”Uutinen”, ja miten se vinksautetaan täysin nurinkuriseksi

Ylen Pohjois-Suomen uutiset vinksautti tänään Junes Lokkaa ja Oulun kaupunginvaltuuston taannoista kokousta koskevan episodin niin päälaelleen, että nyt voidaan kyllä jo hyvällä syyllä kyseenalaistaa koko Pohjois-Suomen Ylen toimituksen pätevyys.

Junes Lokan twiitissä uutinen:

 

Uutinen antaa ymmärtää, että Junes Lokka olisi ollut se, joka häiriköi, kiroili ja uhkaili toisia valtuutettuja kokouksessa.

Kun katsoo videon, joka on otettu pidemmältä aikajanalta kuin Ylen lyhyt klippi, jossa Lokka sanoo ”No vittu”, niin huomaa, että homma etenee siten, että Latekoe mölisi jotakin käsittämätöntä ennen Lokan puheenvuoroa. Kun Lokka jatkaa puhettaan kuntaverosta, niin vihreiden Haapanen keskeyttää rasismi-jargonilla ja Latekoe aloittaa kiroilun. Juttu ajastettu kuntaverokohtaan, mutta kannattaa katsoa alusta asti:

 

Lokka: Kun Mirja Vehkaperäkö se oli, joka sanoi, että hänen tietojensa mukaan Vantaan kuntaveroprosentti on 19, niin Vantaalla se joo on 19, niin oisko se Espoo, joka sitten nosti 21 % maahanmuuttajien takia, mutta tämä on just se voimavara Oululle, että me pidettäs meidän oma kuntaveroprosentti erittäin matalana, verrattuna niihin kuusikkokaupunkeihin, jotta ne ihmiset, jotka on kyllästyneitä pääkaupunkiseudulla tai Turussa monikulttuurisuuteen, niin ne tulis tänne. Koska kuten tässäkin on sanottu monesti, niin kuntavero on…

Satu Haapanen, vihreät: Puheenjohtaja, taas jatkuu rasistinen puhe…

Lokka: No vittu taasko sä alat sössöttään…

Puheenjohtaja: Nyt on Lokan puheenvuoro…

Latekoe: (epämääräistä mölinää)

Puheenjohtaja: Ei ruveta käymään kahdenkeskistä väittelylä, Lokka olkaa hyvä.

Latekoe: Se pitää lopettaa. Perkele, vittu (mölinää)

Puheenjohtaja: Tuli seis, nyt on sellainen tilanne, että valtuutettu Lokalla on puheenvuoro ja muut pitää mikkinsä kiinni. Lokka olkaa hyvä.

Lokka: Niinku mä sanoin siellä valtuuston puheenjohtajaryhmässä, niin joka ikinen kerta minun puheenvuorot keskeytetään kun nämä ihmiset, en tiedä onko ne edes ihmisiä, mutta nää koko ajan keskeyttää mun puheenvuorot.

Jne.

Lopulta Lokka sai jatkaa puhettaan kuntaveroprosentista minuutin verran rauhassa loppuun.

 

Mitä siis tapahtui?

Yleisradio leikkasi uutiseensa klipin, jossa Lokka sanoo, kun hänen puheensa taas kerran keskeytetään, että ”No vittu taasko sä alat…”

Yleisradio jättää täysin kokonaan kertomatta sen, että ennen kuin Lokka edes pääsee kunnolla puhumaan kuntaveroprosentista, niin Latekoe mölyää jotain käsittämätöntä ja kiroilee.

Sen jälkeen kun Satu Haapanen on saanut keskeytettyä Lokan, niin Latekoe jatkaa uudelleen käsittämätöntä mölinää huutaen perkelettä ja vittua, ja että Lokka pitää lopettaa.

Yleisradio kuitenkin antaa ymmärtää, että Lokka oli se, joka häiriköi, keskeytti toisten puheita ja uhkaili. Latekoe sanoo filmillä aivan selvästi, että vittu, saatana ja sika.

 

Näin yksinkertaisilla keinoilla voidaan pieni merkityksetön uutistapahtuma vinksauttaa päälaelleen. Nyt kaikilla Pohjois-Pohjanmaan mummoilla on sellainen käsitys, että Junes Lokka häiriköi valtuuston istuntoa. Yleisradion on ihan turhaa enää laittaa joku oikaisu. Ne, jotka eivät tiedä tapahtuman taustoja, ovat nyt siinä käsityksessä, että Junes Lokka kiroilee ja uhkailee muita valtuutettuja ja keskeyttelee toisten puheita.

 

Subscribe
Notify of
guest
56 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
timo
timo
1.12.2020 00:21

Ongelma mainittu.
Missä (se N jonka nimeä ei saa edes täällä mainita) siellä ongelma.

SananVapaus
SananVapaus
1.12.2020 19:47
Vastaa...  timo

Pasilan trollitehtaan pääuutissivullakin maalitetaan valtuutettu Lokkaa. Erittäin häpeällistä toimintaa!!!

timo
timo
1.12.2020 00:25

Toisaalta Lokka antaisi paljon fiksumman kuvan itsestään jos pysyisi itse viileänä ja asiallisena ja antaisi faktojen puhua puolestaan.

Minä
Minä
1.12.2020 04:27
Vastaa...  timo

Pitää paikkansa. Voisi harjoitella sellaista, että ei reagoisi mihinkään, vaan jatkaisi vaan omaa juttuaan, antaen toisten munata itsensä ihan rauhassa. Se ei varmaan ole helppoa noissa ympyröissä. Kyllä hyvin helposti hiipii mieleen pieni kiukku ja halu vähän napauttaa, vaikka se ei teekään mitään paremmaksi.

Riku Laine
Riku Laine
1.12.2020 08:16
Vastaa...  timo

Minusta Lokan värikäs ja välillä aggressiivinen tyyli on sopiva hänelle ja asiaa puhuu sekä erottuu toisista jotka osaa vain jankuttaa monotonisella äänellä että voisi melkein nukahtaa.
Takertuivat nyt tuohon Lokan sanomaan ”onko nämä edes ihmisiä” luultavasti mutta paljon pahempaa skeidaa tuli sieltä latekokeen suunnalta.
Ei mitään käytöstapoja pitää alkaa toisen puheenvuorolla aukomaan pärstää.

Minä
Minä
1.12.2020 08:36
Vastaa...  Riku Laine

Ei Lokan esiintymisessä sinänsä ole mitään vikaa. On normalia heitellä vähän terävämpiäkin ilmaisuja, mutta näinä aikoina sellaisen sattuman tulos näkyy median jutuissa.

Jos Lokka olisi ollut kylmäpäisempi ja puhunut vain ns. asiallisesti ei olisi median mielestä mitään kerrottavaa, eikä koko episodi olisi noussut julkisuuteen. Se olisi salattu.

Kokouksessa sen sijaan hyvin tyyni esiintyminen ja se, että ei provosoidu mistään saisi näiden muiden motkottajien veren kiehumaan enstistä enemmän.

HenkkaR
HenkkaR
1.12.2020 20:22
Vastaa...  Minä

Jos Lokka olisi ollut kylmäpäisempi ja puhunut vain ns. asiallisesti ei olisi median mielestä mitään kerrottavaa, eikä koko episodi olisi noussut julkisuuteen.”

Kyllä media olisi keksiä sepittänyt jonkun silloinkin. Juuri tällaisia Lokkamaisia provokaatioita, osaavasti tehtynä, tarvitaan, jotka vetoavat erityisesti siihen merkittävän suureen kansanosaan, joka vieroksuu poliittista korrektiutta. Lisäksi monet ja monenlaisin ennakkokäsityksin varustautuneet hnekilöt kiinnostuvat katsomaan koko videon kun näkevät tuon leikatunkin klipin Lokan puheesta. Tuo huomattavan paljon julkisuutta verrattuna pelkkään median keksimään tekstiin.

Tämä provokatiivinen ja osuvan jämäkkä puolustuskantaisuus toki vaatii taitoa jota Lokalla on – ei sovi kaikille! Ja ilman muuta osa kansasta pitää maltillisuutta ja poliittista korrektiutta uskottavampana linjana, mutta meitä kansallismielisten kannattajiakin on moneksi, ja juuri siksi molempia poliitikkotyyppejä tarvitaan!

Keep it going, Lokka!

Riku Laine
Riku Laine
1.12.2020 08:43
Vastaa...  Riku Laine

Ja lisään että tuo rikosilmoitus Lokasta on naurettava hänellähän tässä on suurempi syy tehdä rikosilmo ja toivottavasti tekee.

Minä
Minä
1.12.2020 11:29
Vastaa...  Riku Laine

Juuri näin. On vaan taas luotu sitä suvakkien ideologian mukaista sopivaa totuutta, eli ideologisin silmin selitetään mikä vaan vaikka nurinkurin, jotta siitä tulisi sopiva.

Pamela Possu (omaa sukua Sika)
Pamela Possu (omaa sukua Sika)
2.12.2020 00:40
Vastaa...  Riku Laine

Valtamediassahan Lokkaa sanottiin äärioikeistolaiseksi tän jutun uutisoinnissa.Sekin ois jo varmaan kunnianloukkaussyytteeseen riittävä peruste.Jos on maahanmuuttokriittinen realisti niin se käännetään äärioikeistolaiseksi valtamediassa?!

Yapsa
Yapsa
1.12.2020 09:57
Vastaa...  timo

Jussi Hallaahosta voisi ottaa mallia.
Toimittajat ovat yrittäneet provosoida vaikka ja miten,mutta huonolla menestyksellä.
Ja sekös niitä kyrsii.

börje
börje
1.12.2020 15:28
Vastaa...  timo

7h maratonkokouksen loppumetreillä, kun on keskeytetty jo aiemminkin + melkein jokaisen aiemman valtuustokokouksen aikana, niin onnea vaan sille, joka pysyy enää viileänä.
Itse koen saavani lähes valtimonpullistuman joka kerta, kun Satu Haapanen ylipäänsä aloitaa svenskamamma-lässytyksensä, saati että se vielä toistuvasti keskeyttäisi, jos olisin jossain puhumassa asiaa

juha II
juha II
1.12.2020 16:13
Vastaa...  timo

Joopa joo! Lokka ei ole verenperimältään täysi suomalainen eli mitäänsanomaton vässykkä ja alistuvainen, vaan omaa pohjois-afrikkalaisen tempperamentin eli hiiltyy silloin kun ihmisen pitääkin. Tämä maa on jo nyt aivan tarpeeksi täynnä ”lapa tossuja”, jotka eivät käytännössä ”tee mitään”, vaan ”kulkevat perässä ja arvostelevat”! Jos täällä olisi edes 25% ”lokkia” eivät matuloiset hyppisi silmille ja pyyhkisi suomalaisten naaman koiran paskaan ja nauraisi päälle ja me kumartaen kiittäisimme siitä ettei meitä voitaisi sanoa rasisteiksi! Suomalaiset ovat nössöjä, tyhmiä ja kaljaa kittaavia sohvaperunoita, jotka se4uraavat katseella niin kauan kuin losahtaa omalle kohdalle! Sillä kotisohva on aina mukavampi kuin juoksuhauta, jonne 80-vuotta sitten MIEHET menivät tuleen ja pakkaseen ylivoimaista vihollista vastaan, koska nuo melkeimpä paljain käsin maataan puolustamaan ja kupolemaan menneet miehet käsittivät sen, että valloittajan laukkujen kantajina toiminen on tietoinen itsemurha ekä mikään ihmisyyden hyveiden riemuvoitto vaan tappio, joka tietää kuolemaa koko Suomelle vauvasta vaariin.

Ranskalaiset nousevat aina barrikaafdeille omassa maassaan evätkä antaudu valkoista lippua heiluttaen kuten he tekivät Saksalle ”aamutuimaan” WWII alkajaisiksi. Ranskalaiset ovat kokeneet enemmänkin vääryyttä oman hallintonsa taholta kuin Suomi, joka siirtomaana Ruotsin vallan alla jälleen kerran sopeutui esivallan edessä paisi kerran Nuijasodan aikana. Tästä vastasivat pohjalaiset, jotka nousivat vastarintaan heinähankoineen ja seipäineen ryöstöverotusta vastaan, että ruotsalaisille puuteripäille riittää fyrkkaa niin kuin EU:llekin Tietysti nämä yksinkertaiset tollot tapettiin lähes viimeiseen mieheen ruotsalaisten sotilaiden ja aatelisten toimesta ja tämän jälkeen pohjanmaa oli leskiä kersa laumoineen täynnä, mutta kuitenkin oli noustu pystyyn esivallan sortoa vastaan ja pakotettu se poistumaan hyvin lämmitetyistä saleistaan ja suomalaisten piikatyttöjen päältä pyryyn ja pakkaseen kokemaan itseään kohtaan vihaa ja kuolemaankin taistelussa, vaikka sodan voittivatkin. Pohjalaiset miehet kaatuivat taistellen eivätkä enää suostuneet elämään polvillaan sylkykuppeina.

Ja joka on saa sanoa ikänsä tapellut suvakkien kaltaisten aivokääpiöiden kanssa, jotka ovat jälkeen jääneitä idiootteja loppuikänsä eivätkä koskaan tule nousemaan tuosta tilasta korkeammwalle tasolle. Kenenkään tervepäisen ihmisen hermot eivät sitä voi kestää, sillä ihmisen kaiki8lla voimavaroilla niin fyysisillä kuten myös henkisillä on rajansa! Lokka on taistellut ja taistelee etulinjassa aina alttin osumille koko suomalaista yhteiskuntaa vastaan aina hallitusta, polpoa, YLE:ä, kommunisteja, suvakkeja, EU:ta sekä kaikkea mahdollista, joka tämä umpisairas yhteiskunta pitää mädän, korruptoituneen ja rikollisen ”oikeusvaltion” instituutioiden sisällä aina korkeinta valtiojohtoa myöten!

poikani puolesta
poikani puolesta
1.12.2020 17:19
Vastaa...  juha II

Hienoa! hyvä kirjoitus,

Heppu Korhonen
Heppu Korhonen
2.12.2020 09:29
Vastaa...  juha II

Tiina ja Junes tekevät arvokkainta työtä, jota kukaan suomalainen voi edes kuvitella tekevänsä. He puolustavat suomalaisuutta.
Heidän työnsä tuloksena suomalaiset voivat säästää yhteiskunnan menoja jopa miljardeja.
Vaikka he saavuttaisivat vain yhden promillen säästön, olisi sekin jo miljoonia.
Ihan varmasti he ovat ainakin tämän verran jo tehneet.

Reijo Urpilainen
Reijo Urpilainen
2.12.2020 13:44
Vastaa...  juha II

Juha ll

Meni vähän tuo Nuijasota väärinpäin. Kun Puola ja Ruotsi sattuneesta syystä joutuivat personaaliunioniin ja perimyskaavan mukaan Ruotsin kuninkaan Juhana lll ja Puolan kruununperijättären Katariinan poika Sigismund tuli ja sekä Ruotsin että Puolan kuninkaaksi Juhanan kuoltua. Juhanan veli Kaarle herttua nousi kapinaan, kun Sigismund ajoi vain Puolan etua. Suomessa olevan Ruotsin armeijan komentaja oli Klaus Fleming, joka majoitti armeijaa talonpoikien elättinä. Fleming oli Sigismundin kanssa sopinut, että Suomi tukee virallista kuningasta eli Sigismundia Ruotsin Kaarle herttuaa vastaan ja Suomen aatelisto oli samaa mieltä. Sigismund oli luvannut tästä hyvästä Suomelle autonomisen aseman Puolan yhteydessä. Suomen talonpojat marisivat Suomen aatelistoa vastaan, joka keräsi veroja näkyvissä olevaan sotaan Ruotsia vastaan. Tästä sai Kaarle herttua oivalluksen nostattaa Suomen talonpojat kapinaan Suomen aatelistoa vastaan. Kaarle lähetti agenttinsa Abraham Melkkiorinpojan villitsemään Pohjanmaan talonpojat kapinaan luvaten auttaa heitä ja alentaa veroja sekä lopettaa linnaleirin, jos nämä lyövät Flemingin Puolaa edustavan armeijan.

Klaus Fleming + muut Suomen aateliset löivät nuijamiehet taisteluissa ja johtajat teloitettiin. Sigismund hyökkäsi Ruotsiin Puolan armeijan kanssa ja Suomen armeija yritti avustaa nousemalla maihin Tukholmanseudulla tarkoituksena hyökätä Kaarlen johtaman Ruotsin armeijan selkään. Kaarle voitti nopeasti Puolan joukot ja tästä pelästyneenä Suomen armeija pakeni takaisin Turkuun. Kaarle tuli perässä ja valloitti Suomen helposti. Suomen aateliset teloitettiin rikoksista talonpoikia vastaan ja linnaleiri lopetettiin ja verovapautuksia tuli.

Kemppi Pirhonen
Kemppi Pirhonen
1.12.2020 18:02
Vastaa...  timo

Junes on jo kauan aikaa sitten sanonut ihmisille jotka ehdottelevat anteeksipyytelevää ja nöyrää käytöstä suvakki femakkojen edessä. Ei se vaan toimi niin vaikka kuinka lipoisit ja olisit mielin kielin niin ne puukottaa sua aina kun on mahdollisuus. Et pääse esittään mitään kun ne vetää alta kölin. Parempi siis ampua kovilla ja sanoa asiat niin kuin ne on ja käyttää hyväkseen hämmentynyttä suvakkia suu auki ja ladata siihenkin puoleen minuuttiin raakaa asiaa.

Terapiaa Vasemmalle
Terapiaa Vasemmalle
1.12.2020 18:02
Vastaa...  timo

Ei vaan se on just hyvä näin, Junes saa helposti vasemmiston ja matut näyttämään oikeat luonteensa ihan vaan tuolla tyylillä. Nehän kilahtaa kaikki heti kättelyssä! Ihan pelottavan häiriintynyttä, mieleltään järkkyvää, haurasta, epäloogista ja sekopäistä porukkaa.

Vastuullista journalismia tosiaan
Vastuullista journalismia tosiaan
1.12.2020 01:10

Tällä tavalla saadaan mikä tahansa tilanne näyttämään aivan muulta, mitä se on todellisuudessa, kun leikkaa sen sopivalla tavalla. Sekä jättämällä kohtia pois siitä tahallaan.

Minä
Minä
1.12.2020 04:29

On itse asiassa törkeää asioiden vääristelyä, mutta valtamediasta ei löydy ketään, joka tarttuisi siihen. Siksipä sitä voi harrastaa rumallakin tavalla paljastumatta yleisölle.

Frank II
Frank II
1.12.2020 01:43

Hyvä syy olla muutamatta paikkaan jossa edes harkitaan kiinteistöveron nostoa.. Jos helvetti maksaa julmetut verot jo siitä, että rakentaa johonkin talon, niin sitten vielä joka vuosi pitäisi ihan siitä ilosta, että tuhlaa paikkakunnalla eläkkeensä vielä maksaa siitä ylimääräistä, että nyt satun omistamaan tän kämpän. Pitäisi asua työmaakontissa niin sitten olisivat iloisia kun kävisi metsässä paskalla ja kerran vuoteen suihkussa, ei tarvitsisi veroa olemassaolostaan maksaa. Ja eikös oulu jo vetensäkkin ole myynyt?

Frank II
Frank II
1.12.2020 01:44
Vastaa...  Frank II

Olemassa olosta ei pitäisi veroa maksaa, ruotsalaisethan sen käytännön suomeen toi…

h44
h44
1.12.2020 01:47

Jotenkin tulee mieleen Fingerporin Homelius.

totuudenjälkeinen journalismi
totuudenjälkeinen journalismi
1.12.2020 02:28

Asiayhteydestä irroittaminen, uutisoitavien asioiden valikointi sopivasti, kuvakulmilla ja kuvituskuvilla manipulointi ym. temput ovat ihan jokapäiväistä Yle:n journalismia. Totuus ei saa ikinä pilata aktivistitoimittajien hyvää punavihreää tarinaa.

yle partalapsi.jpg
Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
1.12.2020 04:25

Hyvin on vaalityö startannut. Ei Junes minään kiiltokuvakeijupoikana ole muutenkaan esiintynyt. Nyt oikein Yle mainostaa isolla rahalla.

Kuinkahan Latekoeen tuleva rikosepäily auttaa häntä ja puoluettaan, varmaan tosi hyvin. Tulkki mukaan ja kuulusteluihin. Ai niin, eihän Juneskaan saanut, tulkitkoon poliisi ihan itse. Sitten Lattekone haastaa kytän oikeuteen tekstityksestä, sehän joutuu kirjoittamaan kaiken paperille.

Minä
Minä
1.12.2020 04:25

Eivät halunneet julkaista tapahtumasta olevaa videota kokonaisena. Näyttää olevan vain Lokka tuossa esillä ja mukavasti leikelty toivotun vaikutelman luomiseksi.

Vihervassujen oppi on kulttuurimarxismia ja sen mukaan pitää hyökätä, eikä välittää siitä, jos joku puhuu totta, eikä myöskään kertoa asioista totuutta, vaan ideologian silmin luotu sopiva ”totuus”. Tämähän näkyy kaikkien suvakkien keskusteluissa, että ollaan agresiivisia ja lauotaan mitä vaan, jotta toinen hiljenisi.

Lisäksi väännetään asiat niin päälaelleen, että tervejärkinen ei käsitä, mistä niiden väittämät oikein tulevat, koska hän uskoo edelleen, että sanotussa olisi jotain logiikkaa ja järkeä. Niissä vaan ei ole logiikkaa, eikä järkeä pohjalla. Siksipä ne ovat tehokkaita hämmentämään keskustelun aivan solmuun.

No, siinähän se toimittajienkin uutisoinnin idea tuli esille. He kertovat ideologian tulkitseman sopivan ”totuuden” ja senhän saa leikkelemällä videota niin, että se näyttää sopivalta.

Puolueeton
Puolueeton
1.12.2020 11:20

Yle tekee kunnallisvaalityötä glopulismin puolesta verorahoilla. Jos persut ovat populisteja, muut puolueet ovat glopulisteja.

OIKEIN
OIKEIN
1.12.2020 12:08

Tämä on mummoille ja vaareille tarkoitettua täsmäpropagandaa. Sitten vaalien alla tehdään heille TAAS uusi täsmäpommitus: luvataan mummoille ja vaareille lisää viikkorahaa! Se että demarit valehtelivat jo edellisestä vappusatasesta JA että demarit ja muut vasurit ovat vastuussa eläkeläisten rahojen varastamisesta sekä suomalaisille kuuluvien rahojen antamisesta tänne roudaamille muslimivalehtelijapakolaisilleen, siitä ei kyllä mainita sanallakaan. Jännäksi menee vasemmistolla ja Ylen propagandakoneistolla pysytäänkö vallassa hämäämällä eläkeläisiä kerta toisensa jälkeen. Kannattaa toki yrittää, sillä se härski temppu on onnistunut jo vuosikymmeniä. MUTTA se kerta kun eläkeläiset eivät enää uskokaan paskapuheita, sitten ei ole enää kivaa!! Voi vasemmistopoloisia kun tulee olemaan kamalaa. Minä uskon että tämä farssi kääntyy oikeille raiteille jo seuraavissa vaaleissa kun kaiken tämän paskan maksavalle kansalle RIITTÄÄ tämä helvetin multikulttuuri/ilmastohouhotus/sukupuolineutraali/homoudenglorifiointi/kaikkipelaa-paska jonka vasemmisto on aiheuttanut!

rellinen
rellinen
1.12.2020 13:33
Vastaa...  OIKEIN

Enpä usko, että virta kääntyis. Siihen vaadittais jotain mikä rikkoisi vassaririntaman. Jotain järisyttävää.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
1.12.2020 17:56
Vastaa...  OIKEIN

Kyllä äänestyslottokone hoitaa pisteet kotiin.

rellinen
rellinen
1.12.2020 21:50

Tai punaisen valpon korruptio-osasto.

Kukavaan
Kukavaan
1.12.2020 22:33

Hankkivat varmaan Suomeenkin äänestyskoneet. Niihin voivat sitten näpytellä sopivat tulokset.

Los6666
Los6666
1.12.2020 14:08

ei ihan kauheesti jaksa yllättää ylen kulttuurimarxistitoimittelijoitten perseily ja valeuutisten vääntäminen

Särmääjä
Särmääjä
1.12.2020 14:10

Yle käänsi asian päälaelleen koska poliisille oli tehty vain Lokasta joku vihreiden sekopäinen rikosilmotus ja uutisoivat sitten sen. Vähän sama jos poliisi ilmottaa että tuhannen ihmisen mielenosotuksesta oli 300 osallistujaa niin mediat uutisoi kuorossa sen koska poliisi on näin ilmottanu.

ÖÖh.
ÖÖh.
1.12.2020 14:11

Yle myös asetettava syytteeseen,koska syyllistynyt rikosilmoituksen julkaisuun sekä ottaen myös julkisesti kantaa asianomaisten syyllisyys kysymyksiin jotka ovat salassapitolain alaista aineistoa tutkinnan aikana.Tarkoituksena vaikuttaa mahdollisen syytteen lopputulokseen osapuolien kesken.

juha II
juha II
1.12.2020 15:32

YLE puskee täyttä paskaa, jota ei voi edes pellolle levittää! Ja, jos jaat somessa tämän alustan koko totuuden sisällään pitävän jutun. Sinut maalitetaan kommunisti suvakkien ja polpon toimesta niin,että istut käräjillä ja vedät pirkuleenmoiset päiväsakot ”epäpyhän” vaihtorehtomdian TOTUUDEN MUKAISEN uutisen jakamisesta yleiseen tietoisuuteen!!!

YLE käytti tätä Härski Hartikaistakin härskimpää tapaa vesittää Helsigin ”nuorisojoukkojen” tekemiä aseellisia ryöstöjä kantasuomalaisia vastaan, jotka vielä kaiken lisäksi työllään ja hiellään elättävät nuo kaksi parasiittia eli rikokstelevat matut ja YLE:n!!!

Oltakoot kukin mitä mieltä hyvänsä Yhdysvaltain presidentin vaalien suhmuroinneista. Mutta sanottakoot se, että tarvitseeko edm. ”uutistoiminnan” perusteella ”rakentaa kummoistakaan aasinsiltaa sille mättääkö joku Amerikan maalla!?!?!

”Kun valhe hallitsee maailmaa. Totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko!!!”
George Orwell.

Sämpylä
Sämpylä
1.12.2020 17:01

Oon sitä mieltä, että kannattaa lähettää parhaan kykynsä mukaan perusteltua kriittistä palautetta YLE:lle. Jatkuvasti, kun hermoja kiristävää todennettavaa paskaa näkee jos vaan yhtään jaksaa viestiä naputella, ja vielä erityisesti näiden käsittämättömän röyhkeiden vääristelyjen yhteydessä. Vaikka todella härskejä ovat, niin luulis että siellä edes joku tarve jonkun suht järkevän päättävän henkilön palautetta on lukea ja edes jollain tasolla siihen välillä reagoida – kuitenkin kyseessä palvelu, johon jokainen kansalainen on maksumiehenä tahdostaan riippumatta.

rocky
rocky
1.12.2020 17:23

Rikosilmoitus kunnianloukkauksesta?Miten voi loukata sellaista mitä ei ole?

Kesätuuli-Sadekeiju Pisarasydänmaa
Kesätuuli-Sadekeiju Pisarasydänmaa
1.12.2020 17:53

Musta rasisti saa solvata, huutaa, rääkyä ja vihapuhua mielin määrin ilman että tulee mitään seuraamuksia. Päinvastoin, tämmöinenkin käännetään mustan rasistin eduksi: UHRIUDUTAAN ihan valtamedian puolelta, veronmaksajien rahoilla. Ehdotan että seuraava askel voisi olla vaikkapa naamaan sylkemisen laillistamisen, jos/kun musta/ruskeahko henkilö KOKEE tulleensa rasistisesti kohdelluksi. Ehkäpä myöskin voisi alentaa pahoinpitely-kriteerejä kun kyseessä on musta/ruskeahko henkilö tekijänä, vaikkapa niin että ainoastaan jos on musta/ruskeahko henkilö lyönyt valkoista pitkällä puukolla (yli 40cm terä) MONTA kertaa (yli 25) niin EHKÄ voidaan pyytää tekijä lyhyehköön poliisikuuulusteluun jos tekijä siihen suostuu. Vastaavasti jos valkoinen korottaa ääntään mustalle/ruskeahkolle henkilölle niin kyseessä on vakava viharikos jonka minimirangaistus on 6kk ehdotonta vankeutta ja 50.000 euron korvaus uhrilleen. Näin saamme kaikkien valkoisten suomalaisten harjoittaman systeemaattisen, väkivaltaisen extreme-rasismin ehkä kytkettyä äärinatsi-Suomesta kokonaan pois! YHDESSÄ PYSTYMME TÄHÄN!!!

Mobuto Pesutuparakastaja
Mobuto Pesutuparakastaja
1.12.2020 17:57

Olisikohan tämänkin ongelman ratkaisu se että annetaan somaleille enemmän rahaa ja isompia asuntoja? Minä vahvasti uskon näin.

Prozac
Prozac
1.12.2020 18:25

Iltalehti nimittää Lokkaa ”äärioikeistovaltuutetuksi”. Toista osapuolta ei kuitenkaan nimitellä ”äärivasemmistovaltuutetuksi”. On toimittaja perkele sekaisin.

Terapiaa Vasemmalle
Terapiaa Vasemmalle
1.12.2020 19:57
Vastaa...  Prozac

Äärioikeistovaltuutettu on varmasti iltalehden pomojen hyväksymä riskitön sana käyttää kun ei voida ilman seuraamuksia kirjoittaa haluamaansa natsi-sanaa. Tuo ”ääri”-osa kun automaattisesti mielletään uusnatsitoimintaan. Ihanan kätevää sanoilla leikkimistä. Ovelaa porukkaa nuo kiintiötoimittajat.

rellinen
rellinen
1.12.2020 21:47

Äärivasemmistolaisuus sana käyttöön.
”Äärivasemmistolaisen valemedian äärivasemmistolaiset toimittelija pissikset ja miesoletetut vääristelivät Junes Lokan puhuneen rumia”.
Äärivasemmistolaisen valemedian uutisotsakkeet ym. suvakkijargonit kannattaisi vääntää totuudellisempaan ja erityisesti ärsyttävämpään muotoon ja tyrkyttää niitä kommentiosastojen kautta julkaistavaksi.
Ellei kommentointi mahdollisuutta jutun alla ole niin sujauttaa jonkun muun jutun yhteydessä ko. äärivasemmistolaisen median toimituksen purtavaksi.
Eli propagandamylly pyörimään!!!!

Kukavaan
Kukavaan
1.12.2020 22:43

Voisihan sitä ruveta käyttämään äärisanoja tyyliin äärifeministi, äärivihreä, äärimonikultturisti, ääridemari, ääriunionisti jne. Äärisanalla voidaan ikäänkuin liata kohde.

Doktor Tohtori
Doktor Tohtori
2.12.2020 11:48
Vastaa...  Kukavaan

Vihreä ääritransu, nopeasti ja laajalle levittäytynyt yhteiskunnan terveydelle haitallinen horjuva mielenterveys-pandemia jonka ainut kasvualusta: huomionhakuinen julkisuus jota sosiaalinen media ja valtamediaan soluttautuneet taudinkantajat ruokkivat. Sulkemalla taudinkantajan sometilit, tauti maagisesti katoaa kun taudinkantajan olemattomien henkisten voimavarojen huterat some-perustat murenevat ja kantaja joutuu etsimään muita keinoja saadakseen kipeästi kaipaamansa huomiota.

Eräs
Eräs
1.12.2020 23:30

Ja äärioikeistomielikuvilla viitataan Natsi-Saksaan, joka on demonisoitu jatkuvalla valhe- ja vihapropagandalla. Aika harva lähtee itse tutkimaan miten asiat oikeasti menivät ja olivat.

Brittien hallitukselle propagandatyötä tehnyt Sefton Delmer totesi sodan jälkeen näin:

“ Atrocity propaganda is how we won the war and we are only really beginning with it now! We will continue this atrocity propaganda, we will escalate it until nobody will accept even a good word from the Germans until all the sympathy they may still have abroad will have been destroyed and they themselves will be so confused that they will no longer know what they are doing. Once that has been achieved, once they begin to run down their own country and their own people, not reluctantly but with eagerness to please the victors, only then will our victory be complete. It will never be final. Re-education needs careful tending, like an English lawn. Even one moment of negligence, and the weeds crop up again – those indestructible weeds of historical truth.”

Kukavaan
Kukavaan
2.12.2020 12:45
Vastaa...  Eräs

Kiitos Sefton Delmerin siteeraamisesta. Hän puhui totta. Juuri näin on tapahtunut.

Hänestä on tietoa täällä https://en.wikipedia.org/wiki/Sefton_Delmer

Siis kyseessä oli juutalaistaustainen, joka kaveerasi ennen sotaa saksalaisten kansallissosialistien kanssa ja joka ystävystyi Ernst Röhmin kanssa. Lentomatkusti jopa Aatun kanssa.

Zedu de Luca
Zedu de Luca
1.12.2020 21:44

On Lokalla kestämistä noiden kanssa. Tuo Paavon translitterointi oli hauska:”Latekoe (epämääräistä mölinää). 🙂

Zedu de Luca
Zedu de Luca
1.12.2020 21:47
Vastaa...  Zedu de Luca

Oops! Toinen sitaatti jäi pois. Pahoitteluni oikeinkirjoituspoliiseille.

Zedu de Luca
Zedu de Luca
1.12.2020 23:38
Vastaa...  Admin Pt-media

Aivan litterointi, ei translitterointi kun ei kirjoitusta muutettu toiseen merkkisysteemiin, vaan puhetta tekstiksi.

Kukavaan
Kukavaan
2.12.2020 12:51
Vastaa...  Admin Pt-media

Puheen kirjoittaminen tekstiksi paljastaa puhujan viestin paremmin kuin puheen kuunteleminen. Voi paljastua, että puheessa ei ole päätä eikä häntää. Litterointi on siis hyödyllistä.

Särmääjä
Särmääjä
2.12.2020 05:45
Vastaa...  Zedu de Luca

Suurin mysteeri on se kuinka Oulun seudulla päin voi olla niin paljon hulluja jotka on äänestäny tommosen ukon valtuustoon? Helsingissäkin on noita mutta ne puhuu sentään tyydyttävästi Suomea ja on aina kovan luokan islamisteja, jotka vetoo suvakkeihin. Tota ei voi ottaa kukaan vakavissaan ei varmaan edes paikallinen vihreiden valtuustoryhmäkään, vaikka ovatkin irti todellisuudesta suurin osa.

Ureaa
Ureaa
2.12.2020 11:53
Vastaa...  Särmääjä

Maailmassa on olemassa käytäntö: kiintiö***k**i. Ns ”kaikki pelaa” – systeemi. Silloin saadaan kaikki järkevä ja toimiva sotkettua ihan päin helvettiä alta aikayksikön. Tehdään kirkkaasta juomavedestä kusista mutavelliä josta sitten kaikki saavat tasapuolisesti nauttia.

Grande
Grande
2.12.2020 23:36

Ainakin joku Petri Viitala möykkäsi fasebookissa taas kaikille ”rasisteille” kuinka hirveä ihminen Lokka on ja kuinka hän on Lokan sanomisista nostanut tutkintapyyntöjä poliisille. Turhaa resurssientuhlausta.