Jimmie Åkesson kiehahti hallituksen afgaanimanifestille

Sverigedemokraattien johtaja Jimmie Åkesson julkaisi Facebookissa videon, jossa kertoo, että hallituksen taas kerran uusi keksintö on osoitus, että hallituksen on yksinkertaisesti erottava.

 

Hallitus siis kaavailee jo ensi kuun alusta voimaan tulevaa uutta lakia, joka antaa taas kerran uuden tekosyyn afgaaneille, joilla ei ole mitään turvapaikan tarvetta Ruotsissa, jäädä Ruotsiin. Åkesson on käärmeissään tästä.

– Pandemiaa tekosyynä käyttäen ja ilman sen kummempia selityksiä ja perusteluja, hallitus aivan yhtäkkiä helpottaa lakia siten, että yhä useampi saa elinikäisen oleskeluluvan, Åkesson tykittää.

– Vasemmisto yrittää antaa kuvaa, että kyseessä olisi jokin erityisryhmä, mutta kyse on aikuisista miehistä, joilla ei ole kertakaikkiaan mitään turvapaikan tarvetta. Sitä paitsi heidän asia on käsitelty useaan otteeseen useissa eri oikeustahoissa, monesti jopa kolme kertaa. Eikä mitään tarvetta turvapaikalle ole tullut esille, Åkesson sanoo.

 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Åke on oikeassa, mutta mutta: Saatanan suvakit!

nimellinen

Niin, saatanan suvakit eli kommunistit. Nuoret ihmiset varsinkin vain hyvää haluavat ja että kaikki ihmiset eläisivät ainiaassa kommuunissa jossa kaikki olisi tasa-arvoista ja kaikilla yhtä paljon kaikkea.
Ei se niin mene. Tulevat huomaamaan että kommunismi hajoaa jo ennenkuin lapsensa osaavat potalle.

Musta on valkoinen

Juu ei ole tarvetta turvapaikalle jne. Mutta sitten sellainen keksitään. Ja ai niin. Ne kuuluisat kansainväliset sopimukset.

Where is a vatipää?

Kun niihin kansainvälisiin sopimuksiin vedotaan aina mitä hulluimmissa perseilyissä veronmaksajan häviöksi, niin ihmettelen, että kuka ihmeen vatipää on ne allekirjoittanut?

Unelma Painajainen

Ne on allekirjoitettu aivan toisenlaiseen maailmanaikaan, kun ei vielä ollut mahdollista elintasoshoppailla turvapaikkajärjestelmää hyväksikäyttäen.

Qroquius Kad

Niitä kuuluisia Kansainvälisiä Sopimuksia™, joihin vihervasemmisto jatkuvasti vetoaa ei ole koskaan ollut olemassakaan.

Nykyinen tilanne johtuu vain ja ainoastaan siitä, että niitä todellisuudessa olemassaolevia sopimuksia ei noudateta.

tutkiva lukija

Norja on samaan aikaan palauttamassa tuhansia turvapaikan hakijoita takaisin kotiin Somaliaan. koska Somalian turvallisuustilanne ei ole enää yleisesti uhkaava

Löffen Lukio

Onhan jokunen afgaani kuitenkin saatu palautettua eli ne jotka eivät saaneet ängettyä itseään suvakkoemakkojen avustuksella Löffen Lukioon, jostakin ihmeen syystä.

Löffen Lukion käyneet saavat PUT = pysyvän oleskeluluvan jos ei hallitus vaihdu 2022.
Löffe PRIORITEERAA asiaa tietenkin niin että PUT yritetään jakaa jo ennen vaaleja.

Pah
Östlands Bakskog

Ei muuten, mutta Suomi saa tuosta demografisesta sekasikiöstä vielä Venäjääkin hankalamman naapurin.

Neandertaalipottunokka

MP Hirvosen Annika selittää miksi afgaanien maahanjäämistä halutaan kaikin keinoin helpottaa:

https://www.expressen.se/tv/nyheter/coronaviruset/gymnasielagen-andras-har-blivit-en-del-av-vart-samhalle/

Puosuvaari

Ja vielä suosikkeja talibaanivihreiden äänitorveksi (siis puolueen puheenjohtajaksi joita Ruotsissa aina pareittain näillä viherterroristeilla – ehdottomasti jutun arvoinen!)

Hilpo ketler

Onko tämä Annikki Ahgaani itsekin? Kun tuota videota katsoi niin tutun oloinen hevosnaama sieltä tuijotti, jotenkin tulee mieleen vasemmistoliitostamme samantapainen mullikka. Sehän vähän tätä hulluutta selittäisi.

Juokse Heponen

”Hipposnaama” kuten isäni muinoin sanoi.

Löffe, FHM, SoS, MSB tulevat vielä tutisemaan

Ruotsin hallitus muuttaa lakeja pikavauhtia saadakseen pidettyä afgaanit maassa kun taas pandemiaa ja coronaa koskevaa lainsäädäntöä ei ole saatu muutettua mihinkään suuntaan.

Syy siihen miksi Ruotsi on pitänyt yhteiskuntaa auki ei ole mikään fantastinen ”avoimien ovien strategia” vaan se että Ruotsin hallituksella ei ole nykyisen lainsäädännön perusteella OIKEUTTA esim. sulkea jotain kauppakeskusta. Ruotsilla ei ole niinsanottua pandemialakia vaan ainoat lait millä voidaan pelata ovat järjestyslaki (ordningslagen), tartunnansuojalaki (smittskyddslagen) ja joku anniskelulaki (SVT).

Ruotsissa ei ole Pandemialakia, se tulee aikaisintaan kesällä 2021. Mutta uusia afgaanienmaassapitämislakeja sensijaan keksitään kerran kuussa, typ.

https://www.svt.se/nyheter/analys-historiens-dom-kan-bli-hard-mot-lofven-regeringen-och-myndigheterna

Korkkipäähallitus

Ihmeellistä on myös se että afgaanilakeja rukataan yhtämittää afgaanien eduksi mutta lakia joka kieltäisi terroriorganisaatioihin liittymisen EI haluta laittaa edes ALULLE ”koska se vie niin paljon aikaa, ei kannata, tyhmä ehdotus” sanoo herra oikeus- ja migraatiomnisteri.

Antti Tifa

Poliisien haluttomuus palauttaa ja homman hinta taitaa jarruttaa käännytyksiä ja siksi kiemurrellaan ja jatketaan oleskelulupaa.
Onhan se Svedustanin pullakaffe poliisille kerta kaikkiaan tunteisiin käyvää kun koneellinen kehitysmaalaisia itkee ja ulisee karkotusta varmaan kuolemaan.
Batikhäxat ottaa selvää poliisien henkilöllisyyksistä ja paskanheitto alkaa eikä pollareiden perheetkään ole turvassa raivoisilta akoilta jotka menettivät ilon ja nautinnontuojan kaikkia ihmisoikeuksia rikkovassa maahanmuuttopolitiikassa.
Ei auta Åkerssonin kimpaantua koska nyt on vastassa raivo, vimma ja kiima.

Jesse

Hallelujaaaa synneistä pois, minun rumpuuuni pelastusta soiiii.