Suomi Herää -kulkue järjestetään Tampereella Helsingin sijasta itsenäisyyspäivänä

Suomi Herää -kulkue järjestetään Tampereella 6.12. kello 16.00. Tapahtumaan pystyy osallistumaan, eikä muut tiedot tai puhujalista ole muuttunut. Kulkue oli alunperin tarkoitus järjestää Helsingissä, mutta yleisten kokousten järjestäminen on kielletty koronarajoitusten takia.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset.

Kulkueeseen osallistuminen ja puheiden kuunteleminen on turvallista, lainmukaista ja mahdollista kulkueen antamien ohjeiden mukaisesti.

Turvallisuus varmistetaan noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Tarkemmat tiedot kokoontumispaikasta ilmoitetaan myöhemmin verkkosivuilla ja virallisilla tiedoituskanavilla.

Lue lisää: https://www.suomiheraa.com/

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mikä pykii?

Kyllä Ohisalo tohon jonkun kiellon vielä keksii.

GLGL

Ehkä noin. Oikeasti noita rajoituksia tehdään, koska sokeasti luotetaan johonkin testiin.

Autopsisesti varmennetut kuolemat on parempi mittari, kuin sellainen testi, jonka positiivisten väärien määrä on täysin valmistajan kontrollissa.
Missään ns. “kovissa tieteissä” vastaavanlaista mittausmetodia ei missään nimessä hyväksyttäisi (metrological uncertainty).

Hävettää sun puolesta

Oletko Paavo tosiaan noin sinisilmäinen? Kun 0,0014% kuolleisuuden kiina virus (normaali flunssa 0,001%) oli pahimmillaan poliisi hajoitti 10 ihmisen turvaväleillä varustetun protestin eduskuntatalon portailla etälamauttimilla. Vain VIIKKOA MYÖHEMMIN poliisi kantoi kylttejä ja osallistui TUHANSIEN ilman mitään turvavälejä pidettyyn BLM miekkariin. Sama se on nytkin elokapina saa järjestää mitä tahansa ja jopa tukkia autotiet mutta muut miekkarit on kielletty. Ei koko vitun viruksen “hoidolla” ole missään vaiheessa ollut mitään tekemistä viruksen kanssa vaan koko homma on ollut puhtaasti poliittinen alusta asti.

Hävettää sun puolesta

“En voi perustella kantaani ni heitän “salaliitto” sanan ja toivon ettei kukaan huomaa”
Sori vaan Paavo me kyllä huomataan. Tämän vassareilta kopioidun mallin takia ei heru tukirahoja PT medialle.
Jännä miten tiede ja todellisuus on “salaliitto” kun se ei sovi Paavon haluttuun muottiin. Eihän siitä ole kuin vuosi kun Paavo huusi ettei Ruotsi romahda koskaan ja ainoastaan salaliittoteoreetikot ja hullut uskovat että se on tulossa vaan nyt Paavo jo itsekin huutelee viikosta toiseen että romahdus on tulossa. Kai sama on tämän kausi-influenssankin kanssa kun totuus on niin selvä ettei voi enää piilotella niin salaa se Paavokin hyväksyy todellisuuden ja esittää ettei koskaan ollutkaan eri mieltä.

Pah

Elähän sano. Imatralaista kotirouva Antskua lainaten, myö kaikki taidetaan pian romahtaa.. Jep! Meitä odottaa koordinoitu romahus.

Haukka

Kun “oikeista nazeista” puhutaan, jihadisti (jälleen SDP) Rami Adham on hävinnyt oikeudesssa sananvapauden puolustajalle ja integroituneelle ex-muslimille Anter Yasalle! 
Tässä julkinen kuuleminen Helsingin käräjäoikeudesta. a: https://odysee.com/@Muutos:2/anteryasa:7

Lähtenee youtubesta piakkoin.

Särmääjä

Eräs superaktiivihan meinaa kaikesta huolimatta pitää köyhän miehen soihtukulkueensa Töölöntorilta Hietaniemeen. Ei siinä muuta, mutta se marginaalisekoilu saatetaan sekottaa 612:seen ja se onkin hyvää mainosta tulevaisuuteen kun edellisvuona sieltä on poliisi kantanu #vihdinshriffin ja #tutkivantoimittajan ja pari muuta koronanyrkkiä maijaan Töölöntorilta.

Ilmari

Kummallakin mainitsemallasi henkilöllä on erittäin suuri viihdearvo. Voi lyödä itsensä kanssa vetoa, sanooko Vihdin sheriffi useammin “niinku” vai “tota”

m1xa

Saattaa taas pärähtää seriffillä #kyynärluu #kepit’illä poikki #kurdi’en toimesta.😉

kanander

Tuossa Suomi herää -logossa on jotain outoa. Onko nuo sisäkkäiset kourat Kalevalasta vai jostain muusta? Ehkä palaan tähän sivuasiaan.

kanander

Ainakin Suomi-Neuvostoliitto-Seura käytti samaa kouratunnusta oksettavalla tavalla yhdistämällä maiden liput samaan logoon.

Kiitollinen

On ihailtavaa että Suomessa on vielä henkilöitä joita oman maan itsenäisyys kiinnostaa.
Uhka ei tulekaan Venäjältä vaan maamme sisältä. Olemme aina ennen menneet Ruotsin perässä hyvään ja pahaan. Nyt kun uutisointi tapahtuu reaaliajassa voimme vältää Ruotsin typeryyden. Globalistien soluttautuminen esim poliitiikan kautta valta-asemaan on merkki suomalaisen itsenäisyyden loppumiselle.

https://www.friatider.se/klaner-forsoker-styra-svenska-kommuner

Valmistaudutaan rauhalliseen ja kauniiseen Itsenäisyyspäivän juhlaan, isiemme ja äitiemme uhrautumista Suomen itsenäisyyden puolesta kunnioittaen.