Ruotsi palauttaa kymmeniä afgaaneja jouluksi kotiin

Ruotsi aikoo palauttaa 15. joulukuuta kymmeniä afgaaneja kotiin Afganistaniin. Tiedon mukaan Märstan pakkopalautuskeskusessa on useita henkilöitä, jotka ovat jo pitkään odottaneet pääsyä kotiin.

Asiaa on valmisteltu jo muutamia kuukausia hieman pimennossa, sillä vaikka Ruotsin ja Afganistanin välillä on olemassa jonkinlainen palautussopimus, niin Afganistan on useissa tapauksissa kieltäytynyt ottamasta vastaan kotiin lennätettäviä kansalaisiaan.

Nyt on kuitenkin saatu jonkinlainen varmuus, joka tarkoittaa kai lähinnä sitä, että palautettaville on saatu henkilöpapereita ja passeja, joten tältä osin Afganistan ei voi vedota ainakaan siihen, että ei tiedetä keitä Ruotsista palautettavat henkilöt ovat.

Turvapaikka-aktivistien piireissä asia on aiheuttanut suurta paniikkia. He vetoavat siihen, että koronapandemian keskellä ihmisiä ei voisi noin vain palauttaa. Lisäksi vedottaan siihen, että Afganistanissa on terrorismia. Aktivistit ovat vedonneett Afganistanin pakolaisministeri Noor Rahman Akhlaqiin, jotta Afganistanin hallitus keskeyttäisi Ruotsin palautukset.

Aktivistien mielestä Ruotsi ei ymmärrä kuinka kohtalokasta palautukset ovat, varsinkin kun monet nuorukaiset ovat asuneet Ruotsissa jo vuosia ja sitä myöten ovat lähes ruotsalaisia.

#Jouluksi_kotiin

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ihmettelijä

Hehheh, palleroisille joululahja.

Dickie

nih, onhan se mukavaa että afgaanitkin pääsevät kotiin viettämään joulua!

Suomi Finland

Molemminpuolinen joululahja!

Voimavara pääsee kotiin aivan ilmaiseksi ja Ruotsin veronmaksaja saa pienen kevennyksen taakkaansa.

Afgaanille voisi lainata tonttulakkia paluulennolle juhlan kunniaksi.

Nimismies

Tarjotaanko lennolla joulukinkkua?

Unelma Painajainen

Bye bye baby baby goodbye, itke en, kun loppuu tää.

¯\_(ツ)_/¯

Hienoa. Ja vielä kun saataisiin lennoille muutama batiikkivaramami mukaan viihdykkeeksi, niin avot. Kinkkusämpylyän kanssa toki

Joppos123

Nämä ovat aina mahtavia uutisia kun Iranista perseilemään lähteneet mulkerot lennätetään suoraan Kabuliin, hahahahah.
Siinä lähtee i-padit ja muotikledjut talebanin haltuun sekunti lentokentältä poistumisen jälkeen.
Turvislotossa jäi tyhjä arpa kouraan ja se on vaan voi voi ja tervemenoa.

Puuron djinni

Ja siiinähän sitten pyörittävät peppua sotaherroille. Parempi siellä, kuin täällä.

Tervemenoa

Kunpa täälläkin saataisiin aikaan jotain. Sloganilla ” illaksi afganistaniin “

Riku Laine

Hyvää joulua rassukat haha ja viekää muutama suvakki mukananne.

Tahar R. Ush

“Pieniä on hapansilakat joulukaloiksi”

Buubiäbbä

Nyt luultavasti jää muutama lapsi rullaamatta/seksuaalisen hätätilan vuoksi kaltoinkohtelematta. Mikä månikulttuurillinen menetys. Eiköhän jokin vastuullinen naisoletettujen pyörittämä naisjäjestö lennätä nuo voimavarat tutustumaan prinsessoihimme.

noname

Hyvää matkaa afgaaneille!

Juutalaiset kertovat toisaalla, että kaksi koronarokotteen ottanutta koehenkilöä on kuollut.

https://www.jpost.com/breaking-news/two-individuals-die-from-pfizer-vaccine-651488

Minä

varsinkin kun monet nuorukaiset ovat asuneet Ruotsissa jo vuosia ja sitä myöten ovat lähes ruotsalaisia”

Kumma juttu. Olen asunut Ruotsissa jotain pari vuosikymmentä ja joissakin muissa maissa vuosikausia kussakin, mutta olen edelleen suomalainen.

Suvakit keksivät mitä vaan itkuvirsiä laulettavaksi, kunhan se vetoaisi ihmisten tunteisiin ja suvakit saisivat tahtonsa läpi. Valehtelu on heidän makoisaansa, toden puhuminen maistunee hyvin karvaalta ja oksettavalta.

Pirtsakka

Kumma juttu tosiaankin. Jos ovat asuneet koko ajan vastaanottokeskuksessa – tämähän ei tosin ole tiedossa – niin mitenkähän se ruotsalaistuminen on siellä onnistunut? Se, mikä jaksaa kerrasta toiseen ihmetyttää, on valtaisa uhriutuminen ja uhriuttaminen ns suvakkien puolelta. Eivät ole ilmeisesti koskaan joutuneet vastakkain elämän realiteettien kanssa. Missä vika? Kasvatuksessako?
Ja vielä tuo ruotsalaistuminen tai suomalaistuminen: itseäni kummastuttaa joka kerta, kun kuulen jonkun alkujaan vierasmaalaisen sanovan “ME suomalaiset”. Itsekin olen asunut ja työskennellyt ulkomailla, mutta ei olisi koskaan tullut mieleenkään rinnastaa itseäni maan alkuperäisiin asukkeihin, vaan niinkuin sinäkin, olen ja pysyn suomalaisena. Mites se menikään: me voimme lähteä Suomesta, mutta Suomi ei lähde meistä – mukaellen.
Kun taas jotkut ovat sitä mieltä, että Suomen passi on todiste suomalaisuudesta – vaan kun ei ole. Suomalaisuus on niin paljon muutakin kuin pelkkä kansalaisuus. Ja se, että passeja jaellaan kuin illallista Manulle, on tehnyt paljon hallaa. Ennen vanhaan rajoilla vain vilkaistiin passia ja kehotettiin joskus jopa hymyn kanssa jatkamaan matkaa. Maine on mennyt muutenkin, kun “vieraamme” rötöstelevät pitkin maailmaa ja maailman lehdet kirjoittavat tekijän olleen suomalainen, vaikka nimi todistaa jotain aivan muuta. Prkl. Tulisi jo joku apuun.

Suomalainen joka ei halua asua Suomessa

Suomalaisia ollaan juu, hienoa, mutta emme silti halua ASUA Suomessa. Miksi näin?

Suomi EI ole enää se maa mistä läksin ja jota joskus kaipasin, alussa varsinkin.

juha II

Onhan Ruotsissakin terrorismia! Ellet ole kuten suvakit määrää femakkojen kanssa. Elämäsi on yhtä helvettiä, sillä anarkot ja ruotsalaisen yhteiskunnan tärähtäneistö kaivaa sinusta kaiken esille eikä poliisi nakkaa kokemastasi 24/7 vainosta paskaakaan!!!

Toni Puolatie

No ei kyllä ole Ruotsissa terrorismia, joukkoraiskauksia, törkeitä ryöstöjä jne.. koska laitetaan vaan simmut kiinni ja kuvitellaan että mitään ei ole tapahtunut ja mamut on ainoastaan positiivinen asia. Eikä pidä unohtaa polttouunit lämpimänä pitäviä NATSEJA! Niitä on jokapuolella! Voi mitä joutuvatkaan viattoman partalapset kärsimään Ilkeiden Fasistien toimesta!

Vapaa kasvatusko on sekottanut nuorten päät?? ja siihen päälle somet sun muut..?

Kaikista pahinta on että suuri osa Suomen hallituksesta, mediasta ja oikeuslaitoksesta on myös tässä joukkospykoosissa!

Ei tarvi hirveesti päivän aikana lukea mitä uutta vihervasemmisto on taas keksinyt, on yöunet menetetty, niin paljon käy kiristää hermoja niiden toiminta! Ei itsellä niin väliä, mutta pelottaa 7- ja 10-vuotiaiden tytärpuolteni puolesta ihan saatanasti!

Toni Puolatie

edit. joukkopsykoosissa 😀

Anna-Maria Korhonen

Minun lapsuudessani Ruotsi oli mielikuvissa rikas maa. Lapset siellä saivat kymmeniä ja tietysti kovia paketteja joululahjaksi. No näköjään on lama iskenyt Ruotsiinkin, kun on tyytyminen vain muutaman kymmenen afgaanin palautukseen. Toivotaan, että jo ensi jouluna Ruotsi on taas vauras maa ja afgaaneja palautetaan lasten iloksi jopa tuhansittain. Mutta tärkeintähän on ajatus takana.

Heh

Batiikkinoidat ovat raivoissaan seksilelujensa kohtalosta. Tosin niittä vielä riittää ylin kyllin mutta valkoima kutistuu huolestuttavasti.

Jones

Jotenkin epäilyttävää kuitenkin. Kuinkahan paljon palautettavat saivat kotiinpaluurahaa? Jos joku on valehdellut lainanneensa mafialta vaikkapa 30 000 euroa, että pääsi Ruotsiin. Niin antaako Ruotsin valtio hänelle tuon 30 000 euroa, koska hän valehtelee mafian tappavan hänet, ellei hän maksa mafialle lainaamaansa rahaa. Päälle saattaa tulla vielä lisääkin rahaa, joka annetaan vapaaehtoisesti palaaville. Näinkö meitä huijataan? Mutta sitä ei kerrota julkisesti.

Yakety Yak

Vain yksi lause:

Yakety Yak, Don’t Come Back!

Fatwantarkistaja

Lähes ruotsalaiset voisi jättää aavikolle. Kompassi käteen ja juomaa mukaan tietty. Kaksi viikkoa tohon suuntaan ja karanteeni suoritettu. On tuossakin vikansa, mutta tärkeintä on perheyhdistäminen, siitä vaan Kabulista bussilla Teheraniin.

Huolestunut

Jouluksi kotiin.