Ruotsi saa vuonna 2020 noin 40 tuhatta uutta ruotsalaista

Kuluva vuosi tulee olemaan siinä mielessä historiallinen, että kun edellisen kerran Ruotsiin jätettiin alle 20 tuhatta turvapaikanhakua, niin oli vuosi 2005, ja sitä ennen 2000.

Kaikkina muina vuosina 2000-luvulla hakijoita on ollut yli 20 000 henkeä. Tänä vuonna tammi-marraskuun aikana hakemuksia on jätetty 12 122 kappaletta.

Tämä ei kuitenkaan ole se luku, joka meitä kiinnostaa vaan se, että moniko on saanut oleskeluluvan.

Tammi-marraskuun aikana Ruotsi on myöntänyt turvapaikkaperusteella oleskeluluvan 9 621 henkilölle ja perheenyhdistämisellä 27 452 henkilölle. Eli maahan on tullut jäämään 37 073 henkilöä.

Melko mukavasti. Tarkoittaa siis sitä, että Ruotsiin on syntynyt taas yksi Keravaa, Tuusulaa tai Raumaa vastaava kaupunki.

50 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Afganistan saa Ruotsista hitsareita a la Lööperi
Afganistan saa Ruotsista hitsareita a la Lööperi
21.12.2020 11:07

Katselen huvikseni taloja pikkupaikkakunnilta ympäri Ruotsia. Kun jollakin paikkakunnalla on paljon taloja myynnissä alan tutkia asiaa. Ja se liittyy AINA matuihin. Esim. Torsbyssä on usein taloja ja myynnissä ja eikai ihme kun 30- päinen lössi afgaaneja ravaa kylänraittia aina iltaisin:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/nyutbildad-och-utvisningshotad

Monella paikkakunnalla on sotapakolaisasuntoloita myytävinä: kiinteistö jossa 26 asuntoa jne, samannäköisiä vaatimattomia kopperoita koppi kopin jälkeen. Ja sitten ne kartanoasumukset joita alussa jaettiin onnekkaimmille.

Ahneuksissaan kunnat ottivat tulijoita, sitten tuli kitkaa ja kahnausta kantisten kanssa, kantikset myyvät asuntonsa ja muuttavat, tulijat lempataan ulos tai siirtyvät suurkaupunkeihin. Jäljelle jää kyläpahanen jossa tunnelma huonompi kuin mitä ennen invaasiota ja rahat loppu. Päälle vielä korona pisteeksi iin päälle.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.12.2020 00:28

Keravankin nuo tuhoavat. Pikkuhiljaa.

juha II
juha II
20.12.2020 20:49

Kuvituskuva täydellisistä idiooteista, jotka hakkaavat laivan kantta puhki pohjaan saakka, että suvakit veisivät ihan KAIKKI meren syvimpiin kerroksiin niin ettei jäljellä ole ainuttakaan vaatimassa ”hautarauhan” rikkomista! Sillä mikään EI voi olla enemmän oikeassa (väärässä) kuin tyhmä laumaeläin nimeltä ihminen, jonka ”laumasuojana” on utopa, jota kutsutaan sosialismiksi ja siitä siinnyttä monikulttuurisuutta!!!

Särmääjä
Särmääjä
20.12.2020 16:43

Koskahan Ruotsin valtio tuo myös Isis-Pekan rikollisjengin tyyliin koneilla islamisteja kotiin?

Jones
Jones
20.12.2020 12:35

Tässä nähdään että maat ovat maanpettureiden hallinnassa. Sama Suomessakin.

Suomi Finland
Suomi Finland
20.12.2020 11:42

Onnea Ruotsi! Mahtavaa, että ihmisoikeudet ovat teille sydämen asia!

Sääli vaan, että näyttää siltä, että oma maanne joutuu kaikenlaisiin vaikeuksiin, kun ihmisoikeudet eivät kotoudu.

Jos tarvitsette osaajia teknologian pariin, niin voitte laskea ainakin minut ulos mahdollisista tulijoista. Arvostan näet omia ihmisoikeuksiani sen verran paljon, että en vaaranna niitä lähtemällä töihin maahan, jossa pystyryöstöt ovat arkipäivää ja joiden uhriksi joutuu suurella todennäköisyydellä, jos ei ole paikallistuntemusta.

En viitsisi ensimmäiseksi nähdä vaivaa selvittääkseni, milloin ja missä liikkuminen ihmisten ilmoilla on turvallista. Vakaan turvallisuustilanteen tulisi näet olla itsestään selvyys.

https://yle.fi/uutiset/3-11696370

”Pääministeri Sanna Marin (sd.) otti kantaa nuorison pahoinvointiin marraskuussa”
: ”Nuorten väkivaltaan ja jengiytymiseen on puututtava nyt, kun vielä voimme välttää tilanteen kärjistymisen”.

Höpsistä. Toimenpiteitä olisi pitänyt olla jo ennen kuin ’nuoriso voi pahoin’. Näin ei ’pahoinvointia’ olisi edes koskaan päässyt syntymään. Kysymys on yksinkertaisesti vain siinä, että yhteiskunta ei kykene sellaiseen nuorisotyöhön, joka voisi tuottaa yhteiskuntaan vain yhteiskuntakelpoisia jäseniä. Sanna vain heiluttelee twiittihuulipunaansa tuon latteuden kanssa. Yhteiskuntakelvottomia ihmisiä kehittyy enenevässä määrin, kun on riittävän suuri joukko ihmisiä, joiden parissa on sekä kulttuurisia että sosioekonomisia vaikeuksia estämässä sopeutumista. Ja kun tuo joukko kasvaa, niin asiat vain pahenevat.

Kun naapurimaassamme jengit lahtaavat surutta kilpailevien jengien jäseniä, niin siinä meillä on lähellä esimerkki, mistä väkivaltaiset nuoret ottavat mallia. Kun ’turpaanveto’ ei ole enää mikään kovan jätkän merkki, vaan se kohde on yksiselitteisesti tapettava, ovat asiat edenneet äärimmäisyyteen, mutta ’kovat jätkät’ ottavat tästä itselleen uuden normaalin. Liberaalin, moniarvoisen yhteiskunnan täytyy tämän kanssa vaan sitten elää ja haudata vähin äänin sivulliset uhrit, ettei vaan loukata näitä ’haavoittuvia’ ryhmiä.

Nuorison ’pahoinvointi’. Voi helvetti mitä paskaa. Kun termeillä jo voivotellaan tekijöiden elämän raskautta tällä tavalla, niin siinä on on jo pedattu alusta väkivallan jatkuvalle kasvukäyrälle.

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
20.12.2020 09:58

Mitäs ihmeellistä tuossa nyt on!!?? Kyllä NHL joukkueet ja maailman kaikki huippujalkapallojoukkueetkin hankkivat kaikki vahvistukset ja PARHAIMMAT pelaajansa ulkomailta!!!!!!!!!! SEON AINUT KEINO JOS HALUAA OLLA VOITTAJA!!!!!! HÄVETKÄÄ RASISTINATSIT!!!!!!!!!!!

Prozac
Prozac
20.12.2020 11:06
Vastaa...  Sirpa-Tuula

Sarkasmia? Olen ollut ymmärtävinäni, että muhammettilaisia pahempia rasisteja ei olekaan, ja natsien toimet taannoin viehättävät heitä. Himmlerilläkin koraani aina mukanaan, kun oli reissussa.

Ahtohuuli
Ahtohuuli
20.12.2020 11:15
Vastaa...  Sirpa-Tuula

Kiitos kevennyksestä taas kerran. On se kumma, ettei noiden NHL-vahvistusten joukoissa näy tummapaahtoisempia.

”Veljet” ei luistele, koska ”veljet” pomppivat mieluummin pallon perässä, tai estämässä toista joukkuetta kajoamasta palloon.

Muhamettilaisille kelpaa viihdykkeeksi urheilun areenalla se, että heille tuotetut nenumanteereen vahvistukset juoksevat voittoja. Tämä siis koskee öljyhanoja sääteleviä.

Tavan muhamettilainenen ”lapsi”, tai wakandalainen, jolta on viety mm. huippuosaajien koripallovuoro, kerää pisteitä viiteryhmässään tekemällä kepposia – jokainen voi sitten miettiä, millaisia nämä sisäministerin aivoituksin esiintuomat ”epätoivoiset teot” ovat.

Prozac
Prozac
20.12.2020 09:32

Oletko Paavo lukenut tuota ”islam-yhdestoista vitsaus”? Norjalainen Hege Storhau kirjoittanut. Norjassa kirjaa myytiin paljon, mutta valtamedia ei kirjaa kummemmin noteerannut. Rohkea nainen tämä Hege, nostan hattua. Ja kysyn vielä, onko ruotsissa kirja aiheuttanut diskuteerausta?

Johan
Johan
20.12.2020 12:49
Vastaa...  Prozac
Hosep Jeesus
Hosep Jeesus
20.12.2020 09:19

Itse käyn aina välillä tuossa ”kylässä” jota kutsun middle East. Lienee oikea nimi Bengtsfors. Niin ei kyllä Ruattin asiat kovin hyvin ole

Noname
Noname
20.12.2020 06:53

Miten ruotsin talous kestää / piilottaa nämä kulut? Onko siellä oikeasti kymmenen miljardia euroa ylijäämäinen talous? Sata miljardia kruunua? Vieläkö siellä riittää rahaa vanhusten ja vammaisten palveluihin kun suomessa ei riitä edes eläkeputkeen.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
20.12.2020 04:36

Ja vastaavasti ruotsalaiselle veronmaksajalle lävähti reilun miljardin (euroissa( vuosittainen lisälasku.

R.I.P
R.I.P
20.12.2020 02:42

Nuo idiootit kuvassa tekevät hidasta itsemurhaa. Ruotsi tummuu kovaa vauhtia ja pellavapäiset ruotsalaiset ovat historiaa 50 vuoden periodilla. Myöskään ruotsin kieltä ei kannata opetella, koska se on häviävä kielivähemmistö tulevaisuudessa. Ruotsi valtion nimityksenä tulee muuttumaan johonkin arabian kieleen viittaavaan.Muisto länsimaiden ja pohjolan hyvinvointivaltion esikuvana on vain kaunis taakse jäänyt utopia, joka ei palaa. Sitten nuo idiootit ovat tyytyväisiä.

Lissä matui!
Lissä matui!
20.12.2020 10:07
Vastaa...  R.I.P

Kuva ei tosin ole Ruotsista mutta voisi olla.

Barbaarinvaihto
Barbaarinvaihto
20.12.2020 01:56

Eikö tää meijän Coronapäällikkökin leg. svetsare nyt vaan voisi jäädä suosiollisesti eläkkeelle ja jättää pilaamatta se ihanviimeisenkin kyläpahasen siellä jossakin?

Omakotitaloissa asuvia vanhempia ihmisiä kehoitetaan myymään talonsa ”että saadaan asuntomarkkinoille liikkuvuutta” ja ilmeisesti kehareille taloja ghettoasumusten sijasta.

Toisella kädellä työnnetään yhtä afgaa ulos ja vedetään samalla kaksi uutta sisälle. Miksi?

Toivottavasti tulevat aikanaan pesemään Coronapäällikön persettä oikein kaksin käsin juuriharjalla sikälimikäli hän ei muuta Antilleille.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
20.12.2020 01:01

Lämpimät onnittelut.

Last edited 10 months ago by Hommanmaksaja
Kilttimies
Kilttimies
20.12.2020 00:42

”Melko mukavasti. Tarkoittaa siis sitä, että Ruotsiin on syntynyt taas yksi Keravaa, Tuusulaa tai Raumaa vastaava kaupunki.”

Paitsi että Keravaa, Tuusulaa tai Raumaa huomattavasti ”rikkaampi” kaupunki. Säälitäisi ruotsalaiset, ellei niin rajusti vituttaisi.

mokuperäinen kaaosteoria
mokuperäinen kaaosteoria
19.12.2020 22:13

Tilanne eskaloituu ilmeisesti vasta sitten, kun kantaruotsalaiset eivät enää uskalla mennä töihin. Matkalla olisi näet suuri vaara joutua rikastuksen kohteeksi.

Ei ole tyhmää varustautua.
Ei ole tyhmää varustautua.
20.12.2020 00:09

No olen lukenut eri vaihtoehtomedioista, sekä tyttäreni osalta jutellut , puukko mukana. Ei ole rikosrekisteriä tms, mutta mieluummin antavat takaisin kunnolla kuin alistuvat. Tämä on viesti. Poikani on käynyt jo 5 vuotta kickboxing kursseilla. Itse kuljen aina niin, että täältä pesee.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
20.12.2020 01:44

Olen jo sen verran vanha mies, että pakko turvautua ”mutkaan”.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
20.12.2020 01:41

Vittu, usko huviksesi, että mikään ei ”ilmeisesti eskaloidu.” Ikävää, mutta Ruotsi ja myös Suomi ovat jo nk. rikastuneet jo ihan tarpeeksi. Sitä ihmettelen, että kuka saatanan hullu haluaa sitä väkivaltaa koko Eurooppaan, johon tämä islamisaatio johtaa. Sotahan tästä seuraa. Sellainen uskonsota. Ja nössöt kuolee siinä sodassa.

rellinen
rellinen
20.12.2020 12:18
Vastaa...  Mikä pykii?

Kgb-mafia.

Mikko Kainulainen
Mikko Kainulainen
19.12.2020 22:03

Ei jumalauta. Katsokaa nyt tuota kuvaa. Nämä ja vastaavat kuvat tulee olemaan tulevaisuudessa todistusaineistona, joilla näytetään miten sairas maailma on ollut tähän aikaan. UNBELIEVABLE!

Äänestäkää vaikka ps
Äänestäkää vaikka ps
19.12.2020 23:42

Niin. Onhan näistä kerrottu vuosia jo ja ajat sitten vaihtoehto mediassa. siellä ovat, esim allekirjoittanut varoittaneet mitä on tulossa. Emme ole mitään hörhöjä. Saatamme kirjoittaa/kommentoida jotain tyhmää. Mutta viesti on sama. Te ette tajua suvakit. Tai tajuattte, mutta liian myöhään. Turha luulla, että esim minä, olisin joku navetta poika. Niinkuin yleistätte. . Ehei. Minä olen kokenut mussukoiden raakuuden oikein lähimmäisen kautta. Ja okenpa kokenut sen vielä tuttujenkin kautta. Vuosien aikana. Niin että haistakaa paska suvakit.

rellinen
rellinen
20.12.2020 12:14

Kyllä ne tajuaa.

Vesa
Vesa
19.12.2020 21:56

Onko sulla, Paavo, tietoa mikä on saapumiserän kokoonpano noin taustoiltaan eli millaisia määriä on mistäkin päin tullut?

Vesa
Vesa
19.12.2020 23:00
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kiitos, onhan tämä kyllä melkoista väestönsiirtoa. Milloin lie ymmärrys tulee mukaan touhuihin. Harmittaa vaan jo etukäteen, kun miettii mitä tuosta pidemmän päälle seuraa.

KaikilleAnsioidensaMukaan
KaikilleAnsioidensaMukaan
19.12.2020 23:08
Vastaa...  Vesa

Väestön siirto on hiukan negatiisvissävyinen ilmaisu! Ruotsi haalii maailmalta kaikki huippuosaajat ja voimavarat. Ruotsilla on edessään rikas tulevaisuus, kun huippuosaajat tuottavat uusia huippuinnovaatioita ja -palveluita. Katsotaan vaan Ruotsin menestystä ja toivotetaan onnea oikein isolla kädellä heidän valitsemallaan tiellä.

Meillä pistetään vaan suosiolla rajaa kiinni ja kokeillaan pärjätä ihan omilla resursseilla.

ikiliikkuja toimii
ikiliikkuja toimii
20.12.2020 06:23

Ruotsin klaanit, pystyryöstäjät ja erityisoppilaat ovatkin varmaan alansa huippuja.
Meidän omat ”resurssimme” eivät ole onnistuneet sijoittamaan tarpeeksi Kelan ja sossun rahoja virkistystoimintaan, koskapa tuoreiden virkistystä janoavien selvä vaikutus näkyy tilastoissa.
Taivaanrannassa kimmeltävä ilmastopakolaisten tsunami tulee varmaankin tempaisemaan meidät kaikki kohti suunnattomia rikkauksia.

Mohammed Tesla
Mohammed Tesla
20.12.2020 10:01

Niin. Sehän on vaiettu salaisuus että afghaanit, arabit ja somalit ovat keksineet ja kehittäneet 99.999999999999999999999% maailman tähänastisista keksinnöistä.

Nobelkameli
Nobelkameli
20.12.2020 10:10
Vastaa...  Mohammed Tesla

Ja saaneet pseudonyymeillä kaikki Noopelit.

Äänestäkää vaikka ps
Äänestäkää vaikka ps
19.12.2020 23:20
Vastaa...  Vesa

No onhan se nyt selvää ollut jo ajat sitten. Se kuuluisa väestön vaihdos. Jos joku Urpilainen, joka on nykyäänkin komissaari, lässytti ajat sitten geeniperimästä yms, niin on ihan selvää missä mennään. Vai luuletteko, että joku 30 – 350000 oli vahinko? Ei. Kun ja jos tänne vaadittaisiin esim sodan keskellä olevasta Ukrainasta upeita, pitkäsäärisiä slaavinaisia, tai aasialaisia upeita kaunottaria kaikilla eduilla, miten olisi? Ei käy. Ei. Koska kuten tiedämme. Nämä järjestöt yms. Siellä on läskiä, punatukkaista, vihreät tukiaisia iljettävviä crocksien kera tallustelelevaa vastenmielisiä feministiejä jotka tekevät kakaroita näille mussukoille. Ja ottavat kaikki tuet mitä saavat. Ja huijaavat mikä näille geelitukille on hyödyksi. Itsekin monen monta kertaa nähty. Siis aivan järkyttävä sarvikuono. On ostoksilla nuoren partalapsien kanssa. On kakarat 3 – 4. Hirveä älämölö. Ja ostoskärryt ihan täynnä sekä vitun ylimielinen käytös. Parkkipaikalla tila-auto. Ai että kun laittoi vituttamaan. Ja siihen ne pyrkivät. Miettikää nyt.

Kilttimies
Kilttimies
20.12.2020 00:50

Ukrainasta upeita, pitkäsäärisiä slaavinaisia, tai aasialaisia upeita kaunottaria kaikilla eduilla, miten olisi?

Suora kysymys, suora vataus: kannatan kuvailemaasi väestönvaihdosta lämpimästi. Ja vaihtokaupassa voitaisiin luovuttaa pois jokaikinen ihroittunut suvakkinoita.

Ahtohuuli
Ahtohuuli
20.12.2020 10:30
Vastaa...  Kilttimies

Juu, noita-akat konttiin ns. ”lastensa” kanssa, ja vaikka eineskinkkupizza matkaevääksi. Konttien sisällön voi sitten kipata sopivaan hiekka- tai viidakkomaahan.

Matkalla ihanuuksien ihmemaihin, ja siellä päämäärässä, on tietenkin luvassa kivoja ruoanlaitto- ja pelihetkiä.

Mika
Mika
20.12.2020 13:55
Vastaa...  Vesa

Vesa, ei ole kysymys ymmärryksestä. Tämä tapahtuu tarkoituksella. Samaan aikaan kun kansalaiset ”nukkuvat” videopeliensä ja muun roskaviihteensä pauloissa jne. Muutos tapahtuu kansan kautta. Vähän kuten Islannin malliin. Tavan kansa ei niitä velkoja sille maalle aiheuttanut. Sama asia tämäkin: jos kansa saisi päättää (ja ymmärtäisi asioiden oikean laidan) olisi Ruotsi aivan erilainen tänä päivänä.

Voima on kansassa ja siinä että se yhtenäisesti puhaltaisi yhteen hiileen. Nyt kun on eduskuntatalon edessä mielenosoituksia, jossain vaiheessa päättäjämme voitaisiin sitten myös ihan fyysisesti kantaa ulos ”työpaikoistaan” ja laittaa kansalaisoikeuden eteen.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
20.12.2020 17:18
Vastaa...  Mika

Miksi pitäisi ketään kantaa ulos eduskuntatalosta, kun keväällä 2023 vihervasemmisto voitaisiin äänestää sieltä ulos ja olla äänestämättä enää koskaan takaisin.

Perussuomalaiset saisivat 70 % äänistä, ja Jussi Halla-ahon yksipuoluehallitus voisi tehdä rauhassa kaiken, mikä olisi tehtävissä Suomen kansakunnan ja valtakunnan parantamiseksi.

Mutta näinhän ei tapahdu, koska suomalaiset eivät äänestä PS:ää eivätkä ketään, vaan fantasioivat netissä.

Suomi Finland
Suomi Finland
20.12.2020 19:32
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Katsotaan vaikuttaako Pekka- pojan omavaltainen lainkirjainten vääntely äänestäjien käyttäytymiseen. En jaksa uskoa, että kaikille vihreiden äänestäjille kehitysmaamaahanmuuttajien palvonta on ykkösasia.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
20.12.2020 20:06
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Aivan varmasti kannatus ei nouse, jos PS:n asiaa kannattavat eivät äänestä, vaan lyövät hanskat hiekkaan ja antavat vihervasemmiston äänestää itsevaltaisen hallituksen.

Mutta jos sellaista tosissaan halutaan, niin ei kai sitten voi mitään.
Unkarilaiset eivät halunneet eivätkä halua vieläkään. Siksi siellä hallitsee PS:n veljespuolue kansan tahdon mukaisesti.

Koska unkarilaiset äänestivät, ja äänestävät vastakin.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
20.12.2020 21:55
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Eivät mistään taivaasta, vaan kodeistaan jossa he istuvat fantasioimassa sen sijaan että äänestäisivät PS:ää ja vielä kiroavat yhteiskunnan tilaa, vaikka ovat olleet itse siihen myötävaikuttamassa.

Sillä yksikään vihervasemmistolainen ei jätä äänestämättä.
He tietävät jokaisen äänen muodostavan pikkunoron, joista muodostuu satojentuhansien samanlaisten kanssa suuri virta.

Mutta jos suomalainen kansallismielinen todellakin haluaa antaa vihervasemmiston äänestää itselleen kaiken vallan ja auttaa siinä jättämättä itse äänestämättä, niin minkäs sille sitten voi.

Jos näin todellakin halutaan. En vaan ymmärrä miksi.

Pointti lieni se
Pointti lieni se
21.12.2020 14:02
Vastaa...  Qroquius Kad

Äänestämisellä ei voi vaikuttaa niihin asioihin jotka todella merkitsevät ja ratkaisevat tämän maan kohtalon… Poliitikot ja politiikka eivät tätä maata tule pelastamaan. Viimeistään tällä vuosikymmenellä asia on kirkastunut lopullisesti. Mm. edesmennyt George Carlin oli oikeassa.

Luca
Luca
20.12.2020 11:51
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Sinänsä ei kiinnostaisi tuo Ruotsin tilanne yhtään tippaa jos se maantieteellisesti sijaisisi kauempana esim. tuolla Porttugalin tienoilla tai mieluummin vieläkin kauenpana. Vaan kun se sattuu olemaan naapurimaa niin tuolla järjettömän massiivisella haittamaahanmuutolla saattaa olla yllättäviäkin seurannaisvaikutuksia suoraan suomeen. Jos jossain vaiheessa Ruotsin talous kyykähtää ja taikaseinät suljetaan, niin ei kestä kauaa kun tuo tuholaislauma siirtyy Suomeen.

Särmääjä
Särmääjä
19.12.2020 21:49

Hienosti saatu taas haalittua uusia ruotsalaisia pienistä vaikeuksista huolimatta. Pommien pitää paukkua ja autojen palaa että Ruotsi pysyy pystyssä tulevaisuudedsakin.

Dan Wesson
Dan Wesson
20.12.2020 10:20
Vastaa...  Särmääjä

Lisätään vielä rynnäkkökiväärin nakutus ja muutama käsiaseen satunnainen laukaus. Tietenkään unohtamatta moskeijan jollotusta. Allahu akbar!