Poliisi: moni nuorisoryöstön uhri ja tekijä tuntevat toisensa

Ruotsin nuorisoon kohdistuneista ryöstöistä on julkaistu pieniä detaljeita, jotka muuttavat ryöstöjen luonteen entistä härskimmäksi.

Esimerkiksi Tukholman poliisi on kertonut, että hyvin monissa nuoriin ja teineihin kohdistuvissa ryöstöissä/ alistusryöstöissä uhri ja tekijä/ tekijät tuntevat toisensa. Kantaruotsalainen nuorukainen kun ei oikein voi olla tutustumatta ja tuntematta kehitysmaista tulleita toisia nuorukaisia, koska heitä yksinkertaisesti on kaikkialla; kouluissa, kerhoissa, urheiluseuroissa jne.

Ulkomaalaiset käyttävät tätä hyväkseen. Ruotsalainen nuori kutsutaan esimerkiksi johonkin tapaamiseen, hengailemaan tai vaikka bileisiin. Kutsua ei esitetä siksi, että ulkomaalaiset kokisivat ruotsalaisen kaverikseen vaan siksi, että ruotsalainen nähdään ensisijaisesti ryöstön kohteena.

Ulkomaalaiset toisin sanoen valitsevat monesti uhrinsa. Kun pahaa-aavistamaton nuori saapuu paikalle, niin alkaa se tuttu peli; ”vi bara skojar”. Eli me vain pilailemme. Tämän lauseen kuulee joka päivä kaikkialla. Kehitysmaista tulleiden nuorten lauma esimerkiksi härnää ruotsalaista nuorta, ja jos joku aikuinen sattuu puuttumaan peliin niin: ”Walla brosa, vi ba` skoja”, mehän vain pilailemme.

Kyse on eräänlaisesta näytelmästä, jossa alistaminen ja nöyryyttäminen verhotaan kujeiluun. Uhrin on todella vaikea tietää tai ymmärtää, että missä menee se raja, että kyseessä ei ole enää leikki vaan tosi kysymyksessä. Uhria provosoidaan ja kun hän tekee jonkun virheen puolustaakseen itseään, niin näytelmä muuttuukin todeksi.

Nyt homma ei olekaan enää leikkiä eikä kujeilua, vaan alkaa näytelmän toinen vaihe. Ensin uhria läpsitään ja pikkuhiljaa se muuttuukin sitten pahoinpitelyksi, jossa ei ole mitään rajaa. Uhri ryöstetään, uhrin suuhun kustaan tai laitetaan nuolemaan kenkiä. Mitä ikinä tekijöillä nyt saattaa pälkähtää päähän. Jossain vaiheessa uhri sitten on ikään kuin kaluttu loppuun ja tekijät jättävät tämän niille sijoilleen.

Sen takia, että uhri ja tekijät ovat jonkinlaisia tuttuja ja tuntevat toisensa, niin iso osa ryöstöistä jää pimentoon. Uhrilla on todella iso kynnys tehdä ryöstöstä ja pahoinpitelystä rikosilmoitus, koska nuori yksinkertaisesti on koko ajan tekemisissä ryöstäjien kanssa. Kun ryöstö on ohi, niin seuraavana päivänä pitäisi mennä samaan kouluun, jossa ne samat ryöstäjät ovat. Ryöstäjät käyttävät tätä myös hyväkseen. Uhria uhkaillaan; ”tiedämme missä asut, joten ymmärrät varmaan olla kertomatta poliisille”. Toisaalta voidaan jatkaa sitä samaa ”se kaikkihan oli vain pilailua”.

On helpompi tehdä rikosilmoitus jos ryöstäjä on tuntematon. Mutta kun uhri tuntee ryöstäjänsä, ja he käyvät esimerkiksi samaa koulua, niin tuo näytelmä saattaa jatkua maailman tappiin asti, jos uhri uskaltaa vähänkin vihjailla, että aikoo ottaa asian esille.

Uhri toisin sanoen alistetaan ja ryöstetään, ja sen jälkeen häntä pidetään otteessa ja alistetaan lisää. Uhri voi tässä tilanteessa päästä ”irti otteesta” lähinnä sillä, että alistuu täysin.


Suureksi ongelmaksi tässä asiassa muodostuu myös se, että kehitysmaista tulleet nuorukaiset nähdään itsekin ikään kuin uhreina. Koko koulumaailman aikuisosasto lähtee tässä tilanteessa ymmärtämään tekijöitä. Uhri jää sivurooliin jos asia sattuu etenemään koulun opettajien ja rehtorin tietoon tai poliisille. Alkaa se iänikuinen sössötys sosioekonomisista tekijöistä, sotatraumoista ja ties mistä.

Tosiasiassa, jos ruotsalaisen nuorukaisen nöyryytys on saatu loppumaan vaikkapa jollakin ”sovittelulla”, ja tekijät ovat unohtaneet uhrin löytämällä uuden herkullisen kaluttavan ruotsalaisen uhrin, niin se alistaminen ja nöyryytys jatkuu nyt aikuisten toimesta. Mitähän uhri mahtaa ajatella ja kokea, kun huomaa, että aikuiset eivät oikeastaan välitä pätkän vertaa uhrista vaan tekijöitä kohtaan alkaa jättimäinen ymmärtäminen.

Tässä tilanteessa voi vain ihmetellä, että millaisessa paineessa monikulttuuristen kaupunkien koulujen ruotsalaiset nuoret elävät.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juha II

Kommunismi on maailman kuvottaviµpia tauteja kupan ohella. Tai ei sentään. Nuo kaksi ovat yksi ja sama asia. Itäkeskuksenkin somppujen valtoimenaan vellova korona on suomalaisten syytä, koska razismi!!!

Eräs

Kiinassa on kommunistipuolue edelleen vallassa ja meno sen mukaista:

”The story of one Kazakh woman who Chinese authorities forced to undergo an abortion and then assigned local government ”minders” who were with her 24/7 as she attempted to escape China to Kazakhstan.”

https://www.npr.org/2018/11/14/667699261/one-kazakhs-woman-journey-toward-escaping-china-to-kazakhstan?t=1606426580170

rellinen

Kyllä se on. Onpahan vaan viettänyt jonkun aikaa hiljaiseloa. Luikerrellut väärissä vaatteissa kaikkialle. Muuttanut jonkun verran muotoaan. Nyt on takaisin maksun aika ”imperialistisille länkkäreille” tuumaavat toverit.

Minä

Kulttuurimarxismi on kommunistien uuden kaavun ideologia. Se toteutuu käytännössä ns. suvaitsevaisuutena.

Idea on sama eli kansakunnat alistetaan heidän diktaturiaansa. Mitä he sitten aikovat, kun saavat totaalisen vallan, jää nähtäväksi, ellei niitä pysäytetä.

Kulttuurimarxismi syntyi alunperin Moskovassa 1920-luvulla, kun pohtivat, että miksi länsimaissa ei yhdytty työväen vallankumoukseen. Keksivät, että länsimaissa mm. uskonto, perhearvot ja kansallisuustunne pitävät yhteiskuntia koossa. Niinpä he alkoivat suunnitella, miten rikkoa nuo tekijät ja kuinka saada laistetuksi länsimaalaiset heidän diktaturiaansa. Myöhemmin menivät Keski-Eurooppaan ideologian suunnittelutyönsä parissa. Olivat vähän aikaa Yhdysvalloissakin ja lopulta sijoittuivat Frankfurtiin. Siksipä heitä kutsutaan Frankfurtin koulukunnaksi.

KGB ilmeisesti otti oppia länsimaiden raunioittamisideoista, joiden syntysija oli siis Moskovassa. Mitä ja miten KGB pyrki siihen, löytyy Yuri Bezmenovin haastatteluvideoista tuubista.

-Beowolf-

Tästä ja Frankfurtin koulukunnasta voi lukea lisää:
– – Rupert darwall: ”Vihreä tyrannia”.
Myös Josef Schumpeterin motto on kirjassa:
– – ”Kapitalismi maksaa palkkaa niille, jotka pyrkivät kumoamaan sen.”

Sopulit

Mutta niinhän suurin osa ihmisistä toimii

Minä

Kulttuurimarxistien sunnitelma oli, ja on varmasti edelleen, soluttautua koulutukseen ja mediaan sekä hallintoon ja vähitellen saada ihmiset uskomaan kulttuurimarxismin ”viisauksiin”.

Näyttää siltä, että ovat onnistuneet aika hyvin. Reilut parikymmentä vuotta sitten niillä oli jo tukevasti jalka koulutuksessa, peruskoulussa ja siitä ylöspäin. Heidän opetuksensa olivat silloin vielä lieviä nykyiseen verrattuna. Sitä kautta ovat sitten saaneet omiansa, siis ”opettamiaan” ihmisiä koulutuksen ylemmille asteille suuria määriä.

Eivät kaikki ole menneet niihin oppeihin ja ajatteluihin mukaan, mutta hyvin monet. Kun ovat tuollaista harrastaneet määrätietoisesti kymmeniä vuosia, ovat saaneetkin vahvan aseman koulutuksessa ja sitä kautta nykyiseen mediaan sekä hallintoon. Jälki näkyy.

Sitä ei ole älytty pysäyttää ehkä siksi, että se on ujuttautunut niin hiljakseen. hurjimmat hullutukset ovat tulleet vasta viimeisen vuosikymmenen mittaan tai jotain sellaista.

Ihmiset ovat menneet sankoin joukoin niihin suvaitsevaisuusaatteisiin, koska heidät on kasvatettu niihin.

Suurin osa ihmisistä ei todellakaan käytä päätään, vaan uskovat mitä opetetaan ja sitten kuvittelevat tietävänsä.

Jollain tavalla kulttuurimarxistit ovat onnistuneet tekemään suuresta määrästä suvaitsevaisia myös hyvin agressiivisia. Ovat varsin hyökkääviä ja pitävät melkoista älämölöä, kun joku kehtaa ajatella väärin.

Minä

Niin kutsuttujen suvaitsevaisten taktiikassa näkyy ihan samanlaista agressiivisuutta ja kiihkoa kuin mitä oli 60- ja 70-luvuilla stalinisteilla ja ns. taistolaisilla. Kuka niitä silloin näki, huomaa helposti samankaltaisuuden. Olivat kärkkäinä vaatimassa, että pitää olla tietoinen, siis heidän tavallaan ja tarjosivat innolla oikeaa tietoa.

Ne oli niitä aikoja, kun Halonen ja Tuomioja olivat porukoissa, joiden mielestä Neuvostoliitto ja DDR olivat ihannevaltiota. Niihin aikoihin puhuivat neuvostovastaisuuden kieltämisestäkin, siis oli tuo sananvapauden käsitys jo silloin vain sopivan sanan vapautta.

Nytkin näkyy ajatuksia siitä mitä saa sanoa ja mitä ei. Monikulttuurisuuskin on ihanne, jota ei saisi arvostella, mutta sopii hyvin valehdella sen ihanuudesta.

Joku vaan

Nytkin näkyy ajatuksia siitä mitä saa sanoa ja mitä ei.”

Saipa sitten sanoa tahi ei, niin sanopa vain, että hakannut olisin sumeilematta tuommoiset alistajat sairasvuoteeseen, mikäli kundieni koulussa olisi esiintynyt. Paljon pienemmästä puutuin, siis KÄVIN KÄSIKSI häiriökäyttäytyjiin ja niistä kavoi sähkömiestä, kokkia, muuraria etc. Pitää puuttua.

Minä

Olipa suvakkimainen heitto.

Tarkennettuna: en sanonut, että eivät osaa käyttää, vaan että eivät käytä.

Käyttävät koulussa ja mediasta opittua tietona, pohtimatta sitä sen enempiä itse. Ei tuon näkemiseen tarvitse olla erityisen nerokas.

Mutta päättele mitä päättelet – niinhän päättelet joka tapauksessa.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Minä

Oli se suvakkimaista: tartutaan johonkin yksttäiseen kohtaan, johon reagoidaan ja asia unohdetaan.

Saat ajatella tuosta pään käyttämisestä kuten ajattelet, en ota siihen kantaa. Ei pään käyttäminen johda automaattisesti viisaaseen näkemykseen, mutta se on jo enemmän kuin tarjotun tiedon oikopäätä hyväksyminen, ikään kuin kansakoulussa opettaja kertoi, niin sitten oli niin.

Sakari Rajamäki

Eivät käytä, koska valtaosa ihmistä ei ole kovin kiinnostunut maahanmuutosta,politiikasta tai suvakkienkaan touhuista. Se johtuu siitä, että näihin asioihin paneutuminen ei hyödytä heitä henkölökohtaisesti. Sen sijaan ihmiset nekevät hyvinkin paljon vaivaa sellaisissa asioissa, joista hyötyvät henkilökohtaisesti. Esim. pitkästä opiskelusta, tai omakotitalon rakentamisesta.

rellinen

”Opetukset” olivat lieviä koska piti mennä, edetä sen mukaan mitä kansa oli kulloinkin valmis nielemään.
Kyseinen myrkyn syöttäminen on tapahtunut vähitellen jo 60-luvun vasemmistoradikalismista lähtien. Eikä kyseistä tuhotyön, länsimaita vastaan suunnatun aseen alkulähdettä, sylttytehdasta tarvitse etsiä itärajan takaa kauempaa.
Kyseisellä roistolaumalla, ryssän kätyreillä oli tukeva sija koulutuksessa ym. jo 70-luvulla. Peruskoulun malli otettiin itäblokista, kokkareilla ei ollut asiaa hallitukseen ennen kuin kokoomus oli ”porvari”O.V.Kuusisten hallussa, yläkerrasta tyrkytettiin kouluihin rauhan-, suvaitsevaisuus-, yya-, lenin-setä-, veli venäläis-oppimateriaalia.
Olen itse ollut tuhoamassa kyseistä 70- ja 80-luvulta koulujen varastoihin jäänyttä ”kasvatusmateriaalia”. Materiaalia, josta nousi täsmälleen samanlainen löyhkä kuin nykyisestä suvakkipropagandasta.
70- ja 80-luvun rehtorit olivat kuitenkin sota-ajan kasvatteja, valkokaartilaisen kasvatuksen tuotteita, joten kyseinen paska jäi silloin vielä pääsääntöisesti pölyttymään koulujen varastoihin.
Omassa koulussa kyseistä paskakasvatusmateriaalia ei opetustyössä käytetty, vaikka eräskin opettaja laittoi ryssä sanan käyttäjät käytävälle mikä ei kosseja tietenkään harmittanut.
Tänäpäivänä kyseinen länsimaiden heikentämiseksi tarkoitettu suvakkipropaganda on kouluissa pääroolissa. Tämän päivän opettajat ovat neuvostokommareitten harjoittaman kasvatuksen tuotteita.
Eli ilmiö ei ole mikään uusi EU:n syy, ruotsin syy, frankfurtin syy jne. vaan kommunistisen supervallan tuote ”imperialististen länsimaiden” murtamiseksi. Tuote joka elää ja voi hyvin edelleen.

”Stefan sanoi...”

Katso Löfvenin äänestäjiä…

Kukavaan

Kyllä… kun tutkii Napoleonin sotien taisteluja, niin ilmiö käy siinä ilmi.

Sotilaat olivat tiiviissä ryhmissä ja kävelivät ritirinnan kohti vihollisen tulta. Keskeltä tai edestä ei päässyt mitenkään pois. Takariviläisten takana oli upseeri tökkimässä kepillä epäröiviä.

Siinä sitten käveltiin teuraaksi. Sotilaat luulivat toveriensa olevan tosissaan menossa kohti tulta. Lauman saa tekemään mitä tahansa, vaikka jokainen sen jäsen epäröisi ja haluaisi pois. Jokainen luulee olevansa yksin ajatuksineen ja näkee paremmaksi tehdä niin kuin muutkin.

Jos tulee kakka- tai pissahätä, niin housuun vaan.

Aivan käsittämätön ilmiö on huutaa hurraata paikalle ilmestyvälle johtajalle ja vakuuttaa olevansa halukas kuolemaan tämän puolesta.

Lopputuloksena kentällä makaa 30.000 kuolevaa. Omat eloonjääneet toverit, viholliset sekä paikalliset käyvät pimeän tultua vapauttamassa kuolevat ja kuolleet vaatteistaan ja muusta omaisuudesta. Jopa hampaat kiskotaan irti. Seuraavana aamuna kenttä on valkoisenaan alastomia ruumiita.

rellinen

Valitettavasti ovat.
Pol Pot ja punaiset khmerit, Maon kulttuurivallankumous, ”Profeetta” muhammed jne. Joukkohulluutta hulluuden päälle ja ne jotka eivät mene hulluuteen mukaan joutuvat kärsimään.
Kun hulluudella on tarpeeksi muskeleita, hullujen joukon tarjoamat edut houkuttelevat ja koukuttavat porukkaa hullujen mielistelijöiksi. Näin on länsimaissa käynyt.
Kgb-oppien mukaisesti kohti kansallista itsemurhaa joukolla marssien, ”maahanmuuttaja kiitetty”virttä jollotellen.

Kukavaan

”Idea on sama eli kansakunnat alistetaan heidän diktaturiaansa. Mitä he sitten aikovat, kun saavat totaalisen vallan, jää nähtäväksi, ellei niitä pysäytetä.”

Koska heidän diktatuurinsa eivät toimi, aletaan etsiä syytä.

Ideologiassa ei ole tietystikään mitään vikaa. Siispä ongelmat johtuvat vastustajista. Tarvitaan syyllisiä. Ja heitä löydetään. Parasta löytää, koska muuten itse joutuu syyllisteen joukkoon. Ilmiantamalla naapurin, työtoverin saa silloin itselleen aikaa.

Meillähän on jo toimiva ilmiantokulttuuri. Nyt sitä harjoitellaan sosiaalisessa mediassa. Kyllä se siirtyy sieltä reaalimaailmaankin.

Fatwantarkistaja

Eräs varttuneempi kommari huomasi minun lukevan sotakirjaa. Kysyi, kummalla puolella olisin sisällissodassa ollut. En vieläkään osaa vastata. Ei kai punaiset kaikki kommunisteja olleet, vaan lähinnä tehdastyöläisiä(?). Ei kai komukatkaan kaikki pahoja ole, uskovat utopiaansa tai jotain.

Nykyäänkin sulle myydään joku silakka-aate ja ostat sen, kun et viitsi googlettaa ja kaveritkin menivät. Ennen ei ollut edes radiota, luit jonkun lööpin ja kuuntelit julistajaa, siinähän päätit kantasi.

Eräs

”Mitähän uhri mahtaa ajatella ja kokea, kun huomaa, että aikuiset eivät oikeastaan välitä pätkän vertaa uhrista vaan tekijöitä kohtaan alkaa jättimäinen ymmärtäminen.”

Siinä on sitä arkipäivän oikeaa rasismia, joka kohdistuu maahanmuut… ei, vaan kantaväestöön.

Minä

Sre on suvaitsevaisten käsitystä hyvyydestä, ovathan he itse meitä muita parempia ihmisiä.

Pah

Kolkkoon leikkiin kolkko lääke. Tuossa kuvassa selvästi vihjataan millä moisen pilailuongelman saa suht kätevästi käsiään likaamatta ratkaistua.

h44

Aivan. Texasissa tätä ongelmaa ei ole.

Qroquius Kad

Mistä löydettäisiin ne, jotka osaisivat ja uskaltaisivat niin tehdä? Tuskin Ruotsista.

Minä

Se on sitä suvakkien monikulttuurista paratiisia. Oikeat uhrit ovat syyllisiä ja oikeat syylliset ovat uhreja. tervetuloa suvakkilaan.

Keharikujeilijakukottunkiolla
Matun asunto moduloidaan matun mukaan

Aika hauskaa tämä että kun matut tunkivat Ruotsiin rakennettiin heille moduliasuntoja ja nyt, kun matut ovat tehneet rikoksia, rakennetaan heille modulivankiloita:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kriminalvarden-bygger-baracker-for-att-klara-trangseln

Klarsyn

Kautta historian islam on nöyryyttänyt vääräuskoisia. Muslimit kehittivät aikoinaan muunuskoisia varten erilaisia erottautumismerkkejä, esimerkiksi Marokossa juutalaiset eivät saaneet käyttää kenkiä; Lähi-idässä aikoinaan sharia-tuomari pakotti kristityt laittamaan olkapäälleen palan kangasta, missä oli sian kuva; oli myös määräyksiä, millaisia vaatteita juutalaiset ja kristityt saivat käyttää; näistä Hitler myöhemmin kehitti hihamerkin juutalaisille; Espanjassa islamin vallan aikaan musliminaisilla oli peittävä vaatetus, mutta kristityiltä oli huivi kielletty, erottuivat vähemmän suojeltuina omista naisista.

Koraani 3:28 ”Älä ota uskottomia ystäviksesi”. Islam pitää uskovaisiaan oikeutettuna hyväksikäyttämään vääräuskoisia. Sosiaaliturva kristityissä maissa koetaan varmaan oikeutetuksi jizya-veroksi. Ei ole kysymys sosioekonomisista tekijöistä, on kysymys hyvin suurista kulttuurieroista, joiden yli ei voi loikata länsimaisin kasvatusopein, muslimien maailmankuva vaan on niin erilainen, ettei meillä ole odotettavissa siltä suunnalta kuin ylimielisyyttä ja alistumisvaatimuksia.

Jones

Uhri toisin sanoen alistetaan ja ryöstetään, ja sen jälkeen häntä pidetään otteessa ja alistetaan lisää. Uhri voi tässä tilanteessa päästä ”irti otteesta” lähinnä sillä, että alistuu täysin.”
Johan näille kehitysmaalaisille ollaan alistuttu täysin, kun he voivat tulla pohjoiseen miten haluavat. Heitä ei voida edes palauttaa, jos he eivät palaa kotimaihinsa vapaaehtoisesti. Ainoa ratkaisu tähän olisi se, että tehtäisiin leirejä joissa heillä ei olisi sitä herras asemaa, mikä on nykyään, kun saavat kävellä vapaasti kaupungilla. Kustannukset jotka tulijoista tulisi, pitäisi ottaa heidän kotimailtaan, vaikka väkisin.

Antti Tifa

Nyt kuulostaa niin vakavalta, että on aika laittaa tulille kampanja.
Sluta skoja !
Julisteilla sekä tarroilla sitte rakkaus pommitetaan kaikkia julkisia tiloja.
Hopsan, ryöstelyt ja päälle kusemiset loppuu kuin taikaiskusta.

Kukavaan

”Nyt kuulostaa niin vakavalta, että on aika laittaa tulille kampanja.
Sluta skoja ! ”

Jos Ruotsissa ryhdyttäisiin levittämään tarroja, joissa olisi teksti ”Sluta skoja!” niin mitä tekisivät sikäläiset suvakit. Alkaisiko rasismiulina.