Ranskassa jättimäisiä mellakoita

Eilen lauantaina ympäri Ranskaa ja varsinkin Pariisissa oli  jättimäisiä mellakoita, kun ihmiset osoittivat mieltään räppäri Michel Zecleriin kohdistunutta poliisiväkivaltaa vastaan.

Sosiaaliseen mediaan levisi filmi, jossa poliisin väitetään mätkineen räppäriä päähän. Tästä suivaantuneena ympäri Ranskaa kerääntyi 133 000, joidenkin arvioiden mukaan jopa 200 000 ihmistä osoittamaan mieltään. Osa huusi hoosiannaa, osa mellakoi. Filmeistä saa kuvanäkökulmaa tapahtumiin.

 

 

Kuvat ovat siis eilisen lauantaipäivän ja -illan aikana kuvattuja.

Mielenosoittajat osoittivat mieltään poliisiväkivaltaa vastaan ja poliisin viime aikoina koventuneita otteita vastaan. Esimerkiksi keltaliivi-mielenosoitukset lopetettiin kovin keinoin pari vuotta sitten.

 

 

Mielenosoittajien joukko ei ollut mikään yhtenäinen ryhmä, vaan siellä on mölynneet antifa ja oikeisto lähes käsi kädessä. Sitten on ollut tavallisia ihmisiä, jotka ovat kanniskelleet plakaatteja, joissa on vaadittu poliisiväkivallan hillitsemistä.

Yksi mielenosoittajien mielen osoittelun kohde on ollut  uusi laki, joka kriminalisoi poliisien kuvaamisen, jos tarkoituksena on vahingoittaa heidän fyysistä tai henkistä koskemattomuutta.

 

 

Yhtenä poolina ovat sitten olleet kehitysmaista tulleet miehet, jotka ovat tuoneet oman osansa mötäkkään.

 

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaaha

Aika atomisoitunut meininki.

Antti Tifa

Kohti uutta uljasta Eurooppaa. Jokaisen vihervassarin ihanneyhteiskunta jossa ”rakenteisiin” kohdistuva anarkotyrannia on kansalaisoikeus. Tapahtuipa mitä tahansa, ratkaisu on lähteä kaduille riehumaan ja hävittämään omaisuutta, ryöstämään kauppoja, kivittämään poliisia ja sytyttelemään nurkat tuleen. Melko sakeat savut taivaalle. https://www.youtube.com/watch?v=EyFn2s27IqE

Mikä pykii?

Suomen media ei kerro miten suosittuja ovat Oidipuksen toimet. Ranskassa koko kansa on vittuuntunut Macroonin matutukseen ja islamistit haluavat Ranskan kalifaatikseen. Jos ei tästä ala se sota Euroopassa (vailla mediaa), niin sitten Saksasta. Ruotsissa on jo ”hyvä” säpinä. Kohta se on täällä ja nopeammin kuin suvakki-kusipäät tajuaakaan, mutta sitä saa mitä tilaa. Oliskohan aika herätä?

CvK

Sieltä taitaa puuttua vain maanviljelijät paskakuormineen.

Jotain säpinää luulisikin tulevan, jos laki poliisin kuvaamisesta muuttuu seuraavaksi tullessaan voimaan::

The law that curbs sharing photos of officers … would punish transgressors with up to a year in jail and a hefty fine of €45,000 (£40,445).

Lähde tuolle 45000 EUR sakolle ja vuoden vankeudelle::

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/paris-protests-police-filming-police-law-b1763440.html

rellinen

Kanttiksia vastaan toimiva punikkipolpo suojautuu.

Aappa

Käsittääkseni poliisit ovat aina ja kaikkialla saattaneet hieman kurittaa tyyppejä jotka sitä kerjäävät. Harvemmin ihan syyttä.

S. Oratie

Niin kunhan Suomenkin kadut tuosta vielä rikastuvat, niin poliisien ”nokialainen nuoriso-ohjaaja” joutuu palaamaan 50-luvun Hyviin Käytäntöihin.

Joku vaan

Idiootteja taustaan katsomatta. Eivät ainakaan leivän puutteesta hulinoi, vaan pelkästä väkivaltaisuudestaan. Laki poliisin kuvaamiskiellosta on tarkoitettu poliisien suojaamiseksi islamilaiselta kurkunkatkomisoikeudelta, tuskin sillä muuta maalittamista suitsitaan.

unto

Jotenkin tulee vuosi 1968 mieleen.
Kaikki pöhlö mölinä alkoi Jenkeissä/Jenkeistä M.L.Kingin murhasta (vrt.BML) ja tuli Eurooppaan Hulluna Vuotena (saks. Das tolle Jahr) (vrt. tuo Ranskan hulluus). Seuraavana nähdään Saksassa uudet Bader-Meinhofit, sanokaa minun sanoneen.

Historia toistaa itseään

Hyvä huomio.
Nyt uskon vain, että toisinto on pahempi, kun Euroopassakin on nykyään kiitos poliitikkojen enemmän sekaisin olevia ihmisiä.

unto

Juuri näin. 1968 Euroopassa nähtiin kommunismin/stalinismin hulluus Neukkulan esimerkkinä.Nyt stalinistit ovat värjänneet itsensä vihervasemmistoksi kuten arvoisa pääministerimme. Kansa ei hoksaa kuin vasta liian myöhään…

rellinen

Ryssänkommareitten myyräntyötä.

Name

Pojat on poikia!

Pastori Silli

He ovat kuin yksi meistä 🙏

big l

että sillälailla. paikkojen tuhoaminen ja polttaminenhan se edistää taas niinkun mitä? mihinkäs rullahuulet ja karvaranteet lähtee pakoon kun koko planeetta on yhtä kehitysmaata? kellekkäs antifa räkikset meinaa huutaa tukirahoja liimanimppausta varten kun ei ole yhteiskuntarakenteita joiden avulla nuokin yhteiskunnan pohjasakat pysyy hengissä.

kehityspapu

Eräässä valtamdian jutussa väitettiin, että afrikkalaislssa kouluissa on aika harvinaista, että joku lapsi oppii lukemaan sujuvasti ! 

Syyksi sanottiin perheiden lukutottumusten puutetta. Oli syy mikä tahansa, niin hyötysuhde on kuitenkin ilmeisen huono.  
Eipä ole tulevaisuutta töissä Euroopassa.

big l

avaisivat tulen vaan suosiolla. ei tuollaset paskaläjä rettelöitsijät ansaitse elää. mites se vanha sanonta. se joka sotkee, myös siivoo, ja joka rikkoo niin korjaa ja korvaa. ei tollaset väkivaltaiset liimanhaistelija mössöaivot koskaan ikäväkyllä vastuuseen joudu. jääkyllmää vettä vesitykillä tohon paskasakki mereen. eiköhän rupee meno rauhottuun. ei olle mitään pienintäkään syytä soveltaa ihmisarvoa ja oikeuksia noihin paskaläjiin kun ei nuo kunnioita muita ihmisiä ja niiden omaisuutta, turvallisuudesta puhumattakaan.

saanko sauli kiilotaa kenganne lennun jöötistä

T- Valtamedia

Sauli Niinistö sai tunnustuksen paikallislehdistöltä

onko journalismin tarkoitus palkita valtaa pitäviä

tämä on hyvä esimerkki kuinka journalismi suomessa on 

periaatessa jonkun poliitisen akendan eli viher liberaalin 
nöyrä ihailija 
ilman kritiikiä

miten nämä suluissa journalistit ylipäätään toimvat näin 
se näytää oikeasti aika pahalta hyvä veli taputelulta

sauli sanoo öööööööööööööööööööööööööööö

valtamedia palkisee bravoo

Uusi jako eli maareformi

KUKAAN ei viihdy enää missään ja KAIKKI ovat tyytymättömiä. Eikö olisi paras laittaa kaikki omille alueilleen eli Somput Sarveen, irakiaanot Irakkiin ja muut ulkomaanelävät sama juttu paisi todella sivistyneet ja fiksut, työssäkäyvät tyypit.

Kun ensimmäinen siivous on suoritettu alkaa maansisäinen siivous: refugeeswelcomit tuonne sekä antifantit, suvakot, vihervassarit jne (joku vittumainen alue lähellä Norjan rajaa) ja sitten tolkun kansalaisille vapaa sijoittuminen.

Ja Hyvää Tulee

No vaikkapa AfS!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Norja on hieno maa , ei saastuteta rajaseutua.

Banaanivaltion hitsuri

Norja on jo laittanut sotilaat vahtimaan rajaansa:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/norska-militarer-coronabevakar-gransen-mot-sverige

Norja on saanut tarpeekseen Ruotsin koronakekkuloimisesta.

juha II

Syyllistymättä yhtään mihinkään väärään. Sanon, että hyvä! Ranskalaiset ovat viisaita, koska eivät ole yhtä lampaita kuin suomalaiset.b Ranskalaiset ovat kuin nautoja, hevosia ja sikoja, jotka vaistoavat milloin niitä ollaan viemässä teuraaksi! Ne, jotka eivät tätä voi luonnostaan tietää. Kuvittelevat, että eläimet ovat tyhmiä eivätkä ymmärrä varjella ainokaista kurjaa elämäänsä. Päinvastoin! Ne ovat paljon ihmistä viisaampia, koska ne odottavat aina pahinta ja jopa näkevät haku-miehestä, että nyt tässä jokin mättää. Ja kas. ”Palvi” on eräämmän kerran karannut teursastajan ja kokonaisen kylänmiesten käsistä huitsin nevadaan. Eläimet käyttävät alinta vaistoaan suojellakseen elämäänsä eikä pääministerin lumoavaa hymyä ja olematonta tissivakoa!