Ruotsi saa vuonna 2020 noin 40 tuhatta uutta ruotsalaista

Kuluva vuosi tulee olemaan siinä mielessä historiallinen, että kun edellisen kerran Ruotsiin jätettiin alle 20 tuhatta turvapaikanhakua, niin oli vuosi 2005, ja sitä ennen 2000.

Kaikkina muina vuosina 2000-luvulla hakijoita on ollut yli 20 000 henkeä. Tänä vuonna tammi-marraskuun aikana hakemuksia on jätetty 12 122 kappaletta.

Tämä ei kuitenkaan ole se luku, joka meitä kiinnostaa vaan se, että moniko on saanut oleskeluluvan.

Tammi-marraskuun aikana Ruotsi on myöntänyt turvapaikkaperusteella oleskeluluvan 9 621 henkilölle ja perheenyhdistämisellä 27 452 henkilölle. Eli maahan on tullut jäämään 37 073 henkilöä.

Melko mukavasti. Tarkoittaa siis sitä, että Ruotsiin on syntynyt taas yksi Keravaa, Tuusulaa tai Raumaa vastaava kaupunki.

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä

Hienosti saatu taas haalittua uusia ruotsalaisia pienistä vaikeuksista huolimatta. Pommien pitää paukkua ja autojen palaa että Ruotsi pysyy pystyssä tulevaisuudedsakin.

Dan Wesson

Lisätään vielä rynnäkkökiväärin nakutus ja muutama käsiaseen satunnainen laukaus. Tietenkään unohtamatta moskeijan jollotusta. Allahu akbar!

Vesa

Onko sulla, Paavo, tietoa mikä on saapumiserän kokoonpano noin taustoiltaan eli millaisia määriä on mistäkin päin tullut?

Vesa

Kiitos, onhan tämä kyllä melkoista väestönsiirtoa. Milloin lie ymmärrys tulee mukaan touhuihin. Harmittaa vaan jo etukäteen, kun miettii mitä tuosta pidemmän päälle seuraa.

KaikilleAnsioidensaMukaan

Väestön siirto on hiukan negatiisvissävyinen ilmaisu! Ruotsi haalii maailmalta kaikki huippuosaajat ja voimavarat. Ruotsilla on edessään rikas tulevaisuus, kun huippuosaajat tuottavat uusia huippuinnovaatioita ja -palveluita. Katsotaan vaan Ruotsin menestystä ja toivotetaan onnea oikein isolla kädellä heidän valitsemallaan tiellä.

Meillä pistetään vaan suosiolla rajaa kiinni ja kokeillaan pärjätä ihan omilla resursseilla.

ikiliikkuja toimii

Ruotsin klaanit, pystyryöstäjät ja erityisoppilaat ovatkin varmaan alansa huippuja.
Meidän omat ”resurssimme” eivät ole onnistuneet sijoittamaan tarpeeksi Kelan ja sossun rahoja virkistystoimintaan, koskapa tuoreiden virkistystä janoavien selvä vaikutus näkyy tilastoissa.
Taivaanrannassa kimmeltävä ilmastopakolaisten tsunami tulee varmaankin tempaisemaan meidät kaikki kohti suunnattomia rikkauksia.

Mohammed Tesla

Niin. Sehän on vaiettu salaisuus että afghaanit, arabit ja somalit ovat keksineet ja kehittäneet 99.999999999999999999999% maailman tähänastisista keksinnöistä.

Nobelkameli

Ja saaneet pseudonyymeillä kaikki Noopelit.

Äänestäkää vaikka ps

No onhan se nyt selvää ollut jo ajat sitten. Se kuuluisa väestön vaihdos. Jos joku Urpilainen, joka on nykyäänkin komissaari, lässytti ajat sitten geeniperimästä yms, niin on ihan selvää missä mennään. Vai luuletteko, että joku 30 – 350000 oli vahinko? Ei. Kun ja jos tänne vaadittaisiin esim sodan keskellä olevasta Ukrainasta upeita, pitkäsäärisiä slaavinaisia, tai aasialaisia upeita kaunottaria kaikilla eduilla, miten olisi? Ei käy. Ei. Koska kuten tiedämme. Nämä järjestöt yms. Siellä on läskiä, punatukkaista, vihreät tukiaisia iljettävviä crocksien kera tallustelelevaa vastenmielisiä feministiejä jotka tekevät kakaroita näille mussukoille. Ja ottavat kaikki tuet mitä saavat. Ja huijaavat mikä näille geelitukille on hyödyksi. Itsekin monen monta kertaa nähty. Siis aivan järkyttävä sarvikuono. On ostoksilla nuoren partalapsien kanssa. On kakarat 3 – 4. Hirveä älämölö. Ja ostoskärryt ihan täynnä sekä vitun ylimielinen käytös. Parkkipaikalla tila-auto. Ai että kun laittoi vituttamaan. Ja siihen ne pyrkivät. Miettikää nyt.

Kilttimies

Ukrainasta upeita, pitkäsäärisiä slaavinaisia, tai aasialaisia upeita kaunottaria kaikilla eduilla, miten olisi?

Suora kysymys, suora vataus: kannatan kuvailemaasi väestönvaihdosta lämpimästi. Ja vaihtokaupassa voitaisiin luovuttaa pois jokaikinen ihroittunut suvakkinoita.

Ahtohuuli

Juu, noita-akat konttiin ns. ”lastensa” kanssa, ja vaikka eineskinkkupizza matkaevääksi. Konttien sisällön voi sitten kipata sopivaan hiekka- tai viidakkomaahan.

Matkalla ihanuuksien ihmemaihin, ja siellä päämäärässä, on tietenkin luvassa kivoja ruoanlaitto- ja pelihetkiä.

Mika

Vesa, ei ole kysymys ymmärryksestä. Tämä tapahtuu tarkoituksella. Samaan aikaan kun kansalaiset ”nukkuvat” videopeliensä ja muun roskaviihteensä pauloissa jne. Muutos tapahtuu kansan kautta. Vähän kuten Islannin malliin. Tavan kansa ei niitä velkoja sille maalle aiheuttanut. Sama asia tämäkin: jos kansa saisi päättää (ja ymmärtäisi asioiden oikean laidan) olisi Ruotsi aivan erilainen tänä päivänä.

Voima on kansassa ja siinä että se yhtenäisesti puhaltaisi yhteen hiileen. Nyt kun on eduskuntatalon edessä mielenosoituksia, jossain vaiheessa päättäjämme voitaisiin sitten myös ihan fyysisesti kantaa ulos ”työpaikoistaan” ja laittaa kansalaisoikeuden eteen.

Qroquius Kad

Miksi pitäisi ketään kantaa ulos eduskuntatalosta, kun keväällä 2023 vihervasemmisto voitaisiin äänestää sieltä ulos ja olla äänestämättä enää koskaan takaisin.

Perussuomalaiset saisivat 70 % äänistä, ja Jussi Halla-ahon yksipuoluehallitus voisi tehdä rauhassa kaiken, mikä olisi tehtävissä Suomen kansakunnan ja valtakunnan parantamiseksi.

Mutta näinhän ei tapahdu, koska suomalaiset eivät äänestä PS:ää eivätkä ketään, vaan fantasioivat netissä.

Suomi Finland

Katsotaan vaikuttaako Pekka- pojan omavaltainen lainkirjainten vääntely äänestäjien käyttäytymiseen. En jaksa uskoa, että kaikille vihreiden äänestäjille kehitysmaamaahanmuuttajien palvonta on ykkösasia.

Qroquius Kad

Aivan varmasti kannatus ei nouse, jos PS:n asiaa kannattavat eivät äänestä, vaan lyövät hanskat hiekkaan ja antavat vihervasemmiston äänestää itsevaltaisen hallituksen.

Mutta jos sellaista tosissaan halutaan, niin ei kai sitten voi mitään.
Unkarilaiset eivät halunneet eivätkä halua vieläkään. Siksi siellä hallitsee PS:n veljespuolue kansan tahdon mukaisesti.

Koska unkarilaiset äänestivät, ja äänestävät vastakin.

Qroquius Kad

Eivät mistään taivaasta, vaan kodeistaan jossa he istuvat fantasioimassa sen sijaan että äänestäisivät PS:ää ja vielä kiroavat yhteiskunnan tilaa, vaikka ovat olleet itse siihen myötävaikuttamassa.

Sillä yksikään vihervasemmistolainen ei jätä äänestämättä.
He tietävät jokaisen äänen muodostavan pikkunoron, joista muodostuu satojentuhansien samanlaisten kanssa suuri virta.

Mutta jos suomalainen kansallismielinen todellakin haluaa antaa vihervasemmiston äänestää itselleen kaiken vallan ja auttaa siinä jättämättä itse äänestämättä, niin minkäs sille sitten voi.

Jos näin todellakin halutaan. En vaan ymmärrä miksi.

Pointti lieni se

Äänestämisellä ei voi vaikuttaa niihin asioihin jotka todella merkitsevät ja ratkaisevat tämän maan kohtalon… Poliitikot ja politiikka eivät tätä maata tule pelastamaan. Viimeistään tällä vuosikymmenellä asia on kirkastunut lopullisesti. Mm. edesmennyt George Carlin oli oikeassa.

Luca

Sinänsä ei kiinnostaisi tuo Ruotsin tilanne yhtään tippaa jos se maantieteellisesti sijaisisi kauempana esim. tuolla Porttugalin tienoilla tai mieluummin vieläkin kauenpana. Vaan kun se sattuu olemaan naapurimaa niin tuolla järjettömän massiivisella haittamaahanmuutolla saattaa olla yllättäviäkin seurannaisvaikutuksia suoraan suomeen. Jos jossain vaiheessa Ruotsin talous kyykähtää ja taikaseinät suljetaan, niin ei kestä kauaa kun tuo tuholaislauma siirtyy Suomeen.

Mikko Kainulainen

Ei jumalauta. Katsokaa nyt tuota kuvaa. Nämä ja vastaavat kuvat tulee olemaan tulevaisuudessa todistusaineistona, joilla näytetään miten sairas maailma on ollut tähän aikaan. UNBELIEVABLE!

Äänestäkää vaikka ps

Niin. Onhan näistä kerrottu vuosia jo ja ajat sitten vaihtoehto mediassa. siellä ovat, esim allekirjoittanut varoittaneet mitä on tulossa. Emme ole mitään hörhöjä. Saatamme kirjoittaa/kommentoida jotain tyhmää. Mutta viesti on sama. Te ette tajua suvakit. Tai tajuattte, mutta liian myöhään. Turha luulla, että esim minä, olisin joku navetta poika. Niinkuin yleistätte. . Ehei. Minä olen kokenut mussukoiden raakuuden oikein lähimmäisen kautta. Ja okenpa kokenut sen vielä tuttujenkin kautta. Vuosien aikana. Niin että haistakaa paska suvakit.

rellinen

Kyllä ne tajuaa.

mokuperäinen kaaosteoria

Tilanne eskaloituu ilmeisesti vasta sitten, kun kantaruotsalaiset eivät enää uskalla mennä töihin. Matkalla olisi näet suuri vaara joutua rikastuksen kohteeksi.

Ei ole tyhmää varustautua.

No olen lukenut eri vaihtoehtomedioista, sekä tyttäreni osalta jutellut , puukko mukana. Ei ole rikosrekisteriä tms, mutta mieluummin antavat takaisin kunnolla kuin alistuvat. Tämä on viesti. Poikani on käynyt jo 5 vuotta kickboxing kursseilla. Itse kuljen aina niin, että täältä pesee.

Mikä pykii?

Olen jo sen verran vanha mies, että pakko turvautua ”mutkaan”.

Mikä pykii?

Vittu, usko huviksesi, että mikään ei ”ilmeisesti eskaloidu.” Ikävää, mutta Ruotsi ja myös Suomi ovat jo nk. rikastuneet jo ihan tarpeeksi. Sitä ihmettelen, että kuka saatanan hullu haluaa sitä väkivaltaa koko Eurooppaan, johon tämä islamisaatio johtaa. Sotahan tästä seuraa. Sellainen uskonsota. Ja nössöt kuolee siinä sodassa.

rellinen

Kgb-mafia.

Kilttimies

”Melko mukavasti. Tarkoittaa siis sitä, että Ruotsiin on syntynyt taas yksi Keravaa, Tuusulaa tai Raumaa vastaava kaupunki.”

Paitsi että Keravaa, Tuusulaa tai Raumaa huomattavasti ”rikkaampi” kaupunki. Säälitäisi ruotsalaiset, ellei niin rajusti vituttaisi.

Hommanmaksaja

Lämpimät onnittelut.

Last edited 3 vuotta sitten by Hommanmaksaja
Barbaarinvaihto

Eikö tää meijän Coronapäällikkökin leg. svetsare nyt vaan voisi jäädä suosiollisesti eläkkeelle ja jättää pilaamatta se ihanviimeisenkin kyläpahasen siellä jossakin?

Omakotitaloissa asuvia vanhempia ihmisiä kehoitetaan myymään talonsa ”että saadaan asuntomarkkinoille liikkuvuutta” ja ilmeisesti kehareille taloja ghettoasumusten sijasta.

Toisella kädellä työnnetään yhtä afgaa ulos ja vedetään samalla kaksi uutta sisälle. Miksi?

Toivottavasti tulevat aikanaan pesemään Coronapäällikön persettä oikein kaksin käsin juuriharjalla sikälimikäli hän ei muuta Antilleille.

R.I.P

Nuo idiootit kuvassa tekevät hidasta itsemurhaa. Ruotsi tummuu kovaa vauhtia ja pellavapäiset ruotsalaiset ovat historiaa 50 vuoden periodilla. Myöskään ruotsin kieltä ei kannata opetella, koska se on häviävä kielivähemmistö tulevaisuudessa. Ruotsi valtion nimityksenä tulee muuttumaan johonkin arabian kieleen viittaavaan.Muisto länsimaiden ja pohjolan hyvinvointivaltion esikuvana on vain kaunis taakse jäänyt utopia, joka ei palaa. Sitten nuo idiootit ovat tyytyväisiä.

Lissä matui!

Kuva ei tosin ole Ruotsista mutta voisi olla.

Anna-Maria Korhonen

Ja vastaavasti ruotsalaiselle veronmaksajalle lävähti reilun miljardin (euroissa( vuosittainen lisälasku.

Noname

Miten ruotsin talous kestää / piilottaa nämä kulut? Onko siellä oikeasti kymmenen miljardia euroa ylijäämäinen talous? Sata miljardia kruunua? Vieläkö siellä riittää rahaa vanhusten ja vammaisten palveluihin kun suomessa ei riitä edes eläkeputkeen.

Hosep Jeesus

Itse käyn aina välillä tuossa ”kylässä” jota kutsun middle East. Lienee oikea nimi Bengtsfors. Niin ei kyllä Ruattin asiat kovin hyvin ole

Prozac

Oletko Paavo lukenut tuota ”islam-yhdestoista vitsaus”? Norjalainen Hege Storhau kirjoittanut. Norjassa kirjaa myytiin paljon, mutta valtamedia ei kirjaa kummemmin noteerannut. Rohkea nainen tämä Hege, nostan hattua. Ja kysyn vielä, onko ruotsissa kirja aiheuttanut diskuteerausta?

Johan
Sirpa-Tuula

Mitäs ihmeellistä tuossa nyt on!!?? Kyllä NHL joukkueet ja maailman kaikki huippujalkapallojoukkueetkin hankkivat kaikki vahvistukset ja PARHAIMMAT pelaajansa ulkomailta!!!!!!!!!! SEON AINUT KEINO JOS HALUAA OLLA VOITTAJA!!!!!! HÄVETKÄÄ RASISTINATSIT!!!!!!!!!!!

Prozac

Sarkasmia? Olen ollut ymmärtävinäni, että muhammettilaisia pahempia rasisteja ei olekaan, ja natsien toimet taannoin viehättävät heitä. Himmlerilläkin koraani aina mukanaan, kun oli reissussa.

Ahtohuuli

Kiitos kevennyksestä taas kerran. On se kumma, ettei noiden NHL-vahvistusten joukoissa näy tummapaahtoisempia.

”Veljet” ei luistele, koska ”veljet” pomppivat mieluummin pallon perässä, tai estämässä toista joukkuetta kajoamasta palloon.

Muhamettilaisille kelpaa viihdykkeeksi urheilun areenalla se, että heille tuotetut nenumanteereen vahvistukset juoksevat voittoja. Tämä siis koskee öljyhanoja sääteleviä.

Tavan muhamettilainenen ”lapsi”, tai wakandalainen, jolta on viety mm. huippuosaajien koripallovuoro, kerää pisteitä viiteryhmässään tekemällä kepposia – jokainen voi sitten miettiä, millaisia nämä sisäministerin aivoituksin esiintuomat ”epätoivoiset teot” ovat.

Suomi Finland

Onnea Ruotsi! Mahtavaa, että ihmisoikeudet ovat teille sydämen asia!

Sääli vaan, että näyttää siltä, että oma maanne joutuu kaikenlaisiin vaikeuksiin, kun ihmisoikeudet eivät kotoudu.

Jos tarvitsette osaajia teknologian pariin, niin voitte laskea ainakin minut ulos mahdollisista tulijoista. Arvostan näet omia ihmisoikeuksiani sen verran paljon, että en vaaranna niitä lähtemällä töihin maahan, jossa pystyryöstöt ovat arkipäivää ja joiden uhriksi joutuu suurella todennäköisyydellä, jos ei ole paikallistuntemusta.

En viitsisi ensimmäiseksi nähdä vaivaa selvittääkseni, milloin ja missä liikkuminen ihmisten ilmoilla on turvallista. Vakaan turvallisuustilanteen tulisi näet olla itsestään selvyys.

https://yle.fi/uutiset/3-11696370

”Pääministeri Sanna Marin (sd.) otti kantaa nuorison pahoinvointiin marraskuussa”
: ”Nuorten väkivaltaan ja jengiytymiseen on puututtava nyt, kun vielä voimme välttää tilanteen kärjistymisen”.

Höpsistä. Toimenpiteitä olisi pitänyt olla jo ennen kuin ’nuoriso voi pahoin’. Näin ei ’pahoinvointia’ olisi edes koskaan päässyt syntymään. Kysymys on yksinkertaisesti vain siinä, että yhteiskunta ei kykene sellaiseen nuorisotyöhön, joka voisi tuottaa yhteiskuntaan vain yhteiskuntakelpoisia jäseniä. Sanna vain heiluttelee twiittihuulipunaansa tuon latteuden kanssa. Yhteiskuntakelvottomia ihmisiä kehittyy enenevässä määrin, kun on riittävän suuri joukko ihmisiä, joiden parissa on sekä kulttuurisia että sosioekonomisia vaikeuksia estämässä sopeutumista. Ja kun tuo joukko kasvaa, niin asiat vain pahenevat.

Kun naapurimaassamme jengit lahtaavat surutta kilpailevien jengien jäseniä, niin siinä meillä on lähellä esimerkki, mistä väkivaltaiset nuoret ottavat mallia. Kun ’turpaanveto’ ei ole enää mikään kovan jätkän merkki, vaan se kohde on yksiselitteisesti tapettava, ovat asiat edenneet äärimmäisyyteen, mutta ’kovat jätkät’ ottavat tästä itselleen uuden normaalin. Liberaalin, moniarvoisen yhteiskunnan täytyy tämän kanssa vaan sitten elää ja haudata vähin äänin sivulliset uhrit, ettei vaan loukata näitä ’haavoittuvia’ ryhmiä.

Nuorison ’pahoinvointi’. Voi helvetti mitä paskaa. Kun termeillä jo voivotellaan tekijöiden elämän raskautta tällä tavalla, niin siinä on on jo pedattu alusta väkivallan jatkuvalle kasvukäyrälle.

Jones

Tässä nähdään että maat ovat maanpettureiden hallinnassa. Sama Suomessakin.

Särmääjä

Koskahan Ruotsin valtio tuo myös Isis-Pekan rikollisjengin tyyliin koneilla islamisteja kotiin?

juha II

Kuvituskuva täydellisistä idiooteista, jotka hakkaavat laivan kantta puhki pohjaan saakka, että suvakit veisivät ihan KAIKKI meren syvimpiin kerroksiin niin ettei jäljellä ole ainuttakaan vaatimassa ”hautarauhan” rikkomista! Sillä mikään EI voi olla enemmän oikeassa (väärässä) kuin tyhmä laumaeläin nimeltä ihminen, jonka ”laumasuojana” on utopa, jota kutsutaan sosialismiksi ja siitä siinnyttä monikulttuurisuutta!!!

Fatwantarkistaja

Keravankin nuo tuhoavat. Pikkuhiljaa.

Afganistan saa Ruotsista hitsareita a la Lööperi

Katselen huvikseni taloja pikkupaikkakunnilta ympäri Ruotsia. Kun jollakin paikkakunnalla on paljon taloja myynnissä alan tutkia asiaa. Ja se liittyy AINA matuihin. Esim. Torsbyssä on usein taloja ja myynnissä ja eikai ihme kun 30- päinen lössi afgaaneja ravaa kylänraittia aina iltaisin:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/nyutbildad-och-utvisningshotad

Monella paikkakunnalla on sotapakolaisasuntoloita myytävinä: kiinteistö jossa 26 asuntoa jne, samannäköisiä vaatimattomia kopperoita koppi kopin jälkeen. Ja sitten ne kartanoasumukset joita alussa jaettiin onnekkaimmille.

Ahneuksissaan kunnat ottivat tulijoita, sitten tuli kitkaa ja kahnausta kantisten kanssa, kantikset myyvät asuntonsa ja muuttavat, tulijat lempataan ulos tai siirtyvät suurkaupunkeihin. Jäljelle jää kyläpahanen jossa tunnelma huonompi kuin mitä ennen invaasiota ja rahat loppu. Päälle vielä korona pisteeksi iin päälle.