Monet kunnat ovat palkanneet henkivartijoita sosiaalityöntekijöilleen

Kuvan disco ei liity artikkeliin mitenkään.
Ruotsin yleisradioyhtiö radio Sverigesradio on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan Ruotsissa on reilu 30 kuntaa, joissa on palkattu vartijoita suojaamaan työntekijöiden työmatkoja ja jopa koteja.

35:ssä kunnassa kunnan virkamiehiä on uhattu työn takia siinä määrin kovasanaisesti, tai jopa osittain käyty päälle, että kunnat ovat päättäneet palkata henkivartijoita.

Vartijat mm. saattavat työntekijöitä kotiin ja töihin. Työntekijöitä on myös saatettu autolle, juna-asemille, bussiasemille jne. Joissakin tapauksissa vartijat ovat jopa suojanneet työntekijöiden koteja.

Useimmiten uhkailun kohteena ovat sosiaalitoimen työntekijät. Uhkailua esiintyy kun ollaan tyytymättömiä sosiaalikonttorista saatuun maksusitoumuksen pienuuteen tai discoshekki ei kata hurvittelua sumussa ja humussa.

Monen kunnan turvallisuuspäälliköt kertovat, että tällainen uhkailu on yleistynyt rajusti viime vuosien aikana. Artikkelissa kerrotaan, että vielä 10 vuotta sitten uhkailu oli hyvin epätavallista.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mohammed Mohammed Al-Mohammed

Onhan se nyt jumalauta rasismia kun ylempiarvoinen sossumuslimi ei saa runsaasti, ANSAITSEMAANSA, ilmaista rahaa alempiarvoiselta rasistinatsi-valkoiselta ihmisjätteeltä. Pakkohan semmoiset on hakata tai tappaa, johan sen sanoo uskontokin! Islamofobia ja valkoisten harjoittama systemaattinen rasismi on suurin uhka yhteiskunnalle!!!!

Minä

Jotkut kieltäytyvät antamasta Allahin lupaamia rahoja – onhan se perusteellisen väärin.

CvK

Tämähän on rassssisssmia pahimmasta päästä!
Nyt vielä umpirasssissstinen valtio haluaa Göteborgin kamelikeskuksen avustuksetkin takaisin.

Somalierna bakom Angereds Kamelcenter åtalas för bokföringsbrott och misstänkts för grova bedrägerier
https://www.svenskamorgonbladet.se/2020/11/29/somalierna-bakom-angereds-kamelpark-atalas-for-bokforingsbrott-och-misstankts-for-grova-bedragerier/

Eläkkeenpaikkaajat aivottomia kusipäitä

Poliisikin tarvitsee henkivartijoita. Poliisilla on paniikki Amiraalinkadulla Malmössa kun katukivet lentelevät päin pläsiä:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/se-polisens-egna-bilder-fran-upploppet

Kukavaan

Kiitos linkistä videoon.

Lyhyen tähtäimen ratkaisu olisi panssariajoneuvot. Mutta sillä mennään ehkä puoli vuotta, kunnes rikastajat ottavat käyttöön omatekoiset miinat ja molotovin cocktailit.

Tällä hetkellä rikastajat ovat tottuneet helpolla pääsemiseen. Sitä pitää hyödyntää. Pidetään heikko nykykalusto. Hämäyksen vuosi jopa diskuteerataan. Kaikessa hiljaisuudessa lait ja koneisto kuntoon, ja sitten kun kivet lentävät samantien kiinni ja eristysvankeuteen pitkäksi aikaa. – Ikävä kyllä tämä skenaario on epätodennäköinen.

Sossukonttorit suljettakoon> anonyymi nettipalvelu

Ensin pitää aamulla kello tuntia aikaisemmin soimaan. Sitten pitää miettiä miten minä TÄNÄÄN vastaan kun tulee ensimmäinen uhkaus: soitanko poliisille, teeskentelenkö etten kuullut vai tarjoanko pullakahvihalin? Joka päivä sama juttu. Viisi päivää viikossa.

Viikonloppuna sitten kykin pimeässä kämpässä verhojen takana ja kuuntelen jokaista ääntä ulkoa.

Fatwantarkistaja

Ja lapset…

Vity misä minu raha

Onko nämä turvajärjestelyt miesoletetuille sosiaalityöntekijöille? Vai asioiko nämä ylhäisyydet naissossujen kanssa? Muuten kuin ns vapaa-ajalla? Kyllähän se laittaa varmaan vituttamaan, kun iphone on jo vanha. ( 6 kk ). Se loukkaa.

Qroquius Kad

Iso osa ongelmaa on siinä, että nämä Lähi-idän ihmeet eivät ymmärrä heille lahjoitetun sosiaaliturvan olevan ruotsalaisten veronmaksajien rahaa.
Sen sijaan se on heille joko vääräuskoisten muslimihallitsijoilleen maksamaa veroa, jizyaa, tai peräisin suoraan Allahiilta, kuten kaikki hyvä.

Johan se nyt raivostuttaa, jos vääräuskoinen ei maksa herralleen tai vielä pahempaa, yrittää pitää itse Allahin rahat antamatta niitä oikealle kohteelle!

Heads Off

Ja sitten vielä, miten ihmeessä Allahin rahojen kassavahdeiksi on pestattu uskottomia, ja naisia??? Äärimmäisen loukkaavaa!!!! Kaikki tämä ruotsissa, MUSLIMIMAASSA!!!!! PÖYRISTYTTÄVÄÄ! Tuollaisesta VITTUILUSTA suuttuu kuka tahansa!!!!

Valkoisten naisten unelmat

No jos koulussakin jo opetetetaan tunkeutujille ruotsalaisten opettajien toimesta että sinulla on valkoisten sorron uhrina oikeus nuolettaa omat lenkkarisi ruotsalaisella pojalla, niinkuin aiemmassa jutussa kerrottiin, niin mitä v..ua nämä tantat oikein kuvittelevat että niitä pitäisi alkaakin nyt sitten yllättäen kunnioittamaan? Onhan sosiaalitantatkin valkoista sortajaluokkaa siinä missä lenkkareita nuoleva Håkan.

Kukavaan

Sossutoimistoon voisi luoda järjestelyt, jotka mahdollistavat työntekijän anonymiteetin. Tällaiselle voisi olla kysyntää olojen muuttuessa vaarallisemmiksi.

Palvelutiskillä voisi olla luodin- ja iskunkestävä peililasi.

Kehittyneempi versio olisi, että asiakas näkisi tarvittavan visuaalisen informaation näytöstä, joka sekin olisi suojattu panssarilasilla. Asiakkaalle annettavat paperit voisi tulostaa ja asiakkaan antamat paperit voitaisiin skannata.

Näin sossu voisi palvella asiakkaitaan Malmössä ja työntekijät istuisivat 1400 kilometrin päässä Kirunassa. Tämä muuttaisi palvelutapahtuman luonteen. Työntekijän ei tarvitse pelätä, hän ei paljastu. Hänen kasvojaan ei näkyisi. Ehkä tilalla olisi sympaattinen piirroshahmo. Äänikin olisi muutettu. Asiakas ymmärtäisi, että kiivailulla ei saisikaan etuja.

Etäratkaisun etuna olisi, että sitä voitaisiin automatisoida. Joo… onhan tämä kylmäävää, mutta kaikki muut vaihtoehdot jo kokeiltu.

Pah

Muuten hyvä mutta eikö tulisi halvemmaksi jos sossut siirrettäisiin suoraan Kiinaan?

Kukavaan

Voi tuossa niinkin käydä. Tai ehkä palvelujen tuotantoa siirretään tekoälylle.

Per Vers Muhammed

tai lähi-itään, sieltähän ne hakijat ovat, ja siihen ne rahatkin päätyy

Mustapekka

Nykyisillä korona-ajan etäkäytänteillä riittäisi ihan vain Teams tms. ja vastaava virkailija voisi esittää olevansa sosiaalityöntekijä ilman nimen näyttämistä.

Esimerkiksi Teamsissa voi luoda kokouslinkin etukäteen ja sitten itse osallistua siihen nimimerkillä jälkikäteen.

Nykyäänhän voidaan keskustella ainakin täällä kotosuomessa lääkärin kanssa etäyhteydellä ja tehdä tunnistaumisen maisa.fi sovelluksen kautta verkkopankkitunnuksilla ennen kokouksen alkamista.

Ongelmanahan on tosiaan se, että sosiaalityöntekijät eivät uskalla tehdä kielteisiä päätöksiä uhkailuiden takia.

Pah

Rötösherrat kuriin!! Rikastajat ovat ”palkkansa ansainnet”! Saavutetusta edusta ei tingitä!
Elämän leppoistaja:comment image

Kukavaan

Mikä eläin tuo on? Näyttää jyrsijältä. Niin ja myös haavoittuvaiselta yksintulleelta.

Qroquius Kad

Tietääkseni kaljurotta.

Qroquius Kad

Vastasin ennen kuin tarkistin. Ei ole kaljurotta, vaan joku muu karvaton jyrsijä. Kuvaakin on muokattu.

Pah

Sosiaalituilla leppoisan lokoisasti ”rottailevaa” rottaahan tuo esittää? Mutta ihan vaan Vompattihan tuo tietenkin on.

Lopullinen Ratkaisu

Mikä mahtaisi olla islamin ongelman lopullinen ratkaisu?

Fatwantarkistaja

Taas rasistit liikkeellä, hyöh. Nythän on niin, että pakolaiset tekevät kaikki työt ja ruattalaiset ovat alkaneet vetämään metamfetamiinia ja muutenkin ne rotat rällästävät. Pakkohoitoon ne ja annetaan muslimien pyörittää taloutta. Ei tästä muuten mitään tule.

Jones

Tulijoilla alkaa olemaan herrojen elkeet, eikä tämä ole mitenkään uutta ja ihmeellistä.