eikä kukaan osaa ja varsinkaan halua tehdä asialle mitään.

Kaipa sillä, on vaikutusta ettei ruotsalaiset ole joutuneet koskaan puolustamaan maataan miehittäjää vastaan. Tässä vaiheessa puolustaminen ei ole enää mahdollista.

Turhaantunut
Turhaantunut
21.11.2020 19:48

Mitenkäs suomen meno nykyään eroaa ruottista, ei sitten mitenkään, sillä mennään vielä huonompaan suuntaan suomessa mitä ruottissa.

Viru katu
Viru katu
21.11.2020 01:19

Sisällissodalla uhkailutta puoluesihteeriä pidettiin täällä hupiukkona mutta en epäile hetkeäkään mikä tuon sekalaisen porukan tarkoitusperä yhteisesti on.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
21.11.2020 10:32

He he, paikallinen elokapina, missä sumuttajat? Hmm, toisten uskontojen pilkkaaminen, eli siis vaan heidän? Ota nyt tästä selvää, vaikka tää typeryys on täysin ymmärrettävää nytkin.

”Pylly vasten pyllyä- Pang Pang”
”Pylly vasten pyllyä- Pang Pang”
21.11.2020 10:48

Jos suurlähetystön eteen mennään tällä tavalla pyllistelemään isolla joukolla niin eikö kyseessä ole pikemminkin UHKAUS/olaga hot kuin tavallinen mielenosoitus?

Kukavaan
Kukavaan
21.11.2020 11:35

Hyvä huomio. Uhkauksesta oli kyse. Jos Pohjoismaisen vastarintaliikkeen jäseniä menisi istumaan jonkun maan suurlähetystön eteen, niin todennäköisesti poistettaisiin ja jotain rangaistusta tulisi päälle. Nämä rukoilijat tuskin saavat mitään.

Jos joukko pohjoismaalaisia menisi istuskelemaan ja makoilemaan selälleen ja vatsalleen keskelle Sveavägeniä, polttaisivat tupakkaa, joisivat olutta, pelaisivat Mustaa Pekkaa ja Hullunkurisia perheitä. Joku lukisi ääneen ”Peppi Pitkätossu”-kirjoja. Julisteissa vaadittaisiin Monnin ja Pillin sekä Pullan maineen palautusta. Ja liikenne seisosi kaiken aikaa, tuntikausia. Ehkä Ruotsissa tällainen tapahtuma keskeytettäisiin.

Näin tulisi kohdella muitakin ryhmiä. Tiedän… turha toivo.

juha II
juha II
21.11.2020 16:36

Eihän tuollainen papparais -joukko ole vaarallinen? Eihän?

Jake
21.11.2020 17:11

Mä en vaan ymmärrä miksi tätä paskaa tuodaan tänne eikö muka olisi olemassa helpomppiakin keinoja tehdä itsemurha eikä pilata tällaisella jonninjoutavalla paskalla kaikkien muidenkin elämä samalla.

Juha 06
Juha 06
24.11.2020 00:10

Käyttäytyvät isäntämaataan kohtaan epäkunnioittavasti. Missä rangaistus?

Pah
Pah
24.11.2020 00:14

Muslimit eivät pitäneet eivätkä tule koskaan pitämäänkään perjantai sen enempää kuin muita rukouksia keskellä katua.
Koko juttu on keksitty ja kuvat on väärennetty.

Ihmisiä on loppujen lopuksi melko helppo ajaa provoansaan.

Meikäläisen on pakko myöntää, että jos joku keksii kunnon provon, ja se menee vielä läpi ihmisille, niin sille on nostettava hattua. Ja jos joku tekee samankaltaisen provon kaksi kertaa, niin silloin pitää jo antaa mitali..

Provokaatio on ansa, johon pahaa-aavistamattomat ihmiset ajetaan. Kun ihmiset ovat ansassa, niin sieltä on vähän vaikea päästä pois, sillä kukapa sitä haluaa myöntää, että ansaan astuttiin. Toisaalta provokaattori saa makeat pitkät naurut. Tyhmille ihmisille voi oikeasti nauraa sydämensä kyllyydestä.

Se mikä on huomioitavaa, niin oikeisto on melko helppo provosoida tällaisiin juttuihin.

Periaatteessa kaikki ihmiset voidaan ajaa provoansaan, kunhan vain ruokitaan ennakkoluuloja, pelkoja tai mitä tahansa asiaa, jolla on voimakas ote ja vaikutus ihmiseen.

Vasemmistolla on taas ne omat heikot vastaavankaltaiset, mutta erilaiset kohdat, joita hiomalla vasemmistoa on ihan yhtä helppo provosoida.

Teitä on huijattu.Kaikki on silkkaa huijausta.Täällä ei ole mitään nähtävää.