Helsingborgissa yritettiin sytyttää yli 20 autoa tuleen

Helsingborgin poliisi otti varhain keskiviikkoaamuna kiinni neljä henkilöä epäiltynä rikoksista. Eikä ihan mistä tahansa rikoksesta. Porukka nimittäin yritti polttaa yli 20 autoa.

Homma lähti rullaamaan joskus neljän aikaan kun poliisi sai puhelinsoiton, että useita henkilöitä oli yrittänyt sytyttää autoja tuleen Holger Danskes gatanilla.

Yritys oli hyvä, mutta asialla oli kirjaimellisesti kunnon molopäitä. Henkilöt eivät saaneet tuleen yhtään ainoaa autoa, vaikka autojen päälle kaadettu jotain palavaa nestettä ja perään tulitikkuja.

Soittajan mukaan henkilöt poistuivat paikalta autolla. Poliisi pysäytti vähän matkan päässä kuvaukseen sopivan auton ja tarkastuksen yhteydessä autosta löytyi tavaraa, jotka pystyttiin yhdistämään tuhotyön yrityksiin.

Poliisin laskujen mukaan porukka oli kaatanut nestettä yli 20 auton päälle ja ne oli yritetty sytyttää tuleen, mutta yksikään auto ei syttynyt.

Asiaa tutkiaan vahingonteon yrityksenä.

4 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kilttimies
Kilttimies
18.12.2020 19:28

Nuo molopäät ostivat tietenkin pensaa halvempaa polttoöljyä, joka ei sitten roihahtanutkaan stidistä, ullatus ullatus. Pitäisi varmaan suvaitsevaisantifan värkätä asiaan kuuluvilla kielillä tietoisku hätäsytytysnesteistä ja niiden ominaisuuksista näille alokkailleen👳‍♂️

juha II
juha II
17.12.2020 14:33

Tuosta Adventin juhlinnasta narahtaa fatwa, jos mullahi saa tiedon korviinsa!

Ingen Gripen
Ingen Gripen
16.12.2020 19:47

Pitää olla melko demografisesti älyrajoitteinen
jos yrittää sytyttää maalattua rautapeltiä tuleen.

Kukavaan
Kukavaan
16.12.2020 20:23
Vastaa...  Ingen Gripen

Demografia selittänee saavutetun tuloksen.