Poliisijohtajan twiittasi – seuraavaksi huudettiin hoosiannaa

Voi vain ihmetellä miten Göteborgin poliisijohtaja Erik Nord voi jatkaa virassaan. Nimittäin vasemmistolaisille kaikki, aivan kaikki on rasismia.

Erik Nord sattui twiittaamaan eilen perjantaina sellaisen twiitin, että nyt koko kuningaskunta huutaa hoosiannaa.

”Pidätimme eilen kaksi nuorta miestä, jotka eivät kuulu Ruotsiin, epäiltynä varkauksista. He ovat varastelleet polkupyöräilijöiden koreista ja tarakoilta laukkuja, ja tietokoneita. He istuvat nyt kiinniotettuina. Te, jotka olette joutuneet varkauden uhriksi, ettekä ole vielä tehneet rikosilmoitusta, niin tehkää se nyt.”

 

Moni varmaan huomasi twiitissä karkeaa rasismia. Vai huomasiko? Ensimmäisen lauseen ”inte hör hemma i Sverige” voi suomentaa jotenkin siten, että eivät kuulu Ruotsiin, eivät ole ruotsalaisia tai jotain sellaista. Pidätetyt ovat romanialaisia.

Twiitistä syntyi jättihaloo. Sitä on kommentoitu 300 kertaa, eikä aina niin myötämielisellä tavalla.

– Olen niin kyllästynyt sinun epäpäteviin ja kunnioittamattomiin twiitteihin. Jos sinun tarkoitus on lisätä poliisin uskottavuutta, niin sinä vain pahennat asiaa.

– Sinä teet eettisen virheen tällä twiitillä. Edustat poliisiviranomaista, se sinun pitää aina pitää mielessä.

– Kiltti, etkö ymmärrä mitä kirjoitat? Sinä et kuulu itse siihen maailmaan, jossa tehdään eroa ihmisten välillä.

– Kuinka voit ilmaista itseäsi tuolla tavalla? Missä on siveellisyys? Kaikki kuuluvat Ruotsiin/  kaikki ovat ruotsalaisia.

– Kuule, sinun ei pidä houkutella oikeistorasisteja tällaisilla lausemuodoilla. Valtion väkivaltamonopolin ei pidä lirkutella fasistien kanssa. VItun perse, tee asiat oikein.

– Sinun tehtävä ei ole arvioida ketkä kuuluvat Ruotsiin.

– Mistä tiedät, että he eivät ole ruotsalaisia?

– Yksikään ihminen ei ole laiton.

– Onko sinun mielestä yhtään ihmistä maailmassa, joka kuuluu Ruotsiin?

Jne jne. Osa kommentoijista on polttanut päreensä kunnolla ja SVT:n toimittelijoita huudetaan avuksi suureen rasisminvastaiseen sotaan. Joku kyselee, että miksi poliisijohtaja ei kirjoita sverigedemokraattien seksuaalirikoksista.

Lause ”inte hör hemma i Sverige” tarkoittaa siis jotain sellaista, että henkilö ei ole vaikkapa Ruotsin kansalainen ja oleskelee tilapäisesti Ruotsissa, eikä hänellä ole vakituista asuinpaikkaa Ruotsissa. Kotimaa on jossain muualla. Varkaat ovat romanialaisia kulkureita, jotka ovat varastelleet todella mittavia määriä tavaraa polkupyöräilijöiltä. Tästä huolimatta kaikki turvapaikka-aktivistit ja rasisminvastustelijat ovat suvereenisti adoptoineen varkaat puolelleen.

”Kun kaikki on rasismia!

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jami

Juuri tämän takia näille ei pidä antaa missään vaiheessa piiruakaan periksi. Mitä enemmän myötäilet sitä sairaammiksi vaatimukset kasvavat. Jos kukaan ei olisi alun alkaenkaan korvaansa näille lotkauttanut tämä olisi loppunut varmaan jo viime vuosituhannella.
Jos myötäilee on itse osa ongelmaa.

Minä

Juuri noin. On kuin loisille olisi myötämielinen ja uskoisi, että kyllä ne lakkaavat syömästä minua, kunhan ole kiltti niille.

Minä

Yksikään ihminen ei ole laiton.”

Tuo lause on suvakkiretoriikan helmiä järjettömyydessään.

Ensinnäkin kukaan ei ole sanonut, että joku ihminen on laiton. Eli on keksitty väittämä vastausena johonkin mitä ei ole. Näin luodaan mielikuvia. Toisekseen ihminen ei voisikaan olla laiton missään tapauksessa ainakaan länsimaissa.

Sen sijaan lukemattomat ovat mm. Ruotsissa laittomasti. Koska suvakit eivät voi väittää, että kukaan ei ole laittomasti maassa, he keksivät iskulauseeksi, että kukaan ei ole laiton, joka on täysin pähkähullu heitto, mutta kaipa se puree joihinkin.

nimellinen

Jep. Kommunisteilla on paljon muitakin harhaanjohtavia lausahduksia, esim: ”Yhdysvaltojen presidentinvaalit olivat kaikkien aikojen turvallisimmat” -Vaikkakin kysymys on siitä oliko vaalit rehelliset, luotettavat ja äänestäjiä kunnioittavat.

Minä

jotka eivät kuulu Ruotsiin” (ehkä lähempänä käännöstä: jotka eivät ole Ruotsista kotoisin / eivät ole ruotsalaista perää)

Jos sinun tarkoitus on lisätä poliisin uskottavuutta, niin sinä vain pahennat asiaa.”

Minulla heräsi toivon kipinä siihen, että ehkä ainakin joihinkin poliiseihin voisi luottaa, koska joillakin ei ole vielä järjen valo sammunut. Tuollainen lause olisi muutama vuosikymmen sitten otettu ihan luonnollisena vastaan, eikä kukaan olisi sitä edes jäänyt pohtimaan.

puolueeton

Suomessa ei noin rohkeita poliiseja ole, syykin on selvä.

Daavidin poika

Tämä lause ”inte hör hemma i Sverige” Tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ovat paperittomia. Näillä varkailla ei ole mitään millä voisivat todistaa henkilöllisyytensä. Nyt sitten vain poliisin huostaan niin pitkään kunnes henkilöllisyys selviää.

Terapian tarvetta

Tuossa on vain vahingossa tullut ä:n paikalle ö

Heja Erik, kämpa på!

Kyllä siitä on ihan tarkat lakipykälät millä (vippas)konsteilla Ruotsiin pääsee ja millä ei.

Poliisi noudattaa lakia ja siitä on ihan turha vihervassarimatamien märistä

Reijo Naulapää

Tää heppu on selväjärkinen toisin kuin dorka Taponen joka kuuluisi pidättää virastaan hyvien tapojen vastaisena.

Aleksi Stupukka

Rrrrazzyzmy faaaazzzizmy nnnaaazzizmy! Tule apuun Barbara Streisand!!!!

Mistä tietää että kulttuuri on tullut tiensä päähän ja tulee tuhoutumaan?

Siitä kun se alkaa muistuttamaan nyky Ruotsia.

Suvakismi on ilmeisesti sairaus ja mitä ilmeisimmin terminaali sellainen eikä siis useimmiten ole parannettavissa. Ehkä kyseessä on geneettinen vaurio ja syntymästä asti vallinnut vamma?

Aihetta varmasti vielä joskus tulevaisuudessa tutkitaan, mikäli ihmiskunta selviää yli globaalin kalifaatin ajan kohtalon.

Mutta käydään tässä välissä sitten ensiksi siellä kivikaudella parin tuhannen vuoden ajan ja nollataan kaikki kehitys koska se on niin, hmmmmm, kultturellia?

puolueeton

Kysymyksessä on varmasti geneettinen häiriö, mutaatio, jota evoluutio ei enää poista. Vaurio ilmenee muissakin elämän tavoissa, ulkonäössä ja terveydessä. Aikaisemmin tällaiset mutaatiot poistuivat ennen suvun jatkamista.

Terapian tarvetta

”Suvakismi on ilmeisesti sairaus ja mitä ilmeisimmin terminaali sellainen eikä siis useimmiten ole parannettavissa. Ehkä kyseessä on geneettinen vaurio ja syntymästä asti vallinnut vamma?”

Asiaa on tutkittu, toki nimikkeenä ei ole ollut ”suvakismi” vaan on tutkittu erilaisia mielenterveyden ongelmien vaikutuksia kykyyn hahmottaa todellisuutta, sellaisena kuin se oikeasti on.

Puolueeton

Mielenterveyden ongelmat johtuvat nimenomaa mutaatioista. Aivojen toimintaa määrittävät monet geenit ja niiden mutaatiot vaikuttavat aivojen toimintaan. Suomen ankarissa oloissa suomalaisten geenit muodostivat historian aikana mutaation, joka teki suomalaiset altruistisiksi. Tämä oli välttämätön elämän jatkumisen yllä pitäjä ankarissa luonnon olosuhteissa.
Nämä geenit hallitsevat edelleen suurta osaa suomalaisista ja, jos mutaatiot ovat aiheuttaneet myös kykyyn hahmottaa todellisuutta, pyyteetön lähimmäisenrakkaus johtaa suomalisuuden tuhoon varsinkin kun näitä pääsee valtaan.

Sivuhuomautus

Mamuttajilla taitaa olla kyseessä narsismin ilmentymismuoto, pyhimysnarsismi (parempi ihminen).

Ahmed Svensson

Ruotsissahan on ihan ministertasolla julistettu että kun on kerran Tukholmassa käyttänyt tunnelbana-junaa niin on ruotsalainen ja täydellisesti kototunut. Tämä natsirasistipoliisi on ruotsin nykyhistorian suurin rikollinen sekä kansallinen häpeäpilkku joka pitää julkisesti kuoliaaksi kivittää ja sen jälkeen pää irrotetaan ja laitetaan linnan portille näytiksi.

Terapian tarvetta

Kaikki jotka puolustelevat muualta omaan maahansa tulleita rikostelijoita pitäisi määrätä maanpetoksellisesta toiminnasta ensin 3kk. pakkohoitojaksolle ja siitä 3kk. työpalveluun johonkin suljettuun vankilaan.

Alkaisi ehkä suvakkihulluillakin valot päissä himmeänä kajastamaan.