Uusssuomalaiselle raskaat syytteet

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa alkoi oikeudenkäynti, jossa syytteenä on murha ja laiton uhkaus.

Syytteen mukaan Hoseini Kanheri Seyyed Ami murhasi tahallaan toisen henkilön ollessaan vierailulla kolmannen henkilön luona Vantaan Kivistössä 8.5.2020.

Hoseini saapui asunnolle ja uhkasi ensin suusanallisesti tappaa molemmat miehet. Toinen poistui paikalta ja Hoseini löi huoneistoon jäänyttä miestä nyrkillä. Sen jälkeen hän kaivoi veitsen esille ja iski miestä 22 kertaa ylävartaloon. Hosein jatkoi lyömistä, vaikka mies kertoi kuolevansa.

Syytteen mukaan tekoa on pidettävä törkeänä, sillä Hoseini oli alkanut lyömään uhria veitsellä yllättäen. Uhrilla ei ollut tavanomaisia puolustusvammoja. Lisäksi teko oli vakaasti harkittu.

Mies pääsi jollakin tavalla rappukäytävään, mutta kuoli paikanpäällä ensiavusta huolimatta.

Mitään järjellistä motiivia teolle ei ole. Surmattu oli maahanmuuttaja kuten myös asunnosta poistunut kolmas mies. Heillä ei ollut mitään keskinäistä riitaa tms. Ainoa selitys, minkä Hoseini on antanut oli se, että hän oli saanut vähän ennen murhaa kielteisen turvapaikkapäätöksen. Tästä suivaantuneena hän oli kertonut aikeenaan tappaa niin monta ihmistä kuin mahdollista.

Laiton uhkaus koskee sitä, että Hoseini uhkasi tappaa kolmannen miehen.

Syyttäjä vaati tuomioksi elinkautista.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aidattu&sähköistetty parakkileiri

Mikä siinä säilöönotossa ja karkoituksessa on niin htin vaikeaa? Ninpä niin. Ne jakamattomat ihmisoikeudet.

Minä

Jakamattomat ihmisoikeudet, juu. Ja sitten ne jakelee omia ihmisoikeuksiaan vapaina, kuten tuokin.

sähköä, suihkeita ja sheriffejä

Moniongelmainen maahanmuutto ja sen seurausten ruokkima äärioikeistolaistolaisuus sekä jälkimmäistä vastustamaan noussut äärivasemmistolaisuus koventavat poliisien otteita ja herkistävät liipasinsormea vähän kaikkialla.
Keskeisiä syyllisiä ovat tietenkin ne viranomaiset, jotka yrittävät vähätellä tuota alkuperäistä ongelmaa.

Kukavaan

Näitä ei saisi päästää yhteiskuntaan ennenkuin oleskelupa on saatu. Sitä ennen vapaaehtoinen säilö tai maadta heti pois.

Moonman

Muslimeille ei pitäis jaella minkäänlaisia oleskelulupia.

Kukavaan

Juuri noin. Heillä on omat maansa. Nollatoleranssi heille.

Tapsa

Ei se maleskelulupa muuta näiden asennoitumista ja käytöstä…

Kukavaan

Lupa pahentaa heidän käytöstään.

Bulbasaur

Nyt sitten vankeinhoitolaitos saa nauttia tämänkin kultamunan hoivaamisesta monta vuotta eteenpäin. Voimme vain toivoa että kun tämä väärinymmärretty pieni kepponen ,josta nyt julmasti ja rasistisesti rangaistaan, on lusittu niin Suomi ei enää ole umpirasistinen natsivaltio jossa islamofobia kylvää kauhua ja että sankarimme pääsee sitten heti sosiaalitoimiston asiakkaaksi eikä puhuta mistään karkotuksista eikä kielteisistä turvapaikanhakupäätöksistä vaan annetaan tämän ihanan kauniin seksikkään muslimin integroitua yhteiskuntaamme. Muistakaa: tämä tapaus on teidän vikanne! Hävetkää natsit!!!

Pah

”Muistakaa: tämä tapaus on teidän vikanne! Hävetkää natsit!!!”
.
Tuo on totta!
.
Oma on vikammehan tämä ilman muuta oli kun sillä tavoin toista syrjimme. Hävettää.
.
Ikuinen ylläpito ja elatusvelvollisuus asuntoineen ja diskorahoineen olisi ilman muuta pitänyt tarjota koko hänen klaanilleen ettei kyseisen rikastajan olisi tarvinnut hankkia sitä tällä tavalla ominpäin itse. Näitä lisää.
.
Rikastuneen uhrin viimeiset sanat ”Meillä on unelma”.

kanander

Sehän sitten saakin useamman vuoden oleskeluluvan Suomessa. Ja täydellä ylöspidolla.Mikä rangaistus tuo on? Irakissa olisi parempi koppi.

Timi

Jos tämä jamppa jatkaa samanlaista toimintaa eli likvidoi maanmiehiään niin miksi pitäisi vangita ?

Timi

Win-Win tilanne…

Ekonomi-natsi

Just näin, tässä kävi harvinainen munkki: ihan aito YKSITTÄISTAPAUS. Satoi meidän laariin vaihteeksi, ei joutunut patologi ompelemaan takaisin suomi-tytön päätä. Ihanan harvinaista. Onhan se tietenkin periaattessa väärin aina kun joku pääsee hengestään, mutta tässä tapauksessa säästyi kertaheitolla enemmän rahaa kuin jos joku pieni kunta lakkauttaa pari koulua ja antaa kuntalaisille potkuja vyötä kiristääkseen. Iso ilo pienistä asioista! Näitä lisää.

Antti Tifa

Todella harmillinen sattumus, että toinen pääsi paikalta karkuun. Tekijä olisi voinut järjestää veronmaksajille todellisen jackpotin kaatumalla itse lopuksi omaan veitseen. Mutta näitten kehareiden touhu on aina auttamatta hutilointia ja raivoamista ilman harkintaa ja vakavuutta.

K J

… Maleskeluvan saatuaan hän kummastelee vain, miksi ihmiset ei hälle rahaa kanna vaan

… Siitä sitten loukkaantuneena puukkoa esittää

… Pään hän katkaisee ja toisen – kolmannen

… Hip hip hurraa hän maasta pakenee – siellä asyl ja uusix yrittäääää

(Nuotilla: Rauli Badding Somerjoki – Bensaa suonissa)

Lentäviä lauseita

”Turvapaikanhakijat ovat väkivallan uhreja, ei sen tekijöitä” tai pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.”

Unelma Painajainen

Syyttäjä vaatii tuomioksi elinkautista. Muttei maastakarkoitusta sen päätteeksi?! Eipä tietenkään. Vaikka Irak ja muut sontalandiat ottavat vastaan vapaaehtoisesti palaavat JA rikoksiin syyllistyneet kansalaisensa.

Gambiaano Musa musutteli ja nusutteli

Gambiaano nimeltä Musa (too good to be true) raiskasi tajuttoman naisen, yllätettiin ja hakkasi naisen ystävät. Sai 2 v 3 kk vankilaa Ruotsissa ja 10v karkoituksen mutta ehti karata.

Löydettiin Saksassa vokista, asyylinhakijana, uudella nimellä. Tuodaan nyt veronmaksajien vankilahoitoon Ruotsiin. Eikä hätää: kumiveneellä tulee 100000 uutta nusuttelijaa.

https://www.expressen.se/nyheter/musa-njie-39-jagades-for-valdtakt-gripen-i-tyskland/

Byrokraattori

Yes hello, I am Masu from Gambia, I am 12 years old. I have just come from Morocco by boat. I need asylum, my neighbour in Gambia is threatening me. I am very scared. Give me money, you racist. Thank you.