Poliisilla ei ole tutkittavana Ohisaloon tai Toiviaiseen kohdistuvaa uhkaamista

Keskusrikospoliisin tiedotteen mukaan valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiseen ja sisäministeri Maria Ohisaloon ei ole kohdistunut äärioikeiston, tai minkään muunkaan oikeiston taholta konkreettista uhkaa.

Toiviainen ja Ohisalo eivät tiedotteen mukaan niin ikään ole myöskään asianomistajana millään tavalla.

Tästä voimme siis päätellä, että MTV3 ja muut sitä kompanneet mediat kertoivat perjantaista alkaen puhtaasti politiikkaan perustuvaa valeuutista.

Krp:llä on kyllä tutkinnassa joku rikosrypäs, jossa tutkitaan ainakin epäiltyjä ampuma-aserikoksia ja törkeitä henkeen tai terveyteen kohdistuvien rikosten valmisteluja.

Mutta mitään konkreettista uhkaa valtionjohtoa tai syyttäjää kohtaan ei ole ollut.

–  –  –

Mistä tuollaisessa ampuma-aserikoksessa ja väkivaltarikosten valmistelussa voisi olla kysymys? Ensinnäkin en usko ihan suoralta kädeltä, että poliisilla olisi tutkinnassa joku vaikkapa laiton kranaatinheitin tai rynnäkkökivääri. Ampuma-aseella tarkoitetaan laissa myös esimerkiksi kaasusumutinta tai tehokasta luvatonta ilma-asetta. Tältä osalta jatkaisin hengittämistä.

Väkivaltarikoksen valmistelu voi olla mitä vaan. Onko jossain kesäleirillä pikku kiljussa uhottu ja tämä on jollain tavalla levinnyt sivullisten korviin. Tältäkin osalta jatkaisin hengittämistä.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mikko

Varmaan säilytetty luvallisia aseita huolimattomasti

Suomi Finland

MTV3 uutiset töppäsivät oikein kunnolla. Toivottavasti avaavat vähän kuviota, että mikä johti totaaliseen uutiskämmiin. Muuten menee koko lafkalta uskottavuus.

Kun tehdään Ohisalosta uutista, ei ole kova ullatus, jos uutinen livahtaa sivusta melkeinpä huomaamatta.

Rullattu

Yritys kääntää katseet pois hinurihaaviston rikoksista.

Kilttimies

Homoseksuaalisuutensa ja vihreytensä aateloimasta Pekka Haavistosta ei pidä kääntää katsetta pois, päinvastoin sitä on pidettävä herkeämättä silmällä. Mikko Pauniolla on hyvää matskua:
https://beta.oikeamedia.com/o1-23939

http://wsds.teriin.org/2005/speakers/pekkahaavisto.htm : ”.. He has been a Visiting Professor at the University of Bristol (2002),..”

Bristolin yliopistolla on ilmeisesti ohituskaista professoripätevyksissä; homo ylioppilasmies on validi…

Särmääjä

Ilmeisesti kyse aseharrastajista jotka on vihapuhunu netissä. Samantyylistä on kauhisteltu lämpimikseen joskus ennenkin.

Yuri Komissarov

Kunnallisvaalit lähestyvät. Nyt nähdään ennätyksellistä sanoinkuvaamattoman syvää uhriutumista ja mielensäpahoittamista. Tehdään sankaritarinoita moniarvoisen monikulttuurisen sukupuolineutraalin yhteisön puolesta taistelemisiin. Tulevaisuudessa kun yhteiskunta on romahtanut ja elämme vihreässä utopiassa pärevalkiassa kalevalainen runon laulanta kertoo näistä imaami mullahi Abdullah johtaja iän ikuinen.

Minä

Onpa aika paljon aihettakin sanoa monilla, eikä siihen tarvita mitään oikeistosuhdetta.

Vallan monet ovat pistäneet merkille, että medioissa estetään tai poistetaan kommentteja, joissa on heidän mielestään sopimattomia mielipiteitä – vaikka ilmaisisi asiansa kuinka asiallisesti.

Ihmisiä on jopa tuomittu oikeudessa silminnähden poliittisin perusteluin. Eikä tuomitulla useimmiten ole ollut mitään oikeistolaista motiivia.

Paskamedialta meni vähän yli

Kun siitä niljake ministeristä on paljastunut sitä sun tätä, joka on vihreä, niin piti järjestää naurettava mielikuva kohu. Että toiseen ministeriin, joka on vihreä sekä valtakunnan syyttäjään joka on vihreä, on nyt kohdistunut ” natsien ” suunnalta salamurha aikeita yms. Jossa myös poliisi mukana. Aivan naurettavaa.

Prozac

Missähän tuo vaarallinen äärioikeisto suomessa lymyilee? Kun ei ole kylänraitilla tullut vastaan. Vasureiden mielestä on olemassa hirveää äärinatsi hitler meininkiä jossakin. Piru kun näkis joskus sellaisen äärinatsin jossain, niin vois pyytää nimmarin.

Anna-Maria Korhonen

On niin ikävä aikaa, jolloin lehdistö ei vielä lietsonut kansan kahtiajakoa ainakaan tekaistuilla jutuilla. Nykyään tulee päivittäin outo olo ikäänkuin eläisi jossain painajaismausessa toisessa todellisuudessa.

puolueeton

Jolaisessa länsimaassa perinteinen media tukee kahtiajakoa tukemalla toisen ääriryhmän mielipiteitä, vaikka ne ovat ristiriidassa tasapuolisuuden ja biologian kanssa.

Hajaantukaa, ei nähtävää

Tämä menee samaan sarjaa YLE:n kanssa, kun vaalit lähestyvät, natsiaiheiset ohjelmat lisääntyvät räjähdysmäisesti YLE:n ohjelmistossa. Perussuomalaisten galluppi nousu on säikyttänyt mediatalojen punavihervasemmisto siiven.