Turvapaikka-aktivistien kierrokset nousevat ensi viikon karkoitusten alla

Turvapaikka-aktivistien tunnelmia.
Ensi viikolla kaavailtu laittomien afgaanien palautus Afganistaniin on saanut ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit tositoimiin. Kaikki kynnelle kykenevät pommittavat kaikkiin mahdollisiin tahoihin, että pakkopalautus on keskeytettävä ja nuorukaisille on annettava ikuinen oleskelulupa.

Yleinen sanoma on se, että Afganistan on huonossa tilanteessa koronan ja talebaanien takia. Nyt tähän kaaokseen aiotaan palauttaa nuorukaisia.

“Kuinka voimme auttaa näitä nuorukaisia? Mitä voimme tehdä? Palkatkaa heitä heti töihin! Jos teillä on talossa tyhjä huone, antakaa se heille vuokralle. Koskee sydämeen kun petämme heidät näin. Meidän yksintulleita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. He ovat sähköasentajia, kirvesmiehiä, sairaanhoitajia, kelloseppiä, lastenhoitajia ja atleetikkoja, jotka ovat hyviä urheilemaan. Te, jotka olette firmoissa johtohommissa ja päätätte uusien työntekijöiden palkkaamisesta; kuunnelkaa nyt. Moni on löytänyt uuden seksuaalisuuden ja moni on kastautunut kristityksi, heillä on paljon uhkia jos heidät palautetaan”.

Näin kirjoitetaan eräässä afgaanimanifesti-ryhmässä.

Vasemmisto etelästä pohjoiseen huutaa hoosiannaa: Yksintulleiden pitää saada jäädä.

 

Hörbyn vasemmistolaiste kirjoittavat:

“Tiesitkö, että Ruotsi vangitsee ja pakkopalauttaa ruotsia puhuvia kovia nuoria työmiehiä keskellä Afganistanin sotaa, ilman, että he ovat tehneet rikoksia. Nuorukaisia, jotka ovat olleet koko elämänsä paossa ja odottaneet Ruotsissa päätöstä viisi vuotta.”

 

En aikaisemmin uskonut, mutta näyttää siltä, että Ruotsi tosiaankin aikoo sittenkin palautella afgaaneja, jotka eivät ole saaneet työpaikkaa koululain vaatimusten mukaan. Vuoden loppuun mennessä siis tuhansia afgaaneja odottaisi karkotus.

On selvää, että poliisi ei voi tehdä kaikkea kerralla ja yhtä aikaa, mutta turvapaikka-aktivistien someryhmiä tutkiessa tulee tulokseen, että poliisilla on kuitenkin nyt meno päällä ja laittomia haetaan säilöön ja heille lähetellään kirjeitä, joissa kehotetaan pakkaamaan tavarat kotimatkaa varten.

Muuan turvapaikka-aktivisti kertoo:

– Meidän yksintullut sai viime viikolla kehotuksen ilmoittautua Maahanmuuttovirastoon. Hänen aikansa meni umpeen marraskuussa, mutta hän ei vaan löytänyt työtä. Olemme odottaneet, että hallitus tekisi jotain tässä koronatilanteessa, mutta näyttää sekin toivo häviävän. Emme tiedä mitä teemme. Rakas poikamme on asunut yli kaksi vuotta perheessämme ja hän on meille oma poika. Nyt hänet pitäisi päästää keskelle sotaa. Minä en anna sen kuitenkaan tapahtua.

Tunnettu turvapaikka-aktivisti kertoo asiantiloista:

– 19-vuotias malmölainen Esmat tuli Ruotsiin viisi vuotta sitten kun oli vielä lapsi. Hän suunnitteli poliisin uraa. Ei tullut kuitenkaan poliisin uraa. Esmat on nyt istunut säilössä 8 kuukautta odottamassa pakkopalautusta sodan keskelle Afganistaniin. Esmat ei ole tuomittu mistään rikoksesta. Onko tämä muka Ruotsia? Ottakaa yhteyttää päättäjiin ja vaatikaa, että palautusten on loputtava.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Paratiisista Paskastaniin

Tämä kartano on sänkypaikoista päätellen entinen vokki. Katso kaikki kuvat:

https://www.husmanhagberg.se/objekt/annons/OBJ30130_1789790162?alla-bilder=true&utm_source=Hemnet#bilder

Minä

Kuvat ovat ilmeisesti ennen “yksin tulleiden sotalasten” vierailua.

Vai oliko se fagotti?

Päivällä, auringonpaahteessa, haravoidaan pihaa verkkaiseen tahtiin Adidaksen tummansiniset kylpytossut jalassa ja poltellaan ehkä vähän pilveä kartanoaterian päälle. Ruoka tulee jostakin cateringfirmasta..

Yöllä soitellaan kimppaklarinettia vintillä.

Liski

Osta siitä hyvä lude/torakka kartano! Pientä laittoo..

Ei helvetti

Nuo kuvat leviää kulon tavoin ja tulijoita riittää. Ei vittu mitä hyysäämistä mistä valkoinen kantapeikko voi vain unelmoida. Noilta viedään seksilelut, vituttaahan se ja kaikki keinot otetaan käyttöön.

Fatwantarkistaja

Olisiko linnunsilmävaahteraa pantu ovipieliin. Niin köyhää, että ihan pakko laittaa öljypönttö uuniin. Saa ihan oikean kartanon. Tämä sitten koskee vain pakolaisia, epäihminen joutuisi vankilaan ja korvausvastuuseen. Enkä kehota pakolaisiakaan toimiin, koska aina saattaa tuomariksi siunaantua natsipaska.

pöh

Meidän yksintulleita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. He ovat sähköasentajia, kirvesmiehiä, sairaanhoitajia, kelloseppiä, lastenhoitajia ja atleetikkoja, jotka ovat hyviä urheilemaan.”
😀 😀

“Moni on löytänyt uuden seksuaalisuuden”

Sitä en epäile yhtään, ennen Ruotsiin tuloa tuskin paneskelivat 60-70-vuotiaita mummoja.

Vihersaastat

Mummojen seksuaalinen hätätila pitää tyydyttää muiden kansalaisten rahoilla.

Valtsu

Mainio tuo ammattilistaus etenkin, kun nyt karkotettavaksi aiotut ovat juuri niitä, jotka eivät ole saaneet edes jotain rupusta mukamas-työtä estämään karkotuksen. Bonuspisteet kellosepästä!

rocky

Olisi mielenkiintoista nähdä yhden tälläisen kellosepän työnäyte.

Fatwantarkistaja

Kehari tökkää kepin hiekkaan pystyyn, siinä sulla aurinkokello ja mahtiseppä palkattavaksi. Jostain syystä potentiaali lasketaan takaisin Afganistaniin, josta se ei ole koskaan tullutkaan.

Tervemenoa

Voi sitä ilon päivää, jos todellakin potkivat takaisin paskastaniin tuhansia. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Toivotaan parasta.

rellinen

10 000 sisään. 1000 ulos. Eipä juuri naurata.

Islam on syöpä

Nettiä osaavat käyttää, mutta siltikään eivät tiedä, että Afganistanin sota loppui yli 10 vuotta sitten.

PS: osuvaa laittaa kuva Malcolm X:tä. Helvetin paska ukko oli. Denzel Washington aivan saatanan hyvä näyttelijä.

Prozac

Ja Denzel on muutenkin fiksu mies. Mustien ongelmista usassa puhuttaessa sanoi: “it’s not color, it’s culture”. Harvoja mustia julkkiksia usassa, joka uskaltaa nostaa “kissan pöydälle”.

Suomi Finland

Miksi Esmat ei voi suunnitella sotilaan uraa? Afganistanissa? Hänhän voisi yletä vaikka koko armeijan komentajaksi kuka tietää? Ehkä hän olisi onnellisempi kun saisi sotia?

K J

Gif-kuvassa raivoava Denzel Washington (?) on erittäin hiilenä. En tarkoittanut rasistisessa mielessä hiili/musta, etten loukkaa afrikkalaisista avaruusinsinööreistä koostuvaa lukijakuntaa.

Mikä tekee afganistanilaisesta yksin Ruotsiin kävelleestä (välimereen henkilöllisyystodistuksensa jotenkin kadottaneena) niin erikoisen, että suvaitsevaisto saa moisia kohtauksia?

Luin Afganistanista tietoa, eikä siellä ole ydinsotaa, vain homoja kurmuutetaan, Allahin nimeen, klaanit taistelevat vuotuisissa peijaisissa hevosten selässä vuohen raatoa maaliin kuljettaen, vuoristolaiset ovat kaupunkilaisten mielestä barbaareja, Rambo on omistanut elokuvan afganistanilaisille ja pelastanut kommunismin ikeestä, kehitys polkee paikallaan koska Intialla ja Pakistanilla on ydinase – se siis aiheuttaa turhautumista – sekä tietenkin palkka ei ole yhtä hyvä kuin kehittyneissä maissa. Se on täysin heidän oma vikansa. Suvakki sanoisi että se on valkoisen vika.

Tosisuvakin ajatusmaailma ohittaa faktan jolloin he virheellisesti ajattelevat “Täällä on tilaa!” ja siitä kehitysmaalainen saa päähänpinttymän ja lähtee vuolemaan Pohjois-Eurooppaan kultaa.

Eli moniosaajat ovat kuin uudisasukkaita, kuten eurooppalaiset Amerikassa, sillä erolla, että kulta tulee pankkiautomaatista ja naiset ketkä ei pukeudu jätesäkkeihin, ovat valmiina vaimoiksi. Sharia-laki on siksi salafistien mielestä tärkeää. Ruotsi saavuttaa sen toisena. Tanskassahan se valtionlain ohi menikin.

Kokeilkaa muuten yrittää keskustella esim. rasmuslaisen kanssa. Itse olen kokeillut ja on tuntunut että olen piilokamerassa. Niin tyhmiä he ovat. Täysin aivopestyjä ja ottavat aivan todesta kaiken mitä joku kamelinnarraaja heille valehtelee.

Pitää antaa ensi vuonna rahaa lukupakettiin. Kiitos PT-Media.

K J

Riku ja Tunna on käynyt Afganistanissa ja heistä se on hyvä maa asua, vaikka perse pyyhitäänkin pyöreään kiveen.

Nämä kaarnaveneen kuljettajat ovat eräänlaisia pää-julkkissuvakkeja, joten miksi he eivät kertoisi Suomeen tunkeutuville avaruusaivokirurgeille, että niiden maa on kivempi kuin meidän maa.

Tai sitten suvakismi on jo levinnyt aivorunkoon eivätkä ole enää pelastettavissa.

En tiedä kuka on maailman sekopäisin suvakki, mutta jos suvakit muodostavat borgmaisen kollektiivin, niin voisi kokeilla lobotointia maailman sekopäisimmälle suvakille.

Tämä ehdotuksena jos täältä lainataan tekstejä lääketieteellisiin julkaisuihin.

Ilmari

No mutta Riku ja Tunna voivat toki muuttaa Afganistaniin!

Oy Atleetikot Ab

Ai saakeli sentään! Minun firmani on juuri nyt ATLEETIKKOA vailla!!! Harmin paikka että huippuosaajat ovat itämeren väärällä puolella tällä kertaa. On jo pidemmän aikaa vituttanut kun Suomessa ei ole yhtään suomalaista atleetikkoa jolla olisi tarpeeksi korkea atleetikon tutkimus, tai edes jonkun asteen atleetikkous joka vastaisi firmani korkeaa atleetikkostandardia. Ikävä kyllä suomalaiset atleetikot ovat ihan hirveetä paskaa verrattuna afghaani-atleetikkoihin jotka ovat kaikessa aina maailman huippuluokkaa. Palkkaakin olen valmis maksamaan juuri afghaani-atleetikolle noin 60 tuhatta euroa viikossa, riippuen siitä onko hän 17 vuotias vai liian vanha.

Spede

Ei herra taivaan isä! Siis suvakkien logiikalla afghaanin yhtäkkiä keksimä “minä olen homo” -turvapaikka emävale, on siis: “LÖYTÄNYT uuden seksuaalisuuden” ..ei tämmöistä sketsiä pysty edes hahmottamaan. Suvakit ovat hulluja. Suvakit ovat syöpää. Suvakit ovat ongelman ydin.

Kukavaan

“”Kuinka voimme auttaa näitä nuorukaisia? Mitä voimme tehdä?”

Noin siis on joku ruotsisuvakki kirjoittanut.

Vastaus on helppo. Suvakit voivat antaa rahaa suojateilleen. Suvakit voivat ottaa sivutöitä. Voivat laittaa kulutuksensa minimiin ja muuttaa yömajaan asumaan. Voivat myydä toisen munuaisensa. Voivat myydä kaiken omaisuutensa. Näin kertyvät varat voivat antaa nuorukaisille.

Jos vaikkapa miljoona ruotsalaista suvakkia päättää jokainen antaa nuorukaisille 1000 euroa kuussa, siitä kertyisi miljardi euroa kuussa. Jos autettavia on 200 000, niin he saisivat kukin 5000 euroa puhtaana käteen kuussa. Jos auttaminen rajoitetaan 90 000 afgaaniin, niin he saisivat silloin 11 100 euroa kuussa puhtaana käteen.

Tämä olisi aitoa auttamista. Yleensä nämä auttajat vaativat muita maksamaan laskun. On se vaan kivaa esittää hyvää ihmistä muiden rahoilla.

Mohomommed Al Homo

Onhan se hassua, kun kymmenet tuhannet aikuiset miehet jotka ovat nussineet miehiä ja olleet miesten nussittavina pikkupojista asti, epätoivoisesti turvapaikkaa tavoitellessaan väittävät yhtäkkiä olevansa homoja. Minulla on teille jätkille pieni ilmoitusluontoinen asia..

Anna-Maria Korhonen

Mietin tuota käsitettä yksin tullut. Turvapaikka-aktivistit tuntuvat rinnastavan sen orpoon. Yksin tullut tarkoittaa vain, että turvapaikan hakija on saapunut Eurooppaan ilman muita perheen tai klaanin jäseniä. Se ei merkitse sitä, ettei omaisia olisi olemassa Afganistanissa tai Iranissa tai jossain muussa maassa odottamassa rahalähetyksiä tai perheenyhdistämistä.

Minusta tunteella, joka syntyy hyväksikäytetyksi tulemisesta ja siitä, että on voinut auttaa jotakuta on suuri ero. Ei näköjään kaikille taikka nämä sitten ovat sokaistuneita.

juha II

Suvakikt valehtelevat yhtä sujuvasti kuin lemmikkinsäkin.

Rullattu

Kerro toki lisää, lupaan että ei kiinnosta paskan vertaa.

Munauksien munaus

Ihan sama tulivatko yksin, kaksin, kolmin tai tusina kerralla. Lopputulos on sama katastrofi. Rahaa on mennyt hukkaan aivan uskomattomat määrät ja kantiksia tapettu ja raiskattu.

Koska aikoo hallitus pyytää anteeksi?

Toimii jättebra! Näitä on tuhansia...

Asyylia voi veivata ainakin 14 vuotta ja hakea kotomaasta siinä veivatessa vaimonkin ja siittää lapsia. Töissä ei tarvitse käydä, valtio maksaa, ”funkar som det skall, funkar jättebra”:

https://m.youtube.com/watch?v=NzjxEAdYbxs

Joppos123

Pallerot jouluksi kotiin. Kannattaa piilottaa varastetut vaatteet ja I-Padit heti Kabulin kentällä. Tulee teletapit ja laittaa vahingon kiertämään pöllimällä ne pallerolta.
Aivan mahtavaa kun nuo keharit nakataan maahan missä eivät koskaan ole käyneetkään.
Kikkeliskokkelis, mitäs läksitte.

Fatwantarkistaja

Ai hitto kun menisin itse poliisiasemalle inttämään olevani afgaani. Joutuisin ihan elämäni kuseen. Kabulissa joukkoraiskaavat ihan koko ajan ja tappavat hengiltä.