Ruotsi löi matkustuskiellon Tanskaa ja Britanniaan

Ruotsin hallitus on päättänyt matkustuskielloista Britanniaan ja Tanskaan. Kaikenlainen matkustaminen näiden maiden välillä on suljettu joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

Britanniasta ja Tanskasta pääsee Ruotsiin ainoastaan Ruotsin kansalaiset ja henkilöt, jotka työskentelevät Ruotsissa. Myös Bornholmissa asuvat henkilöt voivat käyttää Ruotsia läpikulkumaana Tanskaan. Myös ”vakavat” perhesyyt sallivat poikkeuksen.

Syynä matkustuskiellolle on Britanniassa ja Tanskassa esille tullut uusi koronaviruksen mutaatio, joka leviää entistä nopeammin.

Pt-median Malmön kirjeenvaihtaja kertoo, että Juutinrauman silta Malmöstä Kööpenhaminaan on nyt kiinni ja Tanskasta Ruotsiin saapuu vain yksittäisiä henkilöautoja. Ruotsista Tanskaan on niin ikään hyvin vähän liikennettä.

11 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rullattu
Rullattu
28.12.2020 20:05

Niimpä varmaan, Ruottiin tuli lisää koronaa ja sitä uutta mutaatiota tuon jälkeen briteistä,
Samoin kuten muuallekkin eurooppaa, kuten vaikkapa uudenaallon koronaa myös brittien tuomana suomeen vaikka hiivahallitus kertoi vajaa viikko takaperin että briteistä laitettiin lennot poikki heti kun selvisi koronamutaation leviäminen, mutta taas näki miten uskottava on suomen vittuhallitus.

Puosuvaari
Puosuvaari
25.12.2020 14:58

Minä en päässyt perheeni luokse Skooneen, lensin edellisiltana Suomesta Kastrupiin, yö hotellissa, aamulla olisi ollut vielä työjuttu Ruotsin puolella (mutta ”kokous ei ole sama kuin työ”, sanoi rajapoliisi ja koska vaimo ei ollut kuolemankielissä en päässyt perheeni luokse jouluksi. Samaan aikaan kaikki ostoskeskukset auki ja täynnä, turvapaikan pyytäjät pääsevät rajoituksitta ”apua” hakemaan.. Kyllä tässä nyt on kaikki rajat hulluudesta saavutettu. Heja Sverige!!

Puosuvaari
Puosuvaari
26.12.2020 18:33
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Työ- ja/tai perhesyyt antavat normaalin reissuluvan Ruotsista Tanskan puolelle. Ei toimi enää toisinpäin vaikka Ruotsi lyö 10 – 0 Tanskan koronakuolemissa ja -tartunnoissakin..

timoqvantti
24.12.2020 09:57

Rajan sulkemisen syynä oli pääministerinmukaan tanskalaisten hauskanpidon lopettaminen Ruotsi puolella. ”Ei mitään tekemistä viruksen kanssa” https://www.youtube.com/watch?v=eBuNGpeNXdc

Suki Suki
Suki Suki
24.12.2020 08:51

Vähänku kuppanen, klamydiapesäke aids-huora yhtäkkiä vaatisi muutamilta asiakkailta kortsun käyttöä. Saa leikkiä tärkeää.

Särmääjä
Särmääjä
24.12.2020 04:26

Mutkun EU-kansalaisten ihmisoikeuksiin kuuluu vapaa liikkuvuus…

Afgaanikikkakakkonen
Afgaanikikkakakkonen
23.12.2020 20:04

Ja Corona lahjoitti matkustuskiellon afgaaneille. Afgaanit kieltäytyvät coronatesteistä ja se vei Poliisilta hampaat:

https://www.svd.se/vagrar-covid-test–utvisning-stoppas

juha II
juha II
23.12.2020 18:52

Jaa-a. Enemmänkin ”Ruotsi taas suureksi”, kuten piäministteri lööperi uhosi ns. joulupuheessaan Ruotsin läpsyjen kynnysmattona oleville svenssoneille, joita ”poljetaan kuin tulpatonta mopoa”.

En tiedä, mutta omassa häjyläisyydessä tuntuu, että kielto on läheskin enemmän kosto siitä kun Ruotsia on kohdeltu kuin spitaalista ”ympärysvaltojen” toimesta, sillä ruottalaiset ovat synnynnäisessä vaatimattomuudessaan tottuneet olemaan jotain sellaista mihin eivät muut pysty. No, toisaalta heidän korona politiikkansahan oli juuri sitä ihteään!

rellinen
rellinen
23.12.2020 21:13
Vastaa...  juha II

Lööperin koko poliittisen uran voi kiteyttää lauseeseen; tehdään ruotsista mahdollisimman surkea, onneton, turvaton, sotkuinen, sekasortoinen ja heikko.