Joulu sujunut ilman kummempia välikohtauksia

Ainakaan Ruotsissa ei ole tapahtunut mitään kovin erikoista joulun aikaan. Tukholmassakaan ei näkynyt aseistautuneita poliiseja, vaikka kylillä kävin eilen ja hetki sitten.

Tyresössä nuorukaiset ilostuivat yön ja aamun lumisateesta ja heittelivät autoilijoita lumipalloilla. Yksi kuljettaja sai sen verran paniikkia, että ajoi autonsa melkein ojaan.

Ei ampumisia, eikä mitään muutakaan pahempaa. Suurin ongelma kai on ollutkin lumisade, joka loihti kuningaskuntaan valkoisen maan ja loskaiset tiet. Pieniä peräänajoja on ollut ja sen sellaista.

Kaipa tässä pitää vaihtaa talvirenkaat itsellekin.

Joulun jälkeen Pt-mediassa lähtee uusi kovanpuoleinen sensuuriohjelma käyntiin. Välillä kommenttiosio täyttyy kaikenlaisesta turhanpäiväisestä solvaamisesta ja jatkossa kaikki solvaavat viestit poistetaan. Jos asioista ei osaa keskustella ilman solvaamista, niin silloin kannattaa olla kommentoimatta.

Tässä ei ole kyse mistään ylemmän tahon käskystä vaan yksinkertaisesti siitä, että minä itse en jaksa lukea raskaita öyhöttäviä tekstejä, joissa kaupanpäälle solvataan. Riippumatta kuka oli solvauksen kohteena.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tulkkaaminenkaan ei suju kuin Strömsössä
Mikä pykii?

Terve Pate ja jouluja sekä hyvää uuttavuotta. No, sä sanoit sen, ja mä tajusin asian. En tule enää kirjoittamaan, enkä koskaan kommentoimaan mitään sun juttujasi. Ikävää, mutta en oikein usko sun selitystäsi nk. korkeimista tahoista. Ehkä uskot, ehkä et. Mä luulin sinun olevan sellainen media, jossa voi nk. täysjärkisetkin kertoa omia tuntemuksiaan, mutta kuten sanoit, sananvapausta ei enää ole edes sinun alustallasi. Joten hyvää yötä. PS. Onko joku maksanut sulle tästä suvakkien diggaamasta sensuroinista jotain? Ei tarvitse vastata, sillä asia meni jo perille. Terve ja haista vittu ensivuodelle.

Sam Colt

Totta on että Paavo on ollut varsin salliva noissa lukijakommenteissa. Ymmärrän täysin että pelkkien primitiivireaktioitten lukeminen alkaa tympiä.
Uskon että PTn taso tuosta paranee. Onnekasta Uutta Vuotta kaikille!

Minkä nuorena oppii

Mitä peräreikäjuttuja? Viittaukset Haaviston seksuaaliseen suuntautumiseen, puolisoon, parikymppisiin ylioppilaspoikiin purjehduskavereina ja avustajina, vai?
Monilla valtamedian kommenttipalstoilla vaikkapa Halla-ahon, Huhtasaaren, Lokan jne. luonnehdinta on hyvin vapaata.
Irtipääseminen 1970-lukulaisesta aatemaailman kasvatuksesta sosialismin paremmuudesta näyttää olevan vaikeaa.

Jaaha

Toki moni teoria rokotteen vaarasta, kun ihmiset ovat huolissaan ja virallinen tiedotus on huonoa, on tietopohjaltaan heikosti perusteltua ja helposti ihan huuhaata, mutta miksi sen pitäisi ärsyttää? Ainahan voi perehtyä asiaan paremmin ja antaa parempaa tietoa asiasta? Syytä huoleen on paljon, koska nyt todella tehdään ihmiskokeita näiden rokotteiden kanssa jo siksi, että ensimmäistä kertaa historiassa tehdään näitä mRNA rokotteita ihmisille ja toiseksi, immuunijärjestelmä on kokonaisuudessaan, miten se toimii, yhä enemmän mysteeri kuin ymmärretty asia. Suurin osa. Toistan SUURIN OSA siitä mitä immuunijärjestelmän toiminnasta tiedetään on kyseenalaista.

Suurin huoli, perustellusti, näitä rokotteita kohtaan, ja perusteltuja huolenaiheita on monia, on allergeenispesifisten Th2-auttaja-T-solujen mahdollisesti virheellinen toiminta rokotetuilla ihmisillä, joko itse rokotuksen seurauksena, mutta erityisesti siinä tapauksessa, että he myöhemmin kohtaavat todellisen SARS-CoV-2 viruksen joka pääsee aiheuttamaan infektion. Tällainen virheellinen toiminta, voi aiheuttaa kuolettavan reaktion jossa Th2-auttaja-T-solu tuottaa myrskyisän reaktion keuhkosolukkoon, jossa keuhkoisin muodostuu niin paljon eosonofiilejä, että ihminen tukeehtuu. Tälläistä on havaittu eläinkokeissa SARS-1 ja MERS kohdalla ja siitä on ollut nyt SARS-CoV-2 kohdalla huolestuttavia viitteitä.

Rokote voi siis useammallakin tavalla haitata immuunijärjestelmän toimintaa arvaamattomin seurauksin joiden toimintaperiaatteita ei edes kokonaan ymmärretä, mutta joiden toteutumisesta on olemassa varmaa näyttöä. On siis varmaa, että riski on olemassa.

Jaaha

Yksinkertaisimmillaan, turvallisimmiksi koetut rokotteet, joita Paavokin on kiitellyt olemassaolostaan Polion ja jäykkäkouristuksen suhteen, ovat perustuneet siihen, että emme itse niiden toimintaa ymmärrä, vaan olemme ottaneet luonnosta palan, joka on tavalla tai toisella muutettu vähemmän vaaralliseksi, ja käyttäneet sitä rokotteena, jotta immuunijärjestelmämme, jolla on miljoonien vuosien tietotaito, hoitaa homman, josta paraskaan tiede ei tajua suurinta osaa eikä tiedä varmuudella sitä vähää minkä tajuaa.

Nyt teemme mRNA pätkän, joka opettaa solujamme muodostamaan yhtä viruksen tuottamaa proteiiniä, joka on infektion alkuvaiheen proteiini, ja pidämme sormia ristissä, että vastareaktio tälle yhdelle palaselle suurta palapeliä, jota emme ymmättä, tuo toivotunlaisia tuloksia… onnea vaan rokotteen ottajille.

https://pt-media.org/2020/12/21/tanne-koronamielip
Jaaha

Noudattakoot Paavo sitten itsekin tuota ohjetta, viljelemättä yleismaalailevia niljailuja kaikkia koronarokotteisiin kriittisesti suhtautuvia kohtaan muiden aina vain lukuisammaksi käyvien ”Hörhöt vituttavat mua” artikkelien lomassa.

Aappa

Pakko myöntää, että mouhotus palvelee lähinnä omaa tunne-elämää. Meinaan tehdä tällä saralla uudenvuodenlupauksen, jota en kerro vielä, eikä se ole oikeastaan lupaus vaan jotain vähän sinne päin pyrkimistä.

Maa jossa lapset, naiset ja vanhukset pelkäävät

Ei, en solvaa enkä ole rasisti. Hallitus solvaa ja on rasisti: se halua jatkaa mumamamua eli muslimista massamaahanmuuttoa ja tuhota ruotsalaisen kulttuurin ja ihmiset sukupuuttoon. Eikä kukaan tee asialle mitään, Åkesson vähän räksyttää, siinä kaikki. 

Turning point lähestyy ja kun vaaka tippaa yli on peli menetetty. Loppu mene sitten jo omalla painollaan eikä sitä mikään voi pysäyttää. Matka kehitysmaaksi jatkuu ja S-synnytyskoneet suoltavat liukuhihnalta lisää tulevia gangstereita ja/tai islamisteja. 

Se oli tässä

Ihan sama, muutenkin ajattelin lopettaa kirjoittelut, kommentoinnit ja seuraamiset ihan joka palstalla. Näille asioille mitä täälläkin kirjoitellaan ei voi kukaan yhtään mitään, alkaa vaan vituttamaan lukea miten kolmansista maista tulleet kusettaa ja kuppaa länsimaita ja EU avittaa. Täällä tosiaan ei voi muutenkaan ilmaista mielipiteitään kuin joistain asioista ja taasen jotkut asiat ovat vahvan sensuurin alla. Tästä ei saa suvakkien hyväksymää ja ns. salonkikelpoista vaikka kuinka yrittää, käy kuin Soinille.

On havaittavissa että moderaattorin mielestä valtavirrasta poikkeavat asiat, jota valtamediat edustavat, ovat lähes kaikki salaliittoja. Näin käy kun kulkee laput silmillä ja uskoo liikaa valtamedian aivopesuun ilman kritiikkiä.
 
Tälle sivustolle on on jo käynyt että samat jutut toistavat itseään, mihin se johtaa, turhaan vitutukseen. Itselle on ihan sama vaikka täyttävät joka Euroopan isommat kaupungit lähi-itäläisillä tai afrikkalaisilla ja olo noissa paikoissa käy varsin vittumaiseksi. Itse asun tästä kaikesta paskasta niin kaukana ettei se vaikuta enää minun elinikänä minuun, joten ihan sama. Joten soronoo ja halstalavista.
 

Rullattu

Se on tätä nykyaikaa.
Ei saa arvostella oikein mitää enää, toiset vetoaa rasistisuuteen, toiset ihmisoikeuksin loukkaamiseen ja sitten vielä, ”ei kiinnosta lukea aina samaa, salaliittoa, jne”.
Eiköhän se kerro tämän alustan menostakin jo paljon että ei kannata jäädä notkumaan.

Rullattu

Se on helppo leikkiä jiisusta ja päättää mikä on harhaa.
Elikkä minäpä teen saman, kaikki mitä ikinä olet tällä alustalla kirjoitellut, on harhaa.

Qroquius Kad

Ellen vallan väärin muista,

taisin tässä taannoin kehottaa erästäkin kommentaattoria,
joka oli suivaantunut blogi-isäntämme P.T.Kankaan moderointilinjaan
perustamaan oman bloginsa,
jossa saa olla jiisus itsellensä ja bannata kenet tahansa vallan mielensä mukaan.

Muistanenko väärin?

Tämän joulukuun aikana itseltänikin on poistettu kaksi omasta mielestäni satiirista kommenttia.
Ymmärrän poistojen syyn, ja vaikka en ymmärtäisikään:
Paten blogi, Paten säännöt.

Mutta jouluisesta veljes- ja sisarrakkaudesta pyytäisin:

Pate, voisitko laittaa vaikka tähän tai jollekin parhaaksi katsomallesi pohjalle vaikka ranskalaisin viivoin tai numeroiden kaikki seikat, jotka johtavat kommentin automaattiseen poistoon?

Sellaisen argumentointivirheiden luettelon julkaisemisen jälkeen kenelläkään ei pitäisi olla enää mitään rutisemista sen suhteen, ettei ole saanut ääntään läpi?

Rullattu

Elikkä älä sitten valita ikinä mistään valtamedian uutisista, vaan perusta oma lehti ja tee parempia uutisia.
Tuota ajattelumalliasi voi käännellä ihan miten haluaa ja voin tehdä sitä loputtomiin.

Qroquius Kad

Eihän nyt toki näkökannassani voi olla kääntelemistä enempää kuin mitä siihen sisällytin?

Ellet ole tyytyväinen blogosfääriveljemme P.T.Kankaan blogiin yleisesti ja hänen kommentointipolitiikkaansa erityisesti, voit aina perustaa oman blogin ja julkaista siellä mitä haluat?

Veli Pate on antanut ja antaa edelleen sinulle paljon enemmän sananvapautta täällä, kuin mitä valtamedia antaisi omilla foorumeillaan.
Omassa blogissasi sinulla olisi rajaton sanavapaus, joten…?

Rullattu

Täällä ei taida olla kuin yksi persu joka kirjoittaa omalla nimellään muut puskista, puskista kirjoittaja jos tekee rikosilmoituksen toisesta puskakirjoittajasta, poliisi nauraa eikä juttu etene mihinkään muualle kun silppuriin.

Se oli tässä

En aio tuhlata lyhttä loppueläämääni vitutukseen, siihen kun voi kuulemma kuolla.
Tässä meni heti lupaus persielleen, mutta säädin sen tämän vuoden puoelle.

Juike

Tyyntä ennen myrskyä. Uusivuosi jo kolkuttaa rakettajia ja pommia pian sataa. Terveisin hassan.

Särmääjä

Tää on sinänsä vähän epämäärästä että Paavo ite määrittelee mikä on hänen mielestänsä harhasta ja mikä solvaavaa ja muut voi sitä sitten vaan arvailla. Onko se harhasta jos sanoo ettää EU vie Suomen itseisyyden tai se solvaavaa että esim Tytti Tuppurainen on hullu ämmä? Ei voi koskaan tietää.

Qroquius Kad

Voi tietää nyt ja vastaisuudessakin:

Paavon blogi, Paavon säännöt.

Mikäli säännöt eivät miellytä, voi perustaa oman blogin ja luoda sinne ikiomat säännöt.

juha II

Kärjekkyys, hyökkäävyys, teräväsanaisuus ja etenkin ”yli”-suorasanaisuus ei ole alkusyy, vaan se on oire tästä ajasta, jolloin tavalliset kansalaiset ovat ajettu määrätietoisen tahallisesti kylmää ylivaltaa käyttäen nurkkaan. Niin vallanpitäjien (hallitusten) valtamedian ja some teknologia jättien taholta polkemalla härskisti ja avoimesti kaikki entisen länsimaiseen demokratiaan kuuluvat oikeudet ja poliittisissa rakenteissa kiinteänä osana olleet sanwanvapauden pääperiaatteet, jotka erottivat ne kylmänsodan aikana kuin päivän yöstä kommunisti blokista, jota hallitsi Neuvostoliitto.

Tämä kaikki on nähtävissä kristallin kirkkaasti niile, jotka näkevät ”pelin taakse” nyt Yhdysvalloissa vallitsevassa sekaannuksen, sensuurin ja maan perustuslakia kunnioittamattomassa toiminnassa, joka on ollut käynnissä lakkaamatta v.2016 lähtien. Koko ”hässäkkä” oirehtii vakavasti siitä, että jotain on rikki ja pahasti jopa tuossa demokratian ontuvassakin ”mallimaassa”, joka nyt on kuoliossa ja odottaa amputaatiota.

Emme elä normaaleja aikoja, kuten kylmäsota lopulta kuitenkin oli, sillä se oli maailmanjärjestys kaikessa ydinsodan pelosta huolimatta toimiva status quo, joka soi lännessä tavalliselle jantterilille jokseenkin hyvät ihmisoikeudet kunhan noudatti maan perustuslaissa säädettyjä velvollisuuksia etenkn miehelle asepalveluksen muodossa.

Nyt maailma on murrostilassa aivan kuten paksu jää, jota jäänsärkijä murtaa raa’alla voimalla ja massalla.

Se, että ihmisiä pakotetaan pikavauhtia laadittavilla laeilla, josta ei liiemmälti kansalle kerrota ylikävellen perustuslait, jotka ovat ”harmillisen” väljät sisältäen oikeuden päättääomasta itsestään tavalla, josta ei Kiinassa ja Pohjois-Koreassa ei ole hajuakaan. EI tälläinen kehitys ole missään suhteessa minkään maailman parantamista vaan sen tarkoituksellista pahentamista niiden tahojen ja hallitusten tarkoitusprien eteenpäin viemiseksi, jotka eivät ”kestä päivänvaloa”.

hmisellä on poisottamaton oikeus ajatella itse ja käyttää omaa järjen valoaan niin autokaupassa, puolison valinnassa, tyttökadulla ja jopa pyhäkoulussakin, sillä jopa Uudessa Testamentissa myös Jeesus kehottaa epäilemään eikä hetin nielemään kaikkea sitä mitä Hänen nimissään tullaan seurakunnalle tarjoamaan ”pelastusena” ja ”opetuksena”!

Vain valhetta täytyy toistaa päivästä toiseen. Totuus on jsa pysyy eikä ”pala tulessakaan” ja elllei tiedä totuutta ei voi myöskään valehdella.

Lopuksi wanhan kansan peruskallioon hakattu viisaus: ”Ei vara venettä kaada” eikä ”kaikki ole kultaa mikä kiiltää!!!”