Ruotsi myönsi salatun henkilöllisyyden yhdelle pahimmista isis-naisista

Yksi Syyriassa johtavassa asemassa ollut isis-nainen, 33-vuotias Fatin al-Mandlawi on päässyt takaisin kotiin Ruotsiin. Ruotsin Skatteverket, eli verovirasto, joka myöntää suojattuja henkilöllisyyksiä, on myöntänyt al-Mandlawille uuden henkilöllisyyden ja hän elää nykyisin nimellä Fatosh Ibrahim.

Al-Mandlawi on suuresta irakilaisesta perheestä ja koko perhe on pikkuhiljaa muuttanut Ruotsiin 1990-luvun aikana. Naisen perhe on majaillut ensin Eskilstunassa ja sen jälkeen Göteborgissa, jossa al-Mandlawi itse on asunut 10-vuotiaasta lähtien.

Jotain on mennyt kotouttamisessa pieleen, sillä työhommat eivät ole maistuneet niin itse al-Mandlawille kuin tämän isällekään Mostafa al-Mandlawille. Mostafa on ollut median maskotti ja hän on päässyt mm. Göteborg Posteniin kertoilemaan 00-luvulla, miten maahanmuuttajien on vaikea saada työtä. Rasismia ja sellaista, näetsen.

Perhe on panostanutkin paljon kalifaattiin. Ensin Syyriaan matkusti Fatinin isoveli Hassan. Tämä tapahtui arabikeväällä 2012. Hassan liittyi isiksen yhteen siipeen al-Nusraan, joka teki useita medioissakin esillä olleita murhia. Hassan palasi jostain syystä Ruotsiin ja hänet tuomittiin elinkautiseen vankeuteen jo 2015 kahdesta murhasta. Murhissa kaksi syyrialaista miestä poltettiin elävältä. Miehet laitettiin roikkumaan köytettyinä, päälle valeltiin bensaa ja tulta perään. Teko filmattiin ja Hassan kertoo, että kaikille vääräuskoisille tulee tapahtumaan sama kohtalo.

Fatin itse lähti isikeen vähän veljensä perään. Nainen vaikutti Syyriassa Raqqassa, joka oli isiksen pääpaikka. Isiksessä Fatima tunnettiin julmana lahtarina ja hänen isis-nimi oli Umm Fidah, joka tarkoittaa jotakin sellaista kuin äiti arvonpalautus.

Fatin avioitui 2013 britannialaisen terroristin kanssa, mutta mies kuoli samana vuonna. Fatin oli tuolloin kuitenkin jo paksuna. Toisen kakaran Fatin teki australialaisen terroristin kanssa.

 

Fatin on rankattu Ruotsissa yhdeksi isiksen naispuolisista henkilöistä avainhenkilöksi. Hänellä on ollut hyvät suhteet sekä Ruotsiin, mutta myös Suomen muslimipiireihin. Hän on värvännyt kymmeniä uusruotsalaisia ja uussuomalaisia naisia isikseen ja esimerkiksi ruotsalaisen terrorismitutkija Magnus Ranstorpin mukaan Fatinin on ollutkin yksi Pohjoismaiden puuhakkain isis-henkilö.

Fatinin johdossa Syyriassa on ollut ainakin 60-70 naisen pataljoona, jonka toimeenkuvaan on kuulunut islamilaisen uskon puhtauden vahtiminen. Pataljoona on vahtinut, että muut naiset kulkevat säkitettyinä ja elävät kuten aitomusliminaisen tulee elämän.

Yhdessä kuvassa, jota Fatin oli jakanut sosiaaliseen mediaan, näkyy kuolleita ihmisiä, joilta on katkaistu kaula. Yksi pää oli laitettu seipään nokkaan ja Fatin seisoo sen edessä sormi taivasta kohti voiton merkkinä.

Ruotsalainen Fria Tider on yrittänyt selvittää Skatteverketiltä, että millä perusteella Fatinille on myönnetty uusi henkilöllisyys, mutta verovirasto ei ole vastannut kyselyihin muuten kuin siten, että tiedot ovat salaisiaa.

Ei varmaan tarvitse arvata mitä Fatin hommaa nykyään. Hän elää, siis uudella nimellä, Göteborgissa Angeredissa ja tietenkin veronmaksajien kustannuksella. Fria Tiderin tietojen mukaan nainen jatkaa samaa elämää; jatkaa eräänlaista sharia-poliisin tointa eli uhkailee nuoria musliminaisia, jotka eivät säkittäydy. Fatin myös uhkaa tuhota vääräuskoisten elämän.

Fria Tiderin mukaan Göteborgin kaupungin sosiaalityön extremismin vastainen työryhmä rahoittaa naisen elämää ja yrittää auttaa tätä takaisin normaaliin elämään.

– Meillä on ns. loikkariohjelma, jonka avulla äärimmäisiin väkivaltaisuuksiin johtaneita henkilöitä autetaan ja ohjelmassa on useita hyviä puolia, Zan Janovski kertoo.

 

Mitä enemmän näihin asioihin perehtyy, sitä varmemmin tulee esille, että länsimainen systeemi ei enää ole täysin perillä mistä on kysymys.

Ruotsissa on vangittu joulukuun aikana toistakymmentä Lähi-idästä ja Afrikasta kotoisin olevaa isis-palaajaa, osa kulkee vapaana. Mutta miksi Suomi ei nyt toimi?

28 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan
Kukavaan
25.12.2020 11:24

Vaarallisen lemmikin tai vastaavan ylläpitäjä nauttinee siitä, että hän ”hallitsee” lemmikkiään ja hän osaa toimia niin, ettei lemmikistä ole juuri hänelle vaaraa samalla, kun muut varovat lemmikkiä. Mutta riski voi silti toteutua.

Sanna
Sanna
24.12.2020 21:40

Hyvää Joulua. Miksi tää sininen nuoli liikkuu ja noi lumisade jutut kai haittaa mun puhelinta. Tämä on muuttunu jotenkin ka vie akkuu mut oon koht kämpil ja käsken meijän tietokone neron tutkii. Tää on hyvä Lehti.

Sampo
26.12.2020 12:49
Vastaa...  Sanna

Tää pakolaishomma on samanlainen kun aikoinaan ALV ravintoloissa, jokainen yrittää hyödyntää omista näkökulmista

https://www.nelonen.fi/uutiset/talous/260754-osa-ravintoloista-pitaa-itsellaan-veroalen-hyodyn

juha II
juha II
24.12.2020 17:31

Naiset ovat rikollisina vielä pahempia kuin miehet. Naiset eivät anna koskaan periksi eivätkä peräänny askeltakaan.

Useat naisvanginvartijat ovat vaihtaneet ”miesten puolelle”, koska ovat kyllästyneet ja väsyneet tappelemaan ja vääntämään joka asiata naisvankien kanssa. Ja kälätys ja haistattelu rumine sanoineen on valtavaa. Sen sijaan miesvankeja on helpompi käsitellä, koska he yleensä tottelevat yksinkertaisia määräyksiä eivätkä ala ”neuvottelemaan” jokaisesta käskystä tai kyseenalaistamaan niitä vedoten milloin mihinkin tekosyyhyn eli vänkäämään.

Punakapinassa sata vuotta sitte4n punaisten puolella taisteli komministiseen tyyliin myös naissotilaita, jotka olivat peräänatamattomia etenkin punaisten viimeisinä hetkinä tappion katsoessa silmästä silmään. Nämä täynnä aatetta ja proleriaatin vihaa täynnä olevat eivät olisi halunneet muuta kuin taistella kuolemaan asti veren maku suussa kuin sen sijaan miehillä oli jo jalkoja mahan alus täynnä ja kiire pakoon vielä avoimia ”käytäviä” pitkin Neuvosto-Venäjälle turvaan kun valkoisten joukkojen voitto oli ”selvää pässin lihaa”!

Nykyään ”kissa tappelut” eivät ole mitään entisaikojen neitien läpsimistä vaan raakaa ja säälimätöntä hakkaamista ja tietenkin joukkovoimalla niin, että pahaa tekee.

Ruotsalaisesta ja suomalaisesta yhteiskunnasta kumpuaa loputon hyväuskoisuus ja suoranainen tyhmyys, <oka saavuttaa tähtitieteelliset mittasuhteet!

Lisäksi mukana on molempien sosialistivaltioiden poliittinen aate, jossa muslimit ja islam ovat punaista väriä tunnustavien maailmanparantajien lemmikkejä. Sen sijaanb molemmissa maissa ja Euroopassa metelöidään ja nähdään märkiäb unia ”äääärrrriokeiston” eli natsien OLEMATTOMASTA uhasta ja väkivallasta, jotka ovat pelkkää vääristelyä ja kertomakirjallisuutta vailla todellista olemassaoloa niin, että se realisoituisi ”ruskeapaitojen” verta vuodattavana väkivaltana tai avoimina hyökkäyksinä yhteiskuntaa vastaan aiheuttaen runsaita aineellisia tai henkilötappioita pommeina, murhina ja ryöstöinä!

Mikko K
Mikko K
24.12.2020 13:22

Aivan sairasta touhua. 20 vuotta kohta Helsingissä asuneena, voin sanoa paikan muuttuneen täysin. Kestävyyspaikkaajien määrä on lisääntynyt katastrofaalisesti. Miksi somaleita ja irakilaisia ei näy aamujunassa menossa töihin? Tätä olen ihmetellyt. Mutta eihän me pärjättäisi ilman niitä.

Aappa
Aappa
24.12.2020 16:27
Vastaa...  Mikko K

Ne menee tuntia aikasemmin töihin

pzkw
pzkw
25.12.2020 17:48
Vastaa...  Aappa

🤣🤣🤣

Rinta Jouppi
Rinta Jouppi
25.12.2020 02:14
Vastaa...  Mikko K

Niil on omat autot.

Prozac
Prozac
24.12.2020 12:12

En tiedä oletko Paavo katsonut tubesta Douglas Murrayn haastatteluja. Brittiläinen kirjailija ja ”tämän hulluuden” kriitikko. Ihastuin miehen säkenöivään älykkyyteen.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
24.12.2020 11:39

Voi ”mamma miia”, mikä paholaisen lähettiläs ja lutka.
Aamen…

Massa Rikolliset vapaana
Massa Rikolliset vapaana
24.12.2020 11:32

MIKSI NIIIIN MIKSI TÄLLÄINEN RIKOLLINEN ON VAPAALLA JALALLA ?????????????????????????????????

Länsimainen yhteiskunta, joka tälläisen sallii alueellaan , toimii yhteistyössä rikollisuuden kanssa!

MIKSI länsimaissa ei löydy minkäänlaista selkärankaa enää ? Siitä kertoo, se että ei ole mitään juurikaan näkyvissä siitä suuresta , valtaisasta paheksunnasta , saatikka välittömistä toimista ,että tälläinen häpeällinen asiaintila välittömästi korjataan , niin että länsimainen yhteiskunta ei millään tavalla ole mikään turvasatama tälläisille rikollisille!
Nykyinen ”paheksunta” jos sitä siksi voi kutsua on vain lakonista asiaintilan toteamista uutena normaalina ja siihen se jääkin.
Haavistot saa rahdata tulevaisuudessakin niin paljon kuin vain ehtivät terroristejä suomeen turvaan yms . Nykyinen ”myrsky vesilasissa ” unohtuu muutamassa viikossa , ja homma ei kun jatkuu entistä uutterammin ja seuraavat terroristilähetykset ovatkin sitten jo uusi normaali joka ei juuri uutiskynnystä ylitä .

Ei ei ei voi käsittää tätä pieni pääni , että miten tälläista äärimmäistä rikollisuutta ja niiden tekijöitä voidaan sallia ihan tosta noin vaan, kun samaan aikaan omat kantaväestöt kyllä pidetään lainsäädännöllisesti tarkassa ruodussa parkkisakkoja myöten????????

Hyttysen siivilöiminen on viritetty äärimmilleen kun jo jokaista sanaakin vahditaan ja punnitaan onko se poliittisesti korrekti ,kun samalla niellään mammuttia ja ollaan yhteiskuntana edesauttamassa jälleen yhtä ihm,iskunnan historian verisintä ja raakalaismaisinta totalitaarista ideologiaa ja sen tukijoita ja tekijöitä ?

Poliitikoilla , ja heidän tukijoillaan ei voi olla selkärankaa laisinkaan eikä edes vähäisintäkään älliä jotka tälläista menoa sallivat ja kannattavat!

Woah
Woah
24.12.2020 04:27

Tuo akka on saanut parru isisi ”taistelijoilta” että voi sanoa, römpsä on loppuunajettu kuin vanha auto. On käsittämätöntä että lakiin ei saa muutosta että jos kuuluu terroristijärjestöön, vaikka pillun jakajana ja liukuhihna synnyttäjänä, voidaan tuomita kovaan vankilaan vuosiksi. Mutta tässä on takan se että vihervasemmisto aatteen kannattajat eivät halua näitä vastuuseen, kuka heitä sitten kannattaisi ja äänestäisi jos ei näihin kallellaan olevat. Taasen näitä vastaan taistelevat joutuvat takuulla linnaan jos todisteita on pitävästi.

Särmääjä
Särmääjä
24.12.2020 04:18

Mitähän ne on sitten ollu jotka on vangittu jos tommonen päätelottaja saa kuitenkin valtion suojelua ja rahotusta? Ottaako ne Isiksen rivimuslimeita kiinni samaan kun tää haalii uusia uskonsiskoja naiskaartiinsa?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
24.12.2020 01:01

Joskus ihmisiä on hirtetty niin, että teloitettavalla on perunasäkki päässään. Siihen on olemassa hyvä syy.

pzkw
pzkw
25.12.2020 17:46
Vastaa...  Fatwantarkistaja

? Ei oikein aukea mitä tarkoitat.

Per Vers Muhammed
Per Vers Muhammed
23.12.2020 22:48

Suomessa tiedetään kaikkien taustat. t. P. Nerg

Näytän kuka todellisuudessa olen
Näytän kuka todellisuudessa olen
23.12.2020 23:02

Tottakai. Ja mennään naimisiin tms. Mitä sen on väliä, vaikka joukoista joku raiskataan ja poltetaan elävältä kuoliaaksi. Tai kun et haluakkaan seurustella, kun joku järki onkin vilahtanut siellä takaraivossa. Mutta liian myöhäistä. Kyllä siinä on kaduttanut, kun veitsi on viiltänyt. Kunnian takia.

h44
h44
23.12.2020 22:12

Vasikoiko täti pomonsa vai voiko Ruotsissajotenkin muutenkin välttää omien tekojensa seuraukset?

On helppoa olla suvakki kun 8000 kk.
On helppoa olla suvakki kun 8000 kk.
23.12.2020 21:28

Siksi ei toimita, kun nuollaan muslimi ahteria. Ja eu ahteria. Lisäksi täytyy omaa uraakin ajatella. Eli hyvää virkaa eu:ssa. Vaikkapa komissaariksi. Ei siinä ajatella jotain uhkaa jossain itäkeskuksen keskittymässä. Ei se niitä koske. Itse asuvat jossain alueella, missä ei paljon värinää ole. Toistsiseksi.

Aappa
Aappa
23.12.2020 20:40

Suomi on tyypillisesti vähän jälkijunassa, eikä ole vielä osannut päättää suhtautumistaan asiaan.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
24.12.2020 00:57
Vastaa...  Aappa

Ei tällä kertaa. Jos ja kun olet repinyt jesidiltä suolet pellolle ja kuvannut tapahtuman, sinut haetaan yksityiskoneella Suomeen ilmaiseen paratiisiin.

Hieman kärjistin, mutta säkki päässä toteutettuna olet puhtainta kultaa, eikä kukaan vainoa täällä. Tämä ei ole kärjistettyä.

Särmääjä
Särmääjä
24.12.2020 04:23
Vastaa...  Aappa

Jos ne on entisiä demareiden piirisihteereitä niin äiti-Sanna armahtaa.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
25.12.2020 00:19
Vastaa...  Särmääjä

Mä oln pannut kerran ählämiä Casablangassa, vittu oli melkoinen elukka.Sen jälkeen olen katsonut mihin slarvani pistän. – Kaikkea sitä tulee kännissä tehtyä, mutta täytyy myöntää, että annoin vain imut. Ei sitä elukkaan noin vain sekaantua. Siis en pannut, imut annoin.

Haavisto
Haavisto
25.12.2020 02:11
Vastaa...  Mikä pykii?

Annoitko pojulle kolikoita vai seteleitä?

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
23.12.2020 19:40

Mielenkiintoinen juttu taasen. Kiitos ja leppoisaa joulua Paavolle!

Mikä pykii?
Mikä pykii?
25.12.2020 00:10
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Mihin sun tämän päivän kertomus on kadonnut? Allahu akbar, tai jotain sinne päin? Vittu, onko sinutkin bännätty?