Helsingborgilaiset nuorukaiset yrittivät tuhota koulun

Helsingborgin ongelmallisella maahanmuuttaja-alueella Dalhemissä aloiteltiin joulunviettoa – tuhoamalla paikallinen koulu. Keinot olivat kekseliäät.

Kun kuningaskunnan alamaiset aloittelivat iltauutisten katsomista, niin Dalhemissä kaivettiin esille ilotulitteet ja muut omatekoiset pikkupommit.

Paristakymmenestä nuorukaisesta koostunut pataljoona aloitti koulun tuhoamisen. Raketteja ammuttiin päin koulun ikkunoita ja iso osa rakennuksen ikkunoista saatiinkin hyvällä menestyksellä palasiksi. Osa raketeista saatiin onnekkaasti koulun sisälle ja pieniä palonalkujakin onnistuttiin saamaan aikaiseksi.

Kun poliisi saapui paikalle, niin pataljoona hajaantui juoksemalla ympäriinsä kuin entisen miehen pillastunut sonnilauma.

Ketään ei otettu kiinni epäiltynä tuhotöistä, mutta asiaa tutkitaan murhapolton yrityksenä. Poliisi jäi vahtimaan koulua loppuyöksi, että sitä ei polteta kokonaan.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nyt loppu tähän

Kouluntuhoajat nippuun ja lukkojen taakse. Vanhemmille lasku tihutyöstä, jos ei ole palkkatuloja niin sossumassit veke ja omaisuus ulosottoon kunnes tihutyöt on maksettu. Jos ei linja kelpaa niin toss’ on ovi, ulos maasta.

Lepsuilemalla paska leviää ja kovilla otteilla se loppuu. Kumpaa suosit?

Qroquius Kad

Ensin pitäisi saada Ruotsiin sellainen hallitus, joka määräisi tekemään tuon.
Sellaista ei ole eikä tule, koska ruotsalaiset eivät äänestä Sverigedemokraternaa, vaan istuvat kotonaan fantasioimassa ja valittamassa yhteiskunnan tilasta, johon ovat osaltaan vaikuttaneet.

Ruotsalaiset haluavat tätä. Näyttää pelottavasti siltä, että suomalaisetkin taitavat haluta.
Mutta minkäs sille voi.

Sverige AB no guts as usual

Ruotsin hallitus sanoo että raja Britanniaan pannaan tänään kiinni uuden herkästi tarttuvan koronamutaation leviämisen vuoksi.

Miksi koneita, täysiä sellaisia, on tänään laskeutunut ja laskeutuu Ruotsiin eikä kukaan tee tulijoille minkäänlaisia tarkastuksia? Johtuuko se siitä että Ruotsin hallitus on hidas, tyhmä, munaton ja saamaton?

Minä

Eikös Orpo sanonut, että tulijoiden motiivien epäily on rasismia. Ehkä tulijoiden terveydentilankin epäily on rasismia, joten eivät uskalla tarkistaa sitä.

T

Juuri näin. Sitä saa mitä äänestää. Liikaa syytetään että demarit sitä ja kokoomus tätä. Oikeasti tulisi syyttää äänestäjiä. Vastuu ja syy on aina muualla kuin itsessä.

Anna-Maria Korhonen

Näiden vanhempien lasku lankeaa veronmaksajalle.

Minä

Kun maahan rahdataan elätettäväksi järjettämyyttä, sitten saa järjettömyyttä. Tuossa ei ole mitään uutta. Samanlaista oli jo 90-luvulla, mutta tietysti vähäisemmissä määrin koko maata ajatellen. Olisi jo silloin voinut tajuta, että tuota saa, kun maahanmuuttopolitiikka on mitä on. Vaan ei tajuttu.

Eilen PT puhui “rokoteharhaatikoista”. Siitä on otettu kommentointi pois. No, Yhdysvaltain viranomaisten mukaan kolmisen prosenttia rokotetuista saa vakavia haittavaikutuksia. Siis heti. Kuka tietää mitä tulee myöhemmin esiin. Kukaan ei ota vastuuta haitoista.

Pitäisi olla kunkin oma asia, että ottaako tai ei, koska kuka ottaa, hän on ainakin oman uskomuksensa mukaan turvassa. Hänellä ei siis ole mitään huolta. jos naapuri ei ota, ei se häntä haittaa. Eli mikäli ottamattomuus on jonkun mielestä väärin toisia kohtaan, on hän harhapolulla, koska riski jää hänen logiikkansa mukaan vain niille, jotka eivät ota.

Yhteisvastuullisuus puuttuu monilta näköjään

”Yhteiskunta” perustuu siihen että otetaan yhteisvastuuta. Rokotuksen ottaminen on solidaarisuutta myös muita kohtaan, ei sinä ole vain omasta itsestä kysymys.

Mutta minkäs sille sitten voi jos ei tiettyjä ihmisiä heilauta jos ihmiset sairastuvat ja kuolevat?

Minä

Jos otan rokotuksen, vaikuttaa se vain minuun, kuten rokottamattomuuskin. Jos kuka ottaa rokotteen, on sitten ainakin uskomusten mukaan suojattu. Ei hänen tähtensä rokotteen ottaminen ole mitään yhteisvastuunkantamista.

Rokotteilla on mitä luultavimmin koviakin haittavaikutuksia monille, joten otatako vastuun heidän kärsimyksistään, kun kerran haluat painostaa toisia ottamaan rokotteen oman uskomuksesi tähden.

Noita ei ole testattu niin perusteellisesti, että ne olisivat turvallisia, joten kukin pohtikoon itse, että kumman riskin on halukas ottamaan.

Suomalaista logiikkaa: ei kuulu muille

Suurin osa kissan- ja koiranomistajistakin rokottaa lemmikkinsä jotta ei syntyisi penikkatauti- yms. epidemioita. Mutta ihmiset tykkäävät että ihmisiin leviävä epidemia on pikkujuttu joten eivät viitsi rokottaa itseään???

Minä olen ottanut kaikki rokotukset aina eikä mikään siru ole vielä ohjaillut mihinkään. Ainoa kerta jolloin tuli ongelmaa oli Pandemrixin kanssa eli sikainfluenssarokotuksen: käsivarteni särki kaksi viikkoa niin että piti jopa ottaa särkylääkettä. Mutta mielummin se kuin kykkiä lopun ikänsä kotona piilossa mahdollisten sivuvaikutusten tai taudin takia.

Minä

Et siis ymmärtänyt, että sinulle pitäisi riittää, että olet itse suojattu, ainakin uskomustesi mukaan. Ei kuulu sinulle, että onko naapuri suojattu tai ei. Se on hänen asiansa.

Ihmiset eivät ole lemmikkejä, jotka omistajien tulisi rokotuttaa.

Ei penikkatautirokotetta anneta minkään pandemian vuoksi, vaan sen yksittäisen pennun suojelemiseksi penikkataudilta. Joten tuo vertauksesi oli siltäkin osin metsässä.

Suomi-Kustu

Sen verran vielä, että en hae suojaa itselleni. Otan piikin lähipiirissä olevien vanhusten vuoksi. Jos kerran rokotteen antama suoja ei ole 100% niin on heidän kannaltaan hyvä jos kaikki ympäristössä ovat rokotettuja. En tietenkään painosta ketään ottamaan rokotetta.

Minä

Niin, tuosta yhteisvastuullisuudesta vielä: kuka päättää, että mikä on yhteisvastuullisuutta? Kun on eriäviä mielipiteitä, heitetäänkö arpaa, vai luotetaanko valtioon tai peräti henkilöön, jolle nyt vastaan?

Sinulla on yksi näkemys yhteisvastuullisuudesta. Joillakin toisilla on toisenlainen näkemys. Kuka päättää sen, että mikä on se oikea näkemys?

Jos osaat kertoa, että kuka päättää, sitten osaat kertoa, että kenen diktaturiaa kannatat.

Suomi-Kustu

On kylläkin nimenomaan harhaatikkojen reaktiot olleet tosi vihamielisiä, kun olen vain kertonut, että aion ottaa rokotteen.

Minä

En vaan ymmärrä, mitä se kuuluu keillekään toisille, että ottaako joku tai eikö ota rokotetta. Valinnanvapaus tarkoittaa kumpaakin suuntaa. Kummallakin on omat riskinsä, joiden kanssa sitten elävät, eikä kummankaan valinta vaikuta toisiin.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Suomi Finland

Logiikka on varsin selvä: jos niinkin ikävä paikka kuin koulu, saadaan tuhottua, ei sinne tarvitse mennä hetkeen tylsistymään. Voi vaan jäädä hengailemaan ja kuuntelemaan ganstaräppiä.

Välkyt aina pärjää, tyhmät ei koskaan

Luultavasti koulun omia oppilaita on ollut mukana tuhohommissa ja pieni aavistus on että ne oppilaat eivät ole kanta-asukkaitten lapsia eivätkä koulun välkyimpiä oppilaita. Oppilas joka menestyy koulussa ei mene kouluaan polttamaan.

Tuleva ammatti näille on sossuelätti rikollinen, grattis!

Pah

Aika rasistisia ja ennakkoluuloisia natsipoliiseja nuo tuommoiset kytät jotka jäävät kyttäämään josko keppostelijat sattuisivat palaamaan viimeistelemään kesken jääneen rikastuksen.

Natsipoliisien pitäisi ymmärtää että “pojat on poikia, eikä ne mitään pahaa, ehkä ne vaan aikansa kuluksi vähän keppostelee, täytyy muistaa että moisella keppostelulla on työllistävä vaikutus ja BKT nousee suorastaan suhisten.

Suomi-Kustu

Jep, lapsethan opiskelevat “ei koulua vaan elämää varten” ja poikien elämä tulee jatkumaan keppostelun merkeissä. Joten rohkaisua vain tarvitsevat valitsemalleen uralle.

Los6666

eikö se stupido sanonut, että: -hei, me tienataan tällä!!!!

Tommy the Who

Ei oppi ojaan kaada. Pojat ovat hyvin jo sisäistäneet keppostelun jalon taidon. Kohta ilotulitteiden tilalla on aidot singot, käsikranaatti ja konetuliaseet.

Anna-Maria Korhonen

Herran vuonna 2030 Ruotsissa ei ole yhtään koulua pystyssä. Tärkeimmät vientituotteet ovat matot ja kamelin kusi.

Prozac

Sig-yhtye lauloi kasariaikoina “tuokaa bensaa tytöt, tuokaa bensaa pojat, napalmia meidän koulu palaa”. No noina aikoina jutut jäi fantasioinnin tasolle.

juha II

“Me käymme roihun viettohon…!”

Anonyymi

Kun ei koulu maita, niin pilataanpa se muiltakin eli laitetaan palamaan. Kuten autojen poltoistakin, ei muistakaan tulipaloista ikinä ketään saada kiinni. Odotetaanpa sitten uudenvuoden juhlaa; vaikka raketit kiellettäisiin, takuulla paukkuu ja palaa ja palokunnilla ja sairaaloilla riittää työtä. Varsinkin sotaa pakoon lähteneet suorastaan rakastavat kovaäänistä paukuttelua ja räjähdyksiä. Kumma juttu.