Isiksessä olleille jihadisteille maksettu miljoonia kruunuja sosiaalirahoja

”Ruotsin valtio maksaa Glockini ja Kalashnikovini.”
Ruotsissa on taas noussut otsikoihin isiksessä olleet jihadistit, joiden matkoja kalifaattiin on rahoitettu tosiasiassa veronmaksajien rahoilla.

Expressenin tutkimusten mukaan ainakin 45 henkilöä, jotka ovat olleet mukana islamilaisen valtion perustamisessa, ovat saaneet samaan aikaan kun ovat oleskelleet Syyriassa, Ruotsista erilaisia sosiaalirahoja. Yksittäinen henkilö on saanut sosiaalirahaa muutamasta kymmenestä tuhannesta kruunusta parhaimmillaan pariin sataan tuhanteen kruunuun.

Kokonaissumma, jota veronmaksajat ovat lähettäneet muslimijihadisteille, on useita miljoonia kruunuja.

Jihadisteille on maksettu mm. lapsilisää ja lapsilisän lisäosaa, jota saa monilapsiset perheet. Useilla naispuolisilla jihadisteilla on ollut useita lapsia. Viisilapsisen pellavapääkatraan yksinhuoltaja saa vajaa kymppitonnin lapsilisää.

Naisten lapsia on kuollutkin sodassa, mutta lapsilisän nostamista on jatkettu, sillä kukapa sitä nyt ilmoittamaan kun automaatti tuuttaa rahaa tilille.

Lapsilisien lisäksi jihadisteille on maksettu mm. asumistukia, vanhenpainrahaa, opintotukia, työttömyyspäivärahoja ja ihan puhdasta sosiaalitoimiston toimeentulotukea.

Expressenin artikkeli on siinä mielessä hieno artikkeli, että se antaa ymmärtää, että isikseen lähteneet jihadistit ovat olleet kaikki ruotsalaisia. Isiksessä nimittäin on ollut yksi kantaruotsalainen, Michael Skråmo. Skråmosta on kerrottu medioissa pitkiä jorinoita. Artikkelissa unohdetaan kokonaan mainita se, että kaikki loput jihadistit ovat olleet lähinnä somaleja ja arabiaanoja, jotka ovat kupanneet veronmaksajia vuosikausia.

Ja nyt kun hengissä säilyneet jihadistit alkavat palailemaan kotikonnuille, niin sama ilmainen elämä jatkuu. Kun terroristeille aiemmin maksettiin rahaa isikseen, niin isiksen jälkeen heille maksetaan ”palautumisesta normaaliin elämään”

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
spöken Palme
spöken Palme
17.12.2020 12:38

Nuo rahat taitaa olla pois ainakin vanhustenhoidosta.
Mikäli joku olisi 60-luvulla ennustanut Volvolandian muuttuvan joskus Kamelistaniaksi,
niin hänelle olisi naurettu päin naamaa.

Miljöömatka Kamelistanissa 🐪🐫🐪🐫💩
Miljöömatka Kamelistanissa 🐪🐫🐪🐫💩
17.12.2020 13:46
Vastaa...  spöken Palme

”Sinä istut, minä ohjaan
Niinkuin tanssi matka käy
Kamelilla kun ajelemme
Pilvenhattaraa ei näy”

🐪🐫🐪🐫🐪🐫🐪🐫

Kasvakoot koiranputkea joka lapamato
Kasvakoot koiranputkea joka lapamato
17.12.2020 13:40

Ruotsi työntää veronmaksajien tuskalla ansaitsemia rahoja joka *tanan pe*sereikään. Syynä ideologia, inkompetenssi sekä imbesillit poliitikot, virkamiehet ja säännöt.

Se on omien kansalaisten pilkkaamista ja halveksimista.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.12.2020 14:00

Tämä on sitä monimuotoisuutta. Yksinkertaistettuna se tarkoittaa vain, että sosiaalitukienkin nauttijia on monelaisia. Täytyy vaan suvaita.

Jos pommi pläjähtää päin pläsiä voit aina lohduttautua sillä, että pommiin on käytetty sinultakin perittyjä verorahoja ja olet ollut tukemassa ihmisiä, jotka ovat paenneet sotaa, vainoa ja väkivaltaa. Nykyään tietysti paetaan myös köyhyyttä ja sekin on hyvä syy jäädä loppuelämäksi toiseen maahan asumaan veronmaksajien rahoilla.

juha II
juha II
17.12.2020 14:28

Suomessa KELA on tehnyt aivan samaa. Sitä paitsi Suomesta on suhteellisesti laskettuna lähtenyt ENITEN taistelijoita ISIS:kseen. Lasken taistelijoihin eli kurkun leikkaajiin myös ”mustat lotat” lapsineen. Syyriasta Turkin rahtaamat ISIS-taistelijat, jotka sotivat hiljattaen Armeniaa vastaan tekivät jo kauan sitten tavaksi tulleita raakuuksiaan armenialaisille kristityille sotilaille. ISIS-terroristeille, jopa 300 euroa katkaistusta kurkusta ”vaivanpalkkaa”!

Länsimaalaiset ateistuneet kusipäät eivät edes etäisesti kykene tajuamaan sitä millaisia hirviöitä he hellivät nännit kovina poveillaan!!!

Puosuvaari
Puosuvaari
17.12.2020 14:58
Vastaa...  juha II

Juuri tämähän tässä Ruotsista paennut kantasuomalaistakin pelottaa – koko touhu Suomen hallituksen johdolla näyttää menevän tasan ja tarkkaan Ruotsin tallaamia (ja maan pilanneita!) polkuja..

sturm und
sturm und
17.12.2020 15:13
Vastaa...  juha II
Jihadisteille sosiaalitukia????
Jihadisteille sosiaalitukia????
17.12.2020 18:28

Onko tuo totta vai olenko tullut hulluksi?
Ei tuommoinen voi olla totta?
Jos se kuitenkin on totta, niin koko ruotsi on täysi idioottien valtakunta, jos tuommoinen vain jatkuu jatkuu,jatkuu jatkuu jatkuu ja kukaan ei oikeasti tee asialle mitään ?????
Ja Suomi on innolla tulossa samanlaiseksi??
En voi käsittää tätä en millään en sitten millään.?
Miten meidänkin hallitus kaiken sen älyttömyyden , mitä kaikkea siitä tunkiosta on kansan silmille heitetty , jälkeen voi nauttia kenenkään luottamusta ???

hiilineutraali liikennemerkki
hiilineutraali liikennemerkki
18.12.2020 10:44

Koska jokainen virkasiilo ja puolue saa vapaasti maksimoida omat etunsa ja tuhlata budjettinsa, tuloksena on veronmaksajan näkökulmasta katsoen puolilaho ajopuu.
Ainakin Suomen kaltaisesssa maassa pitäisi olla sellainen presidentti, jolla on särmää ja valtaoikeuksia vetää tuo ajopuu välillä rantaan kuivumaan.

Jihadisteille sosiaalitukia????
Jihadisteille sosiaalitukia????
17.12.2020 18:35

Eikö Ruotsia ja Suomeakin voi haastaa Haagin sotarikostuomioistuimeen tuolla perusteella? Tuohan on terrorismin rahoittamista ? Niinkuin Haavistonkin jihadistimammojen paikallisesta sotarikostuomioistuimelta pelastaminenkin?

4 - 5 miljardia per vuosi.
4 - 5 miljardia per vuosi.
17.12.2020 19:16

Johan vitsin murjaisit. Kun ei siitä niljake Isis hyysäri ministeristä päästä eroon, ei sitten millään, niin on ihan selvää ettei eroa, kun on keskeneräiset ” bisnekset ” tms menossa. Niin pitää kiinni pestistään. Suomi on niin syvällä tässä matu paskassa, että emme tiedä edes puoliakaan.

Kela hoitaa
Kela hoitaa
17.12.2020 18:37

Ihan sama paska Suomessa

timo
timo
17.12.2020 18:37

Ullatus. Noiden tukien takiahan jihadistit Ruotsiin ja hölmölään hakeutuvat.
Miksi ne muuten toiselle puolelle planeettaa kylmään pohjolaan tulisivat? Ovat kuin heinäsirkkalauma. Kun taikaseinä kaatuu muuttavat muualle loisimaan.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
17.12.2020 19:47

Maahanmuuttajastatus näyttää vaikuttavan sotaveteraanien kohteluunkin. On kokolailla hienompaa sotia EU:lle kslifaatiksi naamioitujen öljykenttien kuin vaikkapa oman itsenäisen maan puolesta.

Liikuntaa hassanin kanssa
Liikuntaa hassanin kanssa
17.12.2020 20:35

No muistamme, miten eräs suvakki politiikko ihan tosissaan esitti rintamakorvausta muslimeille, jotka tulevat Suomeen. Ja kun näki , miten varusmiehet kantoivat sotarikollisten laukkuja 2015, tuli selväksi, että ns rappiotila on totta. Ja sitten vielä vietiin näitä mussukoita lasten keskelle esim päiväkoteihin tietämättä taustoista. Mitkä nyt ovat tulleet selville. Minusta on ihmeellistä, ettei rikosilmoituksia tai oikeudenkäyntejä ole asian tiimoilta tullut niille, jotka niitä päästivät lasten sekaan.minäkin ihmettelin, kun poika 2 luokalla tuli sanomaan, että heidät jätettiin yksin partalapsien kanssa liikuntatunnilla. Uskomatonta.

En ihmettele
En ihmettele
18.12.2020 09:04

Sitten ihmetellään jos puolustustahto laskee.

Heh hee
Heh hee
18.12.2020 04:27

Sitä tavallista perseilyä ja idiotismiä ruotsalaisten päättäjien taholta. Ja äänestäjät palkitsevat seuraavissa vaaleissa nämä idiootit.

Sokea sokeaa taluttaa
Sokea sokeaa taluttaa
18.12.2020 09:08
Vastaa...  Heh hee

Jep, antamalla ääniä.

Kalifaatin CSN- PÄÄkonttori
Kalifaatin CSN- PÄÄkonttori
18.12.2020 11:05

Kaikenlisäksi ne- tai ainakin 1-2- oli hakenut opintotukea Syyriasta käsin (Expressen), ollessaan jo kalifaatissa päänkatkontahommissa. Ja sai! Sitten tais äijä kuolla tai häipyä kuin pieru kalifaattiin eikä rahoja saada koskaan takaisin.

Kiitos kaikesta Löhverön hallitukselle jonka 100% huomio on keskittynyt afgaanilasten hyvinvoinnin takaamiseen.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
18.12.2020 14:56

Hieno homma, tuli joulumieltäkin ☹️

Valtsu
Valtsu
18.12.2020 16:26

Jonkun pitäisi julistaa Ruotsi ja Suomi roistovaltioiksi, koska rahoittavat terrorismia.

bbs_conan.png
Last edited 2 months ago by Valtsu
Joku
Joku
18.12.2020 22:56

Pitäkää gänstät joulut https://www.youtube.com/watch?v=V7izYMSMznU

Särmääjä
Särmääjä
19.12.2020 04:50

Olisin yllättyny jos Ruotsin valtio ei rahottaisi islamisteja.