Li Anderssonin nimissä levisi melko uskottava Facebook-vedätys

Facebookissa oli hetken aikaa kummallinen vedätys Li Anderssonin nimissä. Facebook-profiilista kuitenkin huomasi heti, että se on valeprofiili. Silti vedätys upposi moneen.

Vale-Anderssonin tilillä oli hetki sitten menossa ”live-lähetys”, jossa oikea Andersson puhui. Lähetys näytti olevan live-lähetys, mutta se oli kuitenkin nauhoitettu ja jollakin tapaa se saatiin Facebookissa näyttämään aidolta liveltä.

Vale-Anderssonin saatesanoina oli, että hänet on määrätty toimittamaan viestiä hallitukselta. Koronaviruksen takia hallitus jakaa ensimmäisille 1 000 ihmiselle käteisenä 5 000 euroa, jos tietävät kuvassa näkyvät numerot oikein.

Huvittavinta on se, että ILMISELVÄÄN vedätykseen lähti mukaan satoja ihmisiä. Kommenteissa ihmiset arvuuttelivat numeroita ihan tohkeissaan ja ”livelähetystä” jaettiin toista sataa kertaa.

 

Sopii vain kysyä, että kuinka tolloja ihmisiä sosiaalisessa mediassa oikein vaikuttaakaan? Kylmäävää.

Profiili hävisi kuitenkin nopeasti Facebookista. Mutta se ehti saada joka tapauksessa paljon katsojia ennen häviämistä. Kuka ja mikä motiivi jollakin voisi olla tällaisessa vedätyksessä? Äkkiseltään en löytänyt mitään tilausansaa tai muutakaan petokseen viittaavaa. Joten kyseessä oli varmastikin vain poikamainen kepponen.

Siinä mielessä trollille pisteet 5/ 5, että vedätys meni läpi niin monelle hyväuskoiselle.

EDIT: Sama vedätys näytti pompsahtavan uudestaan ilmoille. Tällä kertaa nimellä Lii Andersson.

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Musta makkara

Seuraavaksi kehitysmaalotto. Voittaja saa ilmaisen menolipun Mogadishuun.

Mikä pykii?

Miksi sitä ottaisi ilmaisen menolipun kun Kela kustantaa edestakaisen jo nyt? Ja vielä nk. käyttörahat siihen päälle. Ja jos ei ole vielä valmistunut isinööriksi tai lääkäriksi, niin kävisikö ammatiksi vaikkapa khatin esimaistaja? Samat massit ja lentoliput sillä saa.

juha II

Tuo nyt osoitti varsin selvällä tavalla sen tosiasian, että puolelle Suomen kansaa voi hallitus syöttää rautanauloja, koska WHO niin suosittelee. Suomalaiset ovat tyhmiä! Se uskoob kaiken orjallisestiu mitä esivalta sille sanoo. Tämä nakertaa maata alta nk. kansanäänestyksiltä, koska suomalaiset eivät kertakaikkiaan osaa ajatella omilla aivoillaan, koska sosialidemokratia on käynyt suunnilleen pyyhkimässä perseenkin kansalaiselta.
Suomalaiset ovat tyhmän rehellisisiä ja juuri siksi maksamme nyt italiaanojen veron kevennyksetkin, joihin sillä on NYT varaa.
Italia haukkui korona aikaan EU:ta ja uhkasi erolla siitä ja SAI rahaa. Suomi nuolee EU:n persettä alati ja joutui MAKSAMAAN rahaa!
Kumpi voitti?

Ali Kessu

Oikea aitous ja rehellisyys voittavat aina. Jos nTimo Soini olisi mutavyöryn aikaan hajoittanut hallituksen, hän olisi edelleenkin jotain, Suomalainen politiikkakin olisi jotain, jos oltaisiin aidosti rehellisiä. Tämä sama pätee myös ykilötasolla.

Aappa

5000? Voi hemmetti iteltä meni toi kokonaan ohi.

”Kaikki hymyilee kun härmäläisen huomaa”

Ja sitten vielä ihmetellään kun tollot ihmiset äänestävät tolloja poliitikkoja?

Kukavaan

Lahjan verovapauden raja ylittyy 5000 euron kohdalla.

Jos Suomen valtio lahjoittaa kolmen vuoden aikana yhteensä 4999 euroa saajalle, lahja on verovapaa. Viidestä tuhannesta joutuu saaja maksamaan veroa 100 euroa.

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/omaisuus/lahja/lahjaverolaskuri/
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/omaisuus/lahja/verollinen-vai-verovapaa-lahja/

Sinänsä hyvä, että lahjaveroa ei makseta tuloveron pidätysprosentilla. Kunta jää vaille noin 20 prosentin siivuaan. Näppejään nuolemaan jäävät myös Ylelle ja valtionkirkko. Vero mennee kokonaisuudessaan valtiolle.

Sensijaan, että yksi isorikas ihminen lahjoittaa järkyttävän suuren summan rahaa lahjan saajalle, kannattanee tehdä niin, että lukuisa joukko ihmisiä kukin lahjoittavat alle 5000 euroa.

Ennenkuin ryhdytte lahjoittamaan, kannattaa tutustua lakeihin ja isorikkaiden keskustella verolakimiehensä kanssa.

Tämä viestini oli viihteellistä spekulaatiota.

Kukavaan

IS 2020-12-05
”Arja Korisevan nimissä leviää härski Facebook-huijaus – laulaja ryhtyi toimiin”

Korisevan nimissä on tehty samankaltainen huijaus. Jopa summa on sama 5000 euroa.

////
kiitos, että hyväksyt
kaveripyynnön
minulta
Onnittelut, sinut on
valittu yhdeksi
voittajista.
Rekisteröidy nyt
saadaksesi 5000 €
käteistä minulta.
Kiitos (katso
profiilini)
////

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tämä nigerialaiskirjeiden ja OneCoinin luvattumaa. Missä muualla voi olla yhtä pöljää sakkia , mitä itsekin edustan?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kaverini yritti minuakin tuohon. Selitti käsittämätöntä paskaa rahan rouhimisesta ja valtavista tuotoista . Näytti koneelta kuinka valtavasti kolikkon arvo nousee. Huijaukseksi sanoin ja kieltäydyin. Vuosia kului ja oikeassa olin. Kaverilta meni 100000 kolikkoa ja eu paperia rutosti. Ei kehu enää voitoilla. No, astui juuri myös verkkohuijauksen uhriksi ja kuoletti eilen maksukortin. Ei kuulema ole nyt rahaa. Huoh. Toiset ei vaan ikinä opi.

Sämpylä

Hupsua. Toivottavasti joku tuosta viisastui.

Ja sitten toisaalta, eipähän tuo tosiaan nykyhallituksen linjasta niin suuresti poikkea.

Särmääjä

Se nyt ei ole kovin yllättävää että antifa-anderssonin npc-jengi uskoo sokeesti kaikkiin satuihin.

Aikadersson

Aivan liian derssonia koko akka.

Lihapuhe

Tulee mieleen se taannoinen aivan samanlainen vedätys jossa luvattiin suomalaisille 100 euroa rahaa jos äänestää demareita. Sekin upposi satoihin tuhansiin tolloihin kuin häkä, ja sen takia meillä menee nyt hommat aikalailla päin vittua.

Aleksi Stupukka

Etsi netistä erikoiskoodeilla, Antti Rinne ja vappusatanen.

Kusetuskulttuuri senkun etenee

Juu ja joskus muinoin, olisiko ollut Turussa, luvattiin ihmisille ilmaisia (muovi?)ämpäreitä ja sen mukamasjakopaikan eteen muodostui pitkä jono ämpärinhakijoita.

Jaaha

Paavo Tajukangastakin on helppoa vedättää, oikeanlaisissa asioissa. Esim. uskomaan, että Biden voitti rehellisesti ja että todisteita huijauksesta ei olisi.
No nyt on kovaa videotodistetta juuri siitä tapauksesta jonka aihetodisteista aiemmin mainitsin, eyyä huijauksen todistaa jo se kun jäivät kiinni putkivuotoa koskevasta valheesta tekosyynä keskeyttää äänten lasku ja ajaa tarkkailijat pois paikalta.
https://www.youtube.com/watch?v=PchtaUsRH70

Että naurattaa

Sosiaalisen median suurkuluttajat ovat todistettavasti idiootteja ja helposti vedätettäviä. Siihen vielä päättömiä salaliittoteoroita, niin todellisuus ja harhat menevät iloisesti sekaisin.

salaliitto

Sinä varmaan tiedät sitten kaiken mikä on totta ja mikä ei absoluuttisesti, niin että on kiva naureskella kaikille muille tyhmille ja tietämättömille?

Kyllä se vaan on niin sekaista tämä nykypäivän tiedonsaanti,jos nyt koskaan se ollut helppoa. Nykyään kun on täysin päinvastaisia tietoja samoista asioista ,että kyllä siinä monen polla on lujilla yrittää ymmärtää ja saada joku tolkku asioiden todenperäisyydestä.
Tunnetuksi on tullut valtamedian kuin myös vaihtoehtomedioiden omat heikkoudet . Joskin yhteiskuntarahoitteisen median kuuluisi edustaa luotettavuutta ja puolueettonta tiedonvälitystä, jota se nykyisellään ei ole.
Yritä tässä sitten ymmärtää esim sitä mitä USA:ssa oikeasti on meneillään?
Kaikesta päätellen kaikki ei kuitenkaan ole niinkuin Trömsoossa !
Niin paljon asiat on monien eri tietojen mukaan sekaisin .Nykyisin se mikä eniten puhuu sen puolesta , ei ole valtamedian uutisointi niistä ,vaan juuri niiden asiallisen uutisoinnin melkolailla täydellinen hiljaisuus Trump loanheittoa lukuunottamatta joka sekin on tullut varovaisemmaksi.
Näistä, ei varsinaisesti uutisista ,vaan valtaeliitin ja -median reaktioista näyttää myös olevan kaikkea muuta kuin että asiat olisi mustavalkoisesti ja rehellisesti niin kuin valtamedia valtaeliittinsä uskollisena juoksupoikana koko maailmalle jo julistanut ja maailman siihen narratiiviin opettanut.
Salaliittoteoriaa tämä ei ole . Moni luulee, että maailmanhistoria on päättynyt. Minä epäilen että se jatkuu yhä, ja mitä yllättävämpiä käänteitä on jatkossakin kansojen, suomenkin historiassa odotettavissa.
Hyvää itsenäisyys päivää kaikille, sikäli kun sitä jossain määrin on vielä jäljellä?

salaliitto

Se on sinun käsityksesi asiasta! Siinä ei ole mitään todistetta että asia olisi niin sen enempää varmuudella kuin jonkun toisenkaan
Tuo tyypillinen Trump halveeraus ei vakuuta sen enempää sinun kuin valtamedian kertomana. .
Me ihmiset vaan olemme kiinnostuneita tuommoisesta asiasta joka myös tulee vaikuttamaan maailmanlaajuisesti meihinkin tavalla tai toisella.

Mulle itselleni riittää , että vaalit on oikeasti rehelliset olipa tulos mikä hyvänsä . Vilppi , kuitenkinkin pitää selvittää jos sellaista on ja todellista kannatusta eniten saanut ehdokas tulee tulla valituksi.
Se myös lienee amerikkalaisten äänestäjien toive.!

Tottahan minä toivon että rebublikaanipresidentti jatkaisi. Tiedän molempien valtapuolueiden poliittiset tavoitteet ja suunnan .
Henkilönä Trumpista voi käyttäytymisen perusteella olla montaa mieltä , mutta se ei paina vaa assa kuitenkaan mitään , koska mies toteuttaa mielestäni oikeanlaista politiikkaa monissa keskeisissä asioissa joita pidän tärkeänä.

salaliitto

Lisään vielä tuohon kommenttiisi:
”Trumpin ympärille on pyötähtänyt monenlaista seurakuntaa, jotka veisaavat maailmanlopun virsiä, osa hoosiannaa.
TÄmä älämölöporukka on saanut asiat näyttämään ihan kuin jotain suurta olisi tapahtumassa.”

Se muuten oikeasti on suurta mitä on tapahtumassa jos valta vaihtuu.Ja myös siinä tapauksessa että ei vaihdu .
Ehket ole niihin asioihin perehtynyt , se ei kuitenkaan oikeuta nimeämään näihin asioihin perehtyneitä asiaa tarkemmin tuntematta ”älämölöporukaksi”.

Jaaha

Nyt on kovaa todistetta jo vaalikoneidenkin manipulaatiosta.

Jaaha

Ware County nimisessä kunnassa siis tehtiin testi takavarikoidulle ääntenlaskentakoneelle. Otettiin sama määrä Trumpia ja Bideniä äänestäneitä ääniä ja annettiin koneelle tabuloitavaksi… Vaikutus oli kuin 37 Trump ääntä olisi vaihtunut Bidenille siten, että Biden sai 26% suuremman äänisaaliin.
Miksi sitten ihmiset eivät voi, tarkistaessaan kenelle heidän äänensä ovat menneet, paljastaa huijausta? Koska kaikki Trumpia tai Bideniä äänestäneet silti merkitään ”oikein”. Trumpia äänestänyt kirjautuu Trumpia äänestäneenä ja Bidenia äänestänestänyt Bidenia äänestäneenä. Trumpin äänen kone vain laskee 87% kokonaisesta äänestä ja Bidenin äänen 113% kokonaisesta.

Jaaha

Se todiste, joka olisi olemassa, on tietenkin se itse laskentakone, joka on eristetty siten, ettei sitä ole muiden koneiden lailla päästy uudelleenohjelmoimaan vaalilaskennan jälkeen. Georgian kuvernööri onkin määrännyt koneet pyyhittäväksi, jotta niitä voidaan käyttää seuraavissa vaaleissa, mutta Ware County Republikaaninen johto ja Trump lakitiimi aikoo suojella kyseistä konetta. Varsinainen juridinen todiste siitä tulee tietenkin vasta kun se on oikeudessa esitettävänä, mutta siis Ware County viranomaiset, jotka ovat koneen testanneet, kertovat tästä. Kuvernööri kuittaa asian merkityksettömänä pikku virheenä. Sellainen se selvästikään ei ole, jos asia on totta, ja sen totuudenmukaisuutta tietenkin puoltaa, kuten monen muunkin vaalivilppiä todistavan todistajalausunnon, että asian vieminen oikeuteen ja todisteiden esittäminen oikeudesa kaikissa tapauksssa pyritään estämään demokraatteja ta establisoituneita neocon republikaaneja edustavien toimijoiden taholta.

https://noqreport.com/2020/12/06/ware-county-tested-dominion-tabulators-equal-number-of-votes-yielded-26-lead-for-joe-biden/

Jaaha

Todiste vaalihuijauksesta muualla Georgiassa oli tietenkin myös aikaisemmin linkittämässäni videossa jossa Rudy Giuliani analysoi julkaistun valvontakamerakuvan joka todistaa laitonta vaalilaskentaa tapahtuneen samaan aikaan kuin Biden sai massiivisen ääniryöpsähdyksen. Tämä on vuorenvarma todiste vaalihuijauksesta, koska äänten tabuloiminen laittomasti, että vilpillisesti häädetään tarkkailijat pois, ei missään sivistyneessä maassa ole tapa laskea ääniä, jonka jälkeen äänestystulos voitaisiin yhä hyväksyä.
https://www.youtube.com/watch?v=PchtaUsRH70

Last edited 3 vuotta sitten by Jaaha
Fox Lady

Tässä asiassa on kaksi näkemystä, joista toinen on perusteltu ja toinen perusteeton. Perusteltu näkemys pohjaa vaaliseurantaan ja vaali-iltaa seuranneisiin tapahtumiin. Perusteeton näkemys pohjaa valtavirtamedian mielipiteisiin. On olemassa todistajalausuntoja ja videonauhaa vaalijärjestelyistä, jotka muistuttavat kolmannen maailman tapaa järjestää vaalit. Tähän liittyen on tehty hallinnollisia ratkaisuja vaalitapaa koskien, jotka eivät ole perustuslain mukaisia. Kyse tässä on siis illegiteemistä vaalijärjestelystä, tavasta käydä vaaleja, eikä ääntenlaskussa havaituista vilpillisyyksistä. Tämän lisäksi on matemaattista todistusta, valaehtoisia todistajalausuntoja ja videonauhaa äntenlaskussa tapahtuneista petoksista. Tämän lisäksi on näyttö useassa osavaltiossa ääntenlaskennassa käytetyn Dominion ohjelmiston manipulaatiosta, joka käytännössä on vaihtanut ääniä Trumpilta Bidenille. Mielenkiintoista kyllä, seurasimme itse varsinaista vaaliseurantaa ja oli jokseenkin vaikuttavaa huomata kuinka täysin tilastomatematiikan vastaisesti näissä nyt riitautetuissa osavaltioissa Trumpin ilmeinen johtopaikka siirtyi Bidenille vaali-iltaa seuraavana yönä.
Perusteettomassa näkemyksessä valtavirtamedia, myös Fox News, on ottanut kannan, että lehdistö valitsee amerikan presidentin. Koko vaalikampanjan ajan valtavirtamedia on ollut Trumpin päävastustaja. Nyt Paavo, onko sinulla tässä tilanteessa mitään perustetta sille, että amerikassa on käyty länsimaisten standardien mukaiset demokraattiset presidentinvaalit ja tiedämme kuka on valittu amerikan presidentiksi? Asia on niin, että tässä tilanteessa sinulla on todistustaakka sillä se, että oletat meillä olevan todistustaakan perustuu vain näkemykselle, että media voi valita amerikan presidentin. Kun näin ei kuitenkaan ole tulisi sinun vähintäänkin olla avoin sille, että et tiedä kuka amerikan presidentiksi on valittu. Näyttää kylläkin siltä, että käyttäydyt aivan kuin amerikan liberaali siipi ja uuskonservatiivit, joiden ainoa peruste mielipiteelleen on tuo ”mitään todistusaineistoa ei ole, kaikki on debunkattu, Trump on vain huono häviäjä”. Olen nähnyt, kuinka liberaali senaattori ei kommentoinut lainkaan varsinaista todistusaineiston sisältöä nähtyään videonauhalta vastuualueellaan tapahtunutta lainvastaista ääntenlaskentaa. Amerikassa poliittinen ilmapiiri on äärimmäisen kahtia-jakautunut enkä ole huomannut, että liberaali siipi olisi muuttanut omaksumaansa mielipidettä, joten sinäkään, ilmeisen liberaalina, et omastasi taivu.

Salaliitto

Niinpä!

Siksi kuuluu ääniä, että tälläinen jakomielitautinen porsaanreikiä täynnä oleva systeemi tarvitsee täysremontin.
Ja kun tuommoinen älytön systeemi on, niin siitä ei voi syyttää vaaleja yksin riitauittavaa osapuolta .

Mm tämmöisiä :

https://www.newsmax.com/bradleyblakeman/uniform-standards-states/2020/12/04/id/1000061/

Tunnistatpa itsesi republikaaniksi, demokraatiksi, itsenäiseksi tai ”muuksi” – yksi asia on ehdottoman varma: vuoden 2020 vaaleista on opittavaa.
Tällä hetkellä Amerikka tarvitsee kipeästi näitä asioita – nyt :
—Äänestysstandardit, jotka ovat kansallisesti yhdenmukaisia.
—Kampanjarahoituksen uudistukset ja:
—Sosiaalisen median sääntely ja valvonta.
Tämän päivän Amerikkaa vaivaa 50 erilaista ja ainutlaatuista äänestysstandardia kussakin osavaltiossa. Tämä on synnyttänyt epävarmuutta, sekaannusta, sääntöjen muutosta ja epäsäännöllisyyksiä laskennassa, ajoituksessa, avoimuudessa ja äänestyskäytännöissä osavaltioissa ja paikkakunnilla.
Yhtenäisten äänestyssääntöjen ja -sääntöjen puuttuminen aiheuttaa pahaa, epävarmuutta, luottamuksen puutetta ja petoksia.
Ilman systeemisiä muutoksia äänestyskäytännöissä ja -menettelyissä sääntöjenvastaisuuksista ja epävarmuudesta tulee normi………………………….

Minua ärsyttää yhtälailla koko teatteri, kun ei mistään meidän mediasta löydy yhtään toimittajaa, joka pystyisi näistä perusongelmista uutisoimaan asiapohjalta , vaan tätä hullunmyllyä käytetään hyväksi tutuksitulleella tavalla Trumpin mollaamiseksi. Kuitenkin Biden ja Demokraatit tekisivät samoin kun Trum rebublikaaneineen nyt , koska systeemi näyttää todella mahdollistavan petoksen, ja myös nöäyttää siltä että vaikka jokin lopputulos julistettaisiin, niin vaalien rehellisyydestä jää epäilys silti.

Jaaha

Sellaista puolueettomuutta ei ole olemassa, koska jokainen valitsee sen mihin paneutuu ja mitä tutkii. Pelkkä mieltymys tutkia yhtä asiaa ja jättää toisen asian tutkimatta on puolueellisuutta. Tällaista luonnollista puolueellisuutta on jokaisella.
Valtavirtamedia on tietenkin enemmän tarkoituksellisen puolueellinen, mutta myös se on puolueellisuutta, että katsoo lähtökohtiasesti todennäköisemmäksi jonkin, minkä tahansa, valtavirta median näkemyksen, josta ikäänkuin puhutaan paljon ja josta vallitsee suuri määrällinen enemmistömielipide ja ohittaa sillä perusteella kritiikin huuhaana ja hyödyntää lähinnä valtamedian tarjoamia näkökulmia asian tulkitsemiseen silloin, kun asia ei henkilökohtaisesti liikuta. Esimerkki tällaisesta on monelle esim. usko Holocaustiin. Ihmiset uskovat siihen, vaikka todisteita siitä ei ole, vain siksi, että siihen yleisesti uskotaan ja kerrotaan, että uskon puute olisi väärin ja että Hitler olisi niin paha mies, että sen kyseenalaistaminenkin olisi väärin. ASia ei välttämättä kiinnosta, mutta on siitä huolimatta yhtä vakavaa kuin matuinvaasio, uskoa ns. valkoisen miehen perisyntiin, että milloin vain voi syntyä Hitler ja Fasismia… siksi olisi kaikille oikeasti tärkeää kyseenalaistaa tällaiset suuret systeemiset valheet. Miksi Hitler ei voi olla normaalin tarkkailun kohteena? Ei tietenkään voi. Hitler oli suurmies, ja normaali tarkkailu vaatii sen tunnustamista. Näennäisen neutraali lähsetyminen on väistämättä valheellista, koska totuus Hitleristä ei taivu vähättelyyn ja normalisaatioon. Hitler ei ollut normaali mies. Hän ei ole tavallinen historian henkilö joka voidaan ohittaa kohautuksella, että toiset vauhkoilee yhteen ja toiset toiseen suuntaan. Vauhkoilu Hitleristä on nimenomaan pakollista jos asiaa käsittelee, koska Hitlerin demonisaatio on niin vauhkoilevaa ja sen taustalla on valtava agenda alistaa kaikki vahvaa kansallisvaltiota tavoittelevat tahot tai uhka niiden muodostumiselle, joka horjuttaisi ja jouduttaisi nykyisen globalisoituvien imperiumien ajan vallanpitäjien mahdin romuttumista.
Samasta syystä USA:n vaalit ovat tärkeä asia. Vaikka Trump ei ole lähimainkaan mikään suurmies Hitleriin verrattuna, on hän kuitenkin presidentti joka vähintäänkin on sanonut olevansa kansallismielinen ”I am a Nationalist”, ja toteuttanut toimia joilla on rajoitettu globalisaation etenemistä.

Jaaha

Nimenomaan kiihkoilun välttäminen on puolueellisuutta, joka pohjaa omiin mieltymyksiin. Jos ei tykkää kiihkoilusta, niin on kuitenkin vaarana, että on puolueellinen itselleen kiihkeästi vihamielisien tahojen eduksi omia etujaan kiihkeästi pulustavia vastaan, tilanteessa, jossa neutraali ja tavallinen olotila on rappiollinen ja vaarallinen.

rellinen

Punamafia pettää aina, arkena ja sunnuntaina. Myös amerikoissa. Helppoahan se on kun tukena, turvana ja petoksessa mukana on punastunut tiedustelua harjoittava viranomaiskoneisto, rakentamansa kyylä- ja vaikuttajaverkoston voimalla.

Jaakko Palvi

Kusetettujen tiedot esiin ja kastraatio, etteivät pääse lisääntymään.

Tällaisia vasemmistolaiset juuri on

Näähän tollot on vasemmistolaisia, kun pyörivät sammakko Liin sivuilla. Hyvä esimerkki vasemmisto tallaajien älykkyydestä.

[…] kaikkea lukemaansa, sillä internetissä on helppoa esiintyä toisena ihmisenä, kuten aikoinaan Li Andersonin tapauksessa kävi. Tutustu aina sivustojen maineeseen, mutta muista pysyä lähdekriittisenä, sillä et voi […]