Suvaitsevaisto sai syntax errorin ja asettui Solnan hautausmaakiduttajien puolelle

Hanif Bali.
Turvapaikka-aktivisteilla ja ns. suvaitsevaisilla tapahtuu päässä joskus kunnon syntax error. Tämän todistaa taas kerran eräs tapaus. Hyväntekeväisyys muuttui aktivistien päässä natsismiksi.

Moderaattipuolueessa vaikuttaa iranilaistaustainen henkilö nimeltä Hanif Bali. Bali on omalla tavallaan välillä hieman maahanmuuttokriittinen ja siitä on seurannut tietenkin se, että aktivistien mielestä Bali on puhdas natsi.

Tapahtui seuraavaa. Bali suutahti Solnan hautausmaakidutuksen takia. Bali kertoi, että vaikka kiduttajat tuomittaisiin korvauksiin, he eivät kykene ikinä maksamaan penniäkään ja valtiolta korvauksia voi kyllä hakea, mutta se on pitkä ja vaivalloinen prosessi.

Ruotsin laki ei tunne sellaista rikosta kuin laiton tai vastiiketon rahankeräys. Niinpä Hanif Bali laittoi pystyyn rahankeräyksen, jonka kaikki tulot lahjoitetaan kiduttajien kahdelle uhrille. Keräys oli jättimenestys. Lyhyessä ajassa kasaan saatiin kaksi miljoonaa kruunua eli euroissa noin 200 000. Balin mukaan lahjoittajia oli useita kymmeniä tuhansia. Kampanjaa pyöritettiin lähinnä sosiaalisessa mediassa.

 

Aika hieno juttu, moni sanoisi. Paitsi ns. suvaitsevaiset. Tapahtui syntax error. Ei ollut yhtään hieno juttu ja oli rasismia.

Muutamia kommentteja. Joidenkin mielestä Bali teki keräyksen siksi, että uhrit olivat mies-sukupuolta ja tekijät ulkomaalaisia.

– Hyvin tehty, mutta jokin tässä hiertää.

– (Vastaus ylläolevaan viestiin) Se, joka hiertää, minun mielestäni, on se, että koko keräys on whataboutismia. Mutta tässä tapauksessa ei sanallisesti.

 

Klassinen raiskaa ne ruotsalaisetkin:

– Jos Hanif Bali nyt on niin huomaavainen ihminen kuin antaa ymmärtää, niin miksi hän ei aloittanut vastaavaa keräystä kaikille niille naisille, joita on pahoinpidelty, raiskattu ja terrorisoitu heidän ruotsalaisten, suoraselkäisten puolisoiden toimesta? Olisiko tällä kuitenkin tekemistä sen kanssa, että rikoksen tekijät ovat tässä tapauksessa etnisiä, ehkä? Vai onko kyse siitä, että uhreiksi joutuivat pojat?

– (Vastaus ylläoevaan tekstiin) Sekä etnisyyden ja sukupuolen takia keräys järjestettiin, uskon minä.

 

– On helppo väärintulkita narsistinen ”hyvä” teko juuri hyvänä, jos ei näe kokonaisuutta. Bali ei tehnyt keräystä siksi, että on hyvä. Hän teki sen siksi, että se hyödyttää häntä itseään ja hänen ideoitaan. Hän käyttäytyy kristallinkirkkaasti juuri samalla tavalla kuin Trump, Åkesson ja Aadolf Hitler.

– (Vastaus ylläolevaan tekstiin) Juurikin niin.

– (Vastaus ylläolevaan tekstiin) Pitää olla todella varovainen ennenkuin diagnosoi ihmisiä, mutta olet joka tapauksessa oikeassa. Pitää osata nähdä kokonaisuus, jotta voi arvioida yksittäistä tekoa.

 

– Keräys oli whataboutismia.

 

– Minun mielestä keräys oli typerä teko ja sen voi helposti tulkita väärällä tavalla. Paljon parempi tapa olisi ollut kerätä rahat ja perustaa säätiö ja auttaa rikoksen uhreja yleisesti. Silloin olisi osoitettu, että ollaan vakavasti liikkeellä ja välitetään asioista. Mutta nyt keräys on vain kauhtunut poliittinen manifesti, joka on häpeällinen ja kurja niille, jotka oikeasti olivat uhreja. Selvästikään meillä ei ole sellaisia poliitikkoja jotka ansaitsisimme.

– Kuten monet muutkin niin minulla on aivan samat ajatukset. Hanif Bali ei tunne minkäänlaista empatiaa näitä kahta poikaa kohtaan, vaan hänen agendansa on ihan toinen. Keräys on vain osa hänen ristiretkeään maahanmuuttoa vastaan ja erityisesti yksintulleita lapsia vastaan. Toivon, että joku osaa selittää minulle niitä psykologisia mekanismeja, jotka selittävät hänen täydellisen raivotautisen vastarinnan ilmiötä [maahanmuuttoa] kohtaan, joka teki sen, että hän sai varttua yhdessä maailman parhaassa maassa.

– Ei voi välttyä ajatukselta, että miksi Hanif Bali otti esille juuri tämän rikoksen? Kaikista niistä rikoksista, joista kirjoitellaan medioissa, niin hän valitsi juuri tämän. Se ei ole mitään sattumaa.

– Populismia ikävä kyllä. Monet muut rikosuhrit eivät saa tukea ja keräyksiä, jollaista heidän pitäisi saada. On ilmiselvää, että Hanif Balin agenda on tehdä näistä teineistä [uhreista] uhreja tapahtumalle ja sitä kautta yrittää saada aikaan vihaa alkuperän takia rikoksen tekijöille. Tämä on hänen kristallinkirkas tarkoitus. On selvää, että hänellä on taka-ajatus. Lisäksi hän haluaa huomiota ja olla jonkinlainen ritari tässä asiassa. Meidän pitää aina muistaa mitä hän edustaa. Ei ainoastaan epäselvät yhteydet venäläisiin poliitikoihin vaan myös Carl Bildtin solvaukset. Bali on puhdas extremisti.

– Hän teki keräyksen vain lisätäkseen vihaa, ei ystävällisyyttä.

Jne jne jne. Kuvakaappauksia viesteistä voi lukea täältä:

 

Ns. suvaitsevaiset ovat niitä raivotautisia idiootteja. He unohtavat uhrit ja asettautuvat kiduttajien puolelle vain sen takia, että rahakeräyksen teki kevyt_maahanmuuttokriitikko.

Koska Solnan hautausmaakidutus on ollut todella paljon esillä ruotsalaisissa medioissa, ja tekijöiden taustat ovat yleisesti kaikkien tiedossa, niin monet turvapaikka-aktivistit ja ns. suvakit ajattelevat, että uhrit, ne kaksi koulupoikaa, ovat rasisteja. Kuulostaako typerältä? Sitä se onkin. Suvakkien mielestä kyse on jostakin sen kaltaisesta, että uhrien ei olisi pitänyt joutua uhreiksi. Kun ruotsalaiset nuorukaiset joutuivat uhreiksi ja tekijät olivat ulkomaalaistaustaisia, niin tämä ”vastakkainasettelu” on nyt lisännyt yhteiskunnassa rasismia.

 

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Päättäjät mielenterveystesteihin NYT!!!!

Alkaa nuo svedujen kommentit olemaan jo sitä luokkaa, että on jo aikakin, että 20v päästä historiankirjoista luetaan heistä.

Suomen kannalta tekivät paljon hyvää ja VIELÄ enemmän pahaa.

Sinänsä käsittämätöntä, että Suomessa huudetaan RASISMIA JA ALISTAMISTA, mutta silti pakkoruotsi ON IHKUA ja ihanaa.

Normaali suomalainen nainen

Niin sanotut ”ruotsalaiset” (root-kieli) ovat alunperin Suomesta. Muinainen Odenmaa (root-kieli ja van-kieli), jonka keskus oli Hel. Hel on alueella nykypäivän Helsinki. Nuo vanhasta luonnonmukaisesta järjestelmästä ”pois hypänneet”, (sven ja dan) perustivat jääkauden jälkeen omat valtionsa, nykypäivän Tanskana (Dan Mark, Danin merkki) ja Ruotsina (Svenland, Svenriket). Nämä kaksi Uudenmaan sukulinjaa eivät olleet soturillisia, vaan enemmänkin halukkaita ”omaa juttuaan” tekemään pyrkiviä ”intellektuelleja”.

Nyt näemme miksi se, mikä ”Ruotsissa” on tapahtunut, on tapahtunut. He ovat kaikissa tilanteissa vain suostuneet ja alistuneet. Kristinusko, sitten natsi-saksan ”kävellään sisään muka veljinä” (norja-ruotsi), Norja on NATO-maakin, Norja itsessään hajonnutta Sven-sukuhaaran jatkumoa, alunperin Odenmaalta, hyläten kaiken tradition. Nyt he alistuvat käytännössä mitään tekemättä Muslimeille.

”Viikingit” ovat myöhemmin sepitetty taru, fabrikoitu sarjakuvamainen identiteettikehitys-satu. Sana tulee lähtökohdasta ”Vi-kung” (root-kieli) – me olemme nyt kuninkaita, ”ego-trippi”, alkup. Odenmaan luonnonmukaisesta antamisjärjestelmästä poikettuaan jääkauden jälkeen.

Tämä on valtava tieto-saaga (saaga ei tarkoita sepitettyä tarua etymologialtaan). Se on laitettu piiloon suomalaisilta, ja vaatii todella avointa mieltä. Puhutaan miljoonien vuosien takaisista asioista jotka ovat kuin ovatkin säilyneet tähän päivään.

Kilttimies

Tämä on jännittävin lukemani historia, kerro ihmeessä lisää!

”Puhutaan miljoonien vuosien takaisista asioista jotka ovat kuin ovatkin säilyneet tähän päivään.”

Juuri noin. Asioiden säilyttäminen kirjoitetuissa asiakirjoissa on ihan syvältä, muste haalistuu, paperi kellastuu ja jopa kokonainen kapunki voi palaa pillunpäreiksi arkistoineen. Kansamuisti on ainoa luotettava lähde ja sen rikkaan sisällön täysi vastaanottaminen vaatii erikoisavointa mieltä. Ja tietysti oikean genomin.

Juuri mainituista epävarmuustekijöistä johtuen oikeaan historiatulkintaan sopii tuo kertomuksesi lyhykäisyys, jossa ei turhaa vatuloida Ruotsin suurvaltakaudella. Turhaa spekulaatiota on myöskin kertomus siitä, että Vaasaan Kustu määräsi Lutherin uskon ruotsien uskoksi päästäkseen ryöväämään katolisen kirkon varallisuutta. Kustu oli vippaillut fyrkkaa jopa merirosvoilta ja nämä veijarit alkoivat kysellä vippiensä perään. Vähän sama jos kilttimies vipaisi liivijengiltä…

Joopa joo. Ja aikaskaalakin osuu melkein nappiin, tosin vimeinen mannerjää taisi hesan tienoilta sulaa pikemminkin kymmene tuhatta, kuin miljoonia vuosia sitten. Ja silloinkaan ei rasistit ja muut fasistit uskoneet aspergeroireisten koulutyttöjen voivotuksia ilmastonmuutoksesta. Emme me kyllä koskaan opi mistään mitään!

Minä

Onko tuosta mitään missään netissä? Ei löytynyt yrittämällä.

Patriootti
Patriootti
Patriootti

ASIAA!!! NÄITÄ ENEMMÄN EETTERIIN!!!

Väinämöinen.

Ootko variksia?

T

Vaatii aikamoista kieroutuneisuutta että asettuu kiduttajaherrasmiesten puolelle.

Minä

Oikeauskoisten puolelle pitää aina asettua, muuhan olisi oikean uskonnon vastaista. Vääräuskoisia saa pidellä miten huvittaa, niin islamin kuin vihervasemmistolaisenkin uskonnon mukaan.

Drank

Tampax terrorin ne sai… Tämä juttu oli jo c-64 aikaan mutta vasta nyt alan ymmärtää mitä se tarkoittaa..

tulitikkutyttö

Olen kysynyt Palestiina-aktivisteilta useamman kerran että miksi juuri Palestiina kun lähempänäkin on vastaavanlaista, ja vastaus on ollut se että eivät mielestään väheksy muitakaan tuollaisia tilanteita, mutta ovat nyt vaan valinneet itse kohteensa. Mahtavatko nuo ainoan oikean totuuden haltijat hyväksyä samaa perustelua muilta? Ehkä voisivat kysyä lahjoittajilta perusteluja että miksi juuri tähän ja sitten kertoa että olette rasisteja, tai perustaa vastaavan keräyksen haluamansa kohteen hyväksi ja katsoa miten käy.

Yksinkertaisin, mutta tietenkin väärä vastaus on että näiltä ruotsalaisilta suoraselkäisiltä saadaan yleensä itseltään korvauksia uhrille.

Normaali suomalainen nainen

Red Pill Conference Helsinki kokonaisuudessaan: https://www.bitchute.com/video/3QXAotIRJDRN/

Poistettiin Youtubesta HETI ja ankaralla kädellä kaikki latausyrityksetsinne sen jälkeen. Tapahtuman verkkosivut poistettiin jopa Weeblystä. Mitä tämä kertoo?

Qroquius Kad

Minuakin alkoi kiinnostaa. Kuka tietää?

Suomi Finland

Suvaitsevaisuus on sairasta silloin, kun kun kaikki suvaitsemisen normaalit rajat ylitetään, niin sitten suvaitaan vaan kahta kauheammin.

Ullatus ei tässä vaiheessa ole enää kovin iso, koska johdonmukaisesti suvaitseminen kasvaa kuin pörssikurssit, mutta ilman pelkoa siitä, että koskaan tulisi romahdusta.

Jos suvaitsemiskäyrät voisi muuttaa rahaksi, niin kaikki siihen sijoittaneet olisivat lopulta miljardöörejä.

Kukavaan

Hanif Bali on melkein irakiaano eli hän on iraniaano. Ehkä hänen taustansa karvakätenä on toiminut hänelle suojakilpenä. Silti ruotsalaiset suvakit hyökkäävät hänen kimppuunsa.

Jos joku Ruotsidemokraattien poliitikko olisi järjestänyt keräyksen, niin silloin ruotsisuvakkien raivo olisi noussut satakertaiseksi.

Prozac

Ruotsalaisten kommentteja lukiessa saa verenpaineet korkeuksiin, näin aamutuimaan. Pakko se on uskoa, että vähemmistöjen joukkopsykoosilla, kun hyödylliset idioottipoliitikot avustaa, on mahdollisuudet uuteen uljaaseen totalitarismiin.

Juha

Tälle mielisairaudelle on nimikin: kommunismi.. hmm maltillinen kommunismi

Wikipedia: Maltillinen kokoomus siirtyi lähemmäs keskustaa ja otti käyttöön perinteisiä sosiaalidemokraattien teemoja. Reinfeldt muun muassa julisti kokoomuksen ”uudeksi työväenpuolueeksi”.

Skigge böy

Julistautuihan suomalainen vastine kansainvälisille kokoomussosialidemokraateille työläväenpuolueeksi joskus katalaisen astuessa puikkoihin.

Verorahat kankkulan kaivoon

Netissä näkee liian harvoin näin positiivisen jutun:

https://www.friatider.se/afrikanska-ledare-vill-att-alla-afrikaner-atervander-till-afrika-afrika-ar-ert-hem

Siirtolaisuuden (?) laajuutta ei voi maalaisjärjellä käsittää eikä hyväksyä.

Big l

Huhhuh. Ny loppuu mun verbaaliset taidot kesken noiden suvakkien mielenterveyttä arvioidessa. Ei edes suljettu osasto ja vahva antipsykoottinen lääkitys riitä hillitseen ton tason virtsapäitä

Patriootti

Oota aikas. Raamatussakin se kerrotaan, kun totuus lyödään uskottomien silmille, suurin osa heistä puree jopa kielensä poikki tai tappaa itsensä.

Pirtsakka

Kunpa Raamatussa olisi kerrottu se aikajana, jolloin tämän voi odottaa tapahtuvaksi. Nykymenoa seuratessa aivan karmii selkäpiissä ja tulee tunne, että elää jossain toisessa todellisuudessa. Parempi olisi, kun ei vaivautuisi enää lukemaan yhtään mitään tämän ajan tapahtumista, vaan pysyttelisi vanhassa kirjallisuudessa ja kuuntelisi siinä sivussa vanhaa musiikkia. Sulkisi koko maailman ulos tajunnastaan. Missä välissä tämä sairas muutos tapahtui? Vastatkoon ken osaa ja tietää.

Anna-Maria Korhonen

Tässä on vähän sama ajatus, ettei auteta vaikka tulipalossa koko omaisuutensa menettänyttä perhettä, jos ei auteta kaikkia maailman hädänalaisia. Eli ongelma hävitetään hukuttamalla se suureen määrään löyhästi rinnastettavia ongelmia. Kyse on rajanvedosta: meidän on rajattava ja priorisoitava ongelmia. Ulkona sateessa värjöttelevä perhe tarvitsee kiireesti katon päälleen, vaatteita, ruokaa, käyttötavaroita, rahaa. Koko maailman ongelmia ei pystytä yhdellä kertaa ratkaisemaan. Miestensä raiskaamiksi ja pahoinpitelemiksi joutuneiden naisten väkivalta rajautuu kodin seinien sisälle. Näiden naisten olisi täytynyt katsoa seurusteluun ryhtyessään, kenet päästävät lähelleen tai viimeistään nyt haettava virka-apua, avioeroa tai hakeuduttava turvakotiin. Hautuumaaraiskauksen kaltaisessa rikoksessa uhrit valikoituvat sattumalta, kuka tahansa voi joutua uhriksi ja turvattomuus yleisellä tasolla horjuu.

Anna-Maria Korhonen

Siis turvallisuuden tunne yleisellä tasolla horjuu. Tökkäsin väärää sanaa.

juha II

Ruotsi ajaa kirkkaan sameasti ohi Niuvanniemen vankilamielisairaalasta!!!

Tosin sen verran olen jo ”Ruotsittunut”, että kuvittelin yleisnäkemältä keräyksen saajiksi ”uhrit” eli nämä itämaan sadistit, jotka ”traumnojansa” ja ”rakenteellisen rasismin” ikeen alla olevat ”yksin tulleet lapset”!!!

Ainoa toivo Ruotsille on sisällissota, jossa tapetaan tosi paljon kantalaisia ja vielä kaikkein tyhmimmästä päästä. Verilöylyn on oltava valtava ja sellainen kokemus, ettei se jätä rihmankiertämää suvakki-ruotsin ylle, vaan ”saksan vuonna nolla”!

Viha valkoisia miehiä vastaan on hirmuinen ja jo nyt esihistoriallinen myytti valkoisen miehen harjoittamasta sorrosta, raiskaamiusesta ja alistamisesta ruotsalaista naista kohtaan.

Kerro Paavo lyhyesti kuinka yleensä siellä ruotsalaiset miehet elävät ja onko heillä mitään yhteiskunnallista arvoa vai onko heidät jo poljettu lopullisesti lattian rakoon? Ovatko kaikki naiset yhtä toksisia feministejä kuin äänekkäimmät ja rumimmat rääkyjät somessa ja julkisuudessa koskien tietysti maan hallitusta ja parlamenttia?

Suvaisevaiston ÄO?

Antifanttimies iski tarran yhteen Ruotsin ehkä kalleimpaan (n. 40 milj. kr) tauluun, ”Karl Xll ruumissaattue” Nationalmuseumissa. Tarrassa luki ”On OK tappaa natseja”. Yritti sitten paniikissa repiä tarraa pois ja vahingoitti taulua. Taulu joka on melkein 3×4 metriä oli vähällä pudota seinältä.(AB)