Ruotsi palauttaa kymmeniä afgaaneja jouluksi kotiin

Ruotsi aikoo palauttaa 15. joulukuuta kymmeniä afgaaneja kotiin Afganistaniin. Tiedon mukaan Märstan pakkopalautuskeskusessa on useita henkilöitä, jotka ovat jo pitkään odottaneet pääsyä kotiin.

Asiaa on valmisteltu jo muutamia kuukausia hieman pimennossa, sillä vaikka Ruotsin ja Afganistanin välillä on olemassa jonkinlainen palautussopimus, niin Afganistan on useissa tapauksissa kieltäytynyt ottamasta vastaan kotiin lennätettäviä kansalaisiaan.

Nyt on kuitenkin saatu jonkinlainen varmuus, joka tarkoittaa kai lähinnä sitä, että palautettaville on saatu henkilöpapereita ja passeja, joten tältä osin Afganistan ei voi vedota ainakaan siihen, että ei tiedetä keitä Ruotsista palautettavat henkilöt ovat.

Turvapaikka-aktivistien piireissä asia on aiheuttanut suurta paniikkia. He vetoavat siihen, että koronapandemian keskellä ihmisiä ei voisi noin vain palauttaa. Lisäksi vedottaan siihen, että Afganistanissa on terrorismia. Aktivistit ovat vedonneett Afganistanin pakolaisministeri Noor Rahman Akhlaqiin, jotta Afganistanin hallitus keskeyttäisi Ruotsin palautukset.

Aktivistien mielestä Ruotsi ei ymmärrä kuinka kohtalokasta palautukset ovat, varsinkin kun monet nuorukaiset ovat asuneet Ruotsissa jo vuosia ja sitä myöten ovat lähes ruotsalaisia.

#Jouluksi_kotiin

26 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huolestunut
Huolestunut
12.12.2020 11:50

Jouluksi kotiin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
10.12.2020 15:07

Lähes ruotsalaiset voisi jättää aavikolle. Kompassi käteen ja juomaa mukaan tietty. Kaksi viikkoa tohon suuntaan ja karanteeni suoritettu. On tuossakin vikansa, mutta tärkeintä on perheyhdistäminen, siitä vaan Kabulista bussilla Teheraniin.

Yakety Yak
Yakety Yak
10.12.2020 11:59

Vain yksi lause:

Yakety Yak, Don’t Come Back!

Jones
Jones
10.12.2020 11:18

Jotenkin epäilyttävää kuitenkin. Kuinkahan paljon palautettavat saivat kotiinpaluurahaa? Jos joku on valehdellut lainanneensa mafialta vaikkapa 30 000 euroa, että pääsi Ruotsiin. Niin antaako Ruotsin valtio hänelle tuon 30 000 euroa, koska hän valehtelee mafian tappavan hänet, ellei hän maksa mafialle lainaamaansa rahaa. Päälle saattaa tulla vielä lisääkin rahaa, joka annetaan vapaaehtoisesti palaaville. Näinkö meitä huijataan? Mutta sitä ei kerrota julkisesti.

Heh
Heh
10.12.2020 04:02

Batiikkinoidat ovat raivoissaan seksilelujensa kohtalosta. Tosin niittä vielä riittää ylin kyllin mutta valkoima kutistuu huolestuttavasti.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
9.12.2020 19:48

Minun lapsuudessani Ruotsi oli mielikuvissa rikas maa. Lapset siellä saivat kymmeniä ja tietysti kovia paketteja joululahjaksi. No näköjään on lama iskenyt Ruotsiinkin, kun on tyytyminen vain muutaman kymmenen afgaanin palautukseen. Toivotaan, että jo ensi jouluna Ruotsi on taas vauras maa ja afgaaneja palautetaan lasten iloksi jopa tuhansittain. Mutta tärkeintähän on ajatus takana.

juha II
juha II
9.12.2020 19:33

Onhan Ruotsissakin terrorismia! Ellet ole kuten suvakit määrää femakkojen kanssa. Elämäsi on yhtä helvettiä, sillä anarkot ja ruotsalaisen yhteiskunnan tärähtäneistö kaivaa sinusta kaiken esille eikä poliisi nakkaa kokemastasi 24/7 vainosta paskaakaan!!!

Toni Puolatie
Toni Puolatie
9.12.2020 20:46
Vastaa...  juha II

No ei kyllä ole Ruotsissa terrorismia, joukkoraiskauksia, törkeitä ryöstöjä jne.. koska laitetaan vaan simmut kiinni ja kuvitellaan että mitään ei ole tapahtunut ja mamut on ainoastaan positiivinen asia. Eikä pidä unohtaa polttouunit lämpimänä pitäviä NATSEJA! Niitä on jokapuolella! Voi mitä joutuvatkaan viattoman partalapset kärsimään Ilkeiden Fasistien toimesta!

Vapaa kasvatusko on sekottanut nuorten päät?? ja siihen päälle somet sun muut..?

Kaikista pahinta on että suuri osa Suomen hallituksesta, mediasta ja oikeuslaitoksesta on myös tässä joukkospykoosissa!

Ei tarvi hirveesti päivän aikana lukea mitä uutta vihervasemmisto on taas keksinyt, on yöunet menetetty, niin paljon käy kiristää hermoja niiden toiminta! Ei itsellä niin väliä, mutta pelottaa 7- ja 10-vuotiaiden tytärpuolteni puolesta ihan saatanasti!

Toni Puolatie
Toni Puolatie
9.12.2020 20:49
Vastaa...  Toni Puolatie

edit. joukkopsykoosissa 😀

Minä
Minä
9.12.2020 18:16

varsinkin kun monet nuorukaiset ovat asuneet Ruotsissa jo vuosia ja sitä myöten ovat lähes ruotsalaisia”

Kumma juttu. Olen asunut Ruotsissa jotain pari vuosikymmentä ja joissakin muissa maissa vuosikausia kussakin, mutta olen edelleen suomalainen.

Suvakit keksivät mitä vaan itkuvirsiä laulettavaksi, kunhan se vetoaisi ihmisten tunteisiin ja suvakit saisivat tahtonsa läpi. Valehtelu on heidän makoisaansa, toden puhuminen maistunee hyvin karvaalta ja oksettavalta.

Pirtsakka
Pirtsakka
9.12.2020 19:50
Vastaa...  Minä

Kumma juttu tosiaankin. Jos ovat asuneet koko ajan vastaanottokeskuksessa – tämähän ei tosin ole tiedossa – niin mitenkähän se ruotsalaistuminen on siellä onnistunut? Se, mikä jaksaa kerrasta toiseen ihmetyttää, on valtaisa uhriutuminen ja uhriuttaminen ns suvakkien puolelta. Eivät ole ilmeisesti koskaan joutuneet vastakkain elämän realiteettien kanssa. Missä vika? Kasvatuksessako?
Ja vielä tuo ruotsalaistuminen tai suomalaistuminen: itseäni kummastuttaa joka kerta, kun kuulen jonkun alkujaan vierasmaalaisen sanovan ”ME suomalaiset”. Itsekin olen asunut ja työskennellyt ulkomailla, mutta ei olisi koskaan tullut mieleenkään rinnastaa itseäni maan alkuperäisiin asukkeihin, vaan niinkuin sinäkin, olen ja pysyn suomalaisena. Mites se menikään: me voimme lähteä Suomesta, mutta Suomi ei lähde meistä – mukaellen.
Kun taas jotkut ovat sitä mieltä, että Suomen passi on todiste suomalaisuudesta – vaan kun ei ole. Suomalaisuus on niin paljon muutakin kuin pelkkä kansalaisuus. Ja se, että passeja jaellaan kuin illallista Manulle, on tehnyt paljon hallaa. Ennen vanhaan rajoilla vain vilkaistiin passia ja kehotettiin joskus jopa hymyn kanssa jatkamaan matkaa. Maine on mennyt muutenkin, kun ”vieraamme” rötöstelevät pitkin maailmaa ja maailman lehdet kirjoittavat tekijän olleen suomalainen, vaikka nimi todistaa jotain aivan muuta. Prkl. Tulisi jo joku apuun.

Suomalainen joka ei halua asua Suomessa
Suomalainen joka ei halua asua Suomessa
10.12.2020 12:07
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Suomalaisia ollaan juu, hienoa, mutta emme silti halua ASUA Suomessa. Miksi näin?

Suomi EI ole enää se maa mistä läksin ja jota joskus kaipasin, alussa varsinkin.

noname
noname
9.12.2020 18:15

Hyvää matkaa afgaaneille!

Juutalaiset kertovat toisaalla, että kaksi koronarokotteen ottanutta koehenkilöä on kuollut.

https://www.jpost.com/breaking-news/two-individuals-die-from-pfizer-vaccine-651488

Buubiäbbä
Buubiäbbä
9.12.2020 17:52

Nyt luultavasti jää muutama lapsi rullaamatta/seksuaalisen hätätilan vuoksi kaltoinkohtelematta. Mikä månikulttuurillinen menetys. Eiköhän jokin vastuullinen naisoletettujen pyörittämä naisjäjestö lennätä nuo voimavarat tutustumaan prinsessoihimme.

Tahar R. Ush
Tahar R. Ush
9.12.2020 17:36

”Pieniä on hapansilakat joulukaloiksi”

Riku Laine
Riku Laine
9.12.2020 17:28

Hyvää joulua rassukat haha ja viekää muutama suvakki mukananne.

Tervemenoa
Tervemenoa
9.12.2020 17:24

Kunpa täälläkin saataisiin aikaan jotain. Sloganilla ” illaksi afganistaniin ”

Joppos123
Joppos123
9.12.2020 17:07

Nämä ovat aina mahtavia uutisia kun Iranista perseilemään lähteneet mulkerot lennätetään suoraan Kabuliin, hahahahah.
Siinä lähtee i-padit ja muotikledjut talebanin haltuun sekunti lentokentältä poistumisen jälkeen.
Turvislotossa jäi tyhjä arpa kouraan ja se on vaan voi voi ja tervemenoa.

Puuron djinni
Puuron djinni
9.12.2020 17:57
Vastaa...  Joppos123

Ja siiinähän sitten pyörittävät peppua sotaherroille. Parempi siellä, kuin täällä.

¯\_(ツ)_/¯
¯\_(ツ)_/¯
9.12.2020 17:05

Hienoa. Ja vielä kun saataisiin lennoille muutama batiikkivaramami mukaan viihdykkeeksi, niin avot. Kinkkusämpylyän kanssa toki

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
9.12.2020 15:08

Bye bye baby baby goodbye, itke en, kun loppuu tää.

Suomi Finland
Suomi Finland
9.12.2020 15:01

Molemminpuolinen joululahja!

Voimavara pääsee kotiin aivan ilmaiseksi ja Ruotsin veronmaksaja saa pienen kevennyksen taakkaansa.

Afgaanille voisi lainata tonttulakkia paluulennolle juhlan kunniaksi.

Nimismies
Nimismies
10.12.2020 02:34
Vastaa...  Suomi Finland

Tarjotaanko lennolla joulukinkkua?

Ihmettelijä
Ihmettelijä
9.12.2020 15:01

Hehheh, palleroisille joululahja.

Dickie
Dickie
9.12.2020 18:21
Vastaa...  Ihmettelijä

nih, onhan se mukavaa että afgaanitkin pääsevät kotiin viettämään joulua!