Hauskin/ pöljin koronasalaliitto?

Ruotsissa on nyt koronaan kuolleissa saavutettu uusi rajapyykki kun kuolleita on nyt yli 7 000. Tartuntoja on yli 270 000 ihmisellä. Tehohoidossa on tällä hetkellä noin 250 henkeä.

Ensi maanantaista astuu voimaan joitakin uusia rajoituksia. Esimerkiksi kaikki toisen asteen koulut siirretään etäopetukseen. Tässä tarkoituksena on vähentää suurkaupunkien joukkoliikenteen väkimäärää.

 

Hauskin koronasalaliitto?

1. Gatesin Billi on koronan takana, koska tarkoituksena on tappaa miljuuna ihmistä. Niitä joita ei tapeta, niin heidät pakkorokotetaan ja samalla pistolla ihon alle lipaistaan M.I.K.R.O.S.I.R.U.

2. 5G-verkko on kehitetty siksi, että kun kehitetään samoihin aikoihin korona, niin 5G-verkolla heikennetään ihmisten vastustuskykyä ja korona leviää siten herkemmin. Ilman koronaa ei olisi 5geetä ja ilma 5geetä ei olisi koronaa.

3. Korona on kehitetty siksi, että ihmisille saadaan maskipakko. Maskipakko taas laitetaan voimaan siksi, että ihmisten kasvonilmeitä ei voi nähdä ja näin heikennetään ihmisten luonnollista yhteydenpitoa kun vallanpitäjän valtaa lisätään.

4. Korona nyt vaan on muuten vaan huijausta. Tarkalleen ei tiedetä miksi, mutta jonkinlainen kepponen ja ihmisiä vedätetään mennen tullen.

Onhan näitä. Henkilökohtaisesti tykkään eniten tuosta Bill Gatesin mikrosiruoperaatiosta. Siinä on potkua. Jos en olisi näin tyhmä niin siihen voisi jopa uskoa.