Solnan hautausmaakiduttajat kuuluivat isoon ryöstöjengiin

Solnan hautausmaakiduttajat.
Selvitellessäni Solnan hautausmaakidutuksen tapahtumakulkua sain käsiini monisataasivuisen esitutkintapöytäkirjaryppään, jossa poliisi on selvitellyt kymmeniä henkilöryöstöjä Tukholma-Solnan alueella.

Nimittäin Mohamed-Amina El Hani ja Ali Jahani Asl ovat molemmat syyllistyneet ennen hautausmaakidutusta kymmeniin henkilöryöstöihin Tukholman pohjoispuolella. Näiden veijarien lisäksi löyhä kaveriporukka on kimpassa ristiin rastiin ryöstellyt lähinnä ruotsalaisia nuorukaisia. Metodi on ollut se, että tänään ryöstetään Alin kanssa, huomenna Mohammedin, ylihuomenna ehkä Mahmodin kanssa jne.

Tähän löyhään kehitysmaista tulleiden miesten kaveripiiriin kuuluu kymmenkunta henkilöä, i´iltään he ovat 17-25-vuotiaita. Uusruotsalaiset ovat systemaattisesti lähes päivittäin ryöstäneen vähintään yhden nuorukaisen. Joskus ollaan oltu joukolla liikkeellä muutaman henkilön kanssa, joskus ryöstö on tehty ihan yksikseen.

Tekotavat ovat samankaltaisia kaikissa tapauksissa. Yksi tai useampi henkilö on lähtenyt junassa, metrossa tai bussissa seuraamaan valitsemaansa uhria. Uhri on pysäytetty esimerkiksi tupakkaa pummaamalla tms. Sen jälkeen uhria on uhattu ladatulla aseella, puukolla tms ja uhreilta on viety kaikki arvotavarat päältä. Monissa tapauksissa uhrilta on viety jopa vaatteet ja hän on jäänyt hortoilemaan alusvaatteissa kadulle tai puistikkoon.

Yhdessä ryöstössä kehitysmaasta tullut tulija oli seurannut uhriaan paikallisjuna-aseman laiturilta liukuportaisiin. Yläviistosta ryöstäjä oli tarttunut alaviistossa rapussa olevaan nuorukaiseen ja alkanut mitään sanomatta vetää nuorelta hupparia päältä. Huppari oli merkkivaate. Uhri oli yrittänyt estää, mutta tekijä oli mätkäissyt nyrkillä nuorta naamaan ja sai revittyä hupparin itselleen. Sen jälkeen tekijä veti hupparin päälleen ja poistui rauhassa paikalta.

Tapahtumassa ruotsalaiselta nuorelta yksinkertaisesti vietiin vaate päältä. Kukaan paikalla olija ei puuttunut tapahtumaan mitenkään.

Yhdessä tapauksessa lauma afrikaanoja ja muutama Lähi-idästä tullut marakatti seisoskeli Solnan juna-asemalla. Kaksi ruotsalaista nuorukaista saapui asemalle. He kertovat kuulustelussa kuulleensa, miten apinalauma oli sanonut äänekkäästi: ”Vitun ruotsalaiset tulee”. Joukkio oli piirittänyt nyt ruotsalaiset nuorukaiset ja aloitettiin jonkinlainen alistusleikki.

Ruotsalaiset nuorukaiset tietenkin pelkäsivät, sillä ensinnäkin lauma oli keski-iältään vanhempaa kuin ruotsalaiset. Ruotsalaiset olivat i´iltään 13-vuotiaita. Ruotsalaisia ei suoranaisesti pahoinpidelty, annettiin vain litsareita kasvoille. Tämä kaikki tapahtui siis juna-asemalla valoisaan aikaan eikä kukaan puuttunut peliin.

Kun rosvojoukko koki nöyryyttäneensä ruotsalaisia tarpeeksi, niin nuorukaisilta otettiin puhelimet, lompakot, korut, iPad ja… arvatkaapa mitä tapahtui seuraavaksi. Ruotsalaiset nuorukaiset yksinkertaisesti riisuttiin vaatteista. Hupparit, t-paidat, housut ja kengät vietiin päältä ja ne puettiin saman tien ryöstölauman päälle.

Koko tapahtuma lopetettiin siten, että ruotsalaiset nuorukaiset pakotettiin lopuksi lyömään ryöstöjoukon kanssa ”kättä päälle”. Ryöstäjät kertoivat, että eivät halunneet mitään pahaa, mutta näin oli vain tehtävä. ”Bro, älä muistele pahalla”.

Ruotsalaiset pojat jäivät alusvaatteisilleen juna-asemalle. Vasta tässä vaiheessa sivulliset tulivat poikien apuun ja he saivat aikuisilta mm. jotain päällepantavaa.

 

Yhdessä tapauksessa 15-vuotias ruotsalainen tyttö puuttui sivullisena tapahtumiin. Tyttö kertoo kuulustelussa todistajana, että hän oli kävelemässä Solnan Hagalundissa kun huomasi, että pizzerian nurkalla pidettiin nuorta poikaa kaulasta kiinni siten, että teko näytti vakavalta eikä leikiltä. Tyttö katsoi vähän aikaa ja ymmärsi, että nuorta ryöstettiin. Tyttö alkoi huutamaan, että lopettakaa.

Tässä vaiheessa ryöstäjät katsoivat tyttöä ja poikaa ja juoksivat rauhallisesti pois paikalta. Uhri oli ruotsalainen teinipoika, jolta vietiin ryöstön yhteydessä puhelin, lompakko ja jotain pikkutavaraa, avaimet yms.

Uusruotsalaiset ryöstivät ruotsalaisilta nuorilta myös mopoja. Eräs tällainen tapaus oli, että ruotsalainen nuorukainen oli Solnassa pysähdyksissä punaisissa liikennevaloissa. Paikalle saapui Ali Jahani Asl, joka repi ruotsalaisen pois mopon päältä ja otti ajoneuvon haltuunsa ajaen pois paikalta. Myöhemmin Ali kolaroi auton kanssa ja hylkäsi mopedin kolaripaikalle.

 


 

Ryöstöryppäässä oli siis kymmenkunta nuorta miestä, jotka harrastivat ryöstelyä kokopäivätoimisesti. He KAIKKI joka ainoa ovat kotoisin joko Afrikasta tai Lähi-idästä, muutama entisen Jugoslavian alueelta. Yhtään ainoaa ruotsalaisnimeä ei ryöstäjien joukossa ole.

Solnan hautausmaakiduttajat ovat esitutkinnassa usein esillä, he ovat kevään ja kesän aikana tehneet ryöstöjä urakkatahtiin.

Uhreina oli useimmissa tapauksissa ruotsalainen nuorukainen, yhdellä uhrilla oli suomalainen nimi, muutamalla uhrilla on Itä-Eurooppaan viittaava nimi. Uhrit ovat joka tapauksessa kaikki valkoihoisia. Uhreja on käytännössä useita kymmeniä, ehkä joku 20-30. Mutta tämähän on siis vain pienen alueen tapahtumia jostain viime keväästä alkaen loppukesään.

Voi vain arvailla kuinka paljon koko Tukholmassa ryöstetään ruotsalaisia nuorukaisia yhden vuoden aikana.

18 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lapamato x 2
Lapamato x 2
7.1.2021 11:52

Toinen örvelö sai 5,5 vuotta koppia ja toinen 9 vuotta:

”Straffen blir nio respektive fem och ett halvt års fängelse för bland annat människorov och grov våldtäkt.” (Exp.)

Lapamadot alkavat oksettaa kansalaista
Lapamadot alkavat oksettaa kansalaista
8.12.2020 02:19

Kansanedustaja Hanif Bali (M) keräsi 2 miljoonaa kruunua (!) noiden ällöttävien lapamatojen uhreille. Muuten olisivat uhrit vain saaneet muutaman tuhatlappusen per nuppi.

https://www.expressen.se/nyheter/hanif-bali-har-samlat-in-2-miljoner-till-offren-i-solna/

Juha 06
Juha 06
24.11.2020 00:06

Tätä emme toivo Suomeen.

Kukavaan
Kukavaan
23.11.2020 14:10

Hautausmaakidutukset ovat sitä parempaa osaamista. Ei osattu ennen!

juha II
juha II
21.11.2020 16:53

Tämähän on jo Suomessa. Kyllähän ne ”liike-ideat” rantauvat. Siis ne kannattavat. On akkamaista väittää, ette tällaista ilmiötä ole Suomessa, joka noudattelee tasan tarkkaan Paavon kirjoittamaa juttua. Kaikkein sikamaisinta on se, mitä tällaisten yhteiskuntien hallitukset ja poliisitoimesta päättävät tahot tekevät omille kansalaisillkeen ja ilkeävät vielä hurskastella omien turvaluokitustensa takaa.
Kun ajattelee yksistään rahallisia menetyksiä. Ne ovat hirveää luokkaa olevia maissa, jotka ovat kallita sekä verotus on – totta kai – maailman huippuluokkaa korkea. Puhumattakaan ne hensiset ja ruumiilliset vammat, joita koituu nuoressa iässä oleville tytöille ja pojille sekä kaikkinaiset nöyryytykset ja hengen ja terveyden pelko, joka on aina läsnä näiden rosvojoukkioiden taholta,.

Tulta munille
Tulta munille
21.11.2020 16:03

Noita ei kannta kohdata kuin isoreikäinen automaatti kädessä.

Epäonnistunut valtio nykyään
Epäonnistunut valtio nykyään
21.11.2020 12:12

Ruotsin valtion yksi perustehtävä on suojella kansalaisiaan.

Kilttimies
Kilttimies
21.11.2020 00:24

”Yhdessä tapauksessa lauma afrikaanoja ja muutama Lähi-idästä tullut marakatti seisoskeli Solnan juna-asemalla.”

Kommentointiohjeessa sanotaan mm., ..että älä solvaa ihmisiä..
Marakatteja yms. elukoita saa tietenkin solvata ja häirikköyksilöihin pitäisi palauttaa ihmisarkuus metsästämällä. Ne eivät puheista säiky.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
21.11.2020 00:05

Sama kuin Suomessa, syy on valtaapitävien. Ovat opettaneet roikareille, että vaikka kuinka törkeitä teet, vaikkapa murhan, seuraus on lähinnä päänsilitystä ja lisää kotouttamista. Uhreille tietenkin, että he ovat rasisteja ja kansakuntana syyllisiä konnien epäonnistuneeseen integrointiin jotka näin kärsivät, sekä ettei oikeustiekään ehkä kannata, voi päättyä jopa puukkohippaan. Toisin sanoen, heistä on tehty lampaita.

pzkw
pzkw
20.11.2020 17:58

Kuvien perusteella aikas sairaan näköisiä (sekä henkisesti että fyysisesti) nämä kultamunista kuoriutuneet avaruusinsinöörit. Mutta onneksi meillä Päivi Nerg on tutkinut jokaisen kultamunakuoriutujan taustan ettei vastaavaa pääse tapahtumaan täällä.

Manna Sarin
Manna Sarin
20.11.2020 21:19
Vastaa...  pzkw

Vuosien serkusavioliittojen ja sukurutsan tuloksia.

Eräs
Eräs
20.11.2020 16:45

Ruotsin kulttuuri on rikastunut ja maahanmuuttajat työllistäneet itse itsensä. Hyvin ovat integroituneet ja ahkerasti painavat siellä duunia ”kokopäivätoimisesti”.

On myös hienoja yhteisiä hetkiä kantaruotsalaisten kanssa, kun lyödään ”kättä päälle” ja veljellisesti toivotetaan ”Bro, älä muistele pahalla”.

Vittuuntunu Stadilainen
Vittuuntunu Stadilainen
20.11.2020 16:40

Näille pitäisi järjestää ansoja: pistetään joku hyvältä pokalta näyttävä pienikokoinen kaveri kulkemaan merkkivaatteissa haavoittuneella alueella ristiin rastiin kunnes rikastajat yhyttäisivät hänet ja sitten… Potut pottuina ukko-Hammurabin malliin!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
20.11.2020 17:42

Niin pitäisi, vaan mistäs löydettäisiin ne järjestäjät?

seant
seant
20.11.2020 16:09

Tästähän oli kysely vähän aikaa sitten, lukio kakkosluokkalaisilta. Tukholman alueella keskimäärin 8% oli ryöstetty viimeisen 12 kk:n aikana. Jollakin alueella oli joka neljäs.

Minä
Minä
20.11.2020 16:37
Vastaa...  seant

Suvakkien unelma etenee. Joidenkin rasistien mielestä se on painajainen, mutta heiltähän puuttuu oikea tieto.

hiekkainsinööri
hiekkainsinööri
20.11.2020 14:36

Oirehtivat yksittäistapaukset ovat joissakin asioissa hyvinkin puuhakkaita…

Saapas nähdä millaisia tuomioita rapsahtaa, vai pitäisikö sanoa läpsähtää.