Oripään lapsen tappo käräjille

Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa aloitettiin tänään oikeuskäsittely, jossa syytettynä on 1983 syntynyt mies, jota epäillään taposta.

Kyseessä on Oripäässä toukokuun alkupuolella tapahtunut surma, jossa Juha Antti Heikkinen surmasi neljä kuukautta vanhan tyttövauvansa. Oikeuskäsittely ja asiakirjat ovat surman osalta julistettu salaisiksi.

Heikkinen määrättiin käräjäoikeuden päätöksellä toukokuun lopussa mielentilatutkimukseen. Ei ole tietoa minkälaista paperia sieltä on saatu takataskuun käräjäoikeuteen esiteltäväksi.

Heikkinen ei ollut kovan luokan rikollinen, olletikin, että samoilla käräjillä istutaan kahta ampuma-aserikosta. Niissä Heikkinen luovutti pumppuhaulikon aseluvattoman henkilön haltuun eikä pitänyt muita hallussaan olleita aseita lukitussa kaapissa. Heikkisellä oli haulikon lisäksi kivääri.

On vaikea sanoa mitään järjellistä motiivia surmalle. Se vähän mitä tapahtumista tiedetään, niin teko muistuttaa jollakin tavalla 1990-luvun puolivälissä Pohjois-Pohjanmaalla tehtyä vähän vastaavaa lapsen surmaa, jossa isä käytti lapseensa kovaa väkivaltaa ja lapsi kuoli sen seurauksena. Motiivina murhalle oli se, että lapsi itki koko ajan. Kyseessä oli sylivauva.

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juha II

Tästä jutusta vaiettiin val(E)tamediassa äänekkäästi, koska kyseinen heppuli kuului kantavana voimana SPR:n valkoisia kohtaan harjoittaman rasismin etulinnakkeena “veren vaihto” yhdistyksen toiminnassa! ellen ole aivan totuudessa, niin kyseinen “jing-jang” on palkittu kyseisen merkanttisen huonoa vointia suomalaisille tavoittelevan märkä pillu akkojen yhtistyksen ansiomerkillä!

Jos tämä aiheuttaa toimitukselle julmistelun uhkaa “hyvien ihmisten” taholta. En pahastu siitä, että raakatan pois. Huomenna voin olla kiltti poika ja kertoa sänkyni alla olevista “villakoiurista!!!”