Antifa aloitti tavallisten ihmisten maalituskamppanjan

Äärivasemmistolainen antifa-ryhmittymä aloitti maalituskamppanjan, jossa se julkaisee tavallisten ihmisten nimiä ja osoitteita kehoituksella tehdä jotain kohteelle.

Suomen antifa aloitti eilen maalituskamppanjan, joka julkaistaan ikään kuin joulukalenterina. Joka päivä jouluun asti julkaistaan jonkun henkilön nimi, osoite ja kuva. Näitä maalitusviestejä on mm. Twitterissä. Viesteissä on kautta rantain kehotus väkivaltaan tai esimerkiksi omaisuuteen kohdistuvaan ilkivaltaan.

Antifan kamppanja on puhtaimmillaan juuri sitä, mitä maalittamisella tarkoitetaan. On hyvin merkillistä, että asiasta ei ole noussut Suomessa sen kummempaa kohua.

Antifa tunnetaan mm. Saksassa ja Ruotsissa kovista ja väkivaltaisista mellakoista. Suomessakin tällaista on havaittavissa.

Nimet ja kuvat pikselöity, sillä ei kuulu Pt-median tapoihin julkaista tavallisten ihmisten tietoja.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PiiPaa porukkaa
PiiPaa porukkaa
2.12.2020 13:23

Antifa ON terroristijärjestö.

Stefan
Stefan
2.12.2020 13:34
Vastaa...  PiiPaa porukkaa

Vähämpä ymmärtävät mm. minkälaista karmaa keräävät itselleen näillä asioilla. Uhreja ovat tietenkin tavallaan hekin: aivopesty tuollaisiksi. Eivät usko ilmeisesti mihinkään paitsi vaikuttaisi että lihaan ja lihallisuuteen. Se on vanha keino tuottaa hyödyllisiä työkaluja.

Vai ns. ”ase seläntakanako” tätä pahuutta toteuttavat? Eivät pääse pois tuosta kuviosta vaikka haluaisivat?

Joka tapauksessa ei ole varmaankaan vanhalla iällä antoisa muistella minkälaista agendaa tuli ajettua nuorena. Minkälaista pahaa tehtyä. Tämä niin kutsuttu ”antifa” on totaalista negatiivista, ilotonta energiaa.

Polvistu ja nuole sandaalia
Polvistu ja nuole sandaalia
2.12.2020 20:06
Vastaa...  PiiPaa porukkaa

Lisätään vielä, että mulqvistit ovat ottaneet käyttöön ns kiusanteon. Eli jos kaljupäänä ihan tavallisena jannuna suomi leijona koru kaulassa sekä Suomi paita päällä kuljeskelet, niin on tehty lasu ilmoituksia, että kuulut johonkin natsi järjestöön. Aiheettomia ovat sekä vievät resursseja lasun muusta toiminnasta. Esim siitä, miten muslimi kakarat hakkaavat kantasuomalaisia lapsia jne. Sehän on ihan todellisuutta ja pahenee vain.

Savimajasta omakotitaloon
Savimajasta omakotitaloon
2.12.2020 21:03
Vastaa...  Admin Pt-media

Lisätään vielä. Se lakiuudistus, että kun voit tehdä nimettömänä lasuun ilmoituksen, on johtanut siihen, että kuormitus on kasvanut. Minusta pitäisi olla joku raja tähänkin. Eli ilmoittajan tiedot esiin. Kiusanteon, koston, sekä poliittisten syiden takia ei tarvitse tuhota jonkun elämää. Ja sitähän nämä ns kommarit käyttävät hyväkseen. Sotkeakseen tavallisten ihmisten elämän stressillä jne. Vastenmielistä toimintaa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.12.2020 09:39

Jos molemmilta vanhemmilta tärvääntyy vaikka kerran kuussa työpäivä kommunistein takia, onko se 5% tuloista kaivoon ja vaikuttaa kai lomapäivien määrään? Ei kuulosta paljolta, mutta pienituloisella ainakin se vaikeuttaa jo vuokranmaksua ja lisää stressiä.

Tosin kommunistien tarkoitus taitaa olla se, että pelkäät joka sekunti. Yöllä kiviä ikkunaan, naarmutetaan auto, pälyillään aidan yli tekemisiäsi, pelotellaan lapsiasi koulumatkalla, tehdään näitä lasu- ja rikosilmoituksia, tuhotaan elämäsi. Kyllä ne tuohon vielä toisensa lietsovat, nyt on jo yritystä kalenterin muodossa.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.12.2020 13:38

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007656653.html

”Ministeri Henriksson purkaa koronatuntoja Hbl:n kolumnissa – kehottaa virusta painumaan ”sinne missä pippuri kasvaa””
Kappas vaan. Ministeriltä pääsi tahaton rasistinen kommentti suusta. Katsellaanpa, tuleeko vuolaita anteeksipyyntöjä, kun hän ymmärtää, mitä tuli tölväistyä.

Ministeri taisi ’maalittaa’ tässä kehareiden ihmemaita.

Kukavaan
Kukavaan
2.12.2020 14:36
Vastaa...  Suomi Finland

Nyt sitten joku vihreä tehnee poliisille tutkintapyynnön, koska ministeri on saattanut syyllistyä peiteltyyn vihapuheseen, joka on törkeämpi teko kuin avoin vihapuhe, koska kuulija voi tiedostamattaan omaksua puheen sanoman. Raskauttava asianhaara on ministerin korkea asema yhteiskunnassa.

antifan varikset
antifan varikset
2.12.2020 17:10
Vastaa...  Suomi Finland

Vaadimme viruksille ihmisoikeuksia.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.12.2020 09:43
Vastaa...  Suomi Finland

Onhan tuossa järkeä, kun asiaa pohtii. Jos meuhkaisin, että lastenraiskausilmiö saa painua takaisin Ruåttiin, olisin vitun vaarallinen vihapuhuja ja rasisti. En saisi syytettä, mutta julkisuudessa lynkattaisiin kuitenkin. Kommunistien joulutappolistan nelossija ansaittu.

Valtsu
Valtsu
2.12.2020 13:41

Voi voi. Aina vain alemmaksi mennään. Onkohan tämä hyvä juttu kaikkien väkivaltaisia kommareita fanittavien mielestä? Tykkääkö opetusministeri?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
2.12.2020 14:15
Vastaa...  Valtsu

Uskoisinpa, että soma Li Lystikäs tykkää kybällä. Onhan tämä sellaista ellei nyt parempaa, niin erilaista väkivaltaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.12.2020 14:49
Vastaa...  Valtsu

Tulin tuota opetusministerin sukunimeä miettiessäni toteamukseen, että Islannissa voi olla vielä kusiset paikat noiden sukunimien kanssa, kunhan sielläkin kaikenmaailman puolestaloukkaantujat pääsevät täyteen vauhtiin.

Tosin ratkaisu on ihan yksinkertainen, kunhan sen vaan ilkeää ottaa käyttöön:

Esim. Vigdís Finnbogadóttir muuttuu helposti muotoon:

Vigdís Finnbogaóletettu

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.12.2020 09:51
Vastaa...  Admin Pt-media

Ilmankos L. Andersson on ollut vaiti, ainakaan huomannut mitään möläytyksiä. Se on tajunnut, ettei Anders ehkä olekaan isänsä, on voinut tapahtua ns syrjis jossain kohtaa. Ja vaikka toksista feminismiä kannattaakin, ei hän halua identifioitua pojaksi. Tyttöjen kanssa on kivampi saunoa kuin Vanhasen ja sen toisen pervon.

Pirtsakka
Pirtsakka
2.12.2020 17:40
Vastaa...  Suomi Finland

Suomalaisillakin oli muinoin ja on yhä edelleen samanlaisia nimiä, kuten vaikkapa Eero Antinpoika se ja se. Kaunis tapa muistaa isää. Venäjällähän lasten nimissä on aina mukana se isännimi, joko maskuliini- tai feminiinimuodossa riippuen siitä, kumpaa sukupuolta lapsi edustaa. Putinin lapsi on siten Vladimirovich (poika) tai Vladimirovna (tytär).
Tuskin IKINÄ luopuvat tuosta tavasta nimetä jälkeläisiään, riippumatta siitä kuinka feministit itkevät, huutavat ja raivoavat. Hyvä niin.
Inhoan nykymaailman suvaitsemattomia ihmisiä, jotka itseään suvaitsevaisiksi kutsuvat.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.12.2020 13:47

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007656217.html

”Kulttuuriväki vaatii aikalisää hävittäjä­hankinnassa”
Tämä toi hymyn kasvoille. Maanpuolustuksen asiantuntijat vauhdissa. Puuttuisi enää, että Husu & muut korkeakulttuuri-ihmiset löytyisivät tuosta listasta ja että ehdottaisivat, että hävittäjähankinnan sijaan sijoitetaan hulppeaan määrään uusia korkeakulttuuri-ihmisiä.

Paleface löytyy tietenkin listoilta. En yllättynyt.

Putte idästä
Putte idästä
2.12.2020 17:13
Vastaa...  Suomi Finland

Kiitos äärivasemmistolainen kulttuuriväki. Olen samaa mieltä. Kiitos palveluksistanne äiti venäjän hyväksi.

Kukavaan
Kukavaan
2.12.2020 13:48

Facebook ja Twitter ovat tunnettuja bannien antamisesta. Kumminkin Antifa ei saa banneja. Johtopäätös, FB ja Twitter ovat Antifan hallussa. Miksi Päivi Räsästä kuulustellaan, mutta Varisverkostoon osallistuvia ei.

Kun ihmisten nimiä ja kuvia nostetaan vihamielisesti esille, kyseessä väkivaltaan ja kenties jopa järjestelmälliseen ihmisten murhaamiseen johtavan prosessin valmistelu.

Erikoista on, että Antifan kannattajat esiintyvät omilla nimillään ja kuvillaan. He tekevät itsensä puolustusiskujen kohteiksi.

Olisiko kyseessä ulkopuolisen tahon harjoittama väestön manipulointi, jossa väestö saadaan sotimaan keskenään ja tuhoamaan toisiaan.

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
2.12.2020 15:05
Vastaa...  Kukavaan

”Olisiko kyseessä ulkopuolisen tahon harjoittama väestön manipulointi”

Kyllä, mutta vaikka täällä mainostettiin tämän olevan mitä sallivin alusta mielipiteiden esittämiseksi, juuri tuohon kysymykseesi lisävalaistusta tuovat seikat, kuten ketkä, poistetaan. Ihan sama vaikka kuinka pistäisi todisteita pöytään sillä nekin poistetaan. Olin tästä jo lukenut muualta ja nyt sain sen kokea itsekin.

K J
K J
2.12.2020 16:32
Vastaa...  Kukavaan

”Olisiko kyseessä ulkopuolisen tahon harjoittama väestön manipulointi, jossa väestö saadaan sotimaan keskenään ja tuhoamaan toisiaan.”

Itse uskon juuri näin tämän menevän ympäri läntistä maailmaa.

Niin kauan – ja se on kauan – kun olen tätä skeneä tutkinut ja seurannut, on jollekin (Soros Co. tms.) hyvin tärkeää saada aikaiseksi sekasortoa ja kaupunkisotia.

En tiedä vielä mitä tällä haetaan, mutta kaupunkisodat ovat jo alkaneet – sen huomaa selvästi uutiskuvista. Poliisit alkavat muuttumaan miliiseiksi.

Vaikka nyt kuullostankin foliohatulta, niin tässä on paljon yhtymäkohtia Sunzin Sodankäynnin taito -oppaaseen, mistä hajoita ja hallitse -taktiikka löytyy.

Nyt asiat ovat tietenkin erilailla, mutta uskon vakaasti siihen, että ylikansoittumisen ja kansojen sekoittaminen on enemmän kuin markkina, sekä että tulevaisuuden näkymissä on vahvasti havaittavissa viitteitä ORJUUTEEN.

Orjuus on helppo ja käytännöllinen asia tulevaisuuden liittoutumien välisissä otteluissa. Massoja hallitaan helpommin.

Moonman
Moonman
2.12.2020 19:06
Vastaa...  K J

Tämä väestön tarkoituksellinen polarisoiminen on nähtävissä jokaisessa länsimaassa. Kun ihmiset ovat toistensa kimpussa, he eivät ehdi huomaamaan mitä heille tehdään. Siihen lisätään vielä terroristien ja rikollisten maahantuonti, että voidaan perustella valvontaa ja yksityisyyden poistoa turvallisuudella. Soroksen ja NWO:n pahin painajainenhan on, jos joku kansakunta seisoo yhtenäisenä heitä vastassa.

Puolan ja Unkarin kimpussa häärätään sen takia koska siellä ei sallita näitä yhteiskuntaa hajottavia liikkeitä ja ilmiöitä, samalla kun meille väitetään että ”Orban on diktaattori ja ihmisoikeudet ovat nyt uhattuna yms.” Puolasta taas ei tarvitse kuin katsoa itsenäisyyspäivän marssia, niin voi huomata ettei homolobbaus ja kommunismi ole kovin suosittua siellä.

Todellisuudessa punaviher-marxisteja vaan v*tuttaa, koska he eivät pysty polkaisemaan siellä käyntiin samaa kehitystä mihin länsi-euroopan maat ovat nyt tuhoutumassa. Paikalliset hesarit ja yletkään eivät pysty antamaan veto-apua koska Orbanin porukka otti ne haltuun. Viimeisin yritys oli tämä korona-tukien sitominen ”oikeusvaltio-periaatteeseen” ( eli siihen että lapset kasvatetaan homoiksi ja sukupuolettomiksi ja päästetään maahan loputtomasti kehitysmaalaisia miehiä) Ei mennyt läpi, onneksi.

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
2.12.2020 21:46
Vastaa...  K J

Noinpa. Valitettavasti jotkut kuitenkin kuvittelevat mädän järjestelmän tulevan kuntoon järjestelmän omilla keinoilla, kuten lakituvissa ja lainsäädäntöelimissä. Vallan kolmijako on kuitenkin alisteinen rahan tyhjästä luomisen mädättävälle vaikutukselle siinä missä mediakin. Lahjuksin asemiinsa päässeet eivät ole yhteiskunnan asialla.

Pah
Pah
2.12.2020 14:10

Kommunistien salajuonelta tämä hulluus enemmän vaikuttaa?

Kuinka moni uskoo että nuo kommunismin asialla olevat Antifaa liputtavat punavihervasemmistolaiset ja nämä heidän islamistiset liittolaisystävät ”Enemy of my enemy is my friend”- hullut ( Hyödylliset idiootit ) miekkoineen olisi tarkoitus usuttaa alkuun Ruotsidemokraattien ja Perussuomalaisten kimppuun, ja sen jälkeen samaa herkkua tarjotaan muillekkin vääräuskoisille jolloin Islamilla terästetty kommunistinen Kalifaatti alkaa olla valmis Sharialle.

RAHKONEN Jukka-Pekka / islam uhka ihmisyydelle.

https://www.youtube.com/watch?v=pmZEi9gOYmw

Siinäpähän kotiutat tämmöiset lapsista asti kauloja katkomaan kasvatetut kunnon uskovaiset..

https://twitter.com/Natsecjeff/status/1322150717306580992

Särmääjä
Särmääjä
2.12.2020 14:48

Eihän roskamediat omiaan noki kun nehän käyttää ton terroristijärjestön sivustoa ja sitä pyörittäviä lähteenä ja pitävät huolen että aina kun antifalla on joku tempaus niin sen propaganda on tarkkaan selitettynä heidän palstoillaan, kun taas väärät miekkarit on vain äärioikeiston marsseja yms.

juha II
juha II
2.12.2020 16:01

Suomessa ja Ruotsissa nämä saavat mellastaa vapaasti, koska ”parempi väkivalta”, koska molemmissa maissa on kommunisti -hallitus ja samaa väriä tunnustava poliisikunta. Luonnollisesti samalla myös kiljutaan yhteiskunnassa ”mellastavista” ”natseista” ja ”ääärrrrioikeistosta”, joita on niin, ettei jalan jakoa ole! Suomessa erityisesti sisäministeri keuhkoaa asiasta ja Ruotsin osalta tietenkin pääkanisteri Lööperi. Molempien maiden korkeimmat valtiolliset turvallisuusorganisaatiot muistavat myös ”höystää” raporttinsa hallunisoimlla… Noh, tiedätte kyllä keistä. Rivien täytteenä horistaan kouraan jostain muslimeista ja pälä, pälä!

Antti Tifa
Antti Tifa
2.12.2020 17:29

Ei nuo maalitukset ole ongelma lainkaan.
Tämä vie yöunet.
Näen mielessäni kuinka rasistit nauraa räkä roiskuen loukatessaan vähemmistöjä tai jotain.

Feministien pj.png
Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.12.2020 10:08
Vastaa...  Antti Tifa

Hyvä! Kansanryhmäläiset voivat hipsiä kotipuoleensa hakemaan tukiverkostaan lohdutusta, kun ei vaan kestä räkänauruhymiötä.

Miettikääpä rasistit tuollaista ukkoa työelämässä. Tyyppi kiipeilee telineillä mekko päällä ja sandaalit jalassa. Ne on turvasandaalit, Allah kieltää lyömästä lekalla varpaille. Jos sille sanoo, se hakee heti kaksi viikkoa saikkua, kun sitä työpaikkakiusataan.

Woah
Woah
3.12.2020 04:46

Ei mielenterveyspotilaille ja hulluille voi mitään, ne ovat syyntakeettomia jos mennään oikeuteen.Li ja maria taputtaa tälle, koska tämä on sitä parempaa maalittamista.

kanander
4.12.2020 16:37

Onko joku Antifan aktivisti sotkeutunut Jyväskylän Pupuhuhdassa alkuviikosta tapahtuneeseen nuoren naisen murhaan? Sain sellaisen käsityksen murhainfo sivustolta.

Ville H
Ville H
5.12.2020 22:53

Mitenkähä pääsis näiden maalituskamppaniaan ? Olisi mukava kokea ja kohdata sit kadulla joku kerta 😉 Vaikka niitä oisa 5 ni en varmasti olisi se joka eniten paskaksi itseään siinä saisi vaikka ei olisi mtn apuvälineitä apuna. Nämä ei vaa osaa tapella, huitovat kuin jotkut nyrkkeilijät jotka laitetaan ekaa kertaa kehään. Osaat vähä nyrkkeillä ni tiputat isommankii jengin. Niillä on aina pieni väli antifanteil ja somaleila ku ne hyökkää ei ne kaikki 10 tule saman sekunnin aikana kimppuu ni siinä kerkeää aina hyvin yhden nukuttaa per yksi lyönti. Sit tietty oot rasisti kun puolustit itseäsi etkä antanut heidän ryöstää mut nykyään melkein natsiksi tai rasistiksi vertaaminen on jo tietynlainen kunniamaininta. Sillo tietää et nämä hihhulit on suututettu jotka ovat maapallolle tuhansia kertoja vaarallisempia kuin joku ”äärioikeisto” tai jotkut vitun natsit. Suomessa liekkö 10 oikeaa natsia edes ? Nämä laskee natsiksi ja äärioikeistoksi kaikki jotka ovat eri mieltä heidän kanssaan. Twitterissä oli joskus ketju missä haukkuivat toisiaan natseiksit ja rasisteiksi 😀 Komediaa pojat osaa selvästi luoda mut tahattomasti