Isis-naiset saapuvat kalifaatista länteen täydessä sotisopassa, eikä se kiinnosta ketään

Kuvituskuvassa lorttoja. Vasemmanpuoleisella rillit huurussa.
Suomessa ja Ruotsissa on ollut viime päivien aikana ainakin yksi yhteinen puheenaihe: isis-naiset. Suomessa ne ovat isis-sannoja, ruotsissa isis-ruotsalaisia.

Ainoa ero valtamedioiden aiheen käsittelyssä maiden välillä on ollut se, että suomessa isis-palaajien yhteyteen yritetään väen väkisin liittää “kantasuomalainen Sanna”, nimi muutettu kuuteen kertaan kun taas Ruotsissa puhutaan isis-ruotsalaisista eli på svenska is-svenskar.

Asiaa voidaan pohtia usealta eri kantilta. Tuonpa tässä esille pari seikkaa, joista en ole nähnyt puhuttavan oikeastaan missään. Mielestäni ne ovat kuitenkin tärkeitä pointteja.

Mitkä ovat olleet isikeen lähteneiden useimmiten uusruotsalaisten tai -suomalaisten motiivit? Motiivin pohtiminen on kaikkein oleellisinta. Niin isis-asioissa, rikoksissa kuin monissa muissakin asioissa. He ovat lähteneet isikseen siksi, että sinne on kuviteltu perustettavan islamilainen kalifaatti. Kalifaatti taas on muslimien islamilainen paratiisi, jossa ei esiinny vääräuskoisuutta ja jossa eletään puhtaimmillaan kuten koraanissa sanotaan, ja kuten profeetta Muhammed on aikoinaan elänyt.

Valtamedia yrittää nostaa isis-jihadisteista esille marginaaliin kuuluvia kantalaisia; Ruotsissa Michael Skråmon ja Suomessa Isis-Sannan. Näillä muutamalla yksittäisillä kantalaisilla ei ole mitään merkitystä kokonaisuuden kannalta, sillä kuten sanoin, he ovat marginaaliporukkaa. Ylivoimaisesti suurin osa isikseen lähteneistä on kotoisin islamilaisesta maailmasta Afrikasta ja Lähi-idästä. He ovat asuneet Euroopassa, jotkut vuosia, jotkut vähemmän aikaa ja jotkut ovat ns. toisen polven maahanmuuttajia.

Joku pälli itseään etsivä kantalainen voi siinä itsensä etsiskelyn lomassa hurahtaa johonkin islamiin ja lähteä kalifaattiin, tai kuten mihin tahansa lahkoon, mielenterveysongelmiensa pohjalta. Mutta nämä islamilaisesta maailmasta tulleet henkilöt eivät ole mitään sellaisia länsimaisia pällejä itsensä etsiskelijöitä, vaan he tuntevat islamin ja koraanin läpikotaisin. He tuntevat ja tietävät mitä islamilaisessa maailmassa tapahtuu. Heille kalifaatti ei ole ollut mitään itsensä etsiskelyä vaan idea uudesta uljaasta maailmasta, jossa islam on vallalla ja vääräuskoisten päillä pelataan jalkapalloa. Koko islamin idea on tämä. Tehdä maailmasta yksi islamilainen kalifaatti, jossa ei ole vääräuskoisuutta.

Se mikä tässä on huomionarvoista niin on se, että heidät, eli islamilaisesta maailmasta tulleet henkilöt, on otettu vastaan Pohjolaan ja Eurooppaan sen takia, että he ovat muka paenneet islamilaista terroria. Jos heidät on siis otettu vastaan pakolaisina juuri tämä islamilaisuuden takia, niin miksi he ovat palanneet siihen lähtötilanteeseen, josta heidän mukapakolaisuus alkoi?

 

Toinen tärkeä seikka on se, että kun isis-naiset saapuvat takaisin “kotiin”, niin hylkäävätkö he islamin ja islamin tunnukset? Jos normaali ihminen tajuaa, että on harhautunut todella pahasti jonkun saatanallisen lahkon syövereihin, niin on oletettavaa, että ihminen ensimmäisenä riisuu kaikki tämän lahkon tunnukset ja uniformut.

Kuvitellaan ihminen, joka on ollut joku x-ismin palvoja ja vähän paloitellut siinä sivussa ihmisiä. Kun tai jos ihminen tajuaa, että tulipa hups tehtyä virhe, niin palaako hän vankilasta siviilielämään ne samat x-ismin tunnukset päällänsä, joita hän kantoi silloin kun oli pahimmillaan x-ismin kourissa? Tuskinpa. Ihminen pyrkii irtaantumaan lahkosta ja kaikesta sen tunnuksista ja palaamaan takaisin “normaaliin” elämään. Ennen kaikkea välttämään kaikkea tunnuksellisuutta, joka liittyy siihen elämän aikaan, kun ihminen oli harhaantunut.

Mutta mitä tekevät isis-naiset? He palaavat “kotikonnuille” täydessä sotisopassa, uniformu päällänsä viimeistä kasvonpiirrettä myöten peitettynä. Niin kuin kunnon isis-naisen kuuluukin, niinkuin kunnon musliminaisen kuuluukin. Pt-median tuntema Ruotsin Maahanuuttoviraston virkailija kertoo, että kaikki Ruotsiin tulleet isis-naiset ovat tulleet paluulennolla täydessä islamilaisessa tällingissä. Hän kertoo, että jos naiset olisivat olleet helpottuneita siitä, että ovat saaneet palata “kotiin” ja “vapauteen”, niin viimeistään lentokentällä säkki olisi lähtenyt päästä. Mutta yksikään ei tee niin. He päinvastoin haluavat pitää islamiin liittyvät säkit päällänsä ja osoittaa kanssaihmisille, että ovat aitomuslimeja.

Yksikään isiksestä Eurooppaan palannut isis-nainen ei ole heittänyt tunnuksellisuutta pois vaan päinvastoin, he ovat kantaneet ylpeänä niitä tunnuksia, joita isiksessäkin on vaadittu.

 

Näin ollen, jos isiksestä palaavien henkilöiden vaarallisuutta voidaan arvioida, niin ensimmäinen kriteeri olisi se, että kantavatko he jatkossa sotilasuniformua vai eivät?

Aika oleellinen kysyys.

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
lukija
lukija
21.12.2020 18:46

Hyvä että tässä mainittiin islamin tavoite. Ei ole demokratia, ei monikulttuuri eikä länsimaiden ajattelema oikeusvaltio. Vaan koko maailma islamin vallan alle.

Puolueeton
Puolueeton
22.12.2020 09:21
Vastaa...  lukija

Mikä on “länsimaiden ajattelema oikeusvaltio”?
Se on tätä “Jussi Halla-aho ja Mikko Ellilä saivat tuomiot omista kirjoituksistaan, jotka eivät kehoittaneet mihinkään rikoksiin ja perustuivat julkisesti saatavilla oleviin lähdemateriaaleihin.”
Kun sen pitäisi olla tätä “Olisikin aika palauttaa provosoivienkin mielipiteiden arvottaminen juridisilta tahoilta takaisin kansalle.”

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
21.12.2020 18:51

Ko. uniformuun pukeutuneita naisoletettuja on täällä PK-seudulla enemmänkin kuin ISIS-Sanna ja ISIS-Heli. Jos he eivät edusta ihan yhtä jyrkkää islamin suuntaa, eivät he siitä kaukanakaan ole.

Sanoisin vain, että lennätyksellä Suomeen on lähinnä sama vaikutus kuin lennätettäisiin talousrikollinen veroparatiisiin ja tarjottaisiin kaikki mukavuudet ja välineet jatkaa rikosten tekoa.

Los6666
Los6666
21.12.2020 19:17

mutta hei, koitappa kusettaa verottajaa suomessa.. on vähän pahempi juttu ku pieni terroristijärjestöön kuuluminen ja rikokset ihmisyyttä vastaan 👍

Kummitukset
Kummitukset
21.12.2020 20:07

Joo kyllä alkoi ns v käyrä nousta, kuinka punarillipäinen suvakki melkein huuli väpättäen lässytti, että nyt ne voivat jatkaa normaalia elämää. Kun tänne nyt VIP lennoilla pääsevät. Kuten joku vertasikin, että niillähän menee hyvin. VIP lennot, ikuinen elätys ja kaikkea on. Lisäksi täällä vielä jaetaan rahaa avokätisesti eri tavoin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.12.2020 00:39
Vastaa...  Kummitukset

Normaalia elämää, siis vauvojen keittämistä. Se on heille normipuuhaa.

rellinen
rellinen
21.12.2020 20:09

Rikolliset hyysää rikollisia.
Siis suomea hallitsevat suurrikolliset.
Keulakuvinaan puhuvat tyhjät päät.

Los6666
Los6666
21.12.2020 19:15

täyttä asiaa 👍 mistä vitusta nämä paskamediat on repässeet jonku isis”sannan”…. yhtä ainutta pottunokkasannaa ei ole tänne lenntätetty

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.12.2020 01:24
Vastaa...  Los6666

Sanna jotain 80v kuvien perusteella. Ehkä se on murhannut jesidiäidin ja pöllinyt lapset. En tiedä, en väitä, muttei mitään Sannaa ole olemassa sen enempää kuin Heliä ja mitä näitä oli. Kukaan ei voi syyttää minua, koska kaikki ovat tunnistamattomia satuhahmoja. Aku Ankka on natsipelle, haastakaa oikeuteen.

Rip sisäinen turvallisuus by Sannan "minun hallitu
Rip sisäinen turvallisuus by Sannan "minun hallitu
21.12.2020 19:21

Suomen hallitus on tehnyt pahoin tuomalla murhaajajärjestöön kuuluvia hardcore kannattajia Suomeen.

rellinen
rellinen
22.12.2020 13:37

Intrigööri-plogissa on kuvia “isis-sannoista” marssittamassa pikkutyttöjä ja isompiakin, kahlittuina ja jätesäkkeihin puettuina, ilmeisestikin kohti “avioliiton rauhaisaa satamaa”. Mahdollisesti ryöstettyjä jesidi- tai kurdinaisia(tyttöjä). Näinhän se islamin levitys on tapahtunut, munalla ja miekalla. Kyllä kelpaa suvaitsevaistolle.

WW2.5
WW2.5
21.12.2020 19:41

Ilmeisesti odotellaan sitä että migraatiohaitat kasvavat niin suuriksi että markkinavoimat tuovat ratkaisun asiaan.
Asemarkkinat odottavat kutsua kentälle, koska muuta ratkaisua ei valitettavasti ole näköpiirissä.

T
T
21.12.2020 20:06

Miikka Mustonen. Hän ei tainnut saada aivan samantasoista palvelua kuin nämä ISIS-henkilöt. Haavisto ei järjestänyt hänelle kuljetusta Suomeen.

Aappa
Aappa
21.12.2020 20:11

Saapuvat siis täydessä sotisovassa – ks. sanan ”sotisopa” taivutus:
https://fi.wiktionary.org/wiki/sotisopa
Soppa on erikseen, siis se mitä juodaan.

Kivenkiertäjät ja kuunpalvojat
Kivenkiertäjät ja kuunpalvojat
21.12.2020 20:20

Paras kuvateksti ikinä !!😁.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.12.2020 02:12

Ei-huora ei jättäisi sukuelimiään näkyviin. Tämä on ennenkuulumatonta!

juha II
juha II
21.12.2020 20:24

“Kyllä piru perillisensä löytää!”

pöh
pöh
21.12.2020 20:48

IltaLäpyskät vaan jatkaa kirjoittamista “pakolaisleiristä”, se ei ole mikään pakolaisleiri vaan terroristien vankileiri.

Kilttimies
Kilttimies
21.12.2020 20:55

Nuivasti naulan kantaan. Pekka Haavistoa nämä soturit eivät vielä katolta pudota homouden vuoksi, koska niillä ei valtaa siihen. Haaviston pää on kuitenkin vaadittava vadille, mikäli siskot keppostelevat.

Vaikka voivat ne homon säästää vastapalveluksena isamin edistämisestä Suomessa ja muualla.

Pah
Pah
21.12.2020 21:21

Turhaa on täällä ininä. Suvakki kommunistien salajuonelta tämä hulluus enemmän vaikuttaa.

Ei voi välttyä ajatukselta että nuo kommunismin asialla olevat Antifaa liputtavat punavihervasemmistolaiset ja nämä heidän tänne haalimat islamistiset liittolaisystävät on tarkoitus sopivalla hetkellä usuttaa miekkoineen alkuun Ruotsidemokraattien ja Perussuomalaisten kimppuun, ja sen jälkeen samaa herkkua tarjotaan muillekkin vääräuskoisille jolloin Islamilla terästetty umpi kommunistinen Kalifaatti alkaa olla valmis Sharialle.

Ihan tyypillinen ”Enemy of my enemy is my friend” – kuvio siis.

RAHKONEN Jukka-Pekka / islam uhka ihmisyydelle.

https://www.youtube.com/watch?v=pmZEi9gOYmw

Siinäpähän kotiutat tämmöiset lapsista asti kauloja katkomaan kasvatetut kunnon uskovaiset..

https://twitter.com/Natsecjeff/status/1322150717306580992

On tässä hulluudessa se hyvä puoli että jääpähän enemmän vapaa-aikaa kun työssäkäynnin voi unohtaa. Turha rimpuilla vaan ottaa sosialismista ja kommunismista kaiken irti!

Jep: Ajatteleminen ilman tekemistä on vähemmän haitallista kuin tekeminen ilman ajattelista.

Näin se on
Näin se on
21.12.2020 21:32

Tottahan tämä näin menee. Yllättäen hallituksemme aloitti meriselityksien antamisen taas vaihteeksi, tähänkin asiaan. Suomesta on jäljellä kohta enää savuavat rauniot hyvinvointivaltiona. Kiitos punavihreän hallituksemme.

Taas näimme ettei koskaan pitäisi äänestää SDP, Vasemmistoliittoa, sekä Vihreitä hallitukseen. Keskustankin kannatus taisi nyt mennä lopullisesti.

Moonman
Moonman
21.12.2020 22:27

Näin asioista ymmärtämättömän silmin näyttää omituiselta että vaihtoehtojen pitää olla joko isis-kalifaatti tai itäkeskuksen sossuluukku. Eikö maailmasta muka löydy mitään toista paskastaniaa jossa sitä puhtainta saatanallah-palvontaa voi harjoittaa ihan samalla tavalla kuin tussahtaneessa kalifaatissa?
Esim. joku jemen tai oman. Ihan samalla tavalla sielläkin pitää kulkea jätesäkki päällä, asua +30 asteisessa betonielementti-hökkelissä, josta ei saa poistua ilman miespuolista saattajaa ja irtopäät lentelevät. Sossurahaa ei tietenkään saa, mutta eihän sitä olisi saanut kalifaatissakaan.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.12.2020 02:17
Vastaa...  Moonman

Kyllä terroristeille maksettiin kelarahaa, jotta saattoivat ostaa lapsiseksiorjia. Suomen laki ei kai anna myöten tässä asiassa. Jotain tuollaista lukenut.

jävlaskit
jävlaskit
22.12.2020 05:28
Vastaa...  Moonman

Muslimimaita löytyy vaikka kuinka paljon, mutta eivät he halua sinne epäsortoa lietsovaa porukkaa. Sheikit, sulttaanit, kuninkaat sun muut haluavat elää rauhassa ja nauttia rikkauksistaan, toki kytäten pillupoliisin tavoin omien naistensa elämää. Muutoinhan bileet on hyvät siellä kansan syvien rivien silmien ulottumattomissa, kaikkea on tarjolla. Uskonto on vallan väline.
Jemeniinkään huono mennä, sunnit, shiiat sun muut alqaidat sotivat siellä keskenään ja Saudit sekä Iran rahoittavat osapuolia.

Moonman
Moonman
22.12.2020 10:34
Vastaa...  jävlaskit

Ehkä näiden öljy-sheikkien johtamat maat eivät edustakaan sitä aitoa islamia suomeen rahdatuille terroristeille, koska siellä eliitti rilluttelee salaa. Mutta isis-terroristien ihanne näyttää olevan synonyymi mahdollisimman takapajuiselle, niin eikö juuri joku jemen olisi täydellinen siihen, jatkuva krooninen sotahan kuuluu asiaan.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
21.12.2020 22:34

Mitä sä Pate luulet, että mitäköhän mun päässä liikkuu kun luen tota juttuu? Kuten tiedät, niin olen ex-skönö, joka on käynyt vähän siellä sun täällä. Olen heittänyt around the world pari kertaa, eli olen käynyt melkein joka paikassa. Arabeissa olen käynyt myös melkein joka saatanan paikassa.- Mä en edelleenkään ymmärrä, että joku suomalainen tai eurooppalainen voi ajatella noista “elukoista” jotain hyvää. Mä voisin kertoo noista vuohen nussioista vaikka mitä, mutta minut on näköjään nk. bannattu jopa SU:sta. Mikä vittu tätä mediaa vaivaa, kun eivät uskalla julkaista mun juttuja edes silloin, kun sanon, että mä “otan muutakin kun poliittisen vastuun?” Ei mua vituta, mutta saan oman kuvani kaikesta poliittisesta paskasta, mitä maailma syöttää. Kiitti, et sä olet sentään ajatteleva ihminen. Mihin helvettiin nää pissikset Suomen ovat myyneet? Ei paljoo naurata!

Mikä pykii?
Mikä pykii?
21.12.2020 22:42
Vastaa...  Mikä pykii?

Niin, mun kysymykseni oli se, että mikä sitä Turkkilaakin vaivaa, että pitää moderoida tosi asioita? Fiksu jäbä, mut ei tarvitse mun puolesta sensuroida tosi asioita. Ymmärräthän, että Is, IL, Hs, Yle ja kaikki muutkin paskan jauhajat ovat bannanneet mut jo aikoja sitten? Ihmeellisiä totuutuuden peittäjiä.

Anonyymi
Anonyymi
22.12.2020 07:11
Vastaa...  Mikä pykii?

Suomessahan joutuu käräjäsaliin, jos julkaisee Facebookissa tai vaikka Suomen Uutisissa JONKUN TOISEN kirjoittamaa tekstiä, josta sitten ”valaistunut” lukija tulkitsee sen vihapuheeksi ja yllyttävän kansanryhmää vastaan. Näin on käynyt monelle, mm. Kärkkäisen tavaratalon johtajalle ja edesmenneelle Ilja Janitsikinille.

Kukavaan
Kukavaan
23.12.2020 14:51
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Valtamedia itsesensuroi. Niin se teki Suomessa silloin kun Neuvostoliitto oli voimissaan sodan jälkeen. Itsesensurointi on voimissaan nykyäänkin. Vain sensuroitavat asiat ovat muuttuneet. Sama prosessi, eri soveltamiskohde.

Itsesensuuria on ollut aikojen alusta saakka. Sen olemassaolo edellyttää, että joistain asioista ei saa puhua ja että ilmiantaja hyötyy väärin puhuvan ilmiantamisesta.

Entä jos kukaan ei sano mitään väärää. Potentiaaliset ilmiantajat kyllä keksivät aina jotain, josta voi ilmiantaa. Jos eivät keksisi mitään ilmiannettavaa, ei tulisi hyötyäkään.

Puhumisen lopettaminen joistain asioista ei itsesensuurin ja ilmiantamisen kiihtyvässä kierteessä auta kuin hetkellisesti. Jo kohta keksitään nimittää jotain muuta väärinpuhumiseksi.

Mutta mikään ei pelasta edes ilmiantajia. Prosessi syö myös innokkaimmat käyttäjänsä ja mahdollistajansa.

fani
fani
22.12.2020 11:53
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Minne katosi tällä sivustolla ollut tuore Irwin-juttu ?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.12.2020 12:02
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Mutta miksi?

Kilttimies
Kilttimies
22.12.2020 17:47
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ja jatkokysymys: miksi ihmeessä selvinpäin?

Vituttaa
Vituttaa
22.12.2020 02:53

Tämä temppu oli viimeinen naula haaviston arkkuun.Tosin tälle peräreiän ritarille sorvataan varmaan YK:n puolelta joku rahakas loppuelämän tyhjäntoimittajan homma. Tämä keissi kuvaa hyvin sitä mitä vihreät ovat suomen kansalle, se että terroristeja marssii suoraan rajan yli ei riitä, vaan niitä pitää vielä hakea valtion kyydillä.

Tiktok tanssia
Tiktok tanssia
22.12.2020 09:51
Vastaa...  Vituttaa

Niinpä. Ovat erityisessä suojeluksessa. Ja kun raiskaavat tai murhaavat jne, ei puhettakasn karkoituksista. Ehei. Pwrustetaan vaikka suvakeille uusia työpaikkoja esim kursittamaan jootta soo soo. Tuhma mussukka. Kyllä täti on leikisti “vihainen”.

kaukana Koijärveltä.
kaukana Koijärveltä.
23.12.2020 10:22
Vastaa...  Vituttaa

On selvää, että vihreiden tavoite on ammuskeluun kulminoituva yhteiskunnallinen kaaos.
Eiväthän he muutoin ajaisi pontevasti tai salaa niitä asioita jotka johtavat tukien varassa elävien köyhien määrän lisääntymiseen ja katuväkivallan kasvuun.

Särmääjä
Särmääjä
22.12.2020 04:28

Tässä ei ole kyse mistään muusta kun tietoisesta Isiksen islamistien tukemisesta mitä valtio harjottaa. Jos noilla on joku Suomen kansalaisuus olisi voitu säätää laki että semmonen poistetaan terroristijärjestöön kuulumisesta ja pannaan maahantulokielto. Kalifaattikersoilla taas ei ole Suomen kanssa mitään tekemistä.

Sakke
Sakke
22.12.2020 05:20

Eikös nuo huput pitäs vaihtaa heti käyttökerran jälkeen samoin kuin meitä opastetaan vaihtamaan kasvomaskit kauppareissun jälkeen.

Pamela Possu o.s.Sika
Pamela Possu o.s.Sika
22.12.2020 06:52
Vastaa...  Sakke

Näinhän sitä olettais,mutkun eihän noita koske samat säännöt,lait eikä rajoitukset kun meitä “vääräuskoisia”.

Al-Hollitus
Al-Hollitus
22.12.2020 07:50

Kaapu on tästä eteenpäin Al-Hollituksemme virallinen edustusasu.

Saadaan edustavia kuvia viisikostamme 🤣

Talousaliupseeeri
Talousaliupseeeri
22.12.2020 08:40

Vai sotisoppaan ovat joutuneet nuo monessa liemessä keitetyt naisparat. Lieneekö se ihan hernekeittoa?

– Herra vääpeli! Sotisopassani on kärpänen.

– Lisänä rikka sotisopassa.

Khmm
Khmm
22.12.2020 10:06

Sotisovassa tulivat kun oli sotisopansa yllään. Soppa on keittoa, sopa on vaate.

TÄYSSÄKKI halutaan suojata vastaisuudessakin
TÄYSSÄKKI halutaan suojata vastaisuudessakin
22.12.2020 13:25

Tehkää kansalaisaate siitä että kaapuhiippailu terrorijärjestön jäseniltä pitää kieltää.

Nyt ymmärrän miksei Ruotsin NMR- jäseniä tuomittu kiihottamisesta vaikka heilla on liput (”tyr”-riimu) ja univormut: koska halutaan säilyttää myös ISIS- univormut!
Tämä on sovittu juttu luultavasti koko EUssä että täyssäkkejä EI saa kieltää.

Lööperi kerää nyt hallitukselle enemmän valtaa lainsäädännön muuttamisen avulla ja Lööperi itse aikoo olla puikoissa vielä 2022-2026. Ja Suomessa sateenkaarihallitus jatkaa tietenkin. Miltä se maistuu?

Kannattaako rikos?
Kannattaako rikos?
23.12.2020 06:46

Pitää järjestää kansanäänestys siitä otetaanko Suomeen veronmaksajien elätettäväksi rikollisia jotka ovat taistelleet yhteiskuntarauhaa vastaan. Kiduttaneet naisia ja lapsia, tappaneet naisia ja lapsia, orjuuttaneet naisia ja lapsia.

ISISnaisille suositellaan murtovarkaan uraa
ISISnaisille suositellaan murtovarkaan uraa
23.12.2020 09:22

Toivottavasti IS- naiset rupeavat murtovarkaiksi. Ruotsin poliisi ampui Eksjössä murtovarkaan kuoliaaksi. (Expressen)

Vaan turha toivo. Sossujen såssu tarjoa heille rapuvoileivän jolla voivat ajella kermakaistaa ja rauhassa jatkaa ruotsalaisten ja muiden valkoihoisten eimuslimien pohjatonta vihaamista. Kukaties heistä joku vielä tekee temput ja räjäyttää itsensä jossain tungoksessa?

Sissi82
Sissi82
23.12.2020 17:02

Todella hyvä kirjoitus, kiitos.

Tapio Pesola
Tapio Pesola
27.12.2020 19:57

Parhaita PT-juttuja koskaan. Hienoa, että on medioita, jotka tuovat esiin sellaisia näkökulmia, joita muut eivät hoksaa ajatella tai joista eivät halua kertoa.