Malmön kesäisestä mellakasta pikku nuhteet

Malmön käräjäoikeus tuomitsi tänään seitsemän henkilöä pieniin nuhteisiin elokuun lopussa tapahtuneista mellakoista Malmössä.

Satoja ihmisiä kerääntyi 28. elokuuta Rosengårdin ympäristöön osoittamaan mieltään koraanipeijaisia vastaan. Mielenosoitus roihahtikin kunnon mellakaksi ja autoja poltettiin, poliiseja kivitettiin ja pidettiin muutenkin yllä yleistä älämölöä.

Poliisi kirjasi tapahtuman väkivaltaiseksi mellakaksi, osallistujia oli yhteensä useita satoja. Useat poliisit saivat enemmän tai vähemmän fyysisiä vammoja mm. kivien osumista. Kymmenet poliisiautot tuhottiin lunastuskuntoon.

Tutkinnan tuloksena saatiin kymmenkunta henkilöä kiinni ja seitsemälle lätkittiin pienet tuomiot.

31-vuotias kansankiihottaja Duraid Anka tuomittiin laittomasta uhkauksesta, vahingonteosta, väkivaltaisesta mellakasta ja lievästä huumausainerikoksesta ehdonalaiseen. Lisäksi miehelle suositellaan psykiatrista hoitoa. Korvauksia kertyi maksettavaksi muutama tonni.

Oikeuden mukaan Anka oli eräänlainen pääkiihottaja useissa paikoissa ja miehen kerrotaan olleen mölyämässä useilla sosiaalisessa mediassa esille tulleissa filmeissä.

Mielenkiintoinen detaljee on se, että kun Anka sai tietää mellakasta, hän otti taksin ja ajoi paikalle mellakoimaan.

Lisäksi oikeus tuomitsi kuusi muuta uusruotsalaista 16-17-vuotiasta nuorukaista yhdyskuntapalveluihin ja nuorisohoitoihin väkivaltaisesta mellakasta. Päälle pienet korvaukset.

 

Tapahtumasta enemmän, jos on unohtunut:

EXTRA! Malmössä jättimäinen mellakka

 

 

12 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Postissa Pommi Puksahti
Postissa Pommi Puksahti
19.12.2020 13:40

Tukholman Årstan Postinlajittelukeskuksessa räjähti paketti perjantai-iltana. Poliisi on sen nyt tutkinut ja todennut pommiksi jonka lajittelukone sai laukeamaan:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/explosion-pa-postterminal-var-bomb

Kitka lämmittää
Kitka lämmittää
19.12.2020 19:28

Ammusnalli + ilotulite ja kaboom kun tulee nalliin tarpeeksi painetta, karvalakkimallin lämpösytytin joka ei aina toimi.

Kolmannen valtakunnansyyttäjä
Kolmannen valtakunnansyyttäjä
18.12.2020 17:17

Liekö sukua tälle kuuluisalle laulajalle, Paul Ankalle? Vaiko jopa ruottalaisten Kalle Ankalle?

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
18.12.2020 17:14

Taas viestitään muslimeille, että heidän loukkaantumisensa on jotenkin oikeutetumpaa ja siihen sen vuoksi suhtaudutaan suuremmalla ymmärryksellä kuin valkoisen kantaväestön nöyryytyksestä syntyvään vihaan. Ajan oloon nämä muslimien mellakat laajenevat ja muuttuvat verisemmiksi eikä niiden syttymiseen tarvita edes Koraanin polttamista.

juha II
juha II
18.12.2020 14:28

Kaiketi ”uhreille” luvattiin vielä uudet lukaalit, koskapa ensimmäisestä hankkeesta epäonmnistumisesta ei pidä koskaan lannistua varsinkin kun mahdollinen ”mahalaskun” kustantavat veronmaksajat. Tätä sanotaan osuvasti sosialismiksi, joka on täydellinen ja erehtymätön tapa harjoittaa valtiollista vastuuttomuutta ja vastuunpakoilua, josta vielä palkitaan sen mukaan mitä enemmän on sössinyt eli tässäkin on kysymyksessä koko maailmankatsomuksellinen kuperkeikka eli vikapää onkin uhri!!!

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
18.12.2020 13:08

Pojat on poikia. Ne vaan keppostelee. Terv; suomalian vihervasemmiston ”hyödylliset idiootit”™

Nmr@nmr.se
Nmr@nmr.se
18.12.2020 12:21

Suuri sensaatio: NMR vapautettiin kiihotussyytteestä!

Who?
Who?
18.12.2020 12:27
Vastaa...  Nmr@nmr.se

NMR?

Johan
Johan
18.12.2020 13:31
Vastaa...  Who?

Nordiska motståndsrörelsen

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.12.2020 18:34
Vastaa...  Nmr@nmr.se

No sehän on todellinen uutinen! Miten se nyt tuolleen? Alkaako Sveriges rättväsen menettää otettaan?