Lyhyt tilastokatsaus ulkomaalaisprosentteihin

Usein kuulee sanottavan, että Ruotsi on ollut aina maahanmuuttajayhteiskunta. Tämä voi pitää osittain paikkaansa, mutta ei täysin.

Tilastoja kun katsoo, niin loppujen lopuksi Ruotsikin on ollut hyvin ruotsalainen yhteiskunta vielä 60-70-luvulla. Vauhti on lähtenyt kiihtymään vasta 2000-vuosisadalla.

Tarkat tilastot voi katsoa täältä:

https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/befolkning/befolkningens-sammansattning/befolkningsstatistik/pong/tabell-och-diagram/helarsstatistik–riket/befolkningsstatistik-i-sammandrag/

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ei ollut sattumaa
Ei ollut sattumaa
21.12.2020 12:23

Tietäähän Paavo mitä 1960-luvulla tapahtui?

Koko multikultin aloitti vasemmistolainen David Schwarz 1964 kirjoituksillaan Dagens Nyheterhiin. Oikeistolainen Gunnar Heckscher komppasi. Edelleen sama rata jatkuu vaikkapa Göran Rosenbergin kannanotoissa.

Mikä mahtaa olla henkilöitä yhdistävä tekijä?

rellinen
rellinen
21.12.2020 12:48

Kgb-kommunismi. Neuvostotiedustelun lähettiläitä.

OPP
OPP
21.12.2020 13:00
Vastaa...  rellinen

Melkein oikein!

rellinen
rellinen
21.12.2020 13:34
Vastaa...  OPP

100% varmasti oikein vaikka kipapit mahdollisesti päässä pyöriskin.

Onko Paavokin punikki?
Onko Paavokin punikki?
21.12.2020 14:00
Vastaa...  rellinen

Missä kipa, siellä kommunismi. Vai mitä Pate?

Olli P. Pakkopaita
Olli P. Pakkopaita
21.12.2020 16:10
Vastaa...  Admin Pt-media

Kerta teikäläisellä on pääsy suljettuun ja valvottuun kerhohuoneeseen, niin teeppä toki meille kaikille pieni historiakatsaus Ruotsin multikultin syntyvaiheista!

Innolla lukisin likaiset yksityiskohdat ensimmäisen tason suorittavista lähteistä. Varmaan Palmenkin murha liittyy tähän.

juha II
juha II
21.12.2020 20:26

Kaikki juutalaisia!

Oliko oikein?
Oliko oikein?
22.12.2020 09:38

K.u.s.t.a päässä.

Drank
Drank
21.12.2020 13:39

Niin siis tässä ei ole kuin ulkomaan kansalaiset/ruotsin kansalaiset, eli todellisuus on tilastoa kauheampaa.

Minä
Minä
21.12.2020 14:26
Vastaa...  Mökin tonttu

Jotta todellinen kuva tulisi, pitäisi olla myös vähintään ulkomailla syntyneiden ensimmäisen polven lapset, jotka ovat syntyneet Ruotsissa.

Minä
Minä
21.12.2020 14:24

On tietysti ollut maahanmuuttoyhteiskunta aina, sillä sinne on ikiajat muuttanut suomalaisia, norjalaisia, tanskalaisia, saksalaisia, ranskalaisia, brittejä ja muita eurooppalaisia. Yhteistä näille on ollut, että mennään töihin tai tekemään bisnestä.

Suvakkien mielestä tämä nykyinen sossujonon jatkeeksi tuleva etujenkalastelijoiden marssi on maahanmuuttona verrattavissa siihen ikiaikaiseen, vaan kun vähäiselläkin ällillä voi tajuta, että ei ole verrannollista. Ei tästä nykyisestä pitäisi edes käyttää sanaa maahanmuutto, koska ne vain marssivat maahan eläteiksi. Kyseessä on paremminkin sossujonoonmuutto.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
21.12.2020 16:42
Vastaa...  Minä

Tai väestönvaihto. Jostain syystä maahan halutaan mahdollisimman paljon liikaväestöä, joten jengille maksetaan maassa oleskelusta.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
21.12.2020 16:42

Ulkomaalaisia Ruotsissa siis oli jo vuonna 1960, mutta ei yhtään sellaista, joka oli syntynyt ulkomailla ja saanut Ruotsin kansalaisuuden. Nämä ilmestyivät tilastoihin vuonna 1990. Jännä juttu, sillä kyseisenä vuonna Suomi sai ensimmäiset somalit…

Prozac
Prozac
21.12.2020 18:21

Olikohan joku demarien naisvarapuheenjohta joka hiljattain vertasi mamulaumoja karjalan evakkoihin. Että autoimmehan me evakkojakin. Demarin ymmärrys vähän heikoissa kantimissa.

juha II
juha II
21.12.2020 20:28

”Peppi Pitkätossu -aikaan Ruotsi oli ruotsalainen. Tuho alkoi jokseenkin v.1975 tietoisella poliittisella päätöksellä, joka meni ohi korvien sillä ne täytti muuaan ABBA!

Aina sama vedätys
Aina sama vedätys
21.12.2020 21:25

Tuo vertailu on suurinpiirtein yhtä oikeaan osuvaa kuin käyttää Finlaysonia perusteena ikuisesti toimeentulotuen varassa eläville somaleille. Laillista ja hyödyllistä maahanmuuttoa on aina ollut. Islamilaisella turvapaikkaturismilla ja humanitäärisellä maahanmuutolla ei ole sen kanssa mitään tekemistä.

Jo kauan aikaa sitten...
Jo kauan aikaa sitten...
22.12.2020 08:17

Vuonna -78 meillä käytiin läpi yhteikuntaopin tunnilla se miten pohjoismaissa kunkin valtion väestönkehitys on muuttunut ja miten se vaikuttaa tulevaisuuteen. Jo silloin lukuja/kasvukäyriä katsellessa yksi luokkakavereista hoksasi ja huusi ”ruotsalaiset kuolee sukupuuttoon”. Ja koko luokka höröttäään. Ja kun nauru laantui, niin jannoja jatkettaessa todellakin, ruotsaalaiset kuolevat pois ja maata tulee asuttamaaan muut rodut.

Opettajakin myönsi että Jarin tekemä havainto oli oikea. Ja sanoi sitten meille että olkaa tarkkoine kenen kanssa menette naimisiin. Että sen pitää olla suomalainen. Ja JO SILLOIN varoitti siitä että tulevaisuudessa ei ole sellaista tahoa kuin ”yhteiskunta” joka hoitaisi vanhukset. Vaan painotti että jokaisen tytön tulisi hankkia kolme lasta koska lapset ovat ne jotka hoitavat vanhukset jatkossa. Aivan kuten ennenkin. Ja että sosiaalihuolto tulee romahtamaan 2000-luvulla joka tarkoittaa paluuta 1800-luvun alun sosialitasolle.

Ajatelkaa, jo tuolloin tuo opettaja oli niin valveutunut että näki Suomenkin ja suomalaisten tulevaisuuden. Sn vuoksi kävinkin tässä pari vuotta sitten tapaamassa ko. opettajaa joka oli vielä hengissä. Ja siinä keskutellessa kävi selväksi että ”huonolta näyttää” Suomenkin tilanne. Hän suri omien lastensa tulevaisuutta ja sitä että nuoret eivät hanki enää lapsia koska eivät ymmärrä kuin oman viihtyvyytensä. Kolme on luku johon jokaisen naisen tulisi pyrkiä jotta yhteiskuntamme pysyisi edes nykyisellään.

Mutta kuten jo aiemmin todettu, Ruotsi on menetetty maa-alue. Sitä asuttaa muutamien vuosikymmenten jälkeen toiset tahot kuin ruotsalaiset. Joita nyt kuolee alati kiihtyvällä tahdilla vanhuuteen, aivan kuten Suomessa.

Morpho
Morpho
22.12.2020 12:28

Paljonkohan on ulkomaalaistaustaisia?

aAa
aAa
22.12.2020 21:05
Vastaa...  Morpho

25,5%