Ruotsista tuhansia turvapaikanhakijoita Saksaan

Saksalaisen Morgenpostenin mukaan Saksaan saapuu tuhansia turvapaikanhakijoita Ruotsista. He ovat pääosin afgaaneja ja irakiaanoja.

Kuluvan vuoden aikana Saksaan on tullut vajaa 1 600 turvapaikanhakijaa, jotka ovat ensin hakeneet turvapaikkaa Ruotsista ja saaneet kielteisen päätöksen. Monia uhkaa Ruotsissa karkotus Irakiin tai Afganistaniin.

Tämän jälkeen yhä useampi mies jatkaa matkaa joko Ranskaan tai Saksaan.

Ruotsista tulevia turvapaikanhakijoita ei kuitenkaan käännytetä Saksan rajalla. Miehet menevät Saksaan joko laivalla Etelä-Ruotsista tai Tanskan kautta maata pitkin. Saksan lakien mukaan jos henkilö lausuu rajalla asyl, niin heitä ei käännytetä vaan ohjataan vastaanottokeskuksiin. Sen jälkeen alkaa normaali turvapaikkaprosessi.

Jos miehet saavat edelleen Saksassa kielteisen päätöksen, niin miehiä velvoitetaan poistumaan maasta.

Lainaus Morgenpostenista loppuu.

Ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit ovat hyvin järjestäytyneitä. He saattavat viikoittain satoja afgaaneja ja irakiaanoja matkaan kohti keskistä Eurooppaa. Mukana eväspussi, vähän euroja ja lämmin jaxuhali juna-asemalla lähtiäisiksi. Eri Facebook-ryhmissä itketäänkin lämmintä itkua milloin Mohammedin, milloin Nazirullahin takia, joille elämä ei avautunut Ruotsissa.

Mutta niin kauan on toivoa kuin on elämää. Ehkäpä, ehkäpä Saksa tai Ranska on sittenkin kultamaa.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nakkimees
Nakkimees
26.11.2020 16:03

Ja jos ulkona tulee kylmä ja nälkä, niin äkkiähän sitä puukottaa muutamaa saksalaista niin pääsee pariksi vuodeksi syömään ja lepäämään ilmaiseksi.

Pirtsakka
Pirtsakka
26.11.2020 16:32

Merkelhän tässä asiassa on pääpiru, pitäkööt siis hyvänään kaikki tulijat. Lagom åt henne.

rellinen
rellinen
26.11.2020 19:21
Vastaa...  Pirtsakka

Stasi-kgb-punikki Merkel. Muka saksan kokkareita. Höh.

Paluulippua peliin
Paluulippua peliin
26.11.2020 20:58
Vastaa...  Pirtsakka

Vaikka kaikki rasistiperseilijät toimitettaisiin Saksaan niin Suomi osallistuu kustannuksiin ja loppuelämän kestävään elätykseen, koska yhteisvastuullinen taakankanto ja oikeusvaltioperiaate.

Vitun hienoa.

Yuri Komissarov
Yuri Komissarov
26.11.2020 16:41

Niin ja Gördiksien ja Lottien batiikkinoitien tilalle löytyvät uhkeat valkyyriat Heidit ja Magdat.

Fanan Högt
Fanan Högt
26.11.2020 16:47

Saksa on joskus pärjännut puolta maailmaa vastaan, joten se saattaa Merkelin jälkeisenä aikana tehdä selvän pesäeron alistuskulttuureihin.
(toki ilman Kiinan kaltaista ”uiguurijärjestelyä”)
Ainakin paine sellaiseen tulee Saksan sisällä kasvamaan sitä mukaa kun tuosta Lähi-Itämeren takaa noita moraalirajoitteisia uuskaroliineja Preussin maalle lähetetään.

Pirtsakka
Pirtsakka
26.11.2020 18:51
Vastaa...  Fanan Högt

Kunpa se aika tulisi jo, ei millään malttaisi odottaa. Tuo Luojaansakin korkeammalle itsensä korottanut matami joutuu toivottavasti sanonko minne sitten kun aikansa tulee…Noin paljon pahaa Euroopalle on ennen häntä tehnyt vain AH. Maailma on järjiltään, ja yksi pahimmista kaaoksen aiheuttajista saa istua valtaistuimellaan edelleen. Ennen muinoin olisi jo muilutettu jonnekin. Mutta olisiko niin, että ei kertakaikkiaan uskalla luopua vallastaan? Onko mahdollisesti järjestämässä itselleen syytesuojaa, kuten itäisen naapurimme isäntä? Merkelhän on useammassakin yhteydessä suorastaan ylpeillyt saavutuksillaan ja sanonut, ettei kadu mitään, vaan tekisi kaiken uudelleen. Ilmestyskirjan peto?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
27.11.2020 00:40
Vastaa...  Fanan Högt

Mutteri edelleen hengissä, joten saksalaiset äänestävät sen jatkoon, jos laki sallii. Taas kutsutaan miljoonia kulttuurivaikuttajia Eurooppaan, kuten uhosi. Näin se menee.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
26.11.2020 18:41

Nonni! Nyt vaan hoputetaan meidänkin kauppakeskuksista notkujat Saksan suuntaan. Auf Wiedersehen!

Antti Tifa
Antti Tifa
26.11.2020 18:50

Ehkäpä, ehkäpä afghaaneille ja irakiaanoille Suomi on se ilmaisen elätyksen ja runsaan pillun kultamaa ?

Murmeli
Murmeli
26.11.2020 18:53

Niinhän täältä Suomestakin lähdetään. Kun ei tärppää täällä, niin sitten Saksaan. Tietämissäni tapauksissa sitten suomalaiset batiikkinoidat reissaa Saksassa panetuttamassa itseään näiden poikaystäviensä luona.

Adiööööööö
Adiööööööö
26.11.2020 20:05

Nyt äkkiä pystyyn ”Refugees Goodbye”- yhdistyksiä joka paikkakunnalle ja tehdään kaikki sama kuin 2015 syksyllä vaikka päinvastoin.

Paavokin voisi mennä voileipäpusseja jakamaan Tukholman Keskusasemalle.

Schwartzwald- täytekakkuakokin
Schwartzwald- täytekakkuakokin
27.11.2020 02:36
Vastaa...  Admin Pt-media

Wasa Husman riittää. Mutti kaivaa ison ahterinsa alta Sachertorttua pojille kun tulevat perille.

juha II
juha II
26.11.2020 20:55

Miksi lihaa on tuhlattu tuollaisiin naisiin? Länsimaiset yhteiskunnat eivät koskaan enää voi palautua ennalleen, sillä ainoa keino on atomipommi ja se tuhoaa kyllä ”idiliaation”, mutta ei pelasta sivilisaatiota. Suomessa mätisäkit ovat yhtä tyhmiä ja vielä tyhmempiäkin.

Juha Sipilä
Juha Sipilä
27.11.2020 13:27