Viron ulkomaalaisratsiassa löytyi kolme laitonta maassaolijaa

Virossahan laittomasti maassa olevat henkilöt otetaan hieman vakavammin kuin Suomessa tai Ruotsissa.

Viron poliisi piti mennä viikolla ulkomaalaisratsioita Länsi-Virossa ja Pärnun maakunnissa. Länsi-Viron maakunassa löydettiin kuusi ukrainalaista, jotka työskentelivät Virossa ilman työlupaa.

– Kolmella heistä ei myöskään ollut voimassa olevaa Viron viisumia, mikä tarkoittaa sitä, että heillä ei ole lainkaan oikeutta oleskella ja jäädä Viroon, kertoo maahanmuuttopalvelujen johtaja Margo Peters virolaiselle Delfille.

Kaikille kuudelle lätkittiin sakkoja.

Pärnun maakunnassa taas tarkastettiin 44 ulkomaalaista, joiden joukosta löytyi neljä ukrainalaista, joilla ei ollut laillista perustetta työskennellä Virossa. Poliisi määräsi näissäkin tapauksissa sakkoja. Peters kertoo, että yksi henkilö yritti piiloutua vessaan, mutta kun ymmärsi tilanteen vakavuuden, niin hän teki yhteistyötä.

Pärnusta löytyi edelleen neljä valko-venäläistä työntekijää, joiden työsuhdetta ei oltu rekisteröity asianmukaisesti poliisin ja rajavartiolaitoksen ulkomaalaiskansioihin. Työntekijöille ja työantajille annettiin vakava varoitus kera hyvin vakavan etusormen heristelyn. Vakavuuspuhuttelun jälkeen byrokratia näiden neljän osalta hoidettiin saman tien kuntoon ja hommat jatkuivat.

 

Tarkkaa touhua. Virossahan ei luultavasti ole yhtään ainoaa laitonta discoläpsyttäjää. Suurimmat maahanmuuttajaryhmät tulevat juuri Ukrainasta ja Valko-Venäjältä.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.12.2020 21:10

Virolaisilla on opettava kokemus laittomista maahantunkeutujista, jotka tulivat heidän maahansa herroiksi ja alistivat heitä puolisataa vuotta.

Se oppimiskokemus puuttuu meiltä nykyään eläviltä suomalaisilta ja ruotsalaisillahan ei sellaista ole koskaan ollutkaan.

Pah
Pah
5.12.2020 21:56
Vastaa...  Qroquius Kad

”Se oppimiskokemus puuttuu meiltä nykyään eläviltä suomalaisilta ja ruotsalaisillahan ei sellaista ole koskaan ollutkaan.”

Nyt alkaa olemaan.. ja pidot senkun paranee. Jokaiselle riittää taatusti jotakin + tietenkin lasku kohonneiden verojen ja sakkojen muodossa. Kaupan päälle jokaiselle tulee jossakin vaiheessa myös se omakohtainen kokemus siitäkin kun sairaanhoitoresurssit onkin haaskattu muukalaiseten hyysäämiseen eikä terveydenhoitoa enää olekkaan tarjolla niinkuin ennen.

Mahtaa niitä narsista hyvyyttään hehkuttavia suvakki-idiootteja vielä jossakin vaiheessa kaduttaa kun muistelevat sitä jeesustelevaa ”meillä on unelma” hurskasteluaan jolla kaikki ajettiin tälle tuhoisalle tielle.

Pirtsakka
Pirtsakka
5.12.2020 22:06
Vastaa...  Pah

Mahtanevatko ymmärtää sittenkään…

Minuhe Kerettiläinen
Minuhe Kerettiläinen
5.12.2020 22:20
Vastaa...  Pah

Narsistiset naisoletetut ovat siinä vaiheessa häippässeet johonkin mukavaan kuukerivapaaseen vartioituun suojavaltioon. Ai niin, mutta kun semmoisia ei tule olemaan, kun pottunokkamiehet on emaskuloitu sekopäisten naisoletettujen aisureksi. ja sitä myöten tapettu pois unelman tieltä.

Jones
Jones
6.12.2020 11:37
Vastaa...  Qroquius Kad

Vai ei ole meillä laittomia maahantunkeutujia. Meitähän alistavat laittomat maahantunkeutujat kokoajan. Ja nämä lähi-itäläiset ovat alistaneet meitä kautta historian, maanpettureiden kanssa.

On nostettava veroja
On nostettava veroja
6.12.2020 18:06
Vastaa...  Jones

Niin niitä laittomia on tuhansia. Ja kun niiden oikeudet menevät kaiken edelle, niin asiaan kuuluvasti maksamme 500 000 e korvauksia todistelusta, jossa roikottaa katkaistua päätä. Siis per nuppi. Lisäksi annamme paljous alennusta esim siitä, että kun on raiskailtu, on kohtuutonta julkinen/some myllytys. Kyseessä ovat raketti-insinöörit sekä voimavarat. On loukkaavaa kyseenalaistaa heidän motiivit. Esim sekin sankari, joka osti auton. Ja ajoi sen Irakiin. Eikä maksanut senttiäkään. Paitsi suomalainen veronmaksaja, joka saa jokapäiväisestä lukea, että kulut jne jäävät valtion korvattavaksi.

Jones
Jones
7.12.2020 12:34

Vähänaikaa sitten oli iltasanomassa juttu, että siirtolaiset olivat touhuneet 12-vuotiaan tytön kanssa, saamatta mitään rangaistusta. Olivat kuulemma luulleet vanhemmaksi. Antoivat vielä tälle tytölle ekstaasia ja jotakin huumaavaa lääkettä.

farbror Trollvägg
farbror Trollvägg
5.12.2020 21:55

Virolaisille syötettiin kaalisoppaa niin kauan, etteivät he erehdy kusemaan nykyisiin muroihinsa.
Suomella ja erityisesti Ruotsilla on ollut hyvät ajat jo niin pitkään, että politisoitunut hallinto on menettänyt ymmärryksensä itsenäisen kansallisvaltion olemassaolon edellytyksistä ja niihin kohdistuvista uhista.

Särmääjä
Särmääjä
5.12.2020 22:43

Itä-Euroopan maissa ei ole kommarisortajien pyyhkimisen jäljiltä edes olemassa minkäänlaisia sosialistipuolueita ja oikeistokin on vähintäänkin yleensä oman maan etua ajavaa niinkun Suomessakin oli itsenäistymisen jälkeiset vuosikymmenet ennen sotia.

farbror Trollvägg
farbror Trollvägg
5.12.2020 22:45

Tai kenties politisoitunut hallinto on globalistien keinoin painostettu eroon vastuusta, joka juuri sen pitäisi tuosta kansallisesta itsenäisyydestä kantaa.

Särmääjä
Särmääjä
5.12.2020 22:33

Tollaset ukrainalaiset ja valko-venäläiset ei paljoo erotu virolaisista ja ovat ihan luonnollisia väestöryhmiä vähäsinä määrinä ollessaan laillisesti tai laittomasti maassa. Ihan eri asia kun nää helvetin kaukomaiden kehitysmaasakit.

Tõnis
Tõnis
5.12.2020 23:56
Vastaa...  Särmääjä

Suomalaiset ovat kuitenkin veljeskansa, mutta ja rüssät valkovenäläiset ovat vihollisia ikuisesti. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Toimittelija
Toimittelija
6.12.2020 01:17

Virossa on näemmä päässyt tilanne lähes hallitsemattomaksi, mutta ehkä viranomaiset siellä vielä ryhdistäytyvät ja tiukentavat valvontaa. Onneksi sentään meillä Suomesssa asiat hoidetaan kunnolla, eikä tällaisia katastrofeja pääse tapahtumaan: meillä ei laittomuus rehota, korruptio kukoista ja olemme muutenkin edelläkävijöitä ja kokoamme suurempia käytännössä kaikessa mahdollisessa.

Timi
Timi
6.12.2020 13:42
Vastaa...  Toimittelija

Olisi kiinnostavaa mitä nappeja syöt ? Itsenäisyytemme on menetetty ja sankarivainajat kääntyvät haudoissaan nykymenon takia. 
Ja koska maahanmuuttajat ovat kunnioittaneet vanhuksiamme ? Ovat raiskanneet ja ryöstäneet heitä !
Sosiaalituista sen verran, että niitä tänne tulevat nauttimaan vain Isänmaatamme hyväksikäyttäjät eivätkä todellakaan tule töihin.

Juha 06
Juha 06
6.12.2020 14:11
Vastaa...  Timi

Toimittelijan sarkasmissa on totuus!

nimellinen
nimellinen
6.12.2020 14:15
Vastaa...  Timi

Ettei vain ”Toimittelija” pikkuisen vittuilisi kommunistisen hallituksemme suuntaan?

monikulttuurisuus on rikkalapio
monikulttuurisuus on rikkalapio
6.12.2020 01:39

Asiasta toiseen: sitten kun rokote tulee, niin mikä muuten takaa sen ettei kehitysmaiden vahvistuksille anneta ohituskaistaa rokotusjonoissa ?
Globalistien paikalliset kätyrit voisivat yrittää käyttää perusteluna vaikka jotakin ”erityistä tartunta-alttiutta”.
Sitten voivat Canada Goose -takit päällä naureskella kun kantikset kyntää sohjoa kuonokoppa naamalla.

Rullattu
Rullattu
6.12.2020 09:49

Ukrainalaisia ei ikinä voi verata muslimiläpsyihin, sillä Ukraina on suomen sukulaiskansaa eikä noita edes erota ulkonäöstä sillä ovat kuin suomalaiset.

Last edited 1 month ago by Rullattu
Paska tulee aina idästä
Paska tulee aina idästä
6.12.2020 12:17
Vastaa...  Rullattu

Ukrainasta tulee paljon varkaita ja muuta rikollista paskaporukkaa. Markarydissä, Smålannissa tappoi kaksi ukrainalaista ”marjanpoimijaa” 70- vuotiaan miehen vain varastaakseen tämän auton.

rellinen
rellinen
6.12.2020 18:41
Vastaa...  Rullattu

Ukrainalaiset eivät ole suomen sukulaiskansaa.

Rullattu
Rullattu
6.12.2020 20:06
Vastaa...  rellinen

Jokaisella linee mielipiteensä tuosta.

rellinen
rellinen
7.12.2020 12:46
Vastaa...  Rullattu

Kyse ei ole mielipiteestä vaan tosiasiasta.

Juha 06
Juha 06
6.12.2020 14:04

Baltian maat on vallattu niin moneen kertaan ja viimeisin miehitys kesti vuosikymmeniä, niin he todella osaavat arvostaa itsemääräämisoikeuttaan pitääkseen maansa omanlaisenaan. Heillä kun on jo täysi työ juurikin venäläisten ja ukrainalaisten kanssa ettei heitä tulisi maahan liikaa – että oma maa pysyy omanlaisenaan: väestöltään, kieleltään, kulttuuriltaan.