Erään afgaanilapsen tarina

Vuonna 2012 Ruotsia kohtasi onni. Vähän kuin kansallinen lottovoitto, jonka runsautta ovat saaneet nauttia monet ruotsalaiset ihmiset.

Nimittäin maahan saapui yksintullut lapsipakolainen Afganistanin kansalainen Aliyas Alimi. Mitään tarkkaa ikää miehelle ei osata antaa, mutta virallisen rekisterin mukaan hän on tänä päivänä 24 vuotta. Mutta oikeasti on jotain kolmekympin nurkilla.

Alimi edustaa kaikkea sitä hyvää mitä tuollainen yksintullut sotaa, vainoa ja kidutusta pakeneva afgaanipallero edustaa: ei ole ollut päivääkään työssä koko Ruotsissa olonsa aikana vaan veronmaksaja elättää häntä.

Joskus kuitenkin takkuaa. Rikosrekisteriä on kertynyt mukavanlaisesti. Ei mitään isoja juttuja. Lähinnä sosiaalitätien uhkailemista, poliisille vittuilua ja ikkunoiden kivittämistä. Lisäksi jotain pieniä huumerikoksia.

Yksi tapahtuma on mielenkiintoinen. Syksyllä 2017 Alimilla oli rahapula. Mies asui tuolloin sosiaalitoimiston maksusitoumuksella Tukholman eteläpuolella Huddingessa sijaitsevassa hotellissa. Sosiaali siis kuittasi hotellilaskun plus aamiaisen ja kaupanpäälle Alimi sai discorahaa 4 000 kruunua (noin 400 euroa).

Alimi lähetti sosiaalityöntekijälleen meilin, että oli rahapula. Nyt tarvitsisi toimintatonnin ja nopeasti. Alimi oli saanut tuolloin jo lokakuun sosiaaliavustukset, mutta hän halusi lisää. Hän kirjoitti meilissään, että on olemassa ”paperi, jolla saa kaupasta ruokaa”. Hän tarkoitti siis maksusitoumusta.

Kun sosiaalista vastataan, että ei tule discorahan lisäosaa, niin Alimi kilahti ja aloitti kunnon meilipommituksen. Alimi lähettää kymmeniä meilejä, joissa hienoin sanakääntein kuvaa naista äitinsä nussijaksi, huoraksi ja kertoo miten Jeesus nussii heidän poikiaan ja tyttäriään suuhun ja kovasti.

Alimin tekstit ovat oikeasti hienoa runoutta!

Minkä paasilinnan ja hemingwayn Ruotsi menettikään Alimissa, kun tätä ei kehotettu kirjailijan virkaan. Yhdessä pitkässä ja viimeisessä meilissä, joka lopulta johti rikosilmoitukseen, Alimi kuvailee asioita:

”Olen sitä mieltä, että olet kunnon huora. Voisin varata ajan sinun ja pomosi luokse. Sitten te maksatte minulle rahaa. Minä laitan mustan kassin teidän päähänne, että en näe kuinka rumia te olette. Tiedän, että teillä on vanha vittu ja se haisee pahalle, mutta voin laittaa hengityssuojan, jotta en tunne pahaa hajua. Lisäksi voin laittaa kaksi kondomia. Kiltti, ajele pillukarvat ennen kuin tapaamme. Sano pomollesi samat.

Kun ollaan nussittu, niin voitte kertoa kavereillenne, että teitä nussi 21-vuotias jäbä, jolla oli iso ja hieno kulli. Voimmeko sopia, että tämä mitä kirjoitin ei ole pelkkää paskapuhetta.

Tarkoitan todella tätä, ette kai halua menettää tällaista mahdollisuutta, jollaista ei tule enää tulevaisuudessa, vastaa?

Hitto miten mukava olen tänään. Voisinkin nussia teitä ilmaiseksi eikä tarvitse maksaa ollenkaan. Vannon, että kukaan muu alaikäinen ei voi nussia teitä kuten minä. Minulla on iso kikkeli. Mutta minäpä lähetänkin tässä samantien kuvan hienosta kikkelistäni. Jos ette vastaa maanantaihin klo 13.00 niin voidaan sopia, että se on ok.

Mutta missä me nussitaan, toimistolla vai mennäänkö jonkun kotiin ja nussitaan lisää? Lupaan, että kaikki pysyy salassa.”

 

Aika hienosti kuvattu. Tässä yhteydessä Alimi lähetti kikkelikuviaan. Alimille Pt-median kirjoitus- ja sananvapauspalkinto.

 

Huomaa myös sen, että Alimilla on ystäväpiirissä vasemmistolaisia turvapaikka-aktivisteja. Ennen tuota pitkää meiliä Alimi lähetti useita meilejä, mutta sosiaalista ei enää vastattu niihin asiattomuuden takia. Yhdessä meilissä Alimi mm. kirjoittaa:

”Miksi sinä et halua auttaa minua. Jos olet rasisti, sano suoraan se. Raukkamaista. Te kaikki olette rasisteja. Toivottavasti Jeesus nussii teidän tyttäriänne ja poikianne kovasti suuhun.”

 

Vaikea arvata keneltä tulee inspiraatio tähän Alimin meiliin:

”Olen ollut mukava ja kysynyt monta kertaa, mutta te ette välitä. Asia on niin, että te voisitte antaa minulle enemmän ruokarahaa. Tiedän tämän. Jos ette tiedä lakeja ja sääntöjä, niin voitte yhtä hyvin lopettaa työn ja aloittaa muissa hommissa. Esimerkiksi myydä Ruotsin lippuja ja heijata Sverigedmokraatteja.

Tiedän, että moni on saanut extrarahaa, minäkin olen saanut. Tiedän, että sellainen on mahdollista. Te ette vain halua auttaa minua. Te kaikki olette minua vastaan.

 

Yksi meili kuulosti tältä:

”Voitteko todistaa, että ette ole huoria? Voitteko todistaa mitenkään, että äitinne ei ole nussijoita? Aika vaikea todistaa vai mitä? Niin kauan kun ette todista, niin minulla on oikeus kutsua teitä huoriksi. Anteeksi, että sanon totuuden, että olette huoria ja äitinne ovat nussijoita.

Haluaisin lopettaa kutsumasta teitä sillä nimellä mitä olette ja kutsua teitä vain nimellä. Mutta te olette tuhonneet minun elämän ja olen edelleen kiltti teitä kohtaan.”

 

Kun Alimi oli lähettänyt tuon pitkän meilin, niin hän soitti muutaman päivän päästä anteeksipyydellen. Lyhyen keskustelun jälkeen Alimi kertoo olleensa Örebrossa ja Västeråsissa etsimässä uutta hotellia. Alimi haluaisi, että sosiaali korvaisi junalipun. Kun sosiaali ei lämmennyt asialle, niin Alimi aloitti saman virren ja sosiaali löi luurin korvaan.

Nyt asiasta tehtiin rikosilmoitus ja vihameilit etenivät aikanaan oikeuteen ja Alimi sai niistä pikku sakot.

 

Melkoinen veijari. Olisipa meillä enemmän Alimin kaltaisia runoilijoita.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tiuhti ja Viuhti
Tiuhti ja Viuhti
12.12.2020 17:57

Kiitos käännöksestä. Varmaan Alimin veroisia henkilöitä on saapunut Suomeenkin helpottamaan huippuosaajapulaa.

Tuoksahtava rasia
Tuoksahtava rasia
12.12.2020 18:29
Vastaa...  Tiuhti ja Viuhti

Kyllä. Tuska on suuri ja allah mahtava, kun raketti – insinöörin, kirurgin, fyysikon yms valmiuksia omaavan mussukan hätään ei nyt vastattu. Mutta hyvin kuvailtu läpsyttäjältä tavaran laatu.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
12.12.2020 17:58

Tätähän se on. Naapurissa asuvien kultamunien möykkäämiseen tai pesutupasikailuun jos menet puuttumaan, saat kuulla olevasi Suomi-huorra.

Joppos123
Joppos123
12.12.2020 18:19

Tuollaista pitää aina kadulla tavatessa vetää vastapalloon. Väkivalta lopettaa vittuilun.

Tepsi
Tepsi
12.12.2020 21:21
Vastaa...  Joppos123

En haluaisi olla tätä mieltä,mutta käytännössä nämä kultamunat uskovat vain kovia otteita,siis väkivaltaa.Kuten kotimaissaankin.
Kaikki muut ratkaisukeinot ovat ”hyvien ihmisten” anekauppaa(veronmaksajien rahoilla), joilla he ostavat itselleen hyvän omantunnon.

vääräuskoinen
vääräuskoinen
13.12.2020 18:28
Vastaa...  Tepsi

Tuo on taivahan tosi. Valitettavasti.
Alistuskulttuureissa varttuneet tekevät tai ovat tekemättä ihan mitä huvittaa, mikäli rajoja yritetään asettaa suvaitsevaisen valtakulttuurin keinoin.
Kotoutus toimii huonosti, mutta kopautus sitäkin paremmin.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
13.12.2020 18:56
Vastaa...  Tepsi

Asia on juuri näin. Vähän aikaa sitten Nigeriasta tuli uutisia, miten siellä suunnitellaan lakeja, joissa raiskaajille tehtäisiin kastraatioita ja lapsiraiskaajat telotettaisiin. Ja tällä on erittäin hyvä syy nimittäin Nigeriaa vaivaa raiskausepidemia.
Venäjällä asia on ymmärretty ja siksi siellä muslimeille pidetäänkin kovaa kuria ja ongelmat ovat huomattavasti vähäisempiä kuin Ruotsissa.

Riku Laine
Riku Laine
12.12.2020 20:09

Hah, pösilö pillastui oikein kunnolla kun ei discorahaa. 🙂
Tai siis, oliko niin että suvakit pillastuivat alimin puolesta kun nuohan ei osaa edes omaa kieltään.

juha II
juha II
12.12.2020 20:42

Tällä puolella lahtea tuolla voittaisi satavarmasti Kaunokirjallisuuden Finlandia Palkinninnon kaikkine erikoismainintoineen. Eikä tämän saavutuksen esteenä ole Finlandia Tuomariston kokoonpano, joka tunnetusti noudattaa korkeita taiteellisia sertifikaatteja eli mitä enemmän räävittomyyksiä ja alatyylisiä ilmauksia teos pitää sisällään sitä syväluotaavampaa ja henkevämpää on luomisen tuska ollut!

Sam Colt
Sam Colt
12.12.2020 20:56

Lienee ruotsalaisten sosiaalitätien arkipäivää.
Olisin vielä odottanut tuohon viitettä ruotsalaisesta alkutekstistä. Missä julkaistu?

Tiuhti ja Viuhti
Tiuhti ja Viuhti
12.12.2020 21:15
Vastaa...  Sam Colt

Petterson-blogissa on aiheesta ruotsiksi ja myös tämän haavoittavassa asemassa olevan tekstiä.
https://petterssonsblogg.se/2019/05/12/afghanernas-galenskaper-tar-aldrig-slut/

Ilmari
Ilmari
13.12.2020 14:22
Vastaa...  Tiuhti ja Viuhti

Jos hän on itse kirjoittanut tuon tekstin, osoittaa se aikamoista kielitaitoa. Noin alatyylisesti ei pysty kirjoittamaan ruotsin alkeet hallitseva.

Top Man
Top Man
12.12.2020 21:19

Onhan se hienoa kun uhkaillaan sossutätejä raiskauksella ja lähetetään saatana sossutädeille oman kalun kuvia, eikä missään vaiheessa tule ajatusta että tämä voisi EHKÄ jopa olla liikaa..? Eheeeei, tämä on sitä ihanan spontaania lähi-itäläistä mieskulttuuria parhaimmillaan. Näillä samoilla heikoilla moraalieväillä eikä minkään sortin impulsiivisuuskontrollilla sitten myös kovin helposti käyttäytyminen ulkosalla lenkipolkujen pusikoissa lipsahtaa raiskauksen puolelle. Ihan timantti-ihmisiä nuo kaikki. Parasta A-ryhmää. Biologian multihuipentumaa, tuosta ei enää paremmaksi voi homo sapiensia jalostaa.

Nussunsussun
Nussunsussun
12.12.2020 21:19

Eikö näiden päähän mahdu mitään muuta kuin vehkeet ja naiminen?! Ja tekstin perusteella sialle on jossain vaiheessa myönnetty ekstratukia? Sitä saa mitä tilaa.

Kukavaan
Kukavaan
12.12.2020 22:50
Vastaa...  Nussunsussun

Tämä yksilö on edustamansa ryhmän älyllistä kärkijoukkoa, koska tietää minne kikkeli työnnetään ja jopa tietää työntökohteen sukupuolenkin. On tavattu afgaaneja, jotka ihmettelivät miksi heidän vaimonsa eivät tule raskaaksi. Olivat yhtyneet vain pikkupoikiin.

On tietysti selvää, ettei umpeenommelun morsiamen tulehtunutta virtsanhajuista aukkoa rupea innolla veitsellä aukomaan. Ei tule ensimmäiseksi mieleen.

Ilmari
Ilmari
13.12.2020 14:25
Vastaa...  Kukavaan

Vähän niin kuin Pikku-Kalle aikanaan. Olivat olleet kauan naimisissa ja lasta ei alkanut kuulua. Lääkäri kysyi jossain vaiheessa että tuleeko Kallelta miten paljon spermaa. Kallen vaimo tähän tuohtuneena: Niin että Kalleltako! Joka kerta suu aivan täyteen!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
14.12.2020 11:15
Vastaa...  Nussunsussun

Extraa maksettu, kun oikeudessa todisteltu äidin olevan ei-nussija. Koskaan nuo eivät maksa itse, koska heitä kotoutetaan.

pöh
pöh
12.12.2020 21:24

Noi afgaanit on täysin sairaita, yhtään lausetta eivät pysty puhumaan ilman nussia sanaa.

Jos olisin se sosiaalitantta, en ois tehnyt rikosilmoitusta vaan heittäny jatkossa suoraan roskiin kaikki diskorahahakemukset.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
12.12.2020 21:32

Tässä kai sitten lanseerataan uutta pohjoismaista ihannekansalaista. Pientä rötöstelyä, hotellissa asustamista ja sosiaaliviranomaisen pommittamista alatyyliin kirjoitetuilla viesteillä. Minä kun luulin, että yhteiskunta pysyisi pystyssä käymällä töissä, pysymällä kaidalla polulla ja toisia kunnioittavalla käytöksellä – ainakin vanhemmat ja silloinen koululaitos minut niin kasvattivat.

jami
jami
12.12.2020 21:53

Aikoinaan Vartijat-sarjassa oli jakso jossa ruskea kunniakansalainen asettui makaamaan steissin rappusille poikittain ihmisten tielle ja vittuili ja haastoi riitaa vastaantulijoiden kanssa. Kun vartijat tulivat ajamaan pois kertoi mielipahansa syyksi ettei ollut saanut tarpeeksi rahaa sossusta sinä päivänä.

Raudoittaja
Raudoittaja
12.12.2020 22:34

Jätkähän vaikuttaa vajaaälyiseltä, kukaan tervejärkinen ei paljasta rasismiaan valkoisia kohtaan noin avoimesti.

Kukavaan
Kukavaan
12.12.2020 22:41
Vastaa...  Raudoittaja

Pari vuosituhatta insestiä niin tässä tulos.

kanander
12.12.2020 22:41
Vastaa...  Raudoittaja

ÄO noin 75-80. Osaisi kuitenkin kirjoittaa naisille romanttista Harlekiini-sarjaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
13.12.2020 00:26

Tuollaisen voisi palkata kirjoittamaan rattolehteen kirjoittamaan lukijoilta- palstalle tarinoita. Kuvien kanssa.

Ennen kuvia pitää vaan olla disclaimeri, että ei alle 60- vuotiaille mummoille, eikä muille kuin sellaisille jotka suvaitsevat.

K J
K J
13.12.2020 01:08

Jos on niin paha olla, niin miksi ei palaa takaisin kotikonnuille perkele!

Jos olisin sosiaalitantta, niin en helvetissä antaisi rahaa ja kutsuisin tämän yksintulleen afgaanilapsen kavereidensa kanssa johonkin soramontulle tapaamaan patriootteja eri yhteiskuntakerroksista.

Toivotaan että afgaanilapsonen pääsee takaisin kotimaahansa.

On hienoa, että Ruotsi aikoo luopua muutamasta afganistanilaisesta kultamunasta. Vielä kun Suomen ohisalot ja haavistot tajuaisivat tämän.

Normikäytöstä shitholecountryläisiltä
Normikäytöstä shitholecountryläisiltä
13.12.2020 10:50

Alimi = Ali(ih)mi(nen), kaikki ajatustoiminta kullipillurahatasolla.

Todella sääli niitä jotka joutuvat tällaisia ”asiakkaita” tapaamaan työssään 40 tuntia viikossa.
Ei ihme että sossu- ja hoitoalojen henkilökunta voi huonosti. Esim. sairaaloissa on 40% henkilöknnasta uhkailtu (SVT) ja sossupuolella luku lienee 100%…

Jones
Jones
13.12.2020 12:05

Tämähän on historian toistoa. Kautta aikojenhan ovat lähi-itäläiset tulleet meitä sortamaan. Jotkut, suurella todennäköisyydellä psykopaattiset naiset, ottavat heitä miehikseen. Näiden naisten kanssa he haluavat saada sen pojan, jonka kanssa voivat toteuttaa seksuaaliset tarpeensa. Tätä varten he ovat naisten kanssa. Jollakintapaa omituisia kulttuureja versoo maailmalla.
Afganistanilainen poikien raiskausperinne järkyttää
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR
Bacha-Bazi – The Real FACE of Pakistan !
https://www.youtube.com/watch?v=ybO-Q-FyGoY

Dan Wesson
Dan Wesson
13.12.2020 12:15

Aikamoinen raketti-insinööri, ja kielioppi hallussa. Pitää oikeasti olla huolissaan, kun tuollaista roskasakkia päästetään maahan. Tuollainen teksti kertoo kaiken olennaisen pölhön ajatusmaailmasta

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
14.12.2020 11:24

Kai sä nyt maksat siitä huvista että Jeesus nussii tytärtäsi ja poikaasi suuhun ja kovaa. Mitään muuta toimintamallia ei ainakaan tule mieleen.