Illallinen Borgholmissa ei mennyt kuin Strömsössä

Joskus kaikki asiat voivat mennä täysin persiilleen. Tässä tapauksessa alku ei mennyt kuten Strömsössä, ja loppukin meni päin Strömsön ulkovessaa.

Noin vuosi sitten 2019 Borgholmin kunnassa 14-vuotias tyttö raiskattiin pari vuotta vanhemman ”koulukaverinsa” toimesta. Nuorukaisella ikää muka 16 vuotta, mutta kuvien perusteella reilusti yli parikympinen jorkki.

Homma lähti liikkeelle kun tyttö oli ihastunut syyrialaiseen sotalapseen Assadiin. Tälle piti tarjota illallista ja jorkki kutsuttiinkin perheeseen syöpäisemään iltapalaa. Asaad saapui taloon ja vanhemmat aloittivat ruuan valmistamisen. Nuori pari istui olohuoneeseen katselemaan tv:tä, mutta Assadilla pullotti puntissa sen verran raskaasti, että piti siirtyä tytön huoneeseen.

Tyttö kuvitteli, että homma jatkui elokuvan katsomisella, mutta alkoikin syyrialainen esileikki. Nuori pari asettautui sängylle makuuasentoon katsomaan tv:tä, mutta Assadilla on niin kovat panohalut, että hän ei alkuun keksinyt muuta kuin hakata päätään seinään. Siis kirjaimellisesti. Miestä panetti niin kovasti, mutta kun homma ei edennyt, niin hän mätki ruskeaa päätään seinään.

Tyttö kertoi kuulustelussa, että tunnelma tuli nyt hieman omituiseksi. Tyttö oli antanut ymmärtää, mutta ei ymmärtänyt antaa. Ja Assad hakkasi vieressä päätään seinää.

Tyttö yritti keventää tunnelmaa. Hän kertoi Assadille, että ehkäpä he katselisivat jotain romanttista filmiä Netflixistä. Vahingossa ruudulle pärähti seksikohtaus. Assad ei kestänyt enää. Hän oli valmis. Mies raiskasikin tytön kahteen kertaan. Tyttö vastusteli koko ajan ja kertoi selväsanaisesti, että ei halua ja miehen pitää lopettaa.

Tilanne hyytyi kun portaista kuului askelia. Tyttö veti nopeasti vaatteet päälleen ja tytön veli huikkasi ovelta ”Syömään!”. Assad kertoi, ettei ollut syömätuulella ja jäi tytön huoneeseen odottamaan kun tyttö meni alakertaan syömään.

Tyttö kertoi heti vanhemmilleen mitä oli tapahtunut ja vihainen äiti ajoikin miehen saman tien ulos talosta ja soitti poliisit.

 

Alkoi toinen koitos, koulun kanssa, joka otti Assadin puolelleen. Äiti meni kouluun ja kertoi rehtorille mitä oli tapahtunut. Äidin mukaan tytön ei pitäisi nähdä poikaa samassa luokkahuoneessa. Rehtori ei kuitenkaan lämmennyt asialle, koska poikahan oli syytön niin kauan kunnes toisin todistetaan. Tytön koulu lähti menemään huonosti ja tyttö sai psyykkisiä ongelmia, koska joutui koko ajan olemaan syriaanon kanssa samassa tilassa.

Kevätlukukauden alkaessa tyttö sai muuttaa rinnakkaisluokalle ja maaliskuussa Assad sai alaikäisenä tehdystä raiskauksesta nuhtelut, 150 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Koulussa tilanne jatkui siten, että Assad sai jatkaa samalla luokalla. Rehtorin mukaan, koska tyttö oli jo toisella luokalla, niin tilannetta ei tarvinnut enää muuttaa.

Hovioikeus piti nyt tuomion ennallaan.

 

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kossu
Kossu
7.12.2020 12:10

Voitte vain kuvitella miksi täältä hurrilasta muuton aikataulua on nopeutettu….on vittu toi oikeuslaitoskin niin perseestä että jos ei olisi sosiaalista ja muuta elämää niin voisi nikstaa nupissa ja tulla rumaa jälkeä….tää on vaan mennyt kaikin puolin koko vitun maa niin sekasin kun voi olla…..eikä muuten muuttomaa ole suomikaan,onneksi euroopasta löytyy vielä maita jossa laki ja järjestys on edes jollain mallilla…..

MattiS
MattiS
8.12.2020 03:21
Vastaa...  Kossu

Tässä tarinassa meni kaikki vituralleen. Ensin ruotsityttö menee ihastumaan mutiaiseen. Tytöllä älyvapaat vanhemmat jotka suunnittelevat yhteisen, selvästikin mukavan, ruokailutuokion vävykokelaan kanssa. Sitten mutiainen tekee sen mitä osaavat, raiskaa tytön. Tytön ÄITI ajaa ählyn helvettiin talosta, talon miehet ties missä piilossa. Koulu ei ymmärrä ja asettuu mutiaisen puolelle, koska Ruotsi on perseestä. Lopuksi oikeuslaitos taputtaa ählyä olalle ja sanoo soo-soo.

Tarinan opetus: älkää helvetissä sekaantuko noihin v*tun elukoihin!

Ruotsi on paska maa, eikä Suomikaan kovin kaukana paskassa perässä laahusta.

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
8.12.2020 09:01
Vastaa...  MattiS

Hyvin tyhjentävä kuvaus kestävyysvajetta paikkaamaan tulleen nuåriså-åsaajan panåksesta yhteiskunnalle… Mitä ihmettä/ahmettia noiden vanhempienkin päässä liikkuu?

Musua nusuttaa aina
Musua nusuttaa aina
7.12.2020 12:20

No siksihän keharit on tänne otettu/tuotettu että hoitavat nussimapuolen koska kantismiehillä on kehnot spermat ja nuttura päässä.

Moonman
Moonman
7.12.2020 16:24

Serkkujensa kanssa naimisiin menevät ruskeat kehitysmaalaisetko ovat sitä parempaa geneettistä materiaalia vai?

Geenisakset
Geenisakset
7.12.2020 20:34
Vastaa...  Moonman

Ovat tietenkin, kysy vaikka Ruotsin punaviherkepuleilta. Miksi köyhiskantis makaa kodittomana sillan alla samaan aikaan kun 2-3- lapsinen matuperhe saa valtiolta 30.000kr puhtaana käteen joka kuukausi ja ilmaisen asunnon? Koska köyhiskantis on huonompi ihminen, joka tavalla.

Nyt on muuten mielenkiintoista kun ns. geenisakset sai Nobelpalkinnon. Geenisaksen avulla voidaan kaikki ihmiset tehdä samanvärisiksi, kenenkään ei tarvitse enää olla musta tai valkoinen

”Miehen hiki tuo naisen liki”
”Miehen hiki tuo naisen liki”
7.12.2020 12:26

Muistan kun Ölannissa asuva puolituttuni kertoi miten saarelle on tullut ”yksintulevia” ”pakolaispoikia” ja miten paikalliset naiset keräävät heille vaatteita, After Shavea ja Eau de Toiletteja, nk. ”Lukta Gott- vatten” kuten tuttuni sanoi.

J.E.
J.E.
8.12.2020 20:05

Kun summat on suunnattu niin naisväki pettää aina. Kepun lailla, ja kokkelelin sekä demarin.
Ei millään pahalla naiset, olette elämän suola ja kodin tuli, mutta poliittisesti teihin ei voi luottaa, eikä silloin kun miehittäjät tulevat. Historia todistaa.

rellinen
rellinen
7.12.2020 12:32

Punaiset mätäpaiseet ruikkivat visvaansa niin kouluissa kuin tuomioistuimissa. Rintarinnan etelänhetelmien kanssa.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
7.12.2020 13:24

Sillä lailla. Ensin tuollainen omahyväinen kehari raiskaa sut ja sen jälkeen koululaitos ja oikeuslaitos. Varmaan somessa tyttöä herjataan huorrraksi jne. Sentään vanhemmat asettuivat tytön puolelle.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
7.12.2020 17:15

Eihän voi antaa minkään sortin tuomiota, koska sehän on rasismia.

Valtsu
Valtsu
7.12.2020 17:46

Jos vanhemmat päästävät tuollaisen jätkän 14-vuotiaan tyttärensä huoneeseen, niin kyllä siinä ollaan merkittävä osa ongelmaa.

Kilttimies
Kilttimies
8.12.2020 00:05
Vastaa...  Valtsu

Ja kun vielä tytön kerrottua raiskauksesta päästävät jorkin elävänä pois huoneesta, ovat nuo idioottivanhemmat itseasiassa se ainut ongelma. Murkkuperse ja kehari kahden kesken, lopputuleman ei pidä olla yllätys.

MattiS
MattiS
8.12.2020 03:29
Vastaa...  Kilttimies

Perheen äiti ajoi ählyn hittoon, missä helvetissä talon ”miehet” olivat?

Takaan että jos tilanne olisi sattunut minun kattoni alla, tuo ählämi olisi lähtenyt pois kylmänä, päätepysäkkinä maakuoppa.

Tosin tuollaista tilannetta ei pääse syntymään kun olen opettanut tyttäreni hitusen fiksummaksi kuin tuo tarinan tyttö, eikä minun kotonani yksikään ähly tule muutenkaan vierailemaan, ikinä!

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
8.12.2020 09:04
Vastaa...  MattiS

Oikein

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
7.12.2020 13:32

Idiootit vanhemmat, jälkeläisistäkin tulee idiootteja. Ei käy sääliksi. Saivat mitä tilasivat.

Kukavaan
Kukavaan
7.12.2020 16:03

Naiveja tietämättömiä hölmöjä ovat. Uskoivat kaikkien muidenkin omaavan samat käytöstavat kuin he. Tai luulivat, että epäilyttävä tyyppi ei kehtaa toimia roistomaisesti, kun tätä kohdellaan oikein kiltisti.

Eikös ruotsalaiset aikoinaan 1960-luvulla ja myöhemminkin viisastelleet yhdysvaltalaisille, kuinka viimemainittujen tulee hoitaa rotuongelmansa. Tuolloin Ruotsi oli vielä puhtoisen valkoinen.

Gunnar Myrdal jopa kirjoittí vitivalkoisestan Ruotsista käsin kirjan Amerikan rotuongelmista. Ei sitten tullut mieleen, että Etelävaltioissa olisi asiasta tiedetty paremmin.
An American Dilemma: The Negro Problem and Modern Democracy, Volume 1 (Black & African-American Studies) Paperback – January 30, 1995
Eipä silti… yleisinhimillistä tuo on. Maalla ollaan viisaita, kun merellä myrskyää. Sen eräs amerikkalainen versio on lähettää Utahista nuoria noin 20 vuotiaita lähetyssaarnaajia ympäri maailmaa. Kuvitelkaa. Nuoret tietoja ja elämänkokemusta vailla olevat lähetetään neuvomaan ihmisiä ympäri maailmaa.
Samanlaista syvätyhmyyttä edustavat muslimit. Uskovat satuolentoon ja vaativat muita tekemään samoin.

Patakakkonen
Patakakkonen
7.12.2020 14:08

Joo joo mutta miksei kukaan kerro mitä oli ruoaksi illallisella? Sehän tässä on kiinnostavinta ja silleen jännää. Kaikki toi muu oheistoiminta on ihan normipäivä jota tapahtuu ruotsissa ja muissa muslimimaissa tuhansia kertoja päivässä. Turha tässä nyt demonisoida mitään muslimeita, kukapa meistä ei nyt olisi lapsia raiskannut!

SitäSaaMitäTilaa
SitäSaaMitäTilaa
7.12.2020 14:41
Vastaa...  Patakakkonen

Varmaan possua, kun ei kelvannut kunniavieraalle.

juha II
juha II
7.12.2020 14:22

Joo. Tätähän se on suvakki-landioissa! Niin kieroutuneen sairasta ”ettei sanotuksi saa”. Muistan niinkin kaukaisen ajan kun raiskaamista paheksuttiin raskaasti. Jopa niinkin paljon, että tuohon alhaiseen rikokseen naista tai vieläkin pahempaa tyttöä syyllistynyt mieskin menetti maineensa loppuiäkseen, sillä niin paljon sivistynyt yhteiskunta tuota rikosta paheksui.

Mohammed Mohammed Al Mohammed
Mohammed Mohammed Al Mohammed
7.12.2020 15:38
Vastaa...  juha II

Se oli sitä entistä takapajuista neanderthal-aikaa kun jopa ruotsalaisten/suomalaisten/tanskalaisten naisten päiden irrottaminen oli rikollista eikä lainkaan suotavaa. Ei saakeli, voitteko kuvitella!! On nää hitaita juntteja nää pohjoismaalaiset vanhoillisine tapoineen ja outoine lakeineen joissa ei ole mitään järkeä. Siinä sitten hakkaat raiskaat puukotat ja irrotat pohjoismaalaisen huoran pään, sinun omaisuuttasi huom!, tuikkaat ruumiin tuleen tai ehkä säästät pään myöhempiä oraaliseksisessioita varten..niin ei jumalauta, eikös oven takana ole joku vitun ”poliisi” mussuttamassa jotain ihan tyhjänpäiväistä paskaa! En minäkään mene heidän kotiinsa sanomaan mitä saa tai ei saa tehdä!! RASISTIT!!!!!

Valtsu
Valtsu
7.12.2020 17:50
Vastaa...  juha II

Kyllä vihervasemmisto on todistellut, että äijiä ei raiskailut kiinnostanut pätkääkään ennen kuin siitä sai rasistisen lyömäaseen.

Vesa
Vesa
7.12.2020 14:24

Kyllä ruotsalaispojatkin raiskaa Netflixin seksikohtausten tahtiin eikä niilläkään aina maistu seksinjälkeinen ruoka, varsinkaan raiskatun tytön vanhempien tarjoama ruoka. Pitää ymmärtää. Jos vanhempi päästää ruotsalaispojan tyttären huoneeseen ei lopputulema paljon tästä poikkea. Paitsi ettei ruotsalaispojat kohtaa tuollaista rasistista estelyä ja epäilyjä vanhempien puolelta.

Last edited 2 months ago by Vesa
IsoMyy
IsoMyy
7.12.2020 14:41

Voi tuota nuorta rakkautta. Paljon se antaa ja niin vähän se vaatii.

kanander
7.12.2020 18:38

Mitähän se yhdyskuntapalvelu oli käytännössä? Lurittelua nahkafagotilla mummokodissa?

Yhdyntäpalvelu AB
Yhdyntäpalvelu AB
7.12.2020 20:40
Vastaa...  kanander

Ehkä se olikin 150 tuntia yhdyntäpalvelua?

Miksi muuten hakkasi päätään seinään kun olisi ky*pää pitänyt hakata?

Meidän täytyy mukautua ja sopeutua
Meidän täytyy mukautua ja sopeutua
7.12.2020 21:36

Muslimiesten sosiaaliset taidot ovat tuota luokkaa, pään seinään hakkaaminen oli lipevää VIETTELYÄ, romanttinen alkukantainen PURKAUS joka todella oudosti ei toiminutkaan toivotulla tavalla. Noh, siinähän sitten muslimimiehen viettely, keskustelu ja kosimataidot olivatkin joten ei muuta kuin väkivalloin nussimaan! Nämä ovat näitä kulttuurisia eroja katsos

Kysyn vaan
Kysyn vaan
8.12.2020 04:36

No mitä muuta tästä olisi voinut kehittyä kun rosvopillu sessio.Kaikki palikat olivat oikeassa asennossa.Oliko tyttö neitsyt vai pääsikö mokkakikkeli ihan korkkamaan, epäilen.

Romarabi Sapiens
Romarabi Sapiens
10.12.2020 11:46

Illallinen Landskronassa ei mennyt kuin Strömsössa myöskään:

Iso porukka, muistaakseni 11 aikuista ja 5 lasta, tilasi ravintolasta (joilla muutenkin menee huonosti) pöydän muka rakennusfirman piikkiin. Söivät ja joivat yli 8000kr edestä ja sitten häipyivät maksamatta. Firma oli tietysti bluffia.

Ei kuullosta ruotsalaisilta.