Suomeen tuleet isis-naiset eivät ole mitään suomalaisia, vaan somaleja

Kuvituskuva, tämän näköisiä jorkkea Suomeen kuitenkin saapui.
Nyt kun Syyriasta on alettu kuskaamaan kaulankatkojia takaisin kotiin, niin mm. Suomeen saapui sunnuntaiaamuna kaksi naista ja heidän kuusi lastaan. Mediat antavat vaivihkaa ymmärtää, että kyse olisi jostakin kantasuomalaisista naisista, mutta ei ole.

Nyt Suomeen tulleet kaksi naista ovat somaleja ja molemmat tunnetaan fanaattisina isis-muslimeina. Naiset ovat olleet isiksessä jo vuosia. He eivät ole siis mitään hetken mielijohteesta kalifaatiin lähteneitä eksyneitä naisia, vaan he ovat edelleenkin potentiaalisia kaulankatkojia. Varsinkin toinen nainen on tunnettu häikäilemättömänä terroristina, joka ei tunne sympatiaa vääräuskoisia kohtaan.

Osa naisten lapsista on sitä paitsi syntynyt kalifaatissa, joten he eivät ole edes Suomen kansalaisia eivätkä siten millään tavalla Suomen vastuulla. Lapset ovat myös somaleja, joten vastuu kakaroista olisi sitäkin myöten jossain Afrikan suunnalla.

Toistetaan vielä kerran:

”Nyt isiksestä Suomeen haetut musliminaiset eivät ole mitään suomalaisia vaan somaleja. He ovat lähteneet tietoisesti isikseen ja kantavat sen ideologiaa edelleen. He ovat täysiä kaulankatkojia!”

 

Pt-median lähteen mukaan naiset tulivat Suomeen täydessä sotisopassa. Eli säkissä. Jos naiset olisivat tulleet edes ilman uniformua, niin heitä voisi edes miten kuten harkita henkilöinä, jotka mahdollisesti katuvat lähtöään ja toimiaan isiksessä, ja siten ehkä auttaa. Mutta naiset ovat takaisin tullessaan aivan yhtä fanaattisia isis-muslimeja kuin olivat kalifaattiin lähtiessään ja siellä ollessaan.

Naisten lapset ovat kasvaneet ja varttuneet isiksessä, jossa heille on opetettu, että vääräuskoisen lutkut voi vetäistä tuosta noin vaan auki.

Nyt Suomen valtio tarjoaa näille tulijoille kystä kyllä: ensimmäiset viikot naiset saavat elää veronmaksajien piikkiin jossain hotellissa. Seuraavaksi heille hankitaan puhtaat vaatteet ja uusi kiiltävä musta säkki, hygieniapakkaus, lapsille leikkikaluja ja lopulta: kaikki isis-somalit pääsevät asumaan johonkin mukavaan kerrostalohuoneistoon jonnekin Itä-Helsinkiin.

Sieltä käsin naiset jatkavat toimintaansa. Aamulla pukeudutaan säkkiin ja lähdetään Itiksen kahviloihin puhumaan islamin ilosanomaa ja haukkumaan vääräuskoisia. Kerrotaan, että kalifaatti oli niin lähellä, mutta vielä tulee sekin päivä, että se on oikeasti totta.

 

Suomalainen veronmaksaja: Kello tuntia aikaisemmaksi herättämään. Ennen joulun pyhiä on vielä ainakin kolme työpäivää, jotka voi ottaa pitkän kaavan kautta ja tienata näillekin isis-muslimeille rahaa.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
61 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

No, eihän tästä ollut epäilystäkään Saatanan perse paska jätesäkkejä kaikki. Voi helevetin kuustoista, kun ei ole Helsingissä nokitusten….

KaikilleAnsioidensaMukaan

Näkihän sen jo kuvista. Ei suomalaiset pidä kaapua päällään, ainoastaa mutukat pitää kaapuja.

Tätä kansa haluaa, kun ovat päättäjät valinneet. Eikä kukaan ole nousemassa kapinaan, vaan jokainen on innolla maksamassa lisää veroja MaTu:jen hyysäämiseen. Tyhmä kansa saa ansioidensa mukaan…

Ike

No kansa ei valinnut punavihreää hallitusta, se keploteltiin demokratian vastaisesti väittää kuka hyvänsä muuta. Demokratia ei viimeaikoina ole ollut suomessa kovin suuressa huudossa. Alan jo vahvasti epäilemään vaalienkin tulosta.

Puolueeton

Vaaleissa vasemmistohallituksen syntyminen oli täpärällä kuten USAn presidentinvaaleissakin juuri nyt. Virallisessa valinnassa kaikki riippuu siitä, miten vaa’ankieli tilanteissa kerätyt äänestyslipukkeet jakautuvat laskentatapahtumassa.

Qroquius Kad

Mikäli kyse on Suomen hallituksesta, ei ikävä kyllä pidä paikkaansa:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006073080.html

Artikkelin sisältö lyhyesti:
Antti Rinne sanoi suoraan viime eduskuntavaalien jälkeen hallituspohjan olleen sovittu jo edellisyksynä.
Vaalituloksella ei siis ollut merkitystä, koska PS ei saanut yli 50 % äänistä.

Tällainen demokraattinen oikeusvaltio tämä Suomi.
Mutta minksä sille voi, jos kerran suurin osa kansastamme tätä haluaa.

juha II

Rikollinen hallitus pelastaa kannattajansa!!!

Jeesus on välimies ihmisen ja Jumalan välillä

Kun Suomen virkakoneisto ja hallitus panostaa suurella aktiivisuudella terroristien pelastamiseen vankileiriltä mutta ei liikuta sormeaankaan muiden uhrien ja kärsivien puolesta niin koko valtio ilmoittaa kansalle:
”Tuemme terroria, huolehdimme rakkaista terroristeistamme, emmekä välitä Suomen köyhistä, sairaista, rikosten uhreista tai muista kärsijöistä. Meille terroristien hyvinvointi on prioriteetti numero yksi”.

Valtsu

Rikollinen hallitus ”pelastaa” jo toista kertaa samoja ämmiä.

mutta kun ne sopimukset...

Tämä on pienten askelten polittiikkaa, jolla yritetään totuttaa suomalaisia ilmastoasyylien megamigraation aiheuttamiin kriiseihin tulevaisuudessa.
Päättäjät koettavat pehmentää sitä kehitystä jossa eri väestöryhmät joutuisivat napit vastakkain keskenään ja valtiovallan kanssa.

Tuskinpa onnistuu.

Perkele

Vitun sairasta tuoda näitä.vittu mua vituttaa ja oksettaa.nyt oikeesti hävettää olla suomalainen.suvakki-ideologisteilla toki pillut ja munat märkänä

Minä

Tuossahan sitä hyvää syytä jo löytyikin.

Kumma vaan, että ovat tulleet Suomeen turvaan ja sitten lähtevät itse erityisen vaaralliselle alueelle sodan keskelle. Kun sota hävitään, ollaan ruikuttamassa takaisin Suomeen turvaan.

Olisi pitänyt palauttaa Somaliaan, vieläpä niiden omalla kustannuksella.

Rullattu

Kohta alkaa olemaan se hetki kun kansa alkaa marssimaan metsästysaseet tulivalmiina joukolla näyttämään mitä mieltä on mätisäkkihallituksen mutiaiskiimasta.

Moonman

Mitä niillä aseilla sitten tehdään, ammutaan poliisia vai? Kansa marssii korkeintaan jonottamaan ilmaisia ämpäreitä. Normaalissa maassa politiikalla pyrittäisiin lisäämään tuottavan väestön määrää ja minimoimaan haittaväestön määrä. Nykyään tehdään täysin päinvastoin ja koitetaan kaikin keinoin lisätä haitallisen väestön osuutta ja joku maksaa noille roistoille jotka esittävät poliitikkoja. Lopussa odottaa rinkeby, mutta ketä kiinnostaa enää siinä vaiheessa, ei ruotsalaisiakaan kiinnosta. Muuttakaa pois ja koittakaa välttää verojenmaksua (ainakin tämän hallituksen aikana)

Dickie

tuohan on ollu jo vuosia selväää…media vääristää minkä pystyy..”nimet muutettu” ”yksityisyyden suojelemiseksi” jne

Hadizasta tulikin Heli…ja mutiaisesta ”suomalainen” vaikkei ole suomessa milloinkaan edes ollut..ja osa lapsista..onkin ny..lapsia..mut silti yli 18 v..jokainenhan on ollut joskus lapsi..tai vauvva

Dickie

ei se media valehtele ei..ei vastuullinen totuusmedia..sillä jokainenhan on jonkun lapsi niiin

Dickie

iästä riippumatta on jonkin lapsi..totta…yksikin laivajänis tuli Afrikasta salamatkustajana ja hyppäs Turun sataman edes mereen..ja ui maihin..hän oli heti yhtä suomalainen kuin kuka tahansa..siis..suomalainen..muu olis rassismii

mut muuten..ei ole mitään kuulemma suomalaisuutta..eikä rotuja…kaikki on omittu ja sekin paskaa touhuu..tilaa riittää…

Pasi T

Eihän ”vastuullinen media” voi valehdella…. eihän?

Hesarissakin katosi tästä kertovasta jutusta yhtäkkiä yli puolet kommenteista.. varmaan joku atk häiriö…

Parin tunnin päästä hävisi taas parikymmentä kommenttia.
Molemmilla kerroilla yksi hävinneistä kommenteista oli omani, jossa kerroin, että toisin kuin erityisedustaja Tanner väittää, Suomen laki ei velvoita hakemaan lapsia al-holista.

Pasi T

Pitäisi tehdä dna-testit kaikille leiriltä haetuille, – sekä äideille että lapsille.

Jos jonkun lapsen isä on vielä elossa, niin nykyisen lainsäädännön mukaan hänellä taitaa olla oikeus tulla Suomeen perheeenyhdistämisen perusteella.

Ei pitäisi myöntää Suomen kansalaisuutta kenellekään, joka on tullut maahan turvapaikanhakijana.

Fatwantarkistaja

Silloin ei tarttisi paskat välittää näistä terroristeista. Kuolkoot vaikka nälkään, ei kuuluisi meille. Se yksi ainoa suomalainen.. tuomitkoot siellä miten lystäävät. Tai kävelkööt metsän läpi hakemaan kelamassinsa.

Oikeesti ne on täysii idioottei

Valtamedian toimittajat kans yksii suurii idioottei. Pilaavat maan ja tulevaisuuden jollain 3000 kuukausipalkalla ja siinä samalla menee niiden oma tulevaisuus.

Dickie

toisaalta..missä tuntuu 6 uutta terroristii kun suomes on jo 200 tuhat niitä ja uusia syntyy vissiin enemmän mitä suomalaisia

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Punavihernatsimafia

Hyvää se sosiaaliturva ja hyysääminen tekee terroristillekin!

Kukavaan

Ehkä saavat kalliit asunnot Kalasatamasta sossun piikkiin. Toinen hyvä tuleva ilmaisasuntojen keskittymä lienee Tripla. Nämä ovat tietysti arvailuja, mutta jos asunnot ovat liian kalliita työtätekeville suomalaisille, niin miten toimii myyjä?

Johan

Kuinkahan monta satoa tuossa Rosengårdin kämpässä on kasvatettu?
Hel lägenheten totalförstörd i Rosengård
https://petterssonsblogg.se/2020/12/19/hel-lagenheten-totalforstord-i-rosengard-2/

Fatwantarkistaja

Tripla on niin saatanan ruma, että siellähän muslimikin radikalisoituu. Melkein itsekin, kun junan ikkunasta näin. Lähiörakenteellista rasismia.

No näin

No mutta, tästähän yllättyvät. Niin ei kukaan tietääkseni, joka ajattelee asioita. Nyt saamme työllisyyden nousuun ja Suomi pelastuu. Ei kun.

Jones

Naurettavaa että annetaan valloitta maa siirtolaisuudella ja samaan aikaan ostetaan kallita hävittäjiä. Maanpetturit ovat hallituksessa.

Dickie

ne hävittäjät ei ole todellakkaan suojelemassa suomalaisia, vaan EU ta ja maanpetturihallituksia

Antti Tifa

Vihreiden Jenni Pitko on Oulun Vuolle-setlementin hallituksessa varapj. Esikoto-hanke ja Radinet saa nyt työtä, tarkoitusta ja rahoitusta. Setlementtien valtakunnallisessa kattojärjestössä hallituksen pj. 2018, Pekka Haavisto. https://vuolleoulu.fi/info/mika-on-vuolle-setlementti/toiminnan-esittely/

Screenshot_2020-12-20 Vuolle-Setlementti-Vuosikertomus_2018 pdf.png
Fatwantarkistaja

Pedofiilisetlementti se vaan saa yhä kouluttaa raiskaajia.

Itälähikeskus

Se prkl:n Isis ministeri ei eroa, koska sillä on missio. Eli esim tämä. Ja kyllä siellä nämä ovat ihmisten ilmoilla muutamassa viikossa. Ei ole rahasta pulaa, kun näitä saatanan murhaajia tänne roudataan.

Rullattu

Selvä. Siis hiirikin on sitten hevonen jos löytyy hevosaitauksesta.

Juha 06

Muijat linnaan ja lapset huostaan. On lähdetty sotatoimialueelle TERRORISTIEN TUKIJOIKSI, mahdollistamaan hirveitä rikoksia, tekemäänkin niitä mitä todennäköisimmin kuten monet Isisin kourista selvinneet ovat kertoneet. Tälläiset ihmiset eivät voi kasvattaa lapsiaan SUOMALAISEN YHTEISKUNNAN tulevaisuutta rakentamaan. Kukaan täysjärkinen ei halua TERRORISTEJA yhteiskuntaan, asumaan ja elelemään joukossamme, kustannuksellamme.

Lopun aikoja eletään. Sielunvihollinen valehtelee totuuden valheeksi ja valheen totuudeksi, vietellen moniin himoihin kuten tälläisten murhakalifaattien rakentajiksi. Sielunvihollinen haluaa että hukutamme itsemme ja toisemme mitä erilaisimpiin synteihin ja että vielä sanomme että se on ok ja tätä päivää. Sielunvihollinen myös haluaa että Jumala poistettaisiin meidän kaikkien elämästä että lopulta aikamme lopussa olisimme ilman Häntä.

Fatwantarkistaja

Jos esim lapsen keittäminen elävältä olisi rikos, nämä tuomittaisiin. No kun ei ole, paitsi vääräuskoisille. Johonkin mielisairaalaan loppuiäkseen muista eristettyinä, se voisi toimia. Lapsensa sitten hankalampi juttu, terroristeja nekin ovat, kun ne on siihen hommaan koulutettu. Ne aikovat kostaa meille, siitä olen melko varma.

Anna-Maria Korhonen

Herää kysymys, mihin kaikkeen Suomi on kansalta salaa sitoutettu. Myös kalifaatin rakentamiseen. Kun kalifaatti jokunen vuosi sitten oli vielä voimissaan, SUPO ilmoitti tarkkailevansa Suomesta sinne ja takaisin matkustelevia, joita oli noin 60. Muissa maissa näiltä oli otettu passeja pois. Suomen voi siis sanoa tukeneen ISIS-kalifaattia, vaikka tiedettiin siellä tapahtuneista ihmisoikeusloukkauksista, kidutuksesta, raiskauksista, orjuudesta ja kuolemantuomioista. On kaksinaismoralistista nyt saarnata näiden palaajien ihmisoikeuksista ja Suomen sitoutumisesta kansainvälisiin sopimuksiin. Muutoinkin kansainvälinen puuttuminen tai oikeastaan tämän puuttumisen poissaolo ISIS-kalifaatin kaltaisen hirmuvallan kohdalla herättää kummastusta, pienemmistäkin rikoksista ihmisyyttä vastaan tai demokratian polkemisesta on asetettu pakotteita, joihin Suomi on yleensä osallistunut.

https://yle.fi/uutiset/3-7827731

Ilmari

Tuo olikin hyvä huomio. Vaikka he olisivat Suomen kansalaisia ja heillä olisi Suomen passi, löytyy kyllä syitä ottaa passi pois.

Rullattu

Jepulis. Kun vain kertoi että ei ole haluja ottaa koronarokotetta, niin ihan sama kuika kokeile selittää että ei ole rokotevastainen, niin eipä. paten mielestä kun siitä kieltäytyy on salaiittihouru ja rokotevastainen.

Kilttimies

Joku suomalainen joutuu pahimmassa tapauksessa maksamaan hengellään tämän ihmisoikeuskeissin, ehkä useakin. Silloin ei ole enää kysymys perustuslakivaliokunnan kannanotosta syyllisyyskysymyksessä, vaan koko nykyinen hallitushullutus on kollektiivisesti syyllinen ja erityisesti asianosaaiset ministerit. Nimet muistiin.

Valtsu

Minusta hullutuksen ministerit, erityisesti pari niistä, ovat liian pitkiä. Tulkitkaa, miten huvittaa…

Hullu maailma

Toivon että nuo terroristit sijoitetaan Helsingin seudulle ja että jatkavat päiden nihraamista heti tilaisuuden tullen. Tämähän on nykyisen hallituksen ja erityisesti vihervasemmiston päämäärä. Kaikki voima keskitetään suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden heikentämiseen ja se keskitetään TÄYSIN siihen että maastamme tulisi ruotsin kaltainen epävakaa yhteiskunta, jossa luodit lentää ja pommit paukkuu joka vitun päivä. Kuin jokin sairas pakkomielle ja kertoo miten paljon he vihaavat kantasuomalaisia. Suomalaisten ainut poliittinen toivo taitaa kuitenkin olla persussuomalaiset koska kaikki muut puolueet kristillisiä lukuun ottamatta ajavat tätä samaa agendaa ja jopa kepu on tässä täysillä mukana.

Noname

Voi vain kuvitella mikä painostus Husuilla ja Suldaaneilla on ollut tässäkin rasistisessa tilanteessa, jossa ”kantasuomalaiset olisi heti haettu kuten Kaleva mutta ei naisia lapsineen”

Persaukinen

Jokin aika sitten meilläkin nähtiin uutinen jonka mukaan Somalian korkea-arvoinen virkamies lupasi ottaa kaikki naiset leiriltä Somaliaan. Eikö Pekka ollut asiasta tietoinen? Verorahat tuskin riittävät kaikkeen hömppään, otetaan ulkomailta lisää lainaa.

murre riepunen

Leiriltä saattaa löytyä lisää ” suomalaisia ” kunhan tänne tuodut saavat tiedon kaukana pohjolasta olevasta hälmölästä, jossa voi rauhassa jatkaa toimintaa kaulojen katkojien joukoissa. Avustusjärjestöt, tukihenkilöt, seurakunnat ja maamme tyttömäinen hallitus takaavat heille paremmat oikeudet ja olot kuin kantasuomalaiselle, joka leipäjonossa värjöttelee nuhruiseen palttooseen kääriytyneenä, vilu ja nälkä sekä huoli huomisesta kalvaa riutuneen eläkeläisen kalvakasta kehoa.

Esa nahka

ISIS Israel Secret Intelligenssia Setvice!

Pitäähän rappareiden kaaoksesta järjestykseen saada tietenkin! Mossad käskyttää!

Eikä koskaan enää uudelleen

Toi sairas hallitus pitäis saada kaadettua ja pian.

h44

Onko siis ”Sanna” oikeasti Sana?

Dokumenttielokuva Irakista

Suosittelen jokaiselle Clint Eastwoodin ohjaamaa filmiä ”American Sniper” (tositarina) jos ette ole sitä vielä nähneet. Sopii hyvin opetuselokuvaksi sekä kohottamaan vastustuskykyä. Jo heti alkumetrien joiku itse filmissä nostaa ihon kananlihalle::

https://www.google.com/search?q=american+sniper&rlz=1C9BKJA_enSE678SE678&oq=american+sniper&aqs=chrome..69i57.7868j0j7&hl=sv&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=ivlbx

Gepecco

Mihin Paavo pohjaat tietosi siitä että molemmat naiset ovat somaleja? Jos toinen tuoduista oli tämä ”Sanna” CCN:n haastattelusta, ei aksentista voi suomalainen erehtyä.
Jos nyt somalilla tarkoitit mielentilaa/ laatua, on määritelmäkin mielestäni relevantti.

Gepecco

Ok.

Toivottavasti pystyt vahvistamaan vinkkisi/ lähteesi ja tuomaan tiedon julki koska muuten jää hieman ontoksi tämä sisältö ”Sannan” osalta siis.

Hyvää duunii näin siis muuten teet,

Särmääjä

Se Sannaksi nimetty ei ainakaan mikään somali ole vaan aika vaaleeihosen näkönen ja tais kuulostaa joltakin vihreiden kansanedustajalta.

Puolueeton

Mitä ulkoinisteri tästä hyötyi? Vastauseen tarvitaan erityisen pätevä psykologi, joka ehkä suosittelee psykiatria vastaamaan.

Sam Colt

Turvallisen ja rauhallisen Suomen ulkoministerivirka on sellainen, että siinä voi reissata pitkin maailmaa ajamassa omia harrastuksiaan. Muistetaan, että Timo Soini matkusteli paavin saarnamiehenä ja tärkeimmillään osallistui abortinvastaisiin mielenosoituksiin.
Pekan kiinnostus naisiin kohdistuu vain säkkiin puettuihin somaleihin.

Tommy the Who

Mutta olihan Mannerheimkin musta.

Kari Juhani Moilanen

Voi v..ttu saa..na vit…aa toi touhu no

Vuoroin vieraissa

Pieni korjaus sallittaneen. Ei ”sotisopassa”, vaan sotisovassa. Äidinkieli ja oikeinkirjoitus kunniaan!

Ihmettelen

Hyvät kommentoijat, miten jaksatte vain vihata ja kadehtia kaikkea ja kaikkia? Ja sitten kun käyttää voimasanoja niin luulee että argumentointi on vahvempi…

Kuin pikkulapsia.