Iltalehti: ”Kiitos Sanna, aika moni on ylpeä sinusta!”

 

Kuvassa kaksi sosiaalisen median päivitystä, jotka on laitettu tulille Iltalehden toimituksesta. Toinen niistä on väärennetty. Osaako joku arvata suodalta kädeltä kumpi?

Iltalehti muokkasi Marinia koskevaa päivitystä saatesanoilla, että lehti tekee puolueetonta journalismia ja pälä pälä. ”Kiitos Sanna, aika moni on ylpeä sinusta!”. Tällaisen lauseen saattaisi lukea jostain sosiaalidemokraattien somepäivityksestä, mutta ihan suoraan ei odottaisi tällaista valtakunnan johtava sanomalehden toimitukselta. Tai no, ei kai Iltalehti ole sen kummempi media kuin mikään muukaan media, joka ottaa joskus kantaa mielipiteellään. Niin tekee Pt-mediakin.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.