Uusi kikkakakkonen – kieltäydytään koronatestistä ja palautusta ei voida suorittaa

Ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit ovat keksineet uuden keinon välttää laittomien afgaanien pakkopalautukset kotiin: koronatestistä kieltäytymisen.

Monet maat, kuten Afganistan, vaatii, että maahan tulevat henkilöt voivat osoittaa negatiivisen koronatestin tuloksen siitä maasta, josta Afganistaniin saapuvat.

Kun Ruotsin Migrationsverket on päättänyt testata kaikki pakkopalautettavat, niin nyt he ovatkin kieltäytyneet testistä. Kaikki Märstan turvapaikkasäilössä olevat afgaanit ovat kieltäytyneet testistä eikä heitä siksi voida palauttaa kotiin.

Rajapoliisin päällikkö Patrik Engström kertoo SvD:lle, että tällä hetkellä käytännössä ketään afgaania ei voida palauttaa, koska he kieltäytyvät testeistä ja sitä myöten matkustusasiakirjat eivät ole kunnossa kotiin paluuta varten.

Turvapaikka-aktivistit ovat ottaneet päätöksen ilolla vastaan. Sosiaalisen median aktivistit jakavat nyt sadoittain tätä tietoa, jotta kaikki afgaanit ja muut palautettavat osaavat kieltäytyä testistä.

Artikkelista tulee esille, että neljä afgaania olisi ikään kuin huijattu testiin. Afgaanot väittävät, että he eivät tienneet mistä on kysymys ja nyt kun lento kotiin odottaa vähän kuin petoksella.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Mitä väliä jollain testillä on, jos henkilö on oireeton eli tavallaan niinku terve.

Terhomatti Hämeenkorpi

Saatana vie – penkkin nippusiteillä ja testerit toimeen! Saatana piru, että pitää oikein joulun alla kauhtua noiden svedujen lällätyksestä…Mutta pyhiä sulle, Pate !

Kukavaan

Joo. Ja voisivathan svedut hoitaa testit paperilla. Mitä sitä näytteitä ottamaan.

huoltoepäsuhde

Silloin kun joudutaan palauttamaan ihmisiä, on peli jo osittain menetetty koska palauttamiseen näyttää olevan helppo lyödä kapuloita rattaisiin.
Pitää vaan käännyttää useimmat maahan tunkevat kehitysmaalaiset jo rajalta vetoamalla kotouttamiskapasiteetin rajallisuuteen.

Toivottavasti kaikki on hyvin

Katselin tuossa dokkaria suurista kuljetuskoneista. Jostain syystä aloin unelmoida joulut*sun sijaan siitä, miten arlandaan ja helsinki vantaalle tulisi lentue niitä. Jonossa vietäisiin ongelmia koneisiin. Ja mellakoivat tms suvakit kyltteineen perässä. Lentäisivät vaikkapa siperian yli ensin. Jotta siellä on paratiisi. Ja peräluukku auki. Loput suoraan pudotuksilla illaksi kotiin.ja jos jotain vitkuttelua olisi, niin olisi sellainen ns heittoistuin. Mihin menisi 10 kerralla. Joo. Hyvää joulua kaikille rasistilta. Tämä rasisti ei riehu tms. Älkää tekään tapelko. Rauhallisesti vaan.

Toivottavasti kaikki on hyvin

Anteeksi väärin muotoultu. En tarkoittanut, että me nykymenon arvostelijat riehuisimme. Pahoittelut. Joka tapauksessa. Alkaa tuo glögi vaikuttamaan.

Aappa

Niputus, suukapula, ruumaan ja pudotus. Broplem solved.

Näin helppoa se siis oli?

Järkyttävää että pieni kikkakakkonen riittää kaatamaan koko systeemin, niin heikoissa kantimissa Ruotsin palautuspolitiikka on. Kas kun ei riitä että sanoo ”en lähde täältä minnekkään, mua ei haluta!”

Tarkoittaako tämä että jos koronatestiä tai muuta vastaavaa vaaditaan seuraavat 10 vuotta niin seuraavat 10 vuotta ei ketään pystytä palauttamaan? Vastaanottamaan kylläkin, ei mitään rajaa, niin taudilla kuin taudilla, varsågod och welcome.

Seuraava pandemia tullee Afrikasta jossa grillatut apinat ovat suuri delikatessi (CNN, katso video Expressenistä).

Aappa

Nythän voidaan väittää, että tautitilastoissa on jotain hämärää, tai että rok0te on kehitetty liian nopsaan, joten on pakko odottaa vähintään 10 vuotta, että asiaan saadaan selvyys. Ym. hevosen en sano mitä.

Kukavaan

Voisihan afgaanin nukuttaa ja sitten ottaa testi. Mutta ihan turhaa sitä oikeasti testejä tekemään. Paperiin vaan leima tehdystä testistä.

Aappa

Sinä sen muuten keksit, jos voi kerran väärentää iän, niin miksei taudinkin!

Minä

Testihän ei pitäisi tuossa vaiheessa olla vapaaehtoinen, vaan automaattinen suoritus, siinä kuin sormenjälkienkin ottaminen, kun tulee maahan.

Pakkopalautukseen joutuneelta on suorastaan tyhmää kysyä, että mihin suostuvat. Ei heillä ole muita oikeuksia kuin pakkautua palautuslennolle, kun käsketään.

On tosiaan ns. suvaitsevaisten huipputekosyitä jäämiselle ja Ruotsi on riittävän typerä hyväksyäkseen sen.

Kukavaan

Pakkopalautettaville tulisi järjestää sellaiset olosuhteet, että mielellään lähtisivät Ruotsista pois.

”Ma ei halua etta sa kaiva minu nena!”

Jos KIELTÄYTYMINEN coronatesteistä riittää syyksi ettei laitonta matua saada ulos maasta on maa todella tuhon tiellä. Sama juttuhan on topsaamisen eli DNA- testin kanssa: sarjamurhaajat ja sarjaraiskaajat ovat kieltäytyneet tai livistäneet DNA- testistä ja ovat sen ansiosta välttäneet joutumasta kiinni. 

Linköpingin murhaaja vältteli topsaamista noin 16 VUOTTA (!) ja lopulta sukulaisia testaamalla saatiin äijä kartoitettua. Näinkö kehnosti me haluamme asiat hoitaa?

Ihmeellinen ”oikeusvaltio” Pohjolassa: rikollinen määrää ja virkavalta tottelee.

Ilmari

En tiedä mihin viittaat mutta kyllä DNA-testi voidaan tehdä siinä kuin sormenjälkien ottaminenkin

EI SAA PAKOTTAA!

Ruotsissa ei ketään väkisin topsata eli siis oteta suusta, poskien limakalvoilta, pumpulitikulla näytettä. Minkäänlaista pakkoa ei saa käyttää eikä ketään voida väkisin testata lain mukaan.

Ilmari

Jos epäillään rikoksesta niin varmaan voi siinä kuin verikokeenkin.

Selkärangatonta

Täysin selkärangatonta menoa.
Ruotsilla ei ole tulevaisuutta itsenäisenä vapaana kansakuntana tuolla menolla.
Ja samaa pelkään oman isänmaani puolesta selkäraka on katoava ja vaarallisesti uhanalainen luonnonvara. Ja kun viimeinenkin nikama on mennyt niin se on loppu sitten !

Aappa

Väärentää ne suomalaisetkin. https://www.youtube.com/watch?v=6OHxUTgDqVo

juha II

Kyllähän niitä “kikkoja” löytyy kun koko yhteiskuntakin on täysi “kikka”
Nimimerkki Sukkula Venukseen.

K J

Tiesin, että poistat https://pt-media.org/2020/12/24/aarnio-toi-huumeita-suomeen-pantoimenaan/

Mutta edelleenkin hyvää joulua multa ja Minnalta.

Sanna

Näin tänää miksi poistettu?

Sanna

Hei. Tulin katsomaan että tämä toimii. Oletteko te kumpikin PT-median kirjoittajia? Toisella ei oo kuvaa. Hyvää joulua. Me lähdetään viemään haudalle kynttilöitä. Tää on hyvä Lehti. Mun veli kertoi sellaisen sivun mikä on kmedia ja sieltä löytyi paljon näitä sivuja mitkä on muka vale medioita mutta isäpuolenini asuu tukholmassa ja kerroin tän pt median niin se tiesi tän. T: SUSKU

Ja se kertoi että vihapuhe.com on hyvä. En oo kuullu. Pitää etsiä se

Prozac

Toisinaan päähän pälkähtää “mielipuolinen?” ajatus- haluavatko jotkut länsimaiset vasemmistolaiset vallankumouksen islamin avulla. Jos se toteutuisi, niin varmaa olisi, että vallankumous söisi lapsensa.

K J

Koko helvetin nimitys “turvapaikka-aktivisti” pitäisi jotenkin kieltää sotalailla desantteina. Jouluista sanomaa. Mutta tosiaan, ei hyvää päivää.

Aappa

Näinpä – joka ikinen käsite pitäisi ottaa tarkasteluun, kysyä mistä hitosta on kysymys.

Aappa

Muuten Paavo, olisiko jo joululaulujen aika? Lupaan heittää jonkun oman suosikkini linkin kehiin, vaikkei ehkä täsmällisesti ottaen ole kysymys joululaulusta.

joku

Ollaan itsekin menemättä koronatestiin niin kohta sitä ei ole.. Jos on lentsuoireita niin podetaan hissukseen kotona, eipä tule tilastoitua…

pöh

Ne testit on muutenkin kaikinpuolin epäluotettavia.
Kolmesta testistä 2 positiivista ja 1 negatiivinen.
Lisäksi niitä positiivisia on saanut melonista, cola juomasta ja greipistä esimerkiksi.