Tanskassa järeitä keinoja koronaa vastaan – yhteiskunta kiinni ja pakkorokotuskin nyt mahdollista

Tanskassa astuu keskiviikosta alkaen voimaan isoja rajoituksia koronan leviämisen ehkäisemiseksi. Kouluja ja laitoksia suljetaan kokonaan 38 kunnassa.

Tiukennukset koskevat 38 kuntaa, joista suurin osa pääkaupungin Kööpenhaminan ympäristössä, sekä Aarhusissa ja Odensen alueella. Tähän asti ravintolat ovat saaneet olla auki klo 22.00 asti, mutta nyt sallitaan ainoastaan take-away-myynti.

Niin ikään kaikki kirjastot, teatterit, konsertit ja sen sellaiset joutuvat lyömään lappua luukulle. Kaikki koululaiset ja opiskelijat viidennestä luokasta ylöspäin lähtevät etäopiskeluun. Uimahallit, eläintarhat muut tällaiset yleiset instituutiot menevät myös kiinni.

Kaikkia ihmisiä kehotetaan työskentelemään etänä jos se vain on yhtään mahdollista. Vain 10 ihmisen kokoontumiset sallitaan ja tämä koskee myös kotioloja. Yleisillä paikoilla vaaditaan kasvosuojainten käyttöä.

Tanska on myös siinä mielessä ehkä poikkeuksellinen maa, että voimassa on nyt myös väliaikainen poikkeuslaki, joka sallii monia henkilöön käyviä toimia koronan leviämisen ehkäisemiseksi. Tuomarin päätöksellä henkilö voidaan mm. hakea pakkotutkimuksiin, asettaa pakkokaranteeniin tai jopa pakkorokottaa, jos on epäilys, että henkilö joko tahallaan tai välinpitämättömyyttään levittää koronaa tai on välittämättä rajoituksista. Poliisilla on suuret valtuudet tällaisissa tapauksissa, se voi pyytää jopa armeijalta apua pakkoasioissa, jos siitä on olemassa oikeuden päätös.

Laki saatiin voimaan nopealla aikataululla ns. poikkeuslakina ja se on voimassa maaliskuun 1. päivään asti, jolloin asiaa tutkitaan folketingetissä eli eduskunnassa uudestaan. Huomattavaa on se, että poikkeuslaki hyväksyttiin folketingetissä lähes yksimielisesti.

Niin ikään esillä on ollut sellaisia asioita, että esimerkiksi kauppaan ei pääse, jos asiakkaalla ei ole kasvomaskia. On myös väläytelty pakollisia korona-todistuksia ja lentokentille pakollisia kuumeenmittauksia. Niin ikään ilmassa on ollut mahdollinen totaalinen maahanmuuttokielto toistaiseksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
60 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
noname

Järkyttävää touhua. Onko tuo korona missään maassa oikeasti alkanut tappamaan väkeä? Siis muita kuin näitä valmiiksi kuolemansairaita?

noname

Mutta jos tuo ei eroa mitenkään flunssasta, mikä tappaa näitä ihan samalla tahdilla? Nyt on vain lietsottu paniikkia ja laitetaan kaikki kiinni flunssan takia. Vanhukset voi eristää, jos haluaa.

noname

Oletpas nyt mahdottomalla päällä 🙂

make-71

PT taas nousukkaassa lietsoo vihaa vanhuksia vastaan?
Vanhusten elämä on tasan yhtä tärkeä kuin sinun tai minun elämä.
Aika huonolla pohjalla on yhteiskunta, joka ei arvosta vanhuksia.

Mutta sitähän tämä nyky-maailma on. Ihmisarvo menee sillä hetkellä, kun siirryt eläkkeelle,etkä enää tuota mitään…

MERS

Vuosi on kohta kulunut etkä sinä tiedä vieläkään että kyseessä ei ole flunssa vaan SARS?

Pah

Paavo vedättää ja provoilee niin että räkä lentää?

Ei tämän pöpön kanssa taida olla luonnon valinnan kanssa mitään tekemistä. Tai no. Miten sen nyt ottaa. Jonkun sortin otuksia kai ne miljardöötkin ovat jotka näitä vaalien ohessa järjestelee.

Lude Kusiainen

Onpas. Tuo pöpö tappaa ihmisiä. Biologinen tuote. Johan me joilla on järkeä päässä olemme jo vuosikaudet huutaneet että maapallon suurin uhka on ylikansoitus ja nyt kun luonto tulee apuun niin se ei meille enää käykään???? Minulle sopii oikein hyvin että korona veisi jopa 80-90% planeetan ihmisistä helvettiin, minut mukaanlukien. Ei luonto tarkoittanut että me eläisimme saatana yli 70 vuotiaiksi, eikä luonto todellakaan tarkoittanut että raiskaisimme planeettaa niinkin hurjasti kuten olemme tähän asti tehneet. Luonto nyt vähäsen KOSTAA, ja se on kuulkas meille aivan oikein! Me ollaan kusimurkkuja ja luteita, jotkut enemmän kuin toiset.

Kukavaan

Jotenkin tulee mieleen teuraskarjan ajaminen ”käsiteltäväksi” tai joku dystopiaelokuva.

Ovathan valtakoneistot kautta historian valehdelleet ja ajaneet väestöjään hulluuden tilaan ja sotakoneistot ovat surmauttaneet miehistöään, koska ovat arvelleet siten voittavansa.

Epäluuloja vallassaolijoita kohtaan eivät vähennä sensuurit ja rangaistukset ”väärin” puhumisesta. Niillä toimilla pahennetaan tilannetta, koska silloin ei uskota edes todenpuhumista.

Kukavaan

“Onko tuo korona missään maassa oikeasti alkanut tappamaan väkeä? Siis muita kuin näitä valmiiksi kuolemansairaita?”

Olisi mielenkiintoista verrata kuolleiden määriä huhti-lokakuun välisenä aikana vuosina 2019 ja 2020. Ehkä vuoden 2020 tilastot julkaistaan vasta kesäkuussa 2021.

Ilmari

Kannattaa muistaa ennen kuin alkaa vertailla kuolleisuuslukuja, että Suomessa ryhdyttiin toimenpiteisiin koronan leviämisen estämiseksi. Tällöin ihmisiä on kuollut vähemmän kuin muuten olisi.

jöije

Mitäs kun Vehkalan sivusto väittää ihan päinvastaista:
Tanskassa 9 päivän päättymätön protesti kumosi pakkorokotuslain
https://nwohavaintoja.blogspot.com/2020/12/tanskassa-9-paivan-paattymaton-protesti.html

timo

Nyt on Bill Gatesin mikrosiru jo pakollinen.

Piristääkö mikrosiru? Sitä tarvittaisiin nyt

Modernan rokotehan on se Bill Gatesin mutta entäs ne muitten firmojen? Niitähän on ainakin 5 muuta. Onko kaikissa mikrosiruja ja miten mikrosirut saadaan ohuesta neulasta ulos? Hohhoijaa. No pääasia ettei mikroaaltouunia…

Injektio-ongelma

Juu onhan koirillakin mikrosiru (chip) mutta se tökkästään niskanahan alle paljon paksummalla neulalla kuin ne ohuet mitä rokotuksissa käytetään.

Ja montako sirua on per ampulli? Täytyy olla monta koska osa litkusta jää aina ampulliin. Jos taas ampulli on täynnä siruja menee neula tukkoon eikä mitään tule ulos. Myös kustannus olisi astronominen eikä kannattaisi yhden tolvanan kantiksen takia.

Unelma Painajainen

Miksei valtamedioissa puhuta sanallakaan siitä miten voisi buustata omaa immuunipuolustustaan tai vähentää tartuntariskiä?! Syödä terveellisesti (erityisesti marjoja), pitää huolta, että saa tarpeeksi D-vitamiinia, käydä avannossa (jos sydän sallii), välttää stressiä, huuhdella nenäkannun avulla nenää ja pitää öljyllä sen limakalvot kosteina jne.

Ilmari

Voi toki näinkin tehdä. Varmemman suojan saa kuitenkin kun ottaa rokotteen.

Aappa

”Koronaan” kannattaa ”sairastua”, koska sillä tulee keskimäärin 3 vuotta lisää elinaikaa (”koronaan” kuolleiden keski-ikä on 3 vuotta normaalia keski-ikää korkeampi Suomessa).

juha II

Korona riehuu tasan niin kauan kuin sen elinikäkin on ja niittää kuolemaa niiden keskuudessa, joiden kuolemaksi se on! Koronaan suhtaudutaan eri tavalla kuin nk. “maahanmuuttoon”, joka kyllä saa tehdä pahojaan ilman sen kummempaa eurooppalaisten valtioiden hätiköintiä. Vm. olisi paljon toteutettavissa, jos TODELLA Euroopan kansakuntien elämäntasoa ja etenkin turvallisuutta haluttaisiin lisätä!

Nykymaailmaa vaivaa historiattomuus ja kyky ymmärtää se yksinkertainen tosi asia, ettemme ole sen “arvokkaampia” tai “suojatumpia” ihmisarvoltamme kuin historian saatossa vakaviin kulkutauteihin menehtyneet ihmiset, joista koulukirjoissa on kerrottu. Meille sen on ollut lähes viihdettä tai eräänlaista pornoa kun vielä opetustyötään vakavasti tehneet opoettajat ovat siitä kertoneet. Tai sitten TV:n dokumenttiohjelmista, jotka myös olivat jotain muuta kuin nyt tasoltaan.

Sulut ja karanteenit vain pitkittävät tuskaa eli koronan tappotyötä tai vahinkoa pidennetään kuin helminauhaa pidemmäksi, sillä sen pitäminen “säilössä” pidentää sen ikää. Ja ne, jotka ovat sen sairastaneet tai ovat olleet lähes oireettomia, ovat muodostaneet vasta-aineita sen “kertaiseen” korona tyyppiin aivan kuten influenssaankin. Korona on influenssa, johon on kuollut vähemmän ihmisiä kuin tavallisiin vastaaviin menneinä vuosina. Kuten influenssakin korona mutatoituu koko elinaikansa ajan, koska se on viruksen elinehto elämässä kuten ruoka ja juoma ihmiselle. Rokko on kehitetty nykyiselle koronalle, jonka se voi kenties torjua sillä sen toimivuudesta ei ole tutkittua tietoa riittävästi pelkän ajan puutteen vuoksi. Mutta se on järkeenkäypää, että mutatoituneeseen korona virukseen se ei päde, koska joka vuosi on uudet “piikit” “tavalliseen” influenssaankin juuri edm. syystä.

Kaikkein eniten kärsii talous, joka on toisaalta toissijaista kunhan saa elää, mutta jo kuukauden jälkeen elämä köyhänä kuin kirkon rotta voi muutta monen mielen vain syystä ettei enää ole kyse hetkellisestä henkiinjäämisestä vaan vuosia kestävästä elämänlaadusta.

Koronasta jäävät henkiin vahvat, terveitä elämäntapoja noudattaneet ja geeniperimän omaavat ihmiset.

noname

Etkö muka näe mitään eroa pitkään käytettyjen ja kokeiltujen rokotteiden ja uusien kiireellä valmistettujen ja testaamattomien välillä?

noname

Kompromissina varmaan toimii se, että koronapelkoiset ottavat sen rokotteen ja lukitsevat itsensä lukkojen taakse. Muut jatkavat elämää niin kuin olisi mikä tahansa flunssakausi päällä.

Flunssaviruksia on tietääkseni satoja erilaisia. Heikoimpia ei kait saa mitenkään rokotettua kaikilta ja sikäli vaikka koronarokote toimisi, niin se tuntuu hieman turhalta, jos sitten vaikka se flunssa mallia 156 tulee ja tappaa.

”FLUNSSA SE ON”. NOT

Corona (SARS-CoV-2) EI ole flunssavirus kuten sikainfluenssa (A/H1N1pdm09) tai lintuinfluenssa (H5N1) vaan aivan eri tauti vaikka kaikki tulevatkin Kiinasta eikä kukaan pane hanttiin.

Se että tauti iskee keuhkoihin ei tarkoita sitä että tauti on flunssa. Joillekin on jopa jouduttu tekemään keuhkojensiirto koska keuhkot ovat niin vaurioituneet covid-19 jälkeen.

Ilmari

Kun ottaa rokotteen, ei tarvitse enää lukita itseään sisään.

Ilmari

Nyt kun rokote on tulossa, löytyy vastuuttomia ihmisiä, jotka kieltäytyvät sitä ottamasta. Tämä tarkoittaa sitä että muita sairauksia ei pystytä hoitamaan kun ei ole hoitopaikkoja.

Luetaan kaikkia huuhaasivustoja joissa esitetään järjettömiä väitteitä rokotuksista. Niistä puhutaan jopa myrkkynä.

Tuhkarokko & Sikotauti

On melko todennäköistä, että rokotteiden kehityksestä on nyt vaan otettu kaikki luppoaika ja seminaarimatkailu pois, koska globaalin laman uhka on pistänyt vauhtia laboratorioihin. Isot asiat alkavat tapahtua vasta silloin kun ollaan selkä seinää vasten.
Vertailun vuoksi: Astronautit eivät olisi vieläkään käyneet kuussa, ellei USA:ssa olisi ollut pelko Neuvostoliiton ydinaseista avaruudessa. Niin vaan sekin onnistui 60-luvun tekniikalla.

Eräs

Jäykkäkouristuksen aiheuttaa bakteeri, joka on useammiten vaaraton. Näin yleissivistyksenä.

On aika paljon vaarallisia tauteja, joihin ei ole rokotetta ja silti ihmiskuntaa riittää miljardeittain. Turhaa rokotushysteriaa.

Pah

Ilmeisesti Paavo taas tahallaan vedättää ja provoilee kun sotkee wanhan hyvän ajan terveeltä tieteen pohjalta kehitellyt oikeaan kansanterveyteen kehitetyt rokotteet näihin globalistien agendoja palveleviin päivänvaloa kestämättömiin testimömmöihin.

Lääkärin VAROITUS tuleva ro”kote & ihmisversio 2
https://www.youtube.com/watch?v=uTraRsEHM6g

Rokotteet – aikakautemme kaasukammio?
https://www.youtube.com/watch?v=RN_yvDBe3XY

Bill Gates ja tuleva koronarokote (kannattaako sitä ottaa?)
https://www.youtube.com/watch?v=zqXxujvst6o&feature=youtu.be

Eikä hämähäkit synny pölystä

Ruostehan on vain oksidoitunutta rautaa. Ei siitä tönkkötautia tule jos ei mukana ole tautia aiheuttavaa bakteeria eli jäykkäkouristusbakteeria joka taas tulee maasta, mullasta jne.

polvitönkkö on taas ihan eri juttu.

Puosuvaari

38 kuntaa voi tuntua “rajoitetulta”, mutta käytännössä tämä tarkoittaa liki puolta koko Tanskan väestöstä eli tiukimpaan kuriin joutuu liki 3 miljoonaa tanskalaista. Ja Tanskassa on myös huomattu, että Covid-19 eli korona ei tunne kellonaikoja, vaan se leviää milloin tykkää. Eli baarit, ravintolat ja juottolat suljetaan kokonaan eikä vain kello kymmenen jälkeen.. kuten meillä ja naapurissa, missä tartunnat vaan lisääntyvät..

kana

Jos joku on heikkomielisyyttään ja pelkuruuttaan vain päättänyt että kaikki rokotekritiikki on humpuukkia eikä ole kiinnostunut tosiasioista, niin sitten on. Se on eri asia kuin todellisuus ja faktat.

Mulla oli korona. Melkoinen floppi. Yhden päivän oli 37.7. Sanoin testeissä että “toivottavasti on korona kun sehän on aina vähän miedompi ja lyhyempi kuin tavallinen nuha”.

Tarkoitus on rokottaa jokainen kauhealla vimmalla oli mikä oli. Koronarokote mm. steriloi jokaisen naisen. Tämä on fakta, ei mielipide.

Puosuvaari

.. jos tuo on totta niin nopeasti rokotteet kylmäkuljetuksina Afrikkaan – tähän kehitysapuun voisin jopa osallistua!

Denzo Ferrari

Minä söin sen 80-luvun poliosokeripalan. Sitten minusta tuli seuraavat 35 vuotta työtä vieroksuva juoppo. SATTUMAAKO!!!!!??????

Minna

Ei sanakaan juutalaisista!

Pah

Tässäpä Paavon mieliksi muutama hieman hämärä ja suorastaan silkalta folioilta vaikuttava juttu näistä rokotteista mitä meille vähä-älysille puupäille ollaan pian väkisin tuputtamassa.

Lääkärin VAROITUS tuleva ro”kote & ihmisversio 2
https://www.youtube.com/watch?v=uTraRsEHM6g

Rokotteet – aikakautemme kaasukammio?
https://www.youtube.com/watch?v=RN_yvDBe3XY

Bill Gates ja tuleva koronarokote (kannattaako sitä ottaa?)
https://www.youtube.com/watch?v=zqXxujvst6o&feature=youtu.be

Patriootti
make-71

Katsokaa ehdottomasti tuo Patriootin linkkaama “Vaxxed”-elokuva.

Elokuva piti alunperin esittää Tribeca festivaaleilla, mutta useat tahot vastustivat sen esittämistä. Nyt neljä vuotta myöhemmin elokuvan on nähnyt kenties monikymmenkertainen määrä ihmisiä, kuin mitä festivaaleilla sen olisi nähnyt.

Näyttelijäkonkari Robert de Niro, 72, toivoi herättävänsä dokumentin näyttämisellä keskustelua aiheesta. De Nirolla ja tämän vaimolla on autistinen lapsi.

– Dokumentin näyttämisellä oli tarkoitus herättää keskustelua aiheesta, joka on erittäin tärkeä minulle ja perheelleni. Arvioituamme asiaa uudelleen festivaalin johdon kanssa, päädyin siihen, että keskustelun suunta ei ollut toivomani, de Niro toteaa.

Elokuvassa sadat amerikkalaiset vanhemmat kertovat mitä heidän lapsilleen tapahtui rokotteiden ottamisen jälkeen.

Järkyttävä tositarina, jonka tarinoita paatuneinkaan rokotteiden puolestapuhuja ei voi kiistää.

Ujujuj

Perehdyin tuohon Rapsodiaan ja tulin tulokseen, että… noh, maailmassa on monenlaista.

Sirpa-Tuula

“ilmassa on ollut mahdollinen totaalinen maahanmuuttokielto” RASISMIAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! ISLAMOFOBISET NATSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kukavaan

Tässä pakorokotuksiin liittyvä juliste 🙂

comment image

ukuukumies

PAKKOROKOTUS?
Jos tuollainen tulee joskus jonnekkin, niin se mielestäni on rangaistus esivallan vastustamisesta.
Itse taudin leviämiseenhän se ei vaikuta. Rokote ei estä tautia tai sen leviämistä, vaan oireita.

Ilmankos tavaraa katoaa niin perkeleesti maasta

Onnistuisikohan Tanskassa Ukrainalainen Asyylikusetus?

Ukrainalaiset asyylihuijarifirmat (joita on 18 kpl Ukrainassa) käyttävät Ruotsin asyylisysteemiä hyväkseen kuskatakseen ukrainalaista työvoimaa Ruotsiin. 
Myyvät nyyhkykertomuksen jonka ukrainalaisen pitää opetella ulkoa. Ajavat sitten ukon kertomuksineen Migrin tulija-asuntolaan Telefonplanilla Tukholman Eteläpuolella. Asyylinhako kirjataan ja asian käsittely alkaa ja koko sen ajan (pari vuotta) tekee ukrainaano pimeää hommaa tai rikoksia. Asyylia tokko tulee mutta saipahan tehdä sen ajan pimeää hommaa tai rötöstellä, jopa murhia.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/jobbagentur-utnyttjar-svenska-asylsystemet

Rullattu

Sillä erotuksella että Ukrainalaiset ei ole mitään muslimirottia.

Rullattu

Sekin että, montakohan koronatartuntaa todella suomessa on, sillä testit ei ole luotettavia, samoja pikatestejä nimittäin käytetään täälläkin mitä on käytössä kuin itävallassa.
Tässä näyte testin “luotettavuudesta” https://www.youtube.com/watch?v=0-aGdBh_sXI&feature=emb_logo
Kansanedustaja näytti istunnossa mikä paska tuo testi on, kolajuoma näytti posiivisen tuloksen kolalle kun mies teki siitä testin.
Pistää vähän miettimään koronan leviämistä mitä on mitattu noille paskatesteillä.
Esim, jos lehdet kirjoittaa että päivässä on tullut 400 uutta korona tartuntaa, oikea luku on 4.