Ruotsinsuomalainen fanaattinen turvapaikka-aktivisti pitää majaa yksintulleen afgaanilapsen kanssa

Ruotsin vihreiden eli Miljööpuolueen suomalaistaustainen kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Annika Hirvonen on tullut tunnetuksi kovan luokan turvapaikka-aktivistina.

Hirvonen tunnetaan mm. fanaattisena afgaanimiesten oikeuksien ajajana. Hän tulee vastaan kaikkialla sosiaalisessa mediassa ja mediassa vaatien ”afgaanimanifestia”. Tällä tarkoitetaan jotain sellaista, että kaikille afgaaneille, jotka ovat saaneet jalan Ruotsin maaperälle, on annettava elinikäinen oleskelulupa.

Hirvonen on esiintynyt vuosien ajan keulakuvana sille ajatukselle, että Ruotsin on avattava kaikki rajat ja otettava vastaan afgaanimiehiä niin paljon kuin vain heitä on tulollaan. Hirvonen on ollut mukana mm. ns. afgaanijohtaja Fatemeh Khavarin kampanjoissa, joissa on äänekkäästi vaadittu oleskelulupia afgaaneille.

Niin ikään Khavari ja Hirvonen ovat olleet vaatimassa, että Morian pakolaisleirillä, Kreikan ulkosaaristossa olevat, kolmansista maista tulleet miehet on evakuoitava Ruotsiin.

Kuluvan päivän aikana onkin sitten selvinnyt, että miksi Hirvonen on niin fanaattinen afgaanimiesten perään. Hirvonen nimittäin asuu yhdessä 22-vuotiaan afgaanilapsen kanssa. Hirvonen itse on 31-vuotias ja erosi miehestään viime kesänä.

Hirvonen ja afgaanilapsi asuvat yhdessä isoa omakotitaloa Tukholman kainalossa Sundbybergin kunnan Ursvikin hienostoalueella. Tarvittaessa lapsella on kuitenkin lyhyt matka Hallonbergenin tai Rinkebyn lähiöihin tapaamaan tuttuja.


 

Suomalaiset vihervasemmistolaiset ovat rasisteja verrattuna Hirvoseen ja muihin Tukholman fanaattisimpiin turvapaikka-aktivisteihin.