Poliisi eristi koko Rinkebyn pariksi tunniksi

Rinkeby näytti eilen illalla kuin joltain sotatoimialueelta, jota aseistautuneet sotilaat piirittävät. Koko Rinkeby eristettiin poliisin toimesta pariksi tunniksi.

Tapahtumat alkoivat kun rinkebyläiseen ravintolaan käveli puolikuollut mies. Keho täynnä puukon pistoja. Mies oli päässyt karkuun asunnosta, jossa puukotus oli tapahtunut.

Tästä seurasi, että poliisi saapui paikalle kymmenien miesten voimalla. Heillä oli luotiliivit ja rynnäkkökiväärit aseina. Rinkebyn ulosmenotie suljettiin, kuten myös Tenstaan johtava kaupunkitie. Kukaan ei päässyt ulos tai sisään Rinkebyhyn menemättä poliisikontrollin läpi.

Myös Rinkebyn metroasemalla oli partioita, jotka tarkastivat maanalaiseen menevää porukkaa.

Poliisi on vaitelias tapahtumista ja sen taustoista. Virallisesti kerrotaan, että tutkintaa varmisteltiin.

Pt-median Rinkebyn alamaailman asiantuntija tietää kertoa toista.

– Poliisihan ei laita tuollaista operaatiota pystyyn jonkun pienen puukotuksen takia. Tässä tapauksessa puukotettu oli tiettävästi poliisin vasikka, joka jostain syystä paljastui. He olivat tekemässä asunnossa jotain, ja sitten joku tai jotkin epäilivät miestä vasikaksi ja tästä tilanne lähti. Mies sai osumaa ja pääsi karkuun hyppäämällä parvekkeelta alas toisesta kerroksesta.

– Kun mies pääsi karkuun ja soittamaan apua, niin hän soitti ensimmäisenä poliisiin ja kertoi, että oli paljastunut. Tässä tilanteessa poliisi sitten taas pelkäsi, että homma voi johtaa “puhdistuksiin” eli mustaa miestä alkaa lakoamaan urakalla. Siksi laitettiin pystyyn näyttävä operaatio. Ilman operaatiota mustat olisivat ampuneet yön aikana kaikki ruumishuoneen kylmäkaapit täyteen toisia mustia, asiantuntija kertoo.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kaikki kunnossa

Muistan ajan, kun näistä uutisoitiin ihan valtamediassakin. Taitaa olla niin jokapäiväistä yms, että parempi kirjoitella misseistä. Ja kävihän Pettersonkin viikon pyörimässä jotta ei täällä mitään tapahdu. Ihana lutunen ruotsi. Ja stubido komppaa.

Los6666

ai että sitä ihanaa monikulttuurisuuden auvoa 🤘 ei muutakun vihervasemmiston kusipäät muuttamaan joukolla unelmanne ytimeen

Mr.Reese

Kiinnostavaa olisi tietää, miten poliisit oli saaneet mustan miehen alkamaan vasikoimaan? Kun noilla seuduilla ei kukaan koskaan mitään ole nähneet tai kuulleet.

rellinen

Muutamaa rötöstä katsottu sormien läpi.

Snake Plissken

Escape from New York meininkii! Kiitos vasemmistolle! Voi ETTÄ KU tuli hyvä!!!!

Kukavaan

“Siksi laitettiin pystyyn näyttävä operaatio. Ilman operaatiota mustat olisivat ampuneet yön aikana kaikki ruumishuoneen kylmäkaapit täyteen toisia mustia,”

Estämällä tuollaisen skenaarion toteutumisen poliisi toimi järjenvastaisesti. Kylmäsäilytystilojen puute ei ainakaan voi olla syynä. Kylmäkontteja kyllä riittää. Vai pelkäsivätkö, että murhat laajenevat myös ruotsalaisiin taviksiin.

Joo… onhan tämä tietysti ikävää ja ikävä huomata itsekin muuttuneensa kyyniseksi.

GLGL

Joo, taisi olla vasikka viettämässä iltaa jonkun gangstojen pääjehun kanssa. Meni projekti pieleen. Eikö olisi helpompi vain vaivihkaa eliminoida haitake? Kukaan ei jäisi suremaan.

Voi vinetto

Suomessahan näistä ei uutisoida koska se olisi rasismia.

sähköä, suihkeita ja sheriffejä

Euroopan mokuttamisen ja matuttamisen syynä lienee ylikansallinen hajoita-ja-hallitse politiikka. White flight -maakunniksi ja rosvoklaanien lääneiksi pirstoutuneet kansallisvaltiot ovat näet helppo saalis liittovaltionatseille ja korporaatioglobalisteille. Heikko Eurooppa on Venäjän, Kiinan ja USA:n etu.

Pah

Kommunistien salajuonelta tämä hulluus enemmän vaikuttaa?

Nuo kommunismin asialla olevat punavihervasemmistolaiset ja nämä heidän islamistiset liittolaisystävät ”Enemy of my enemy is my friend”- hullut ( Hyödylliset idiootit ) miekkoineen on tietenkin tarkoitus usuttaa Ruotsidemokraattien ja Perussuomalaisten kimppuun, jolloin Kommunistinen Kalifaatti alkaa olla valmis Sharialle.

RAHKONEN Jukka-Pekka / islam uhka ihmisyydelle.

https://www.youtube.com/watch?v=pmZEi9gOYmw

Siinäpähän kotiutat tämmöiset lapsista asti kauloja katkomaan kasvatetut kunnon uskovaiset..

https://twitter.com/Natsecjeff/status/1322150717306580992

rellinen

Kgb-agenda päätökseen vaikka mikä olisi.

Kanarialta Rinkebyhyn

Espanjan sosialistihallitus on päättänyt rakentaa uuden Lesboksen Kanariansaarille.
Aluksi 7000 paikkaa mikä tietenkin päättyy siihen että leirissä lopulta on 14.000-21.000 äijää ja tuikataan tuleen hela hoito.

Onnea vaan kaikille lomakodin ostaneille!

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/spanien-bygger-flyktinglager-for-7000

Paratiisi saaret

Joo pari divisioonaa pitää huolen, että lomasaarilla riittää ihanaa monikulttuurista värinää. Voipi olla, että kämpät vallataan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Pamela Possu

Sähköpostiini tupsahti toissapäivänä mainos että “tule lomailemaan turvallisille Kanariansaarille”.Jo heti sana turvallisille särähti silmään.Sinne ilmeisesti houkutellaan lapsiperheitä lomailemaan Pohjolasta,että siirtolaiset saisivat vaaleaa nuorta lihaa?

Sivuhuomautus

Juurihan sinne lähti Helsinki-Vantaalta n. 200 harppua soittelemaan anjoviksella

juha II

Kun maan tilanne on tätä luokkaa, se pitäisi “siirtää” joko Etelä-Amerikkaan tai Etelä-Afrikkaan.

Prozac

Niin , tuo ruotsi. Eikös se ollut se maa missä asui peppi pitkätossu, katto kassinen, vaahteramäen eemeli ja muita saariston lapsia? Ja ingmar bergman,abba ja roxette. Ajat muuttuvat ja ihmiset sen mukana. Heja sverige!

pzkw

Juu. Nyt päivitetyt versiot ovat: Al mohammed peppi il Pitkatossuffara, Allahu Kattosperskeles kassinefa, Eemel kalifatu il Vaahteramaguf ja Lapsosetu Mohamed perofilu saaristomikavitu.