Tukholmassa vangittiin taas isis-naisia

Tukholman käräjäoikeus vangitsi taas kaksi isis-ruotsalaista epäiltynä rikoksista, joihin isikseen lähteeneet naiset yleensä ovat epäiltynä: pakkoavioliiton harjoittaminen.

Ensimmäinen vangittu on 1972 syntynyt Lina Ishaq. Ishaqin epäillään myyneen omia ja vähän muidenkin lapsia isiksen sotaherroille. Rikosaika on vuosi 2018. Tutkittavan rikoksen mukaan Ishaq on myynyt ainakin viisi 5-12-vuotiasta tyttöä isis-sotilaille avioliittoon. Ishaq kiistää syyllistyneensä rikokseen, sillä hän tunnustaa vain islamin lakia ja islamin lain mukaan nyt kyseessä olleet teot eivät ole olleet rikoksia islamin lakia kohtaan.

Ishaq toisin sanoen myöntää teot, mutta kiistää niiden rikollisuuden.

Ishaqista ei tiedetä oikein mitään. Hän ei ole kirjoilla Ruotsissa, mutta toisaalta hän ei ole tarvinnut tulkkia käräjäoikeuden istunnossa. Se tiedetään, että nainen hakeutui Ruotsiin nyt joulukuussa ja hänet otettiin kiinni suoraan lentokentältä.

Toinen vangittu on Aisha al Hasan. Oikeuden papereissa mainitaan, että henkilön ikää ei tiedetä eikä henkilöllisyyttä voida varmistaa. Al Hasan saapui niin ikään joulukuussa Tukholmaan ja hänet otettiin kiinni lentokentällä. Epäilty rikos on 2017-2018 ja sama rikosnimike: pakkoavioliiton harjoittaminen.

Al Hasanin epäillään myyneen kaksi omaa tyttölastaan ja kaksi muuta lasta, i`iltään 7-12 vuotiaita, isiksen sotilaille vaimoiksi. Nainen on ollut isiksessä suuressa asemassa.

Nainen kiistää rikosepäillyt.

Tästäkään naisesta ei löydy Ruotsista oikeastaan mitään tietoa.

Näin siis alkaa selvitä kuva, mitä isikseen lähteneet naiset ovat tehneet kalifaatissa. He ovat harjoittaneet lapsikauppaa myymällä tyttölapsia muslimimiehille. On perin kummallista, että miksi Suomeen tulleita isis-naisia ei ole otettu kiinni tutkintaa varten. Ei ole epäilystäkään mitä suomalaiset isis-sannat ovat kalifaatissa tehneet.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
22.12.2020 13:44

Lopputuloksena todetaan, että ei ole rikos sellaisten lakien mukaan, jotka koskevat tosiasiallisesti näitä naisia. Sen jälkeen todetaan, että epäselvyyksien välttämiseksi muutetaan Ruotsin lakia siten, että ulkomailla väliaikaisesti oleskelevia islamilaisia Ruotsissa enemmän tai vähemmän asuvia ihmisiä ei voida tuomita minkään ruotsalaisen lain mukaan koskaan, ellei sharia nimenomaan tällaista vaadi.

Sitten tuomarit ja poliitikot vetävät housut alas ja nöyryytysosasto tekee työnsä.

Kilttimies
Kilttimies
22.12.2020 23:29
Vastaa...  Suomi Finland

Pieni tarkennus: Sitten miespuoliset tuomarit ja poliitikot vetävät housut alas ja nöyryytysosasto tekee työnsä.

Sami
Sami
23.12.2020 04:01
Vastaa...  Kilttimies

Juu, Suomessa Sharialaki työstää tuomareita kuivana kakkoseen, ja nämä suomalaiset kulttuurimarxistit tuomarit nauttivat siitä . Onnea kulttuurimarxisteille tuomareille.

kanander
22.12.2020 14:08

Ruotsi aloitti ainakin reippaasti näiden länsimaista oikeuskäsitystä törkeästi rikkoneiden naisten vangitsemisella. Myivät omia pikkulapsiaan seksikumppaneiksi aikamiehille. Hyi helvetti! Jää nähtäväksi, miten juridinen puoli asiassa hoituu. Lapset jo pilattu.

pöh
pöh
22.12.2020 14:14

Olihan se Suomeenkin tuotu ihan omien sanojensakin mukaan naittanut 13-vuotiaan tyttärensä terroristeille. Kai se on sitä parempaa lapsikauppaa josta ei voi kunniakansalaisia syyttää.
Mediakin vaan jatkaa valkopesua, vankileirit onkin pakolaisleirejä, terroristit on al-hol äitejä jne.. ei voi ymmärtää tuommoisia terroristien puolustajia.
Media muuttuu varmasti vielä järjettömämmäksi, nyt kun hallitus lahjoi mediaa 7,5 miljoonalla veronmaksajien rahoja.
Ministerit touhuu laittomuuksia ja vaarantaa Suomen turvallisuuden, ja mitä siitä seuraa? Ei yhtään mitään.

Juha Raahela
Juha Raahela
22.12.2020 15:41
Vastaa...  pöh

Niinpä nähtiin taas, että heidän kotouttamissuunnitelmansa eivät muuttuneet mitenkään kohuista huolimatta. Tuli vaan vähän hidasteita matkaan…

Sami
Sami
23.12.2020 04:06
Vastaa...  pöh

Suomessa kulttuurimarxistit yhdenmukaistavat lakia Sharialain kanssa. 12 vuotias on kohta sallittua. Mitä ihmettä kulttuurimarxistit hallitus tekee??? No, äänestäjiensä tahtoa tietenkin 🙁

matti mainio
matti mainio
22.12.2020 14:18

Hyvä. Noista rikoksista olisi hyvä laittaa tilille myös nämä nyt Suomeen tulleet. Ja oikeuslaitos voisi lätkäistä sitten ihan kunnolla vaikka 3-6kk ehdonalaista noille. Alkaisivat oppia.

pzkw
pzkw
22.12.2020 18:29
Vastaa...  matti mainio

”…oikeuslaitos voisi lätkäistä sitten ihan kunnolla vaikka 3-6kk ehdonalaista noille. Alkaisivat oppia.” Toivottavasti tuo oli sarkasmia. Ei ne opi.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
22.12.2020 15:50

Mitä tuossa oikeutta käymään. Eikö näitä voisi vain myydä jollekin vaikka Pohjois-Afrikkaan??

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
22.12.2020 17:22

Pitää olla täysin mielisairas ja sadisti, että myy jopa 5 – 7-vuotiaita vaimoiksi. Tämä Sannan hyväkäskin sai itse kasvaa rauhassa naiseksi Suomessa mutta tyttärensä työnsi jo lapsena jonkun äijän palvelijaksi. Pthyi!

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
22.12.2020 18:52

Jopa Ruotsissa vangitaan. Hölmölässä tarjotaan pullaa.

Olen suomalainen
Olen suomalainen
23.12.2020 09:29

Hölmölässä annetaan ilmainen asunto ja auto ja kaikki kustannukset maksetaan. Nämä somalinaiset saivat Suomen kansalaisuuden liian nopeasti. Vähintään 5 vuotta ilman rikoksia, että kansalaisuus myönnetään, on minun ehdotus.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
25.12.2020 21:15
Vastaa...  Olen suomalainen

Mitään järkeä myöntää kansalaisuutta yhdellekään somalille? Mitä ne täällä tekee? Muuta kuin nostavat tukia ja tekevät rikoksia? Monet nostavat niitä useasta Euroopan maasta eri henkilöllisyyksillä.

juha II
juha II
22.12.2020 20:27

Suomi on pohjoismaiden häpeänpilkku!

Kilttimies
Kilttimies
22.12.2020 23:34

Voi vain kuvitella, millä tavalla nämä ihmisjätteet ovat suhtautuneet jesidityttöihin ja -naisiin.

Särmääjä
Särmääjä
23.12.2020 03:32

Ne naiset on siellä aavikolla vankileirillä ja jokaikinen 100% islamisteja. Ne on viimesten linnakkeiden uskollisia sotureita ja kalifaatin palvelijoita, jotka on ollu varmastikin myös Al-Khansaa prikaatin toiminnassa mukana jollain lailla. Ainoo ero on nykysin vaan uskollisuudessa Isikseen, jota on tosilla on jäljellä enemmän ja toisilla vähemmän. Pelkästään jo se että ne on kuulunu siihen helvetin Isisikseen tai ollu sen toiminnassa mukana pitäs olla sellanen asia ettei niitä koskaan olis pitäny edes tuoda tai päästää takasin vaan mielummin jättää vaikka telotettavaks sinne vankileirille ja tuoda tänne vaan sitten orvoksi jääneitä Suomesta vietyjä Suomen kansalaisia lapsia, joille ei muuta voi tehdä, vaikka nekin jo tulee oleen iso ongelma ja parasta olis semmosetkin antaa adoptoitavaks paskamaihin jos ei ole edes suomalaisia lapsia.

Sami
Sami
23.12.2020 04:09
Vastaa...  Särmääjä

Irak ja Syyria ovat luvanneet huolehtia lapsista, Suomea ei tähän tarvita mitenkään.

Särmääjä
Särmääjä
23.12.2020 08:08
Vastaa...  Sami

Tuskimpa ottavat jos lapsella ja äidillä Suomen kansalaisuus ja lapsi syntyny Suomessa niin pakko se on käytännössä tänne tuoda. Kalifaatissa syntyneet ei ole Suomen asia mutta tietysti niitäkin tänne kaks tuotiin sillon alkuun.

Ei koira karvoistan pääse
Ei koira karvoistan pääse
23.12.2020 03:50

Toivon että nuo ja noiden perässä tulevat terroristit aiheuttavat mahdollismman paljon sitä mitä osaavat parhaiten, eli terrorismia.

Sami
Sami
23.12.2020 04:12

Juu, toivon samaa. Mitä nopeammin ja enemmän kultturimarxismi epäonnistuu, sitä parempi.

Särmääjä
Särmääjä
23.12.2020 08:09

Sittenhän niihin käytetään vielä enemmän rahaa.

Sissi82
Sissi82
23.12.2020 16:56

Islami / muslimit ovat ihan sairasta sakkia.
Lasten raiskaus ja hyväksikäyttö täysin laillista ja suotavaa.
Ja sitten noita helvetin mutuja otetaan suomeen tuhansittain, raiskaamaan suomalaisia
teinejä, jokainen politiikko joka niitä on puoltanut, pitäisi ristiinnaulita ja laittaa vastuuseen jokaisesta mutujen tekemästä rikoksesta.