Suomeen tuleet isis-naiset eivät ole mitään suomalaisia, vaan somaleja

Kuvituskuva, tämän näköisiä jorkkea Suomeen kuitenkin saapui.
Nyt kun Syyriasta on alettu kuskaamaan kaulankatkojia takaisin kotiin, niin mm. Suomeen saapui sunnuntaiaamuna kaksi naista ja heidän kuusi lastaan. Mediat antavat vaivihkaa ymmärtää, että kyse olisi jostakin kantasuomalaisista naisista, mutta ei ole.

Nyt Suomeen tulleet kaksi naista ovat somaleja ja molemmat tunnetaan fanaattisina isis-muslimeina. Naiset ovat olleet isiksessä jo vuosia. He eivät ole siis mitään hetken mielijohteesta kalifaatiin lähteneitä eksyneitä naisia, vaan he ovat edelleenkin potentiaalisia kaulankatkojia. Varsinkin toinen nainen on tunnettu häikäilemättömänä terroristina, joka ei tunne sympatiaa vääräuskoisia kohtaan.

Osa naisten lapsista on sitä paitsi syntynyt kalifaatissa, joten he eivät ole edes Suomen kansalaisia eivätkä siten millään tavalla Suomen vastuulla. Lapset ovat myös somaleja, joten vastuu kakaroista olisi sitäkin myöten jossain Afrikan suunnalla.

Toistetaan vielä kerran:

”Nyt isiksestä Suomeen haetut musliminaiset eivät ole mitään suomalaisia vaan somaleja. He ovat lähteneet tietoisesti isikseen ja kantavat sen ideologiaa edelleen. He ovat täysiä kaulankatkojia!”

 

Pt-median lähteen mukaan naiset tulivat Suomeen täydessä sotisopassa. Eli säkissä. Jos naiset olisivat tulleet edes ilman uniformua, niin heitä voisi edes miten kuten harkita henkilöinä, jotka mahdollisesti katuvat lähtöään ja toimiaan isiksessä, ja siten ehkä auttaa. Mutta naiset ovat takaisin tullessaan aivan yhtä fanaattisia isis-muslimeja kuin olivat kalifaattiin lähtiessään ja siellä ollessaan.

Naisten lapset ovat kasvaneet ja varttuneet isiksessä, jossa heille on opetettu, että vääräuskoisen lutkut voi vetäistä tuosta noin vaan auki.

Nyt Suomen valtio tarjoaa näille tulijoille kystä kyllä: ensimmäiset viikot naiset saavat elää veronmaksajien piikkiin jossain hotellissa. Seuraavaksi heille hankitaan puhtaat vaatteet ja uusi kiiltävä musta säkki, hygieniapakkaus, lapsille leikkikaluja ja lopulta: kaikki isis-somalit pääsevät asumaan johonkin mukavaan kerrostalohuoneistoon jonnekin Itä-Helsinkiin.

Sieltä käsin naiset jatkavat toimintaansa. Aamulla pukeudutaan säkkiin ja lähdetään Itiksen kahviloihin puhumaan islamin ilosanomaa ja haukkumaan vääräuskoisia. Kerrotaan, että kalifaatti oli niin lähellä, mutta vielä tulee sekin päivä, että se on oikeasti totta.

 

Suomalainen veronmaksaja: Kello tuntia aikaisemmaksi herättämään. Ennen joulun pyhiä on vielä ainakin kolme työpäivää, jotka voi ottaa pitkän kaavan kautta ja tienata näillekin isis-muslimeille rahaa.

Subscribe
Notify of
guest
61 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
20.12.2020 20:31

No, eihän tästä ollut epäilystäkään Saatanan perse paska jätesäkkejä kaikki. Voi helevetin kuustoista, kun ei ole Helsingissä nokitusten….

KaikilleAnsioidensaMukaan
KaikilleAnsioidensaMukaan
20.12.2020 22:21

Näkihän sen jo kuvista. Ei suomalaiset pidä kaapua päällään, ainoastaa mutukat pitää kaapuja.

Tätä kansa haluaa, kun ovat päättäjät valinneet. Eikä kukaan ole nousemassa kapinaan, vaan jokainen on innolla maksamassa lisää veroja MaTu:jen hyysäämiseen. Tyhmä kansa saa ansioidensa mukaan…

Ike
Ike
21.12.2020 13:32

No kansa ei valinnut punavihreää hallitusta, se keploteltiin demokratian vastaisesti väittää kuka hyvänsä muuta. Demokratia ei viimeaikoina ole ollut suomessa kovin suuressa huudossa. Alan jo vahvasti epäilemään vaalienkin tulosta.

Puolueeton
Puolueeton
21.12.2020 15:12
Vastaa...  Ike

Vaaleissa vasemmistohallituksen syntyminen oli täpärällä kuten USAn presidentinvaaleissakin juuri nyt. Virallisessa valinnassa kaikki riippuu siitä, miten vaa’ankieli tilanteissa kerätyt äänestyslipukkeet jakautuvat laskentatapahtumassa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
21.12.2020 15:34
Vastaa...  Puolueeton

Mikäli kyse on Suomen hallituksesta, ei ikävä kyllä pidä paikkaansa:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006073080.html

Artikkelin sisältö lyhyesti:
Antti Rinne sanoi suoraan viime eduskuntavaalien jälkeen hallituspohjan olleen sovittu jo edellisyksynä.
Vaalituloksella ei siis ollut merkitystä, koska PS ei saanut yli 50 % äänistä.

Tällainen demokraattinen oikeusvaltio tämä Suomi.
Mutta minksä sille voi, jos kerran suurin osa kansastamme tätä haluaa.

juha II
juha II
20.12.2020 20:32

Rikollinen hallitus pelastaa kannattajansa!!!

Jeesus on välimies ihmisen ja Jumalan välillä
Jeesus on välimies ihmisen ja Jumalan välillä
21.12.2020 01:35
Vastaa...  juha II

Kun Suomen virkakoneisto ja hallitus panostaa suurella aktiivisuudella terroristien pelastamiseen vankileiriltä mutta ei liikuta sormeaankaan muiden uhrien ja kärsivien puolesta niin koko valtio ilmoittaa kansalle:
”Tuemme terroria, huolehdimme rakkaista terroristeistamme, emmekä välitä Suomen köyhistä, sairaista, rikosten uhreista tai muista kärsijöistä. Meille terroristien hyvinvointi on prioriteetti numero yksi”.

Valtsu
Valtsu
21.12.2020 09:36
Vastaa...  juha II

Rikollinen hallitus ”pelastaa” jo toista kertaa samoja ämmiä.

mutta kun ne sopimukset...
mutta kun ne sopimukset...
21.12.2020 10:25
Vastaa...  juha II

Tämä on pienten askelten polittiikkaa, jolla yritetään totuttaa suomalaisia ilmastoasyylien megamigraation aiheuttamiin kriiseihin tulevaisuudessa.
Päättäjät koettavat pehmentää sitä kehitystä jossa eri väestöryhmät joutuisivat napit vastakkain keskenään ja valtiovallan kanssa.

Tuskinpa onnistuu.

Perkele
Perkele
20.12.2020 20:48

Vitun sairasta tuoda näitä.vittu mua vituttaa ja oksettaa.nyt oikeesti hävettää olla suomalainen.suvakki-ideologisteilla toki pillut ja munat märkänä

Minä
Minä
21.12.2020 04:51
Vastaa...  Perkele

Tuossahan sitä hyvää syytä jo löytyikin.

Kumma vaan, että ovat tulleet Suomeen turvaan ja sitten lähtevät itse erityisen vaaralliselle alueelle sodan keskelle. Kun sota hävitään, ollaan ruikuttamassa takaisin Suomeen turvaan.

Olisi pitänyt palauttaa Somaliaan, vieläpä niiden omalla kustannuksella.

Rullattu
Rullattu
20.12.2020 20:52

Kohta alkaa olemaan se hetki kun kansa alkaa marssimaan metsästysaseet tulivalmiina joukolla näyttämään mitä mieltä on mätisäkkihallituksen mutiaiskiimasta.

Moonman
Moonman
20.12.2020 23:10
Vastaa...  Rullattu

Mitä niillä aseilla sitten tehdään, ammutaan poliisia vai? Kansa marssii korkeintaan jonottamaan ilmaisia ämpäreitä. Normaalissa maassa politiikalla pyrittäisiin lisäämään tuottavan väestön määrää ja minimoimaan haittaväestön määrä. Nykyään tehdään täysin päinvastoin ja koitetaan kaikin keinoin lisätä haitallisen väestön osuutta ja joku maksaa noille roistoille jotka esittävät poliitikkoja. Lopussa odottaa rinkeby, mutta ketä kiinnostaa enää siinä vaiheessa, ei ruotsalaisiakaan kiinnosta. Muuttakaa pois ja koittakaa välttää verojenmaksua (ainakin tämän hallituksen aikana)

Dickie
Dickie
20.12.2020 20:58

tuohan on ollu jo vuosia selväää…media vääristää minkä pystyy..”nimet muutettu” ”yksityisyyden suojelemiseksi” jne

Hadizasta tulikin Heli…ja mutiaisesta ”suomalainen” vaikkei ole suomessa milloinkaan edes ollut..ja osa lapsista..onkin ny..lapsia..mut silti yli 18 v..jokainenhan on ollut joskus lapsi..tai vauvva

Dickie
Dickie
20.12.2020 21:04
Vastaa...  Dickie

ei se media valehtele ei..ei vastuullinen totuusmedia..sillä jokainenhan on jonkun lapsi niiin

Dickie
Dickie
20.12.2020 21:10
Vastaa...  Dickie

iästä riippumatta on jonkin lapsi..totta…yksikin laivajänis tuli Afrikasta salamatkustajana ja hyppäs Turun sataman edes mereen..ja ui maihin..hän oli heti yhtä suomalainen kuin kuka tahansa..siis..suomalainen..muu olis rassismii

mut muuten..ei ole mitään kuulemma suomalaisuutta..eikä rotuja…kaikki on omittu ja sekin paskaa touhuu..tilaa riittää…

Pasi T
Pasi T
20.12.2020 22:09
Vastaa...  Dickie

Eihän ”vastuullinen media” voi valehdella…. eihän?

Hesarissakin katosi tästä kertovasta jutusta yhtäkkiä yli puolet kommenteista.. varmaan joku atk häiriö…

Parin tunnin päästä hävisi taas parikymmentä kommenttia.
Molemmilla kerroilla yksi hävinneistä kommenteista oli omani, jossa kerroin, että toisin kuin erityisedustaja Tanner väittää, Suomen laki ei velvoita hakemaan lapsia al-holista.

Pasi T
Pasi T
20.12.2020 23:12
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Pitäisi tehdä dna-testit kaikille leiriltä haetuille, – sekä äideille että lapsille.

Jos jonkun lapsen isä on vielä elossa, niin nykyisen lainsäädännön mukaan hänellä taitaa olla oikeus tulla Suomeen perheeenyhdistämisen perusteella.

Ei pitäisi myöntää Suomen kansalaisuutta kenellekään, joka on tullut maahan turvapaikanhakijana.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.12.2020 01:22
Vastaa...  Pasi T

Silloin ei tarttisi paskat välittää näistä terroristeista. Kuolkoot vaikka nälkään, ei kuuluisi meille. Se yksi ainoa suomalainen.. tuomitkoot siellä miten lystäävät. Tai kävelkööt metsän läpi hakemaan kelamassinsa.

Oikeesti ne on täysii idioottei
Oikeesti ne on täysii idioottei
21.12.2020 10:16
Vastaa...  Dickie

Valtamedian toimittajat kans yksii suurii idioottei. Pilaavat maan ja tulevaisuuden jollain 3000 kuukausipalkalla ja siinä samalla menee niiden oma tulevaisuus.

Dickie
Dickie
20.12.2020 21:02

toisaalta..missä tuntuu 6 uutta terroristii kun suomes on jo 200 tuhat niitä ja uusia syntyy vissiin enemmän mitä suomalaisia

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
20.12.2020 21:14

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
20.12.2020 21:16

Hyvää se sosiaaliturva ja hyysääminen tekee terroristillekin!

Kukavaan
Kukavaan
20.12.2020 21:17

Ehkä saavat kalliit asunnot Kalasatamasta sossun piikkiin. Toinen hyvä tuleva ilmaisasuntojen keskittymä lienee Tripla. Nämä ovat tietysti arvailuja, mutta jos asunnot ovat liian kalliita työtätekeville suomalaisille, niin miten toimii myyjä?

Johan
Johan
20.12.2020 23:39
Vastaa...  Kukavaan

Kuinkahan monta satoa tuossa Rosengårdin kämpässä on kasvatettu?
Hel lägenheten totalförstörd i Rosengård
https://petterssonsblogg.se/2020/12/19/hel-lagenheten-totalforstord-i-rosengard-2/

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.12.2020 01:25
Vastaa...  Kukavaan

Tripla on niin saatanan ruma, että siellähän muslimikin radikalisoituu. Melkein itsekin, kun junan ikkunasta näin. Lähiörakenteellista rasismia.

No näin
No näin
20.12.2020 21:23

No mutta, tästähän yllättyvät. Niin ei kukaan tietääkseni, joka ajattelee asioita. Nyt saamme työllisyyden nousuun ja Suomi pelastuu. Ei kun.

Jones
Jones
20.12.2020 21:43

Naurettavaa että annetaan valloitta maa siirtolaisuudella ja samaan aikaan ostetaan kallita hävittäjiä. Maanpetturit ovat hallituksessa.

Dickie
Dickie
21.12.2020 05:01
Vastaa...  Jones

ne hävittäjät ei ole todellakkaan suojelemassa suomalaisia, vaan EU ta ja maanpetturihallituksia

Antti Tifa
Antti Tifa
20.12.2020 21:49

Vihreiden Jenni Pitko on Oulun Vuolle-setlementin hallituksessa varapj. Esikoto-hanke ja Radinet saa nyt työtä, tarkoitusta ja rahoitusta. Setlementtien valtakunnallisessa kattojärjestössä hallituksen pj. 2018, Pekka Haavisto. https://vuolleoulu.fi/info/mika-on-vuolle-setlementti/toiminnan-esittely/

Screenshot_2020-12-20 Vuolle-Setlementti-Vuosikertomus_2018 pdf.png
Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.12.2020 01:27
Vastaa...  Antti Tifa

Pedofiilisetlementti se vaan saa yhä kouluttaa raiskaajia.

Itälähikeskus
Itälähikeskus
20.12.2020 22:07

Se prkl:n Isis ministeri ei eroa, koska sillä on missio. Eli esim tämä. Ja kyllä siellä nämä ovat ihmisten ilmoilla muutamassa viikossa. Ei ole rahasta pulaa, kun näitä saatanan murhaajia tänne roudataan.

Rullattu
Rullattu
20.12.2020 22:10

Selvä. Siis hiirikin on sitten hevonen jos löytyy hevosaitauksesta.

Juha 06
Juha 06
20.12.2020 22:13

Muijat linnaan ja lapset huostaan. On lähdetty sotatoimialueelle TERRORISTIEN TUKIJOIKSI, mahdollistamaan hirveitä rikoksia, tekemäänkin niitä mitä todennäköisimmin kuten monet Isisin kourista selvinneet ovat kertoneet. Tälläiset ihmiset eivät voi kasvattaa lapsiaan SUOMALAISEN YHTEISKUNNAN tulevaisuutta rakentamaan. Kukaan täysjärkinen ei halua TERRORISTEJA yhteiskuntaan, asumaan ja elelemään joukossamme, kustannuksellamme.

Lopun aikoja eletään. Sielunvihollinen valehtelee totuuden valheeksi ja valheen totuudeksi, vietellen moniin himoihin kuten tälläisten murhakalifaattien rakentajiksi. Sielunvihollinen haluaa että hukutamme itsemme ja toisemme mitä erilaisimpiin synteihin ja että vielä sanomme että se on ok ja tätä päivää. Sielunvihollinen myös haluaa että Jumala poistettaisiin meidän kaikkien elämästä että lopulta aikamme lopussa olisimme ilman Häntä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.12.2020 01:33
Vastaa...  Juha 06

Jos esim lapsen keittäminen elävältä olisi rikos, nämä tuomittaisiin. No kun ei ole, paitsi vääräuskoisille. Johonkin mielisairaalaan loppuiäkseen muista eristettyinä, se voisi toimia. Lapsensa sitten hankalampi juttu, terroristeja nekin ovat, kun ne on siihen hommaan koulutettu. Ne aikovat kostaa meille, siitä olen melko varma.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
20.12.2020 23:27

Herää kysymys, mihin kaikkeen Suomi on kansalta salaa sitoutettu. Myös kalifaatin rakentamiseen. Kun kalifaatti jokunen vuosi sitten oli vielä voimissaan, SUPO ilmoitti tarkkailevansa Suomesta sinne ja takaisin matkustelevia, joita oli noin 60. Muissa maissa näiltä oli otettu passeja pois. Suomen voi siis sanoa tukeneen ISIS-kalifaattia, vaikka tiedettiin siellä tapahtuneista ihmisoikeusloukkauksista, kidutuksesta, raiskauksista, orjuudesta ja kuolemantuomioista. On kaksinaismoralistista nyt saarnata näiden palaajien ihmisoikeuksista ja Suomen sitoutumisesta kansainvälisiin sopimuksiin. Muutoinkin kansainvälinen puuttuminen tai oikeastaan tämän puuttumisen poissaolo ISIS-kalifaatin kaltaisen hirmuvallan kohdalla herättää kummastusta, pienemmistäkin rikoksista ihmisyyttä vastaan tai demokratian polkemisesta on asetettu pakotteita, joihin Suomi on yleensä osallistunut.

https://yle.fi/uutiset/3-7827731

Ilmari
Ilmari
21.12.2020 12:04

Tuo olikin hyvä huomio. Vaikka he olisivat Suomen kansalaisia ja heillä olisi Suomen passi, löytyy kyllä syitä ottaa passi pois.

Rullattu
Rullattu
21.12.2020 00:01

Jepulis. Kun vain kertoi että ei ole haluja ottaa koronarokotetta, niin ihan sama kuika kokeile selittää että ei ole rokotevastainen, niin eipä. paten mielestä kun siitä kieltäytyy on salaiittihouru ja rokotevastainen.

Kilttimies
Kilttimies
21.12.2020 01:39

Joku suomalainen joutuu pahimmassa tapauksessa maksamaan hengellään tämän ihmisoikeuskeissin, ehkä useakin. Silloin ei ole enää kysymys perustuslakivaliokunnan kannanotosta syyllisyyskysymyksessä, vaan koko nykyinen hallitushullutus on kollektiivisesti syyllinen ja erityisesti asianosaaiset ministerit. Nimet muistiin.

Valtsu
Valtsu
21.12.2020 17:35
Vastaa...  Kilttimies

Minusta hullutuksen ministerit, erityisesti pari niistä, ovat liian pitkiä. Tulkitkaa, miten huvittaa…

Hullu maailma
Hullu maailma
21.12.2020 03:52

Toivon että nuo terroristit sijoitetaan Helsingin seudulle ja että jatkavat päiden nihraamista heti tilaisuuden tullen. Tämähän on nykyisen hallituksen ja erityisesti vihervasemmiston päämäärä. Kaikki voima keskitetään suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden heikentämiseen ja se keskitetään TÄYSIN siihen että maastamme tulisi ruotsin kaltainen epävakaa yhteiskunta, jossa luodit lentää ja pommit paukkuu joka vitun päivä. Kuin jokin sairas pakkomielle ja kertoo miten paljon he vihaavat kantasuomalaisia. Suomalaisten ainut poliittinen toivo taitaa kuitenkin olla persussuomalaiset koska kaikki muut puolueet kristillisiä lukuun ottamatta ajavat tätä samaa agendaa ja jopa kepu on tässä täysillä mukana.

Noname
Noname
21.12.2020 05:18

Voi vain kuvitella mikä painostus Husuilla ja Suldaaneilla on ollut tässäkin rasistisessa tilanteessa, jossa ”kantasuomalaiset olisi heti haettu kuten Kaleva mutta ei naisia lapsineen”

Persaukinen
Persaukinen
21.12.2020 06:30

Jokin aika sitten meilläkin nähtiin uutinen jonka mukaan Somalian korkea-arvoinen virkamies lupasi ottaa kaikki naiset leiriltä Somaliaan. Eikö Pekka ollut asiasta tietoinen? Verorahat tuskin riittävät kaikkeen hömppään, otetaan ulkomailta lisää lainaa.

murre riepunen
murre riepunen
21.12.2020 08:09

Leiriltä saattaa löytyä lisää ” suomalaisia ” kunhan tänne tuodut saavat tiedon kaukana pohjolasta olevasta hälmölästä, jossa voi rauhassa jatkaa toimintaa kaulojen katkojien joukoissa. Avustusjärjestöt, tukihenkilöt, seurakunnat ja maamme tyttömäinen hallitus takaavat heille paremmat oikeudet ja olot kuin kantasuomalaiselle, joka leipäjonossa värjöttelee nuhruiseen palttooseen kääriytyneenä, vilu ja nälkä sekä huoli huomisesta kalvaa riutuneen eläkeläisen kalvakasta kehoa.

Esa nahka
Esa nahka
21.12.2020 08:12

ISIS Israel Secret Intelligenssia Setvice!

Pitäähän rappareiden kaaoksesta järjestykseen saada tietenkin! Mossad käskyttää!

Eikä koskaan enää uudelleen
Eikä koskaan enää uudelleen
21.12.2020 10:11

Toi sairas hallitus pitäis saada kaadettua ja pian.

h44
h44
21.12.2020 11:18

Onko siis ”Sanna” oikeasti Sana?

Dokumenttielokuva Irakista
Dokumenttielokuva Irakista
21.12.2020 11:20

Suosittelen jokaiselle Clint Eastwoodin ohjaamaa filmiä ”American Sniper” (tositarina) jos ette ole sitä vielä nähneet. Sopii hyvin opetuselokuvaksi sekä kohottamaan vastustuskykyä. Jo heti alkumetrien joiku itse filmissä nostaa ihon kananlihalle::

https://www.google.com/search?q=american+sniper&rlz=1C9BKJA_enSE678SE678&oq=american+sniper&aqs=chrome..69i57.7868j0j7&hl=sv&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=ivlbx

Gepecco
Gepecco
21.12.2020 12:44

Mihin Paavo pohjaat tietosi siitä että molemmat naiset ovat somaleja? Jos toinen tuoduista oli tämä ”Sanna” CCN:n haastattelusta, ei aksentista voi suomalainen erehtyä.
Jos nyt somalilla tarkoitit mielentilaa/ laatua, on määritelmäkin mielestäni relevantti.

Gepecco
Gepecco
21.12.2020 13:40
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ok.

Toivottavasti pystyt vahvistamaan vinkkisi/ lähteesi ja tuomaan tiedon julki koska muuten jää hieman ontoksi tämä sisältö ”Sannan” osalta siis.

Hyvää duunii näin siis muuten teet,

Särmääjä
Särmääjä
21.12.2020 12:57

Se Sannaksi nimetty ei ainakaan mikään somali ole vaan aika vaaleeihosen näkönen ja tais kuulostaa joltakin vihreiden kansanedustajalta.

Puolueeton
Puolueeton
21.12.2020 15:01

Mitä ulkoinisteri tästä hyötyi? Vastauseen tarvitaan erityisen pätevä psykologi, joka ehkä suosittelee psykiatria vastaamaan.

Sam Colt
Sam Colt
21.12.2020 17:08
Vastaa...  Puolueeton

Turvallisen ja rauhallisen Suomen ulkoministerivirka on sellainen, että siinä voi reissata pitkin maailmaa ajamassa omia harrastuksiaan. Muistetaan, että Timo Soini matkusteli paavin saarnamiehenä ja tärkeimmillään osallistui abortinvastaisiin mielenosoituksiin.
Pekan kiinnostus naisiin kohdistuu vain säkkiin puettuihin somaleihin.

Tommy the Who
Tommy the Who
21.12.2020 15:25

Mutta olihan Mannerheimkin musta.

Kari Juhani Moilanen
Kari Juhani Moilanen
21.12.2020 20:20

Voi v..ttu saa..na vit…aa toi touhu no

Vuoroin vieraissa
Vuoroin vieraissa
22.12.2020 04:39

Pieni korjaus sallittaneen. Ei ”sotisopassa”, vaan sotisovassa. Äidinkieli ja oikeinkirjoitus kunniaan!

Ihmettelen
Ihmettelen
24.12.2020 07:34

Hyvät kommentoijat, miten jaksatte vain vihata ja kadehtia kaikkea ja kaikkia? Ja sitten kun käyttää voimasanoja niin luulee että argumentointi on vahvempi…

Kuin pikkulapsia.