Göteborgin poliisi kehottaa ihmisiä välttämään yksin liikkuessa Järntoria

Yleisradioyhtiö Sverigesradion mukaan huumausainerikokset ja henkilöryöstöt ovat tulleet yhtä tavallisemmaksi Järntorin ympäristössä.

Citypoliisi kehottaakin ihmisiä välttämään alueella liikkumista yksin. Erityisesti hämärän tultua ja jos on humalassa.

Poliisin mukaan Järntorin ravintoloiden nurkilla näkee yhä useammin tunnettuja kriminaaleja, jotka väijyvät ihmisiä ja etsivät ryöstökohdetta. Kriminaalit saattavat esimerkiksi seurata ihmisiä maksavatko nämä kortilla vai käteisellä.

Poliisi arvelee kriminaalien ilmestymisen Järntorin ympäristöön siksi, että siellä on  muutenkin enemmän pieniä baareja, joissa voi maksaa käteisellä, verrattuna Avenuen baareihin, joissa voi maksaa vain kortilla.

Subscribe
Notify of
guest
64 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
28.11.2020 18:04

Suomalaisen median mukaan ei ole mitään ongelmia ja Ruotsi on turvallinen maa. Mitä nyt Kiina varoittanut kansalaisiaan matkustamasta Ruotsiin, koska se ei ole turvallinen. Pommit paukkuu, aseet rätisevät, siellä täällä pitkin Ruotsia varoitellaan yksin liikkumisesta ja taisi jo enemmistö naisistakin pelätä liikkua yksin iltaisin.

Moonman
Moonman
28.11.2020 19:24
Vastaa...  Minä

Voi vain kuvitella kuinka ankaralla kädellä tuollainen ongelma siivottaisiin kiinassa pois katukuvasta, eikä ryöstelijöistä kuultaisi enää sen jälkeen mitään. ”Ihmisoikeuksista” kärsivät kaikki paitsi rikolliset

GO-peluri
GO-peluri
29.11.2020 15:34
Vastaa...  Moonman

Kiina voi hyvin nousta maailman johtavaksi valtioksi.
Diktatuurin ainoa hyvä puoli taitaa olla juuri kyky ehkäistä ja tehokkaasti eliminoida jopa sen kuuliaisimpiinkin kansalaisiin kohdistuvien liikkeiden uhat.

On hyvin vaikea kuvitella, että USA:ssa olisi poliittisesti mahdollista ennakolta estää BLM-riehujaisten kaltaisten suurten tapahtumien toistuminen.

EU:lla taasen on suuri vaara riitaantua tulonsiirtojensa kanssa sekä uupua humanitaarisen taakkan alle ja pudota B-sarjaan.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
30.11.2020 03:48
Vastaa...  Moonman

https://fi.wikipedia.org/wiki/Walled_City Tuon purkivat pois, eivät oikein mahtaneet rosmoille mitään. Synkkä paikka, vaikka ehkä asukkailleen turvallisen oloinen. Kaikki köyhiä, ei kannata ryöstää+eivät puhu mitään kysyttäessä. Tämä ei ole faktaa, jonkun dokkarin näin joskus.

LVI-mies
LVI-mies
28.11.2020 18:22

Toista maailmansotaa ei onneksi ehtinyt nähdä mutta 2040-luvun Suuren Vesisodan saattaa juuri ja juuri joutua näkemään. (tarkennus: sen aseina EI tulla käyttämään vesipyssyjä tai vesitykkejä)

Huh?
Huh?
28.11.2020 23:17
Vastaa...  LVI-mies

Kerropas tyhmälle mitä tuo tarkoittaa..? Vesisota.

LVI-mies
LVI-mies
29.11.2020 00:20
Vastaa...  Huh?

Vuosikymmeniä sitten joku kirjailija arveli, että seuraavan suuren sodan syy tulisi olemaan makean veden niukkuus.
Nyt ennustettu ilmaston lämpeneminen pahentaa kuivuutta erityisesti niillä alueilla missä väestö kasvaa noin miljardilla ihmisellä seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana. Sateiden puute tulee näivettämään maanviljelyksen ja siten elinolot.

Siitä syntyy satojen miljoonien ihmisten ilmastopakolaisuus, mikä puolestaan väistämättä sotkee vastaanottavien maiden yhteiskunnat pahemman kerran.
Paljon pienemmistäkin häiriöistä on sotia syttynyt.

Yrjö
Yrjö
29.11.2020 17:18
Vastaa...  LVI-mies

Naapuri tekee merivedestä juomavettä. Siinä olisi suomalaisille yrityksille loistava idea.

Klaimaatzeins
Klaimaatzeins
29.11.2020 17:28
Vastaa...  LVI-mies

Ilmastokieltäjät eivät sitä usko mutta juuri samaisen scenarion mukaan Espanjat ja Portugalit ja muut Välimeren maat muuttuvat asumiskelvottomaksi aavikoksi ja periaatteessa vain Pohjoisessa voidaan harjoittaa suht normaalia maanviljelyä. Ranskassa ja Saksassa voi jotenkuten asuan mutta ei etelämpänä.

tunturipöljä
tunturipöljä
29.11.2020 18:11
Vastaa...  Klaimaatzeins

Tänne taitaa tulla silloin niin ahdasta että keskinäinen harvennus voi hyvinkin käynnistyä.
Tilanne olisi parempi jos syntyvyyden säännöstely olisi saatu läpi eräillä keskeisillä alueilla. Vaikutusvaltaiset muslimijärjestöt kuitenkin estivät sen.
Ja koko maapallo kärsii.

Jaaha
Jaaha
29.11.2020 21:32
Vastaa...  Klaimaatzeins

Ilmasto se taitaa seilata omiaan, eikä riipu CO2 päästöistä, mutta muutosta kuitenkin tapahtuu erinäisistä geologisistakin syistä, joiden takia ilmasto eri puolilla muuttuu eri tavoilla. Se on aina ollut näin. Suomi sen sijaan kylmenee, jos ei yhden, niin sitten toisen skenaarion takia. Viimeistään sitten kylmenee reilun asteen keskiarvona, kun ja jos Saksa, Hollanti, Britannia, Tanska ja muut joilla on insentiivi estää merenpinnan nousua rannoillaan runttaavat läpi sellaisen megapadon rakennusprojektin jonka seuraamuksena GULF virta lakkaa lämmittämästä Suomen rantoja.

Jaaha
Jaaha
29.11.2020 21:41
Vastaa...  Klaimaatzeins

Lisättäköön, että merenpinnan nousemisia on hyväksikäytetty CO2 kultin propagandassa viestittämällä sen liittyvän ilmaston lämpenemiseen. Toki se tavallaa liittyykin, mutta ei mihinkään ihmisen aiheuttamaan sellaiseen. On annettu ymmärtää, että ihmisen vaikutus CO2 päästöihin lämmittäisi merivirtoja ja siksi merenpinta nousisi. Toki sillä on minimaalinen, eli mitätön vaikutus, mutta geologiset syyt ja merivirtojen muutokset ovat varsinainen syy merenpintojen nousuille. CO2 päästöillä, tai niiden rajoittamisella, ei ole mitään virkaa asiaan.

Kake
Kake
29.11.2020 09:29
Vastaa...  LVI-mies

Uudessa Tekniikan Maailma lehdessä hyvä kirjoitus aiheesta. Tuo on osassa maailmaa varteen otettava uhka.

KaikilleAnsioidensaMukaan
KaikilleAnsioidensaMukaan
29.11.2020 10:01
Vastaa...  Kake

Ettekö ole vielä taunneet, että ilmaston muutos on valhetta? Se on keksitty vain sen vuoksi, että voidaan kerätä ihmisten palkka ja omaisuus veroina & maksuina eliitin ja heidän kätyreiden taskuun. Paskamedia kyllä rummuttaa asiaa joka kanavasta, mutta aivopesua ei kannata ottaa todesta.

Jaaha
Jaaha
29.11.2020 21:47

Ihmisen vaikutus ilmastonmuutokseen on juuri tuo mainitsemasi valheellinen kultti jota lobataan. Ilmastonmuutos todellisuudessa on eri asia.

Jaaha
Jaaha
29.11.2020 21:45
Vastaa...  Kake

Ikävä kyllä, vesipula yhdessä paikassa, ilman nationalismia ja kansallisvaltioita, on globalistisen kaupankäynnin maailmassa uhka kaikkialla. Mitä auttaa asua runsaan vesilähteen päällä jos globalistit kuppaa sen kaiken ja myy muualle edes veroa istäntäkansalle maksamatta?

Last edited 1 month ago by Jaaha
Antti Tifa
Antti Tifa
28.11.2020 18:41

Normaalissa valtiossa normaali poliisi keräisi roikaleet pois katukuvasta ja antaisi pienen muistutuksen ettei kannata tulla kuikuilemaan rosvottavia minnekään. Moni haluaisi varmaan normaalin ajan takaisin. Rösta sossarna igen !

juha II
juha II
28.11.2020 19:16

Ruotsin poliisi on ainakin mainitussa kaupungissa ulalla! Eräs ”varmuusväline” -poliisi olisi sitä mieltä ETTEI ole MITÄÄN ryösteleviä joukkioita ollenkaan, koska se on ihan sama asia kuin joulupukinkin kanssa. Se on pelkkää satua eikä sillä ole mitään tekemistä minkään kanssa ellei sitten kyseessä ole ääri-natsit, jotka taas ovat ihan varmasti totta! Ääri-natsit ovat murhanneet ainakin 200 ihmistä. Vaikka kukaan ei muu vielä siitä tiedäkään, mutta YLE ja polliisi kyllä tietää ja nyt onkin nykyhallituksen toimesta tehtävä terroristilaki, jossa ilmiselvät syylliset voidaan tuomita pelkän luulon ja etenkin uklkonäön perusteella. Sinisilmäisyys katsotaan eduksi sekä itkeminen kun Suomi on voittanut Pekka Vasalan juoksemana Münchenin Olympialaisissa v. 1972 1500 m ja musta mies hävisi valkohiuksiselle Vasalalle kuin akat! Nyky -lainsäädännän ja ”kauniin mielen” vallitessa kaikki liikuttuneet ”äääärrrrioikeistolaiset” tullaan tuomitsemaan olemaan takautuvsti kovennettuna verovelvollisia Suomessa, olemaan täkäläisten poliisivoimien t4rvan piirissä sikäli, että se4 valvoo vieressä kun murjaanit murjovat ja jos tästä syyllinen jää vielä jonkin harmiöllisen syyn takia henkiin. Tämän jälkeen on hänen pakko katsoa YLE.n TV-ohjelmia 24/7 poislaskien Pikku2, jonka tilalla tarjoillaan erään ”rauhanomaisen miekkamiehen” twiittejä!!!

Kaarleppius
Kaarleppius
28.11.2020 23:23
Vastaa...  juha II
Minä
Minä
29.11.2020 03:35
Vastaa...  Admin Pt-media

Kuuntelin tuota juoksua Karibianmerellä Ylen lyhytaalloilla. Oli tunnelmaa. Muistaakseni samana päivänä vähän aiemmin Lasse Viren otti kullan 5000 metrillä, vai olisiko sinä päivänä ollut kymppitonni, molemmathan se otti.

Patriootti
Patriootti
28.11.2020 20:14

Tämä on perseestä Ruotsissa! Samoin tulee olemaan Suomessa pian samat asiat! Ja kerron tämän täällä, kun monet sosm.alustat kusettavat vaikka ovat olevinaan Suomen asialla esim. Partisaani deletoi kommentteja!

Mutta asiana olisi sanoa tästä viimeisestä Supersankarista, RitariSotilaasta Suomessa, joka haudattiin viimeiselle matkalle, jota oli hyvästelemässä aikamoinen lauma ihmisiä.

Hän teki elämänsä aikana enemmän urotöitä, kuin 1:5milj., mutta kuitenkaan harva saattojoukosta ymmärtää, mitä hän oli tekemässä silloin rintamalla tai koko elämänsä aikana. Hän oli SUOMALAINEN SOTILAS JA KANSALAINEN; koti, uskonto, ISÄNMAA! Tiesiköhän 2% saattojoukoista mitä nämä asiat tarkoittavat? Luulen ettei monikaan. Kaikki olivat kuitenkin HYVÄSTELEMÄSSÄ häntä ja hyvä niin. Kuitenkin samaan aikaan ihmisiä oli julistamassa eroa EU:sta eduskunnan porteilla ja autoilijat osoittivat mieltään samaanaikaan. Näillä ihmisillä on huolena huominen ja tulevaisuus Suomalaisena;koti uskonto ja Isänmaa, jota tämä Sankari oli puolustamasssa aikoinaan PATRIOOTTINA!!!!

Pointtina on vaan kertoa, että huolestuttavaa on vain monesti katsella ihmisiä, jotka, eivät ole kiinnostuneita Suomalaisuudesta kun ahtereitamme ajetaan pataan vaan ollaan Suomalaisia silloin kun joku Suomen Ritari kuolee TAI Suomi voittaa jääkiekossa!!

Tämä kaksinaismoralismi vituttaa, kun ei ymmärretä sitä ETTEI TÄMÄ RITARI JA MUUT KALTAISENSA OLLEET PUOLUSTAMASSA Suomea, jotta kaikki hyvä ja tämä Suomessa oleva voidaan myydä ilmaiseksi globaalille eliitille.ja alitajuntaisella-ajatuksella:”hyvä kun tämäkin poistui, jotta voidaan edetä Suomen tuhoamista”

Lopuksi: WW2 loputtua, monet ennustajat ja profeetat ovat sanoneet että WW3 alkaa, kun viimeinenkin WW2 sodan sankari poistuu keskuudestamme todistamasta sitä minkä vuoksi kaaduimme ja voitimme!!!

Toivon ja rukoilen Jumalaa joka päivä, että Usasta alkava mätäpaiseet puhkaisu leviää kaikkialle maailmassa ja Suomeen myös.

ISO KIITOS RITARILLE, PATRIOOTILLE, JOLLAISIA SUOMI ODOTTAA UUDELLEEN NÄYTTÄMÖLLE
JA JOKA UHRAUTUI SUOMEN PUOLESTA KUN JOKAISTA TARVITTIIN.

Brutallica
Brutallica
28.11.2020 23:37
Vastaa...  Patriootti

Nämä muita vähättelevät jutut ovat aika paksua töhnää kun laitetaan asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Kyllä, sodassa oli Suomalaisia isänmaallisia sankareita. Miksi? Koska oli SOTA ja heidät sinne komennettiin. olen aika varma että jos sotaa ei olisi ollut niin ei Karjalan metsissä montaa hurjaa äijää olisi aikaa viettänyt. Siihen aikaan maailma oli helpompi, oli ryssät ja oli me. Ei ollut valehtelevia turvapaikanhakijoita, somaleita, sosiaalitoimistoa eikä todellakaan lapsia raiskaavia ja naistemme päitä katkovia muslimimiehiä. Ennen ei Liisa-Irmaa mikään idän ihme raiskannut metsäpolulla. Ja siitä tähän päivään: JOS sota tulee niin SITTEN vasta katsotaan onko meissä enää isänmaallisuutta vai syödäänkö vaan sipsejä ja pelataan pleikkarii samalla kun heilutetaan valkoisia lippuja nopean antautumisen merkiksi. Turhaan sinä täällä huutelet ja vaadit sankaritekoja, pöljä. TEE ITSE JOTAIN! ”kaksinaismoraali” justjoo, mitäs sinun suuri tietsikkanäppis sankaruus sitten on? Vedät kalsarikännejä ja haukut jengiä kätevästi kotona piileksien. Olet varmaan katsonut kaikki tuntematon sotilas versiot yli sata kertaa ja puhelimesi herätysääni on Finlandia. Nolo jätkä.

Faktaa
Faktaa
29.11.2020 04:23
Vastaa...  Patriootti

Partisaani ei poista kommentteja vaan ne tarkastetaan ja hyväksytään ihan niinkuin PT mediassakin. Näin kommenttisi Partisaanissa joten turhaan uliset. Vähän pakko moderoida kommentteja kun Ilja Janitskin haettiin syöpäsairaana ulkomailta ulkomaalaisen median ylläpidosta koska kommenteissa puhuttiin liian suoraan

Patriootti
Patriootti
29.11.2020 12:46
Vastaa...  Faktaa

Kovin on köykäset perusteet olla julkaisematta kommenttia, jos asia koskee USAN vaaleissa huijauksen suorittaneita maanpettureita ja minne ne vähintään joutuu. Näistäkin on jo aikaisemmin monilla mediasivuilla kerrottu ja USAN rikoslakikin sen kertoo.

Mutta kaikki tyylillään 🙂

T
T
29.11.2020 13:30
Vastaa...  Admin Pt-media

USA:n vaalit olivat täynnä lukuisia epäselvyyksiä.
https://www.youtube.com/watch?v=XeML7-7GnjI&ab_channel=FelixRex

Minä
Minä
29.11.2020 15:00
Vastaa...  Admin Pt-media

On esitetty todisteita ja on nippukaupalla valaehtoisia todistuksia väärinkäytöksistä. On kovan luokan asiantuntijoiden todistuksia tietokoneen ohjelmiston käyttämisestä huijaukseen jne. Postiäänillä on todistettavasti huijattu jne.

On hyvin selviä merkkejä siitä, että on huijattu, mutta sellaisen tutkiminen ja todistaminen ei käy kädenkäänteessä. Ns. valtamedia ei hiisku mistään sellaisesta, mikä kyseenalaistaisi Bidenin voiton tai himmentäisi sitä.

Todistamisen yksi ongelma on, että tietokoneisiin ja papereihin pääsee käsiksi vain viranomainen, siis poliisi ja sekin varmaan oikeuden päätöksellä. Sellaista ei tule osavaltiotasolla.

Nähtäväksi jää kuinka tuo etenee. Tuskin tulee osavaltiotasolla tulosta jo siksikin, että kun ovat monet vaikutusvaltaiset ihmiset olleet itse siihen enemmän tai vähemmän osallisia.

On myös osavaltiosenaattoreita, jotka ovat todisteet nähtyään todenneet, että tämähän on kuin kehitysmaan vaalit ja vilppiä on tehty.

Kovilla panoksilla pelataan nyt puolin ja toisin. Yhdet yrittävät todistaa vilppiä ja toiset yrittävät peitellä vilppiä. Media tukee enimmäkseen niitä, jotka haluavat peitellä vilpin, etenkin siihen asti, että Biden olisi presidentti.

Last edited 1 month ago by Minä
Minä
Minä
29.11.2020 17:00
Vastaa...  Admin Pt-media

Valaehtoiset silminnäkijöiden todistukset ovat konkreettisia todisteita.

Matemaatikkojen ja tilastotieteilijöiden analyysit osoittavat, että äärimmäisen todennäköistä, että on suuren luokan vilppiä.

Ei kai mitään löydä, jos ei mitään etsi ja uskoo, että ns. valtamedia kertoo kaiken.

Eläkkeellä oleva korkea-arvoinen ja arvostettu tiedustelupalvelun upseeri, joka tietää it-tekniikasta ja muusta paljonkin, on kertonut tietoja, joiden perusteella hän on täysin varma, että on laajamittaista vilppiä tehty tietokoneohjelman puitteissa.

Tässä oli vain esimerkkejä.

Yllättävää, että PT:llä on noin vähän tietoa täysin konkreettisista todisteista. Ei ole pakko kiinnostaa jokin Yhdysvaltain presidentti, mutta ettei ole kiinnostunut, ei osoita, että ”on vain itkun sekaista sössötystä”.

Yhdysvaltain presidentillä on paljon vaikutusta maailman menoon, joka näkyy myös Euroopassa.

On kiinnostavaa nähdä miten tuo juttu kehittyy. Emme me sille mitään voi, meni sitten niin tai näin, mutta on tuo kuitenkin kansainvälisten uutisten joukossa niitä merkittävimpiä.

Last edited 1 month ago by Minä
Minä
Minä
29.11.2020 17:32
Vastaa...  Admin Pt-media

Toiset ovat siis harhaatikkoja, jotka eivät osaa arvioida itse uutislähteitään? OK.

Minä
Minä
29.11.2020 18:12
Vastaa...  Admin Pt-media

Tässä joitakin mielestäsi harhaatikkoja:

Pennsylvanialaisia osavaltion senaattoreita
Newt Gingrich, eläköitynyt Kongressin puhemies
Kenraali Thomas McInerney, tiedustelu ja cybersodankäynnin asiantuntija, evp.
Useita tietotekniikan asiantuntijoita ja tilastotieteilijöitä jne.

Tuo oli vain pieni esimerkki.
Pidän todennäköisempänä, että nuo tietävät mitä puhuvat kuin sitä, että heitä harhaatikoiksi nimittävät tietäisivät mitä puhuvat.

Last edited 1 month ago by Minä
Jaaha
Jaaha
29.11.2020 22:18
Vastaa...  Admin Pt-media

Tässä on nyt vähän sellainen juttu Paavo, että mitään absoluuttista todistetta ei aina välttämättä edes voi olla olemassa, kun asioita oikeudessa ratkotaan. Todistusaineisto jota on tässä jo esitetty on mm. vahvaa viitettä huijaamiselle, esim. tilastomatemaattista, sekä valan alla annetuja lausuntoja, eli rangaistuksen uhan alla annettuja todistajalausuntoja siitä, että huijaamista on todellakin tapahtunut ja että juurikin absoluuttistakin todistusaineistoa olisi olemassa.
Se missä menet harhaan on se, että menet mukaan valtamedian syöttämään näkökilmaan, jossa nimenomaan pitäisi jotenkin heti löytää jokin taianomainen absoluuttinen todiste. Sinulla on mennyt asia väärin päin. Lähtökohtaisesti, kun on vaalit, on noudatettava tarkkoja käytäntöjä, joilla massiivisen huijaamisen mahdollisuus voidaan todistaa mahdottomaksi. Eli olet virheellisesti sysännyt todistustaakan väärin päin. Huijaaminen on nimenomaan siksi lähes varmaa, että on luotu olosuhteet joissa se on poikkeavan helppoa poikkeavan massiivisessa mittakaavassa. Tällaiset olosuhteet voivat ja niiden pitäisi, jo sinällän johtaa koko vaalien mitätöintiin ja siis varajärjestelmään siirtymiseen, jonka Trump aika varmasti voittaisi.

https://theredelephants.com/

Last edited 1 month ago by Jaaha
Minä
Minä
30.11.2020 03:28
Vastaa...  Admin Pt-media

Heti kohta vaalien jälkeen, olivat todisteet ihmisten kertomia, ilman valaehtoisia lausuntoja ja niitä ei ollut massiivisesti.

Ajan kanssa on löytynyt selviä todisteita ja on koottu kuulemma satoja valaehtoisia silminnäkijöiden todistuksia. Niiden mukaan väärinkäytökset ovat olleet suuria, eivät mitään pieniä ja satunnaisia, joilla ei olisi vaalien tulokseen vaikutusta.

Valaehtoisen todistuksen antanut menee vankilaan, jos paljastuu, että on valehdellut. Siliminnäkijöiden todistuksen perusteella voidaan tuomita vaikka kuolemaan, mutta mielestäsi silminnäkijöiden kertomukset ovat mitä sattuu örinää?

Tuo huippu tilastotieteilijän todistus on korkeatasoisen ammattilaisen lausunto. Hän on erikoistunut juuri vaalipetosten tutkintaan. Hän käyttää äänten saapumisesta löytyvää tilastoa tutkimukseen ja voi sanoa suurella varmuudella, että mitkä ilmiöt eivät ole mahdollisia. Esim. sellainen, että tulee jostain 600 tuhatta ääntä, niistä Bidenille 575 tuhatta ja Trumpille reilut 3000 (loput muille ehdokkaille).

Jossain oli tullut noin 90 tuhatta ääntä paikalle, niistä melkein kaikki Bidenille, hyvin pieni määrä Trumpille, mutta kas kummaa, kun ne laskettiin mukaan, nousi annettujen äänien määrä 9000:lla ja Trumpi äänimäärä laski jonkin verran. Ei tuohon tarvita edes tilastotieteilijää ymmärtämään, että ei homma voi noin mennä.

Tuossa oli pari esimerkkiä.

Kuten sanottu, todisteet ovat vahvistuneet koko ajan, kun ovat ammattilaiset voineet tutkia ja koota niitä. Aika selvää, että tuollainen ottaa aikaa, eikä ne kunnon todisteet tule heti ensimmäisenä esiin.

rellinen
rellinen
30.11.2020 12:12
Vastaa...  Minä

Petos on vassareilla veressä ja jossain vaiheessa suuri osa amerikan hallinnosta ja demokraattipuolueesta on miehitetty äärivasemmistolaisilla ja äärivasemmistolaisuutta sympatiseeraavalla porukalla.
Varmaa on myös, että republikaaneista löytyy myös näitä myyriä. Paljastuihan jo näiden vaalien aikana fox-kanavan ”oikeistolaisuuskin” valheelliseksi. Itseasiassa merkkejä feikkioikeistolaisuudesta on ollut jo pitemmän aikaan näkyvillä.
Eli vaikka todisteet vaalipetoksesta olisivat miten jykeviä ja selviä tahansa ne eivät välttämättä tule johtamaan mihinkään. Todisteet vain kylmästi sivuutetaan, niille nauretaan, niitä vähätellään, niistä vaietaan, todistajia uhkaillaan, ostetaan hiljaiseksi, vaalipetoksesta puhujat leimataan hulluiksi ja mikäli joku vaalipetossyyte etenisikin niin jossain välissä joku ”feikkirepublikaani” paljastaakin oikean karvansa ja vetää syytteeltä ”jalat alta”.
Näinhän se käy nuivien, isänmaallisten ja kansallismielistenkin mokutuksen vastaiselle kuorolle. Ei mitään merkitystä. Vaikka todisteet punasuvakkiuden hulluudesta, vahingollisuudesta ja maanpetoksellisuudesta ovat kouriintuntuvia mikään ei muutu.
Puheet voivat olla kansallismielistä väestöä kosiskelevilla politrukeilla kovat mutta kun on tekojen aika toivo läsähtää äänestäjien naamalle kuin räähkäpunikin ripulipieru räkänaurun säestämänä. Kansallismielisten äänet laariinsa haravoineen pusakan alta alkaakin vilkkumaan punaväri ja selän takaa nouseekin punapirun sarvet.
Milloin sitten yhdysvaltojen hallinnon mätäneminen olisi alkanut? No Rooseveltin sodanaikaisesta hallinnostahan se oli jo nähtävissä. ”Sokeus” Stalinin suhteen. Viivyttelyt sotarintamalla(mahdollisimman suuri osa euroopasta Stalinin jyrän alle). Saksalaissiviilien mattopommitukset(Stalinin pitkä käsivarsi). Esimerkkejä riittää vaikka kuinka paljon Rooseveltin hallinnon ryssänlöyhkästä. Muutama korkea-arvoinen taisi myöhemmin narahtaakin nkvd-kgb-agenttiudesta.
Eli on turha kuvitella edes Trumpista länsimaiden pelastajaa. Pahemmaksi menee ja meidän vikinällä ei ole mitään merkitystä.

T
T
30.11.2020 16:20
Vastaa...  Admin Pt-media

Jos Trumpia kiinnostaa vain omat asiat, miksi se on ryhtynyt presidentiksi? Sehän lahjoittaa palkkansa hyväntekeväisyyteen ja toimiessaan liike-elämässä olisi jokatapauksessa tienannut enemmän kuin presidenttinä.

T
T
30.11.2020 21:09
Vastaa...  Admin Pt-media

Trump on kaukana täydellisestä ja tehnyt virheitä ja jättänyt tekemättä asioita joita olisi pitänyt tehdä. Trump ei ole pelastaja, mutta pieni askel parempaan päin.. Esimerkiksi ei ole aloittanut uusia turhia sotia Lähi-Idässä jotka hyödyttävät lähinnä sotateollisuutta.
Puutteistaan huolimatta merkittävästi Bideniä parempi.

Jaaha
Jaaha
30.11.2020 22:42
Vastaa...  Admin Pt-media

Eli suhtaudut Trumpiin fiksun kriittisesti ajatellessasi hänen haluavan pysyä presidenttinä itsekkäistä syistä? Samaan aikaan kuin suurin osa muista repyblikaanipoliitikoista jo on kehottanut häntä astumaan syrjään? Minkähänlaiset itsekkäät motiivit häntä ajaisivat moiseen uhkarohkeuteen?
Trump ei todellakaan ole täydellinen presidentti USA:n kansalliselle ja kovin juutalais ja israel myönteisenä ei kovin kansallismielinenkään, mutta verrattuna umpikorruptoituneeseen urapoliitikkojen sisäpiiriin Trump on huomattavasti todennäköisemmin ainakin motivoitunut maan asioiden edistämiseen sen sijaan kuin politiikalla itseään rikastuttavat urapoliitikot.

T
T
30.11.2020 23:39
Vastaa...  Admin Pt-media

En malta olla kommentoimatta 🙂
2) Itse olen enemmän ihmetellyt suivaitsevaisten ja hyvien ihmisten anti-palvontaa. Trumpia vihataan suu vaahdossa. Olen kuullut näiden parempien ihmisten juttelua siitä miten he haaveilevat Trumpin kuolemasta.

Jaaha
Jaaha
29.11.2020 22:25
Vastaa...  Admin Pt-media

Annan esimerkin todistusaineesta: Putkivuoto on todistettu valheeksi. Eli valheella on paikattu uskottavuuden puutetta ääntenlaskennan pysäyttämiselle. Tämä on todiste, joka on sinänsä absoluuttinen. On tapahtunut huijaus. On valhedeltu siitä, miksi äänten laskenta keskeytettiin ja sitten yön tunteina jatkettiinkin sitä siten, ettei vastapuolnen tarkkailijoita ollut paikalla. Tämä oli siis huijaus, joka todistettiin tapahtuneeksi, koska putkivuoto ei ollut tosiasiassa ollut syynä mihinkään keskeytykseen. Huijaus siis tapahtui. Se tapahuiko tämän huijauksen suojissa vaalivilppiä ei ole merkityksellistä, koska tämän huijauksen takia on vaalivilppi mahdollista ilman asianmukaista tarkkailua. Jos ei tätä ymmärrä on asettanut todistustaakan väärään paikkaan.

Last edited 1 month ago by Jaaha
Kukavaan
Kukavaan
30.11.2020 10:47
Vastaa...  Admin Pt-media

Brasilian presidentti on antanut lausunnon, jonka mukaan Yhdysvaltain vaalivilipistä on paljon todisteita.

”Brazilian President: There is widespread evidence of voting fraud in US”https://www.oann.com/brazilian-president-there-is-widespread-evidence-of-voting-fraud-in-us/

Maissa, joissa valtamedia sensuroi ja valehtelee, tämä uutinen tietysti leimataan yleisön keskuudessa huuhaaksi.

Jaaha
Jaaha
30.11.2020 20:31
Vastaa...  Admin Pt-media

Kyse ei ole siitä mitä mediat kertoivat. Kyse on todistusaineistosta, kutsut sitä sitten todisteeksi tai et, tiedon jyväsistä kuitenkin, joista pitäisi osata tehdä loogisia päätelmiä. Todistustaakan vaatimuksesi nyt vain ei ole looginen ja on erikoista, että olet valinnut tällaisen lähtökohdan sen sijaan, että olisit katsonut että vaaleissa kuuluisi olla sellaiset järjestelyt joissa massiivisia epäselvyyksiä ei voi tulla ja että on vaadittava todistustaakka niiltä jotka väittävät että huijausta ei voinut tapahtua, koska olosuhteet ovat niin vahingolliset ja epäilyt niin valtavia. Lisäksi on varsin outoa, että pidät vaalivilppiä USA:ssa jotenkin yleisesti ottaen harvinaisena ja epäuskottavana, mistä ihmeestä olet sellaisen mielikuvan saanut? Kiistattomasti vaalivilppiä tapahtuu USA:ssa kaikkien vaalien aikaan suorastaan perinteen omaisesti. Senkin, että nyt väitetään ettei mitään vilppiä olisi voinut olla pitäisi soittaa hälyytyskelloja.

Kukavaan
Kukavaan
30.11.2020 00:04
Vastaa...  Admin Pt-media

Olisiko tuo toiveajattelua. On helpompi elää, kun uskoo usa:n vaalien menneen oikein.

Kieltäydytään näkemästä todellisuutta. Onhan tästä hyvänä esimerkkinä Ruotsi ja suvakit.

Mutta itsepetos ilmiönä on pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Silmät ummistetaan milloin millekin. Esimerkiksi Suomen lähihistoriassa harva huomasi, että paratiisimaa itä-saksasta pakenevat ammuttiin rajalle. Oli työläisten paratiisi ja rauhanmaa.

Jos todellisuus ja unelmat ovat ristiriidassa, todellisuus on väärässä. Sitä ei ole. Todellisuudesta ei saa puhua. Siitä kertominen yritetään estää ja siitä voi joutua jopa vankilaan.

Ryhmäpaine on suuri. Parempi mennä joukon mukana teuraaksi kuin sotilaat menneinä aikoina.

seant
seant
28.11.2020 20:37

Nyt ollaan valitsemassa Hesaan uutta pormestari.
”Helsingin pormestarin pitäisi olla sellainen henkilö, jolla on intohimo ja rakkaus Helsinkiin. Moderni ihminen, joka uskoo monikulttuurisuuteen ja liberaaliin, monikieliseen ja avoimeen kaupunkiin. Minun on vaikea kuvitella Helsingin pormestariksi hienompaa ehdokasta kuin Kirsi Piha”, Stubb sanoi Ykkösaamussa.”
Ehdokkaiden pitäisi, vaikka viikko viettää jutussa mainitulla paikalla ja käydä vaikka klo 20 tekemässä puolen tunnin iltakävely. Ehkä silloin avautuisi näidenkin ehdokkaiden silmät, vaikka ei se varmaa ole, sillä Brysselissä laittoman matun pahoinpitelemä vihreän jäsenen mieli ei muuttunut.

Ei mulla muuta
Ei mulla muuta
28.11.2020 21:58
Vastaa...  seant

Joo mutta nämä stubidot jne tiedetään. Se on helppoa huudella sieltä hienosto alueilta jne. Mitään käsitystä ns todellisuudesta ruohonjuuri tasolla. Pelkkä hienostelija.

kanander
28.11.2020 23:18
Vastaa...  seant

On sen verran pihalla, että henkinen kantti tuskin kestäisi pormestarina. Pääkaupunkia ei johdeta mainostoimiston opeilla.

Minä
Minä
29.11.2020 03:42
Vastaa...  seant

Stubbin usko monikulttuurisuuteen ja suvakkiuteen on järkkymätön. Edes todellisuus ei sitä uskoa muuta. Mitäpä muuta voisi odottaa mieheltä, jonka päässä 10% taipuu 90%:ksi.

Rymytori
Rymytori
28.11.2020 22:36

Ei taida Rymytorilla enää olla montaakaan valkosta perhettä. Sehän oli aikoinaan suomalaisten muuttajien pesäpaikka. Mutta sitten pikkuhiljaa sieltä muutettiin ongelmien kasautuessa pois.

Woah
Woah
29.11.2020 04:10

Tästä mallia ongelman ratkaisuun.
https://www.youtube.com/watch?v=XPrx9KMNlbQ

Daavidin poika
Daavidin poika
29.11.2020 07:32

Kyllä on todella huolestuttavaa informaatiota Ruotsalaiselta poliisilta, kun ottaa huomioon kansalaisten liikkumisvapauden, ja muut turvallisuudet asiat ! Mielestäni poliisiviranomaisen tehtävä on ensisijaiseti kitkeä pois tuon sortin syöpäläiset yhteiskunnasta.

Nyt sitten Ruotsalaiset viranomaiset ovat vielä huolissaan siitä kun Israel:in turvapalvelu poisti Iran:in atomifyysikko Mohsen Fakhrizadeh päiväjärjestyksestä.Aika huolestuttavaa toimintaa Ruotsin viranomaisilta, kun ottaa huomioon oman kansalaisten kärsimyksen. Maailman poliisi leikkivät..Sa….a

Sakke
Sakke
29.11.2020 10:08

No jos ongelma on poliisin itsensä suulla kerrottu niin sitten poliiseja lisää sinne.
Konepistoolit käsissä ja sillee..

Qroquius Kad
Qroquius Kad
29.11.2020 10:45
Vastaa...  Sakke

Ensin pitäisi saada sellainen hallitus, jonka sisäministeri käskee poliisin tehdä niin. Sellainen hallitus taitaa vain olla toivoton tavoite Ruotsissa.

Olof kgb Palme
Olof kgb Palme
29.11.2020 12:31
Vastaa...  Sakke

Olemme tehneet poliisista, erityisesti säposta punaisen aikoja sitten. Niiden poliisien, joita emme ole saaneet haaviimme tai jotka eivät kumarra punaista porttoa, aika meneekin sitten etelän hedelmien vahtimisessa. Me muut, punaiset kyyläämmekin sitten pottunokkia ja mökinmuoreja, sekä suitsimme agendamme vastaista vihapuhetta.

Tuppukylien toritkin ovat vaarallisia nykyään
Tuppukylien toritkin ovat vaarallisia nykyään
29.11.2020 17:21

Toreista puheenollen: Ruotsin Idols- kisassa oli mukana nuorimies joka asui yhdessä niistä Ruotsin kunnista jotka ovat kehitysmaamaahanmuutolla tuhottu niin henkisesti kuin taloudellisestikin.

Hän kertoi ettei omassa kotikunnassaan, omassa pikkukaupungissaan voi kulkea torin poikki kitaralaukkua kantaen koska riski on niin suuri että hänen kimppuunsa käydään ja kitara varastetaan.

Sam Colt
Sam Colt
29.11.2020 18:03

Poliisi itse näyttää esimerkkiä ja kiertää alueen kaukaa, varsinkin pimeällä ja jos kuuluu vielä ampumistakin.