Nainen piti poikaansa lukkojen takana 30 vuotta

Ruotsissa on paljastunut taas heti niin merkillinen rikos, että ei paremmasta väliä. Vanhempi nainen oli pitänyt nyt noin 40-vuotiasta poikaansa 30 vuotta lukittuna huoneistossaan.

Vanhempi nainen on pidätetty epäiltynä laittomasta vapaudenriistosta, törkeästä ruumiinvamman tuottamisesta ja törkeästä sairauden tuottamisesta.

Tapahtumat alkoivat ratketa kun naisen sukulaiset menivät naisen asuntoon naisen jouduttua sairaalaan. Törkyisestä asunnosta löytyi lattialta viltin päällä maannut pahasti aliravittu mies, jolla oli monenlaisia vammoja; haavaumia ja kuolioita. Miehellä ei ollut yhtään hammasta ja hänen puheentuottokyky oli hyvin vajavaista.

Tietojen mukaan äidillä on ollut pahoja ongelmia sen jälkeen kun vuosikymmeniä sitten hänen nuori lapsensa oli kuollut. Nainen oli hankkiutunut uudelleen raskaaksi ja pojan nimeksi tuli sama kuin kuolleella lapsella oli ollut.

Jotkut sukulaiset ovat kertoneet esim. SVT:n uutisille, että äiti yritti uudella lapsella ja samalla nimellä saada kuolleen lapsen ikään kuin henkiin.

Pojan lapsuus oli ollut melko normaali jonnekin 7 vuoden nurkille, jolloin äiti oli ottanut lapsen pois koulusta. Sen jälkeen lapsi oli ikään kuin kadonnut tai lakannut olemasta. Nainen oli pitänyt poikaansa lukittuna huoneistossa kolme vuosikymmentä. Mies on nyt noin 40-vuotias.

Sukulaiset olivat yrittäneet kertoa asiasta sosiaalitoimelle, mutta siellä ei oltu reagoitu asiaan. Sukulaisten osuus on hieman epäselvä, sillä toisaalta he tiesivät asiasta, mutta toisaalta eivät sen enempää puuttuneet asiaan.

Lehtien mukaan monet samassa kerrostalossa asuneet henkilöt eivät tienneet yhtään mitään pojasta.

Pojan äiti on ruotsalainen ja isä unkarilainen, joka istui 90-luvulla tuomioita ryöstöistä. Hän kuoli joskus 90-luvun alussa. Tapahtumapaikka on Tukhlman eteläpuolella Haningen kunta.

13 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tukipilari
Tukipilari
2.12.2020 14:13

Niin, lapsukaiset, se taitaakin olla aika tärkeetä se äidin mielenterveys. Tässä tapauksessa näyttäisi menneen aikalailla kaikki täysin päin helvetin vittua äidin takia, perheestä vieraantunut tytär ja maailmasta vieraantunut poika. Mutta meidän sadat tuhannet tuilla elävät alkoholisti siiderivalas 6 kersan yh-äidit, HEILLÄ ei ole mitään hätää! Äpärillä on jääkaapissa maksalaatikkoo ja pre-paid liittymät tankattu saatana! Hoitakaa te vaan omat asianne!!!

5G paras G
5G paras G
2.12.2020 04:59

Vale valtamediossa kerrottiin, että poika oli koulussa seiskaluokalle asti, eli 13v.

Eniten tässä ihmetyttää, että pojalla oli vanhempi sisko, jota ei ilmeisesti ollut juuri veljensä olot kiinnostanut.

Kukavaan
Kukavaan
2.12.2020 12:24
Vastaa...  5G paras G

Hetkinen… äiti oli siis ruotsalainen ja isä kotoisin unkarista. Sisko tiesi. Nyt alkaa tutka värähtelemään.

Kukavaan
Kukavaan
1.12.2020 21:42

Jos pojan vanhemmat olisivat olleet rikastajia, emme tietäisi asiasta mitään.

Kaikki kunnossa
Kaikki kunnossa
1.12.2020 17:43

Minusta tässä on esimerkki hyvinvointi valtion kaksinaismoralismista. Kun kameleihin riittää rahaa, ja Irakin ministeri vetää surutta tukia, ja naisia raiskataan joukolla, tehdään veitsi viiltäen kunniamurhat, haudataan elävältä sekä raiskataan kantanuoria. Sekä pommit paukkuvat ja poliisi pelkää. Tämähän alkaa kuulostamaan lähi-idän menolta. Siis näyttämään.

Sämpylä
Sämpylä
1.12.2020 17:07

Surullisia kohtaloita. Ihmismieli toimii kyllä kummasti kun todellisuudensieto ylittyy. Ja hoivavietti voi olla helvetin itsekäs.

Sämpylä
Sämpylä
1.12.2020 17:09
Vastaa...  Sämpylä

..tai suojeluvietti ehkä tarkemmin ilmaistuna..

Heitteilejättö
Heitteilejättö
1.12.2020 15:08

Uskomatonta. Miten tuollainen voi olla mahdollista? Tai onhan se. Jos syrjäytyy, kun kaikki on mennyt päin sitä itseään, niin eihän kukaan soittele ja kysele. Paitsi omaiset tietty. Ja jos olet laittomasti maassa, niin kaikki järjestyy. Ja olet oikea uskoinen mussukka.

Sweinehund
Sweinehund
1.12.2020 17:22
Vastaa...  Heitteilejättö

” meillä on tuhansia hätää kärsiviä ja vainoa, sotaa jne jne olevia laittomia, joita pitää auttaa mitä pikimmiten. Kansainväliset sopimukset ovat olemassa. Kuten Suomikin tuomittiin siinä kansainvälisessä TUOMIOISTUIMESSA, mikä paljastui kusetukseksi. Ja tuohon kuraan riittää rahaa ja resursseja. Samaan aikaan tekopyhää paskaa. Jotta hyvinvointi valtiot Finland & Sverige. Šuomessa miljoona köyhää. Siis ihan oikeastikin köyhää joilla ei ole ruokaa. Vanhuksia jne. Mutta miljardeja riittää näiden mussukoiden raiskaus oikeuden käynteihin, korvauksiin,jne jne. Ja mulqvistit vielä vähättelee, esim sitä, että ei meillä mitään matu jengejä ole. Ei tietenkään. Mitään ei ole vialla. Paitsi natsit, joista odotan edelleen huomioita. Missä ne ovat? Kun niistä niin paljon huhutaan. Antifaa olen kyllä nähnyt. Ja ismejä. Autot palaa, kurkkuja katkotaan, huumeita, aseita jne riittää. Mitä ne natsit ovat tehneet? Missä ne on? Kysyn vaan.

Kaikki kunnossa
Kaikki kunnossa
1.12.2020 17:54
Vastaa...  Sweinehund

Sori vaan kaikille purkauksesta. Alkoi vaan taas vituttamaan. Nimittäin resurssien kohdentamisesta.

juha II
juha II
1.12.2020 15:06

Sanontaa mukaillen: Ruotsi on tarua ihmeellisempää!

Kaikki kunnossa
Kaikki kunnossa
1.12.2020 20:31
Vastaa...  juha II

Juu. Mutta kyllä se on täälläkin. Tyttäreni kulkee puukko mukana sekä lamautin. On harrastanut puolustuslajeja. Poikani nyrkkeilyä. Ja ihan turha mussuttaa. On kokemusta, miten muslimi matkustaa vaikka maailman ääriin koston takia. Ja polttaa elävältä. Raiskauksen jälkeen.