Mitä oikein tapahtui kun MTV kertoi kohu-uutisensa?

Eilinen uutinen äärioikeiston salamurhien valmistelusta täräytti äärivasemmistolta löysät housuun. Sosiaalisessa mediassa ollaan huudettu nyt putkeen 13 tuntia hoosiannaa ja sama meno jatkuu.

MTV3:n mukaan Keskursikospoliisi tutkii henkeen ja terveyteen kohdistuvien rikosten valmistelua. MTV3:n omien tietojen mukaan kohteina olisivat olleet Raija Toiviainen ja Maria Ohisalo.

Laki sanoo tästä törkeästä henkeen tai terveyteen kohdistuvasta rikoksesta seuraavaa:

Joka 1—3 tai 6 §:ssä tarkoitetun rikoksen tekemistä varten

1) pitää hallussaan ampuma- tai teräasetta tai muuta niihin rinnastettavaa hengenvaarallista välinettä taikka välinettä, joka soveltuu erityisesti käytettäväksi välineenä rikoksessa,

2) sopii toisen kanssa tai laatii yksityiskohtaisen suunnitelman jonkin mainitun rikoksen tekemisestä tai

3) palkkaa, käskee tai muuten yllyttää toista mainitun rikoksen tekemiseen taikka lupautuu tai tarjoutuu tekemään sen;

on tuomittava törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta vankeuteen enintään neljäksi vuodeksi.

Jos vaara rikoksen toteuttamisesta on ollut muista kuin satunnaisista syistä vähäinen taikka jos henkilö on vapaaehtoisesti luopunut rikoksen valmistelusta, estänyt sen jatkumisen tai muuten poistanut oman toimintansa merkityksen rikoksen valmistelussa, 1 momenttia ei kuitenkaan sovelleta.

 

Äärivasemmisto tykitti nyt netin täyteen hoosiannaa ja seuraavaksi alkoivat lentää jaxuhalit. Hoosianna siirtyi falsettiin, kun Toiviaiselle ja Ohisalolle twiittailtiin jaxuhaleja.

 

Mutta sitten yhtäkkiä Syyttäjälaitos twiittasi, että tosiasiassa ei ole tutkinnassa mitään rikosepäilyjä, jotka kohdistuisivat Toiviaiseen tai Ohisaloon.

 

Seuraavaksi tuli esille STT:n tarkennus, jossa Krp:n tutkinnanjohtaja kertoi STT:lle, että ei ole tullut esille mitään konkreettista uhkaa Toiviaista ja Ohisaloa kohtaan. Niin ikään rikos on asianomistajarikos, ja sekä Toiviainen että Ohisalo eivät ole tehneet asiasta rikosilmoitusta.

Näin ollen meillä ei ole mitään. Ei kerrassaan yhtään mitään.

 

Mistä tässä sitten on kyse? Vaikea sanoa, mutta tämä seuraava on oma tulkintani. Poliisi on huomannut, että PEKKA KATAJAN TAPAUKSEN ympärillä on paljon monenlaista veivausta ja viritystä. Tätä kautta on tullut esille mahdollisia väkivaltafantasioita Ohisalon ja Toiviaisen suuntaan.

STT:ssähän Krp:n johtaja kertoo, että toisen rikoksen tutkinnan yhteydessä on tullut esille tietynlainen ryhmittymä, jolla on äärioikeaa ajattelua. Kyse ei oikein voi olla muusta rikoksesta kuin Katajan tapauksesta.

Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Yuri Komissarov

Kunnallisvaalit. Tullaan näkemään vielä aivan ennen näkemätöntä universaalia mielensäpahoittamista. Syvää uhriutumista ja maalituksen kohteena olemista. Tulevien vaalien alla kaikki genderit mitä lanttumaakarit kehittävät näkevät ennen näkemättömän määrän kansan- ja luokkavihollisia joissa on koottunat kaikki inhat iljetykset alkaen rasisteista ja keski-ikäisistä toxista heteromiehistä lähtien.

tarja halonen

Tai propagandaisku edistämään valmisteilla olevaa laki- ja rahanhaaskuupakettia, joiden tarkoituksena on vastustaa “rasismia ja vihapuhetta”, kriminalisoida “maalitusta” sekä torjua “äärioikeistolaista” terroria(ajattelua). Kuin myöskin kiristää sensuuria, sosiaalisen median kontrollia ja vahvistaa ajatusmiliisin valtaoikeuksia, sekä tietenkin “kehittää, lisätä ja vahvistaa monikulttuurisuuskasvatusta ja suvaitsevaisuuskoulutusta päiväkodeissa, esikouluissa, peruskouluissa, lukioissa ja ammattikouluissa.
Eli olisiko vihervassareiden keppihevonen? Suvakkimielisairauden vallan varmistamiseksi.
Kannattaa nyt seurata valtamediaa, että mitähän sieltä on tulossa.

Tavja H.

Kyllä ainakin uutisankan pieraissutta MTV3:a selvästi vitutti perättömyyden paljastuminen, kun väenväkisin yrittivät pollaripimulta tiukata nimiä tutkinnasta. Kyllä näitä vastuumedioita on aina katsottava propagandamyllyinä.

Vesa

Ei voi välttyä ajatukselta, että tuo uutisointi oli tietoista. Vihreät ja Pekka Haavisto luupin alla ja puolue mokaili minkä ehti. Pakkohan se oli jotain keksiä. Tällainen mielikuvien herättely ja kohu-uutisointi lisääntyy taatusti. On selvää myös, että Ohisalon ja Toiviaisen toiminta herättää kaikenlaisia tunteita, myös niitä vihaisia. Pitäisi kuitenkin pystyä pitämään pokkaa: ei Ohisalo noissa hommissa jatka enää 2023 mikäli suomalaisilla on yhtään järkeä päässä. Ei tietenkään ole sanottua, että on.

Unelma Painajainen

Persut johtaa gallupeja, siinä syy. Vaikkei tuota äärioikeisto-termiä mitenkään avattukaan uutisessa, niin keskustelupalstoilla alettiin heti syyllistää persuja.

Vasemmiston touhuissa ei ole mitään järkeä

Ja kaikki tuo syyttely täysin turhaa ja tekaistua.

Kusevat omaan silmäänsä hymyssäsuin

Ei vasemmiston touhuissa tarvitsekkaan olla järkeä.
Kunhan puusilmät itse uskovat, että on.

Pasi Vello

Mitenkä ihmeessä äärioikeisto liittyy PerSuihin ? Nehän on demareita, niin kuin kaikki Suomen valtapuolueet. Jollei ne ole viherkommunistisia siis.

Punainen valpo

Totta. Yksikään kansanedustaja ei ole päässyt kansanedustajaksi ilman kyylä- ja vaikuttajaverkostomme apuja. Eli materiaalia persuäänestäjien pettämiseksi meillä punikeilla riittää.

Juike

Haavisto saanut liikaa palsta tilaa. Sumutetaan ajatukset sopiviksi terveisin silakka.

noname

Vai voisiko se toinen rikos olla se homopornoa tekevä vihreä, joka uhkaili Ohisaloa?

Joka tapauksessa jaxuhaleja Ohisalolle.

Läpinäkyvää

No koko naurettava uutisointi liittyi case Haavistoon. Ei kahta sanaa. Yritettiin luoda mielikuvaa, että nyt on natsi tarkampujat katoilla. Ohisalo tähtäimessä. No olihan se leikisti. Asialla vaan oli äärivasemmistolainen. Virheiden uhriutumista, jotta nyt on henki vaarassa.

Kokepu Vihvasdem-Grön

Kuntavaalit lähestyy. Tuskin malttaa odottaa että pääsee hallituspuolueiden teltoille seurailemaan kun niiden ehdokkaat yrittävät epätoivoisesti väistellä ja kiemurrella irti kiusallisista kysymyksistä jotka koskevat vaikkapa kehitysmaamuslimien massamigraation syitä ja seurauksia. Eipä heitä käy kateeksi, mutta itse ovat roolinsa valinneet.

Saas nährä

Joskus vaan lasi meneee yli. Mukana tosiaan poliisi, ai ai. Ehkä enempi ylimielisyys laimenee noilla ja pelko hiipii puseroon.

Valtsu

Oli kyllä todella ruma tapaus. Olikohan media mukana vai uskoiko skuuppihimoissaan, että sisäministeriä ja valtakunnansyyttäjää voi uhata konkreettisella iskulla ilman, että poliisi tekee edes kiinniottoja?

Itse näkisin tämän luontaisena jatkona Pekan valkopesukampanjalle.

Puosuvaari

Tosiaan – kyseessä on vain veto jolla Pekka Vihreäenkelin synnit saadaan pois luupista ja etusivuilta. Törkeää vedätystä taas valtamedioissa…

Sikamedia

Tuntuu, että tämä ankka perseiltiin mediaan vain, jotta Haaviston perseily menisi taustalle.

kanander

Sanna Marin ja muut hallituspuolueiden pomot lankesivat tähän uutisankkaan ja toivottelivat Ohisalolle jaksuhaleja. Sylttytehdas on jossain punavihreiden iskujoukoissa.

Ei yllättänyt

Sanna Marin kohdalla se ei ollut yllätys, että meni tähän uutiseenkin.

Hänen mielestä myös se EU-velkadiili oli erittäin onnistunut, vaikka tulikin tappioita oikein urakalla. Ei oikein käsittänyt, että tuli maksamista ja paljon. Hän käsitti että, “hei me tienataan”.

Tästä yllättyivät.

Tämä ei iso yllätys ollut, tällainen uutisankka. Jossa oli lapinlisää mukana tarinassa. Koettavat vain saada tällä, tämän Haaviston tapauksen lakaistua maton alle ja unohduksiin. Kyllä nämä “äärioikeisto”, uutiset ovat aina tällaisia, missä ei sitten ollutkaan mitään sisältöä todellisuudessa.

Särmääjä

Poliisikin on osa hurjaa äärioikeistorikollisuutta kun oli jutellu Teron kanssa jotaun kansanryhmän kiihotusta. Varmaan koko juttu on suurilta osin tota luokkaa. Tähän mennessä ainoo vihreitten ämmiin kohdistunu tappouhkaus on omista porukoista.

Punainen valpo

Meillä poliisissa ollaan kylläkin vihervassareiden asialla. Siinä ei paljon muutaman kenttämiehen venkulointi tai persulointi paina.

jami

Vaalit tulossa ja hallitus sekoilee ja mokailee joten poliittinen valtamedia yritti vetää ässän hihasta tämän uutisen muodossa. Kokemuksesta voisi ennustaa että tämä uppoaa hölmöläisiin kuin ählyn veitsi mummoon ja punavihreät saavat valtavan jytkyn seuraavissa vaaleissa.

Särmääjä

Baltzar-demarit ja rötös-vihreet sai jotain mieleistänsä kauhisteltavaa ja huomion pois omasta paskasesta pesästänsä sopivasti.

juha II

MTV:n olisi jo aika vaihtaa “pöllönsä”.

Anna-Maria Korhonen

Huomion kääntäminen Haaviston tapauksesta lienee ollut yksi syy tuohon uutiseen. Toinen lienee ollut halu viestittää oikeistolle, että poliisi tarkkailee heitä, joten turha harkita mitään kumouksellista toimintaa.

Vihersaastat

Kaikki tuo Vihreiden perseily on Perussuomalaisten maalittamista, mutta toimii vaalimainoksena.
Yhä useamman ihmisen silmät aukeavat tuon kieroilun seurauksena ja osaavat äänestää oikein, omaa etuaan ajatellen.

Esimerkiksi naapurissani asuu mulattikakaraperhe valkoisen lähiövalaan yksinhuoltajaäidin ja uuden nisti-isäpuolen vetämänä, heillä on oma auto mutta Kela maksaa kakaroille tarha- ja koulukuljetukset taksilla, suomalaisten lapset saavat kulkea kävellen loskassa kun nämä erityissuojeluksessa olevat hyysätään.

Toivottavasti kaikki nukkuvatkin äänestävät seuraavassa eduskuntavaalissa.

Voittaako hulluus?

Ihminen ilman harkintakykyä lähtee helposti yllyttäjien mukaan. Vasemmiston ym edustajat kohdistavat väkivaltaa toisin ajatteleviin.
Sisällissota odotettavissa jos järjen ääntä ei kuunnella.

https://www.friatider.se/flera-trump-anhangare-knivhuggna-efter-stor-protest

Antti Tifa

Me tehtiin silleen tyhmästi, että kirjotettiin lista kaikista mulkuimmista tyypeistä ja sitte huutomölistiin siittä listasta ketkä on kaikkein ilkeimpiä mulkkuja.
Maria ja Raija sai suurimmat buuaukset ja nimet rinkuloitiin.
KRP tutkii ja huutisteloo tästä päät punasina ku Katajan juttu menee reisille.
Kaikki on nytte kovasti huolissaan mutta sen yhden viherpiiperön uhkaukset, joista se sai rosiksessa sakkoo ei huolestuttanu kettään kuten ei muidenkaa viherpunikkien koohotus. Kaikki tietää ettei niistä ole mihinkään joten ei huolta.
Mediaa on turha syyttää siittä, että kertovat. Siittä voi syyttää mitä net ei kerro.

Jones

Samaan aikaan Suomen kansaa murhataan huumeilla ja muutenkin. Tätä ei tietenkään saa mainita.
https://yle.fi/uutiset/3-5978785

sahanlaitaseppo

On ne tyhmiä nuo vassarit 🙂