Ruotsinsuomalainen fanaattinen turvapaikka-aktivisti pitää majaa yksintulleen afgaanilapsen kanssa

Ruotsin vihreiden eli Miljööpuolueen suomalaistaustainen kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Annika Hirvonen on tullut tunnetuksi kovan luokan turvapaikka-aktivistina.

Hirvonen tunnetaan mm. fanaattisena afgaanimiesten oikeuksien ajajana. Hän tulee vastaan kaikkialla sosiaalisessa mediassa ja mediassa vaatien “afgaanimanifestia”. Tällä tarkoitetaan jotain sellaista, että kaikille afgaaneille, jotka ovat saaneet jalan Ruotsin maaperälle, on annettava elinikäinen oleskelulupa.

Hirvonen on esiintynyt vuosien ajan keulakuvana sille ajatukselle, että Ruotsin on avattava kaikki rajat ja otettava vastaan afgaanimiehiä niin paljon kuin vain heitä on tulollaan. Hirvonen on ollut mukana mm. ns. afgaanijohtaja Fatemeh Khavarin kampanjoissa, joissa on äänekkäästi vaadittu oleskelulupia afgaaneille.

Niin ikään Khavari ja Hirvonen ovat olleet vaatimassa, että Morian pakolaisleirillä, Kreikan ulkosaaristossa olevat, kolmansista maista tulleet miehet on evakuoitava Ruotsiin.

Kuluvan päivän aikana onkin sitten selvinnyt, että miksi Hirvonen on niin fanaattinen afgaanimiesten perään. Hirvonen nimittäin asuu yhdessä 22-vuotiaan afgaanilapsen kanssa. Hirvonen itse on 31-vuotias ja erosi miehestään viime kesänä.

Hirvonen ja afgaanilapsi asuvat yhdessä isoa omakotitaloa Tukholman kainalossa Sundbybergin kunnan Ursvikin hienostoalueella. Tarvittaessa lapsella on kuitenkin lyhyt matka Hallonbergenin tai Rinkebyn lähiöihin tapaamaan tuttuja.


 

Suomalaiset vihervasemmistolaiset ovat rasisteja verrattuna Hirvoseen ja muihin Tukholman fanaattisimpiin turvapaikka-aktivisteihin.

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

Miten Hirvosella on varaa asua isossa omakotitalossa hienostoalueella. Onko miljonäärisukua.

K J

Kansanedustaja on muuten aika epäkelpo nimitys, koska tässähän heti alkaa miettimään, että minkä kansan. Kansanedustajan tehtävät ei nykypäivänä vastaa sanakirjan määritelmää. Heureka!

MattiS

Sitä kansaa mitä edustaa ei näköjään tarvitse sen tarkemmin eritellä. Oletuksenahan sen pitäisi olla se oma kansa, mutta kuten ollaan huomattu, se ei nykyään ainakaan paikkansa pidä.

En tiedä millaisen valan vannovat kun kansaa edustamaan alkavat, mutta luulisi sen pitävän sisällään jonkinlaisen maininnan siitä kansasta jota tulisi edustaa.

Johan

Virkavala vannotaan seuraavan kaavan mukaan:

“Minä N.N. lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä, että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.”

Virkavakuutus annetaan seuraavan kaavan mukaan:

“Minä N.N. lupaan ja vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta, että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.”

Kirjallinen vakuutus annetaan seuraavan kaavan mukaan:

“Minä N.N. lupaan ja vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta, että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti. Virkavelvollisuuteni täytän tunnollisesti ja parhaan kykyni mukaan. Minä en myöskään ilmaise sivullisille sellaista asiaa, jonka olen virassani saanut tietooni ja joka on pidettävä salassa.”

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1987/19871183

U. Kamutapsa

“tässähän heti alkaa miettimään, että minkä kansan.”

Ihanan, rikkautta säihkyvän intersektionaalisen maailmankansan. Tuollaiset valtaan päässeet psykoottiset naisoletetut ajavat kyllä omaksi katsomansa kansan etuja…

Uustermi

Vieraankansanedustaja

Qroquius Kad

Olkaamme tarkkoja:

ei ole kansanedustaja, vaan valtiopäiväedustaja, riksdagsledamot.
Ei väitäkään edustavansa kansaa, vaan puoluettaan valtiopäivillä.

Huomannemme eron?

Daavidin poika

Gamla-Enköpingsvägen Sundbyberg. Ei häävi tönö.

Noname

Naimisi8n menolla ja erolla saa ihmeitä aikaan varallisuudessa

rellinen

Tyypillinen äärivasemmistolainen kansanvihollinen.

Pirtsakka

Taas on pakko kysyä: mikä on se jumalainen oikeus, jolla tuollaiset ihmiset kuvittelevat saavansa oman tahtonsa läpi asiassa kuin asiassa ja pystyvänsä kävelemään kanssaeläjien yli? Minkä seurauksena ihmisistä tulee fanaatikkoja?

Qroquius Kad

Kysymys yksi:
puolueen äänestäjien suoma oikeus.

Kysymys kaksi:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Persoonallisuush%C3%A4iri%C3%B6t

kana

Psykopaatin katse, ei voi erehtyä. Noille psykoille on luvattu maat ja taivaat globalistien puolelta tulevan romahduksen jälkeen. Eivät he välitä pätkääkään mistään pakolaisista. Näyttävät sitoutumistaan globalisteille

kanander

Afgaanin nimi on Gigulis Covana.

timo

Voisiko joku käydä tekemässä rikosilmoituksen ruotsin poliisille haavoittuvassa asemassa olevan lapsen seksuaalisesti hyväksikäytöstä kyseisen henkilön kohdalla.

Unelma Painajainen

Tyylin perusteella olisin luullut, että Annikaa kiinnostaa lähinnä naiset.

Aappa

Feministin näköä kieltämättä, mutta ilmeisesti afgaanon kanssa on löytynyt yhteinen sävel jossain muodossa…

Kukavaan

Afgaani ehkei vierasta intiimiä touhuilua pojan näköisen naisen kanssa. https://en.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

Pamela Possu (omaa sukua Sika)

Ne on poikina pakotettu olemaan teetyttöinä setämiehille,mikä on sairasta,mutta valitettavasti totta afgaaneiden “kulttuurissa”

Pamela Possu (omaa sukua Sika)

Peese ku peese kelpaa näille,oli sitten eläimen tai ihmisen

Mikä pykii?

Jos vain syke löytyy. Aina senkään puuttuminen ei ole esteenä.

Pamela Possu (o.s.Sika)

Totta,ruumiitkin kelvannee niille,vastustusta vähemmän,mikä tosin ehkä laimentaa kokemusta.

K J

Itsehän pidän suvakismia ihan oikeana sairautena. Olen joskus yrittänyt puhua tosissani suvakin kanssa (entinen naispuolinen kaveri), mutta jotenkin ne on aivopesty silleen että se on jopa vaarallista.

En ollut tästä ämmästä ikinä kuullutkaan, mutta jos tällaisia alkaa arvostelemaan julkisesti niin varmasti saa suuren yleisön vihat päällensä ja uskon Paten kirjoituksen että tämä ruotsinsuomalainen mikälie on pahempi kuin suomalaiset vastaavat – sillä onhan suvakismi Ruotsissa pahempi kuin Suomessa. Vielä.

Sen verran vielä, että voisimme sopia Ruotsin kanssa, että se olisi se maa mihin moniosaajien ja muiden multitalenttejen kannattaa mennä ja integroitua batiikkinoitien vatkatessa veitikkaa. Suomi (normaalit suomalaiset) saisi hengähdystauon tässä ylettömän globalismin riivaamassa Euroopassa.

Tokihan tuo on pelkkää toiveunta, mutta aina saa olla edes jonkinlainen unelma paremmasta, koska jos vain ajattelee mitä tulevaisuus tuo, ei siinä ole vaihtoehtoja oikein tarjottu… Rähinää odotellessa kuitenkin…

Koskahan näitä karvaturreja ruvetaan virallisesti kutsumaan ilmastopakolaisiksi?

K J

… [Kysymysmerkin jälkeen toteamus]:

Sitä nimitystä (korttia) ei ole vielä kunnolla päästy käyttämään. Ainakin sitten, kun joku puolitiedoton vihdoin ottaa sen punaisen pillerin ja alkaa kyseenalaistamaan pakolaisstatuksella ratsastavat huijarit.

Fatwantarkistaja

Aikaisintaan 2025, sillä tämä viisivuotiskausi mennään edelliseltä unohdetuilla valheilla. Eli yleisö tajusi lasten olevan aikuisia, mutta ne unohtivat sen jo. Nyt ne ovat taas lapsia, tyttöjä kaikki. Oikeastaan 2025 on ainoa hetki, sillä Greta kertoi maailmanlopun koittavan 2030 (en itse huomannut, isot pojat kertoivat).

Suvakkipolpo

Ko. suvakki naisystävä oli meidän värväämä ilmiantaja, manipulaattori ja vastaanvänkääjä. Siihenhän jo värväyspaperimme velvoittaa.

K J

Heh. Liian tyhmä siihen ja liian tyhmä kaksois- tai kolmoisagentiksi.

Nimismies

Loistava idea. Suomen raja kiinni, ruotsin kaikki rajat auki ja niin paljon matuja sisään kuin suinkin teitä, lentokenttiä ja satamia pitkin mahtuu. Kysytään 50 Miljoonan kohdalla Miljööhourupäiltä että riittääkö nyt vai otetaanko vielä toinen mokoma samaan syssyyn?

Olisko

Tuo kuvatus on päässyt kunnolla afgaani kullin makuun, siinä syy.

Pera Pervo

Kiva kun pallerolla lyhyt matka tapaamaan leikkikavereita. Mutta kun kyse kaukaa yksin tulleesta lapsesta, niin herää muutama lastensuojelullinen kysymys, jotka olisi syytä varmistaa:

1.Millainen koulu, voiko hienoistoalueen koulu olla tarpeeksi monikulttuurinen?

2.Lukeeko Annika-täti iltasadun ja pitää pientä orpoa hyvänä, jos pelottaa?

3.Riittääkö viikkoraha tupakkaan, kaljaan, discoon yms. lasten harrastuksiin?

4.Kerrotaanko pienokaiselle varmasti kaikki hänen oikeutensa vieraassa, rasistien täyttämässä maassa?

5.Tuetaanko hänen kotoutumistaan? Eli opetetaanko hänelle hänen omaa kulttuuriaan ja vahvistetaanko hänen omaa, afgaani-identiteettiään tarpeeksi?

6.Koti-ikävä vaivaa usein myös sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita. Eli onko lapselle tarjottu mahdollisuutta lomailla kotimaassaan varman, välittömän kuoleman uhallakin riittävän usein ja pitkään turvapaikkapäätöksen jälkeen?

7.Onko lapsen kotoutumista edistetty tarjoamalla hänen sukulaisilleen mahdollisuutta muuttaa Ruotsiin?

Tässä muutama kysymys yleisesti pohdittavaksi. Uskon Annika-tädin olevan ehdottoman vastuullinen varamami ja heillä asioiden olevan kunnossa. Mutta tarkkailkaa naapureitanne. Jos havaitsette sotaorvon kaltoinkohtelua, niin ilmoittakaa Rasmukseen!

Särmääjä

Pysyköön kaikki tommonen pahin ääriaines Ruotsissa kuolemaansa asti ja menkööt muutkin saatanan terroristit sinne.

Xecutor

Siinäpä vasta moderni TRANS mikälieoletettu.. Päässyt tuo vinksahtanut höröpää vallan makuun vihreiden kautta. Tietääkö kukaan vihreä enää mitä puolueensa tarkoitus on? Onko kukaan vihreä enää ollut kertaakaan metsässä tai missävaan luonnon äärellä? Kun lähinnä näyttäisi intohimoisesti kiinnostavan nuo elämän kaikki LUONNOTTOMIMMAT asiat asiat kuten armoton jokapaikassa homoilu ja sukupuolensa kiistämiset. Ei näitä seksihulluja pervoja kiinnosta minkään liito-oravan elintila tai metsien suojelu, pääasia että saadaan muslimikyrpää perseeseen ja laillistetaan seksiorjien rajaton tuonti.

Kukavaan

“Tietääkö kukaan vihreä enää mitä puolueensa tarkoitus on?”

Ruotsin vihreiden eli ympäristöpuolueen verkkosivujen tarkoituksena näyttää olevan jonkinlainen maailman pelastaminen. Junat ovat tärkeitä. Puolue haluaa suurnopeusjunaa. Kiskoliikenteen matkustaja ei voi itse valita reittiä ja ajankohtaa. Joku muu päättää ja tämä lienee asian ydin. Sateenkaarilippujen heiluttelu on myös tärkeää ainakin etusivun kuvituskuvan mukaan, jossa on vain valkoisia pohjoismaalaisia.

Jonot pitää saada pois lapsi- ja nuorisopsykiatrien vastaanotoilta. Mistäköhän moinen ilmiö johtuu. Olisikohan väestönvaihtopolitiikan mukanaan tuoma tai sateenkaariperheiden lasten mielenterveyden horjuminen.

https://www.mp.se/

Suomen vihreiden sivuilla kiinnitti huomiota valkoisuus. Missä kiintiömustat, missä kiintiöafgaanit? Etusivulla on pieni kuva Senaatintorilta ja siellä keskellä monien joukossa yhtenä hahmona on turkahtava hahmo. Etusivulla tulee näkyville myös vaalea nuorehko nainen. Ulkonäön perusteella Lebensbornin edustaja.

https://www.degrona.fi/
https://fi.wikipedia.org/wiki/Lebensborn

Yuri Komissarov

Fatima Diarre ja oululaisilla oma Hellu.

Jones

Taitaa tuo Hirvonen olla itsekkin jonkinlainen puoliafgaani, ainakin kuvasta päätellen.

Minuhe Kerettiläinen

No siinä tapauksessa isän ja äidin geenit ovat tuottaneet yhdistelmän/mutaation, jonka seurauksena tuo naisoletettu näyttää kummasti afganiaanolta. Ilmankos kokee tuhannen ja yhden yön satuyhteiskunnista sotaa, vainoa, ja kidutusta paenneet “lapset” omaksi viiteryhmäkseen.

Kuka tietää

Ehkä siinä molemmat saavat jotain täytettä elämäänsä.

Annikki voisi isolla palkallaan elättää 2-3 kpl

Ei kai se Annikin pimppikään tuohesta ole!

juha II

Viepä suomalainen Ruotsiin niin saat aikaiseksi vähämielisen ihmisen. Naisilla on taipumuksia tuhota se yhteiskunta, joka on antanut heille maailman parhaimmat oikeudet nk. tasa-arvon (lue:tasapäistämisen). Toivottavasti saa mitä on tilannut. Eli itämaista “rakkautta”! Osaakohan tuo suomea vaiko hienouttaan unohtanut sen mistä on kotoisin?

Jos hurjissa tuittereissaan voisi kontrata siten, että miehet toisivat kaislahameisia pysty rintoja “pakolaisina” pedin lämmittäjiksi, jotka ovat kuumia kuin “Havannan yö”. Kuinkahan siinä mahtaisi käydäkään? Ja se, joka ei tiedä o0ikeata vastausta. Täytyy hänen olla pierimättä kokonaisen viikon!

Paluulippua peliin

Annika näyttää siltä että sillä on pippeli

Kilttimies

Voi kuvitella partalapsen riemun, kun viherpissilihaa tyrkyllä mielin määrin, eikä tarvitse tikkua ikinä ristiin pistää elannon eteen. Käy jossakin lafkassa muka kotoutumassa ja syömässä ja lampsii lysteeramaan fanaatikon punkkaan.

Jutskasin 2016 suomalaismisun kanssa pakoloisista ja kyllä se oli ihan lumottu; irakiino oli exä ja pimu bunkasi just afgaanin kanssa. Toisaalta oli sellainen tyrkky, että tyrkytti ensin mun ottopojalle ja sitten isälle, mutta pakit molemmalta. Sille matut oli taivaanlahja, eikä se ole mikään poikkeus…