Suomi Herää -kulkue valmistautuu marssimaan itsenäisyyspäivänä

Suomi Herää on ensimmäistä kertaa järjestäytyvä itsenäisyyspäiväkulkue Helsingissä. Tapahtuma järjestetään Helsingin keskustassa 6.12.2020 kello 16.00. Tarkemmat kokoontumis- ja puheidenpitopaikat julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuman tarkoitus on marssia poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta. Symbolikseen kulkue on valinnut kalevalaisen Runonlaulajan kädet -merkin.

Paikalle on kutsuttu neljä puhujaa, joista kolme on jo ilmoitettu: Tuukka Kuru, Tiina Wiik ja Terhi Kiemunki.

Kulkueeseen osallistuminen ja puheiden kuunteleminen on turvallista ja mahdollista kulkueen antamien ohjeiden mukaisesti. Järjestäjät huomioivat mahdolliset koronarajoitteet suosittelemalla turvavälejä ja muita turvatoimia.

Turvallisuus varmistetaan noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Osallistujille tarjotaan ilmaiset putkikaulurit ja mahdollisuus käsidesin käyttöön. Huivilla voi suojata kasvot.

Tapahtuman järjestää joukko kokeneita kansalaisaktivisteja useista eri järjestötaustoista. Tapahtuma koskee ainoastaan itsenäisyyspäivää, eikä sen ole tarkoitus levitä sen laajemmaksi kokonaisuudeksi.

Kulkueen järjestäjät seuraavat tarkkaan koronarajoituksia ja tiedottavat tarvittaessa mahdollisista muutoksista verkkosivuilla ja virallisilla tiedotuskanavilla.

Ensisijaisesti kulkue tullaan järjestämään Helsingissä.

Järjestäjät hoitavat tarvittavat toimenpiteet ja käytännönjärjestelyt poliisin kanssa.

Tapahtumatiimi tarjoaa neuvontaa ja haastatteluita puhelimitse tai sähköpostilla.

Tapahtumasivu sisältää kattavaa tietoa kulkueesta (mm. UKK-osio sivun lopussa), johon järjestäjät suosittelevat tutustumaan.

Lue lisää: https://www.suomiheraa.com/

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: info@suomiheraa.com tai 046 644 7899

Terveisin,
Suomi Herää -kollektiivi
info@suomiheraa.com

 


 

HUOM! Pt-media ei ole Suomi Herää-tapahtumajärjestäjä.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jami
jami
24.11.2020 22:11

Kaikki jotka järjestää tällaisia pandemian aikana on typeryksiä jotka vaan todistavat oman typeryytensä. Toisekseen määräysten rikkominen tarjoaa polpolle hyvän tekosyyn päästä pamputtamaan ja viemään putkaan. Toisaalta itsehän nuo sitä kerjää.

jamiontyhm
jamiontyhm
24.11.2020 22:23
Vastaa...  jami

Rajoitukset eivät koske yleisiä kokouksia (mielenosoitukset), jotka noudattava opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
24.11.2020 23:51
Vastaa...  Admin Pt-media

Saatat olla oikeassa, jos kansallismielisiä sairastuu. Toisaalta taas uskon heidän olevan nk. tolkun ihmisiä. Heillä on ainakin turvakysymykset tiedossa. Ei ne mitään BLM:n tai Antifan paskasakkia ainakaan ole. Mitä mieltä Pate olet, saako itsenäisyyttä enää juhlia? Ja, jos saa, niin mitkä ehdot? Vanhana demarina voisit koettaa kertoa, että mitä tehdä. Demarithan sen vapaussodankin aloittivat, eikö? Ei pahalla, mutta … no, olet oikeassa tai et, niin miten perustelet ko. mielenosoituksen, jos se n turvallinen? Sen tiedän, että miekkarit ovat Suomessa täysin turhia. Ya know, Polpo.

Jokkeri
Jokkeri
24.11.2020 23:53
Vastaa...  jami

Tulossa on niin kovat rajoitukset Uudellemaalle ettei mikään liikkuminen ilman lupaa ole mahdollista. Voin lyödä tästä ’hatullisen” vetoa ettei rajoitukset mahdollista mitään miekkaria itsenäisyyspäivänä.

Herätkää 🤣
Herätkää 🤣
24.11.2020 23:20

Nukkuuko Suomi?

Jokkeri
Jokkeri
24.11.2020 23:44
Vastaa...  Herätkää 🤣

Nuku huoletta, kyllä sinutkin vielä herätetään.

Huomenta
Huomenta
25.11.2020 07:58
Vastaa...  Jokkeri

Ei tarvitse.
Juuri heräsin – ilman mielenosoitustakin 😁

Särmääjä
Särmääjä
25.11.2020 08:56

Uusimaa ainakin ehtii mennä vielä niin kiinni että tuskin siellä voi muutamaa ihmustä enempää kokoontua edes ulkona tohon mennessä.