Al-Holin leiriltä salakuljetetaan isis-naisia Eurooppaan

Syyrian isis-leiriltä salakuljetetaan tällä hetkellä systemaattisesti isis-naisia Eurooppaan. Esimerkiksi Ruotsiin on ihmissalakuljetettu ainakin 13 isis-naista.

SVT:n mukaan al-Holin leirille päästetään ihmissalakuljettajia ja naisille tarjotaan maksua vastaan pääsy ulos. Tämän jälkeen naisille annetaan mahdollisuus ottaa yhteyttä omaisiinsa, jotka usein maksavat suuriakin summia salakuljettajille, jotka sen jälkeen kuljetetaan Turkkiin ja sieltä edelleen kotimaihinsa.

Joissakin tapauksissa homma on huijausta. Kun salakuljettajat ovat saaneet rahat, niin he eivät enää välitä kuljetettavasta ja tämä saattaa joutua johonkin toiseen vankilaan, Camp Roj:lle, joka on toinen vähän vastaava leiri kuin al-Holin leiri Pohjois-Syyriassa.

Meno on siis sekavaa. Joka tapauksessa reilu tusina isis-naisia on onnistunut pääsemään tällä tavalla Ruotsiin ja turkkilaisissa vankiloissa kerrotaan oleskelevan useita naisia, jotka odottavat pääsyä kotiin Ruotsiin.

 

Moni muistaa varmaan taannoisen tapauksen, jossa suomalainen mies hukkasi turkissa 300 000 euroa. Tuli selväksi, että mies oli lähtenyt taksiajelulle kohti Ankaraa aivan Syyrian rajan pinnassa olevasta kaupungista, josta taas on matkaa al-Holin leirille noin 80 km.

Nyt esille tulleiden seikkojen perusteella voidaan olettaa, että mies oli tosiaankin matkalla al-Holille hakemaan naisia, mutta joku meni vikaan ja aikataulu meni uusiksi.

 

Kun tätä asiaa on seurannut vuosia, niin olen melko varma, että useissa eurooppalaisissa valtioissa on olemassa voimia, muitakin kuin omaisia, jotka rahoittavat näitä hakureissuja. Aivan varmasti Pekka Haavistolla on Suomen päässä tästä asiasta jotain tietoa.

 

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

Mikä helvetin pösilö tämä Peter Frykman on nykyisin?
Keräsi UM tietojen mukaan 150 000€ pottia saadakseen ISIS-lorttoja pentuineen Suomeen. Jotenkin miellän tuollaiset toimet uskonveljille mutta Frykman ei tietääkseni ole kääntynyt islamiin.
Mikä motiivi ?

Unelma Painajainen

Vanha konna haistaa rahan. Sehän tarjosi Suomen valtiolle apuaan luvattomien irakiaanojen muiluttamiseksi takaisin kotimaahansa eli äijä pelaa molemmilla puolilla.

HyvaJatkaa

Viher-bolshevistit Suomessa rahoittavat valtion rahoista Kaaputerroristien noutoja tänne. Virkamies ei suostunut Puppe-Pekan (siis se harmaahapsi, jolla on poikakaverina se tumma parturipoika) juoksupojaksi eikä MaTu-rahtariksi, joten Puppe-Pekka kosti siirtämällä virkamiehen toisiin tehtäviin.

Persenaamat

Rotta joka sai linnassa turpiinsa rottailuista

Qroquius Kad

Ainakin ensimmäisen hakkaamisen motiivi taisi olla liivijengin näyttökoe:
eihän jonkun Fyrkkamiehen hakkaaminen mikään voimannäyte sinänsä ollut, mutta sen julkisuusarvo oli melkoinen.

Finjävelit

Ruotsin suomalaiset ovat aina olleet rahan perään ja tuo isänmaallisuu perustuu siihen. Tässä on myös jonkimoista kosto kun raukka perkele tuomittiin aivan syyttä aikoinaan.

Finjävelit

Piti kyllä kirjoittaa, suomenruotsalaiset, joten anteeksi ruotsinsuomalaiset.

HyvaJatkaa

Kyllä ”rantapetterit”/”rantabörjet” on tuon aina osanneet. Noin tuhat vuotta sitten niitä alkoi tänne tulemaan ja maaorjuuttivat alkuperäisen väestön uskonnon ja järjestyksen nimissä kuninkaan käskyllä. Siitä alkaen ne on kuseneet suomalaisia suoraan suuhun ja sama meno jatkuu edelleen. Muutama svedu-suku omistaa Suomen ja maksaa poliitikot tekemään lakeja joilla rahat menee heille.

Miettikää esim. asumisbusinessta Suomessa… Meillä pn tyhjä maa, josta riittäisi tontteja jokaiselle halukkaalle talon rakentajalle. Meillä on valtava tonttipula ja hinnat aivan järjettömät. Lisäksi rakentaminen on tuon saman svedumafian käsissä. Siksi asumisen hinta on maailman kalleinta täällä korpimaassa.

Strömsöläiset

Kristiina Halkolan vanha laulu 20 perheestä:

https://m.youtube.com/watch?v=U5K5ru_7Lzs

Persenaamat

IL:
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0c0b01e1-9537-4fba-a1f3-596501ec0af4

”Potkujen taustalla oli Ylen uutinen, jossa kerrottiin Chen-Yen toimineen aktiivisesti Kiina-mielisessä FAPPRC-yhdistyksessä, jolla on yhteyksiä Kiinan kommunistisen puolueen ympäri maailmaa toimivaan vaikuttamisjärjestelmään.
Ulkoministerin ( vihr.) erityisavustaja samassa valtuustoryhmässä”

Vihreät, tuo isänmaallisten ihmisten puolue.

Jones

Ei ne mitään omaisuuksia maksa matkoistaan. Valheita samallatavalla kuin kärsimysmatkatkin. Tosiasiassa he matkustavat mukavasti veronmaksajien rahoilla. Syövät ravintoloissa ja yöpyvät hotelleissa. Tämä johtuu siitä koska valtiot antavat varmaankin pakolaisjärjestö HIAS:kselle rahaa.
http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

Anna-Maria Korhonen

”… olen melko varma, että useissa eurooppalaisissa valtioissa on olemassa voimia, muitakin kuin omaisia, jotka rahoittavat näitä hakureissuja”.

Siinä olisi tutkivalle journalismille työsarkaa. Itse veikkaan samoja tahoja, jotka rahoittavat radikaaleja moskeijoita sekä koraanikouluja. Ja näitä tahoja on myös Euroopan ulkopuolella. Toinen taho voivat olla erilaiset hyvän- vai pitäisikö sanoa – pahantekeväisyysjärjestöt sekä yleishyödylliset yhdistykset. Kolmas muslimi liikemiehet, islamiin kuuluvat almut ja uskonveljien auttaminen hädässä.

Eräs

No jos pienetkin vihjeet ovat aidosti kullanarvoisia: http://birthofanewearthblog.com/the-jewish-agenda-to-destroy-the-white-race/

”Destruction of the white race, and especially white Christians, has been a long-standing j*wish wet dream. This is why organized j*wry has orchestrated the “refugee crisis” in Europe and why j*ws like George Soros are funding the transport of the “refugees” into predominantly white Christian nations like Germany and Sweden and the UK. In the j*wish mind, flooding predominantly white countries with brown and black skinned people will serve many purposes including (i) evoking extreme violence against whites; (ii) destroying Christian culture and civilization; and (iii) producing inter-racial children which will serve to wipe out the hated white race.”

(katsotaan joutuuko sensuuriin)

K J

Moi. Ei sun tarvi tuota äskeistä julkaista, mikä juuri nyt odottaa hyväksyntää. Teki vain mieleni vastata oma mielipiteeni nimimerkille.

juha II

Totta kai Haavisto laajentaa ”haaremiaan”! Perkele mikä hallitus!!!

Ruotsi jakaa kansalaisten rahat terroristeille

Expressen kirjoittaa IS- terroristeista jotka ovat kusettaneet miljoonia Ruotsin valtiolta. Mainitsee mm veljekset Ghezali joilla on suomalainen suvakkomamma:

https://www.expressen.se/gt/qs/45-is-resenarer-forsorjdes-av-svenska-bidrag/