Vaasan hovioikeus vahvisti Enkelin elinkautisen

Vaasan hovioikeus vahvisti Satakunnan käräjäoikeuden tuomion murhasta, jossa 1990 syntynyt Alaa Kadhim Mahdi Albu-Salih, nykyiseltä nimeltään Alan Johannes Enkeli, tuomittiin elinkautiseen vankeuteen.

Kyseessä on paljon huomiota herättänyt Porin murha 16.9.2018.

Enkeli ei ollut suosiollinen porilaiselle naiselle, joka oli lopettanut suhteen Johannes Enkelin kanssa. Irakiaano oli asustellut naisen kanssa, mutta kun suhteen loppuminen tuli selväksi niin ensin Johannes Enkeli pahoinpiteli naisen. Kun uhria oli hakattu nyrkeillä, niin Enkeli antoi naiselle ensiapua.

Kun pahimmat veriroiskeet oli pyyhitty, alkoi murhaaminen. Johannes Enkeli pisti uhria useita kertoja rintaan ja nainen kuoli tämän seurauksena.

Seuraavaksi Johannes Enkeli siivosi asunnon huolellisesti, asetti kuolleen naisen sänkyyn ja sytytti tulipalon, joka kuitenkin sammui itsestään.

Hovioikeuden mukaan käräjäoikeudessa esiintulleet seikat todistivat Enkelin syyllistyneen tekoon, eikä siitä ollut mitään epäilystä, vaikka Enkeli kiisti teon ja katsoi, että joku tuntematon kolmas osapuoli oli surmannut naisen.

– – –

Johannes Enkeli tuli tunnetuksi murhan jälkeen siitä, että hän oli ollut porilaisten turvapaikka-aktivistien suuri maskotti, jota oli paijattu puolelta toiselle. Enkeli hääräsi mm. Porin seurakunnassa. Siitä varmaan johtuu uusi nimikin, Johannes Enkeli.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

’Turvapaikan hakemisen oikeus menee kaiken edelle. Ihan kaiken.’

Tytär saa kyllä tietopaketin, kun tulee seurusteluikään.

J.E.

Kai niitä muunlaisiakin tietopaketteja jo paljon sitä ennenkin?
Ja jos päiväkoti hoitaa kasvatuksen ((jopen äänellä: aivopesun)), kasvatuksen ((aivopesun)), kasvatuksen, niin olet jo menettänyt tyttäres.

Maribuu

Unohdit mainita että muslimi, kuten näihin perinnerituaaleihin kuuluu, oli myöskin tottakai leikannut naisen pään irti. Tai noh, jostain syystä oli jäänyt kaularanka katkaisematta, eli ei ihan 100% muslimisuoritus. Varmaan nyt enkeliä hävettää.

Kukavaan

Onko kukaan täällä leikellyt teuras- tai riistaeläimiä. Onko esimerkiksi possun kaulan katkaisu veitsellä voimia vaativaa.

Kukavaan

Jostain olin lukevinani, että ranka oli saatu poikki, mutta ihosuikaleet pitivät pään kiinni alaruumiissa. Tästä voi päätellä, että tekijä oli hermona, kun ei viimeistellyt irrotusta. Se ei ollut rutiinia hänelle.

Pään irtileikkaaminen on tullut suvaitsevaisen hallintomme ja vihervasemmiston hyväksymäksi osaksi uutta maamme valtakulttuuria. He todella hyväksyvät tämän, koska he hyväksyvät irrottajien maahan päästämisen.

Maribuu

Taisi suvakkitädin laatikosta löytynyt leipäveitsi olla tylsä, ja pyövelienkelin oma sapeli oli harmittavasti unohtunut kotiin. Siksi tuli niin huonoa jälkeä että pyövelienkeli väitti koko operaatiota jonkun muun taikahaamumuslimin tekemäksi ettei joutuisi vankilassa muiden pyövelienkeleiden kiusaamaksi.

Kukavaan

Leipäveitsiarvaus osunnee oikeaan. Leipäveitsien terä on ohut ja taipuisa. Se on selittänee herra Enkelin suorituksen erityispiirteet.

Ovat nämä monikulttuurisuusaiheet aika ikäviä. Kummallista, että tätä henkilöä ei laitettu loppuiäkseen vankimielisairaalaan. Nyt häntä on pidetty oikeustoimikelpoisena, kun on saanut nimenkin vaihtaa.

Vapauduttuaan hän voi asettua ehdokkaaksi vaaleihin ja päästä ehkä jopa ministeriksi.

T

Ensikertalaisena lusii tuskin loppuikäänsä. Muutaman vuoden lepäilemässä valtion piikkiin niin eiköhän sen jälkeen ole jo ministeriaineista vihreille.

T

Kiittäkäämme sipilää tämän eksoottisen herrasmiehen saapumisesta Suomeen.

Moonman

Mutta karkoitus ei varmaan tullut kyseeseen sen jälkeen, kun on nyt istunut pari vuotta veronmaksajien elätettävänä?

Kivaa Saddamin maasta as usual...

Mikä vetun Enkeli? Arkkienkeli Johannes?

Olisi jättänyt i-n pois, olisi ollut Enkel, ruotsiksi ”yksinkertainen”.
Yksinkertainen raakalainen.

Sherlokki suvakko

On myös olemassa pimeyden enkeli, joka käy kyseiseen herraan kuin suutarin näppi sian per……n

Jorma Melkonen

Tässä onkin kyseessä Alan Enkeli. Vähän samanlaista havinaa nimessä kuin sanoittajalla Alan Dorkin, tai kriminaalilla Alan Mies tai kurtisaanilla Alan Ammattilainen. Avoimeksi vaan jää minkä alan enkelistä on kyse. Epäilisin että kyseessä on se musta enkeli joka vei päivänsankarin.

Tarkennus enkeliyteen

Musta enkeli tai baasga enkeli.

kanander

Eikö tämä Enkeli pyrkinyt kirkkovaltuustoonkin, mutta taisivat luterilaiset poistaa rasistisesti hän nimensä ehdokasluettelosta? Muistanko oikein?

Unelma Painajainen

Kun katsoo maailmaa Enkelin silmin, niin nähdä voi sen kauneuden. Niin viaton kun katse on, voi nähdä sateella auringon!

Nappi, joku...?

16.9.2018 jälkeen on herra Enkeli ehtinyt syödä lukuisan määrän veronmaksajien kustantamia aamiaisia, lounaita, päivällisiä ja illallisia sekä lukemattomat määrät välipaloja ja iltapaloja.

Kaikki on kakittu veronmaksajien kustantamaan pönttöön veronmaksajien kustantamassa kopissa henkilökuntapalveluksineen ja Puhdistuslaitos on sitten jatkanut Enkelin kakan käsittelyä, veronmaksajien kustannuksella.

Antti Tifa

Johannes voisi ottaa tupla-annoksen RedBullia ja saada siivet. Niillä hän voisi liihoitella vankilasta takaisin Eteläiseen Irakiin, Basran kaupunniin jossa piti muovitavaroiden kauppaa ennen kuin koki olevansa paremman elämän tarpeessa nähtyään netissä Sipilän talon ja kuvia vaaleista tyttölöistä.

EKxvBgyXkAAhL0_.jpg
Ei ummarra

Miksi han tappa tytto, kaunis poika melkki pappi ja kirkkohera? Kapalainen?

Se olla kylla hoono juttu mutta kunnia, kunnia. Tytto naura viikset, tukka, parta tai valitta pieni penis?

Kukavaan

Siis herra Enkeli on tuon näköinen ja tehnyt raakalaismaisen hirmuteon. Kuva auttaa ihmisiä ymmärtämään, että vaikka arabin näköinen henkilö olisi siisti ja hyväryhtinen, niin hän voi silti olla vaarallinen.

Olisiko hyvä, jos hänen teostaan julkaistaisiin netissä uutisia jatkossa vuoden parin välein muistutukseksi tynnyrissä kasvaneille, hyväuskoisille suomalaisille. Surmansa saanut uhri tuskin olisi pahoillaan. Erittäin tehokkaita olisivat kuvat, joissa Enkeli poseeraa häntä ihannoivien suomelaisten kanssa.

Taunus

Ihan uusi merkitys ”susi lampaiden vaatteissa” sanonnalle. Tuossa kiteytyy muslimivalehtelu loisteliaasti, feikataan ihan miten vaan kunhan sossuhanat saadaan auki.

Cutting Crew

?….

Last edited 3 vuotta sitten by Paavo Tajukangas
Tarja niemi

On hävytöntä pilkata kuollutta.

Kuka maksoi oikeuskulut?

Joo usein siitä kirkon ohi kävelin. Siellä niitä enkeleitä oli useampikin. Jotenkin ” katosivat ” siitä tämän tapauksen jälkeen. Mutta kyllä niitä siellä paijataan ja huomattu on, että perheet ovat tulleet ja kaikkea on.

Särmääjä

Tää oli taad sellanen kotoutunu matu kun oli vaihtanu islamin kristinuskoon. Moni persukin olis varmaan taputellu selälle että olet hyvin jo tulossa suomalaiseksi.

Kyynikko

Tarkoittako tämä nyt sitä, että Jeesus antaa anteeksi suvakin murhaamisen? Pikku enkelille…

Kukavaan

Kun ihminen ylittää Suomen rajan, hänen perimänsä ei muutu. Hän voi vaihtaa osan kulttuuriaan ja siirtyä jonkin verran käyttämään toista kieltä, mutta perimä on ja pysyy.
Eli suomalaiseksi ei voi tulla.

Kyse ei ole ainutkertaisesta yksittäistapauksesta. Kyse on tuon perimän omaavan populaation jäsenten piilevästä ominaisuudesta, joka nyt nousi pinnalle ja toteutti itseään. Riski toteutui.

Ihmisiä ei tulisi tarkastella vain yksilöinä vaan myös geneettisen ryhmänsä jäseninä. Jos ryhmässä esiintyy ominaisuuksia, joita ei haluta omalle elinalueelle, ryhmän yksilöiden maahan pääsy olisi hyvä torjua varmuuden vuoksi.

Siis vaikka olisi kuinka kiva, lempeä, lahjakas, niin ei ei ei…ei maahanpääsyä.

Taunus

Pitäisi varmaan kiristää suomalaisuus-kriteerejä. Eihän siitä tule mitään jos riittää että loisii maassamme 4 vuotta ja sitten pukkaa kansalaisuutta vaikka kielitaito on tyyliä ”huora, antta rahat huora!” Laitetaan ensin maassa-asumis JA täyspäiväinen työnteko, oma elatus 100% omalla työllä 15 vuotta ja sen päälle pitää osata suomea paremmin kuin Neil Hardwick. JA lopuksi täytyy hiihtää -20 asteessa viiskyt kilsaa jonka jälkeen pitää tulikuumassa saunassa vetää kaks pulloo kossuu ja ämpärillinen mämmiä ennenkuin joutuu ulos hankeen painimaan Petra Ollin kanssa. Jos sen matsin häviää niin seuraa maastakarkoitus siinä ja heti, saatana!

Terhomatti Hämeenkorpi

Tämän ”Enkelin” suurin ymmärtäjä ja tukija oli Porin seurakuntien Teljän seurakunnan khra
Kaisa Huhtala, varsinainen mädätysenkeli.

timo

Nimenvaihdoksesta voinee päätellä että tämäkin Enkeli aikoo jäädä Suomeen veronmaksajien elätiksi loppuelämäkseen. Montako päätä ehtii vielä irrottaa? Mielenkiintoista nähdä ollaanko maahanmuuttovirastossa niin hulluja että tälle ei vaadita karkoitusta.

juha II

Olenkin AINA luottanut naisten arvostelukykyyn! Ja ajatelkaapa, meillä on lähes koko hallituksellinen vastaamassa maamme asioista. Hyviä yöunia!

Koriseva Arja

Kyllä siinä alkaa yksi jos toinen korisemaan kun kurkkua auki viilletään.

https://youtu.be/Yo3Uxp4mTyE

Kukavaan

Oli ehkä kuollut pään irroitusvaiheessa. Mutta kauhea kohtalo. Joku hammaslääkärireissu ilman puudutusta on tuon rinnalla lasten leikkiä. Uhri oli teon tapahtuessa muistaakseni 54 vuotias ja herra Enkeli 28 vuotias. Oikea kuoleman Enkeli. Hän jopa yritti polttaa uhrin ruumiin. Ryssi senkin.

Kammottavaa on, että näitä halutaan Suomeen ja näitä viedään päiväkoteihin paijaamaan alle kouluikäisiä tyttölapsia.

Kukavaan

Juutalaisista puheenollen, jos Israelin sisäpolitiikka kiinnostaa, niin suosittelen sivustoa israelupdate.achlak.net

Sivusto on suomenkielinen. Yksityishenkilön ylläpitämä. Ei tuputusta. Lyhyesti sisältö. Israelissa on kuumaa ja kuivaa. Kaikki riitelevät keskenään. Mitään sopua ei ole. Ovat ilmeisesti kaikki hermoina.

Veikkaan, että Israelille käy samoin kuin ristiretkeläisvaltioille. Tällä hetkellä juutalaisten etuna on, että arabit ovat vielä riitaisampia.

Woah

Tähän kulminoituu 2015 ”sotaa ja vainoa” pakenevien syyrialaisten ja muiden matujen tarina, joille soitettiin evankelis-luterilaisen kirkon ja seurakuntien puolesta aleppon kirkonkelloja ja suvakkien unelma mokkakikkeleiden hyysäämisestä. Tarinat ovat vain päättyneet varsin onnettomasti, päitä on irronnut ja veri virrannut, kun unelma poikaystävä eivät olleetkaan sitä mitä unelmoitiin ja veronmaksajien rahaa on palanut rutkasti näiden mielipuolien ”oikeuksien” varmistamiseksi. Homman olisi voinut hoitaa sivistyneesti, koneeseen ja takaisin sinne mistä tuli. Kuolleita ei voi herättää henkiin ja noiden onnettomien suvakkien vastuu näistä oli ja on syyntakeeton, ja siksi näihin tapauksiin ei tarvitsisi polttaa veronmaksajien rahaa yhtään latia.

Daavidin poika

Mikä siinä sitten on, että Suomalaiset / Ruotsalaiset naiset ei ymmärrä sitä mihin ovat ryhtymässä tai ryhtymässä.?

Last edited 3 vuotta sitten by Daavidin poika
Enkeli taivaan lausui näin

Enkeli taivaan lausui näin:

”Miks hämmästyitte säikähtäin?
Mä aina tapan, puukotan
ja päänkin usein irrotan”🎶